27.09.14, 17:21
szukam kochanka zadbanego i stałego który lubi się kochać mieszkającego na dolnym śląsku
Mysłakowic z tych okolic ..może być nawet z innego województwa jak chce dojeżdżać ,aby
od czasu do czasu się pokocha ze mną .......pozdrawiam

moje gg...51283261
Obserwuj wątek
    • chetna1995xxx Re: kochanek 23.03.17, 19:34
      Chętnie poznam mężczyznę, w chwili obecnej jestem samotna nie mam mężczyzny, lubię wyjśc do kina miło spędzić czas z mężczyzną, żartownisie proszę nie dzwonić, tylko poważni mężczyźni, moj numer 609602157
      • ksieciu007 Re: kochanek 11.07.17, 16:02
        Witam!!! Przeczytaj do końca warto. Jestem fajnym facetem mobilny miły, jak najbardziej jestem realny a higiena to priorytet. Mogę sie spotkać praktycznie codziennie. Podaj nr to zadzwonię i uzgodnimy coś więcej. Uwielbiam seks w roznych pozycjach i w rozne dziurki (seks nie jest konieczny tylko jak Ty chcesz).
        Mam 180cm zielone oczy sylwetka normalna 82kg.

MASAŻ
        Mogę cie równie wymasować, masuje w bieliźnie spodniach lub nago, masuje rękami nagim ciałem, podczas masażu możesz mnie dotykać w każdą część ciała. Kazda kobieta potrzebuje przyjemności i relaksu, czy nie było by ci przyjemnie zrelaksować się po całym ciężkim dniu pracy w towarzystwie młodego dobrze zbudowanego ale nie umięśnionego masażysty który oferuje ci masaż standardowy lub erotyczny podczas którego możesz mnie dotykać w kazda część mojego ciała a ja również wymasuje kazda część twojego ciała nie omijają okolic intymnych jezeli ze chcesz masaż erotyczny Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. jaiwy@op.pl
    • seks.chetna1995 Re: kochanek 30.11.17, 14:39
      Cześć mam na imię Ania, szukam mężczyzny do stałych spotkań, na drinka, do kina, seks, mieszkam sama więc możemy spotykać się u mnie, bardzo lubię seks, zainteresowany zadzwoń 665984725

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka