alladyn15 19.01.10, 10:09 Jak juz rodzice Dzidzi wrocili do domu,to wszystko bylo na ich psa.On tego rozumiecie byl,chyba przyzwyczajony,ze na niego sie zwala,a ta ich corka miala dopiero 16 lat. www.youtube.com/watch?v=lfl1b_936jU&feature=related Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alladyn15 Re: Komedia pomylek 19.01.10, 10:24 Czasami bywa,do nie tego biura sie przyjedzie www.youtube.com/watch?v=Y0GcdMvEUqw Moze byc brak snu,albo zaawansowana cukrzyca. Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Komedia pomylek 19.01.10, 10:34 To jest dobre www.youtube.com/watch?v=_2E5mvIgG6g&feature=related Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Komedia pomylek 19.01.10, 10:41 Nie dalej jak wczoraj,rozmawialem z kolego o kobietach i jakie pomylki w zyciu robia www.youtube.com/watch?v=Va5bxk4BVVA&feature=related One z nami sie strasznie pomylily. Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Komedia pomylek 19.01.10, 11:11 Ogolnie to jest tak,jak z kobietami ma sie do czynienia,to mozna cos przez pomylke zrobic www.youtube.com/watch?v=Uzpvi-uxQdc Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Komedia pomylek 19.01.10, 11:28 To jest po prostu straszne,co z Rita przeszedlem.Duzo o mnie sie nie mylila.Potem okazalo sie,ze jest pomylona i duzo komedii bylo www.youtube.com/watch?v=Cu-2jTah4mY&feature=related Fajna byla kobitka,szkoda.ze do Australii wyjechala. Odpowiedz Link
rita100 Re: Komedia pomylek 24.01.10, 00:04 No niestety, Radwańska przegrała, to wracam z Australi. U nas jest zima, bardzo mocna zima jak wiesz Alladynie, ale z moim kotem nie jest dobrze, bo czuje marzec. I w tym jest kłopot. Bo jego ciągnie na dwór, ale że jest mroźno to zaraz wraca i tak stoję prawie całą noc przy drzwiach zamiast w łózku leżeć i spać. Dokładnie jest tak - godzina kota w domu, potem kocie wycie i na dwór, za godzinę powrót kota do domu, godzinę się grzeje i znów wycie kota i puszczam go na dwór i tak całą noc, kolejną noc. Odpowiedz Link
rita100 Re: Komedia pomylek 24.01.10, 22:27 A tu będę Alladynie zbierać kolekcje dla Cezala schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=865 Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Komedia pomylek 24.01.10, 23:55 Ja,nizej podpisany przez mojego uwielbianego i kochanego wlasciciela i przewodnika w moje dorosle zycie,chce wyrazic wdziecznosc Pani Ricie,ze tego,pare kumpli mi zalatwila.Na Loli od sasiadow,to nie mozna polegac.Nosi sie po ogrodku jakby jakas hrabina byla.A ja oficjalnie nazywam sie Jupiters Sun(Slonce Jupitera).Nie kazdy pies wie co to Jupiter i wyja do Ksiezyca omylkowo.Jeszcze raz dziekuje za tych znajomych.Alladyn obiecal,ze jak sie ponownie spotkamy to przyniesie kosc,aby nie bylo tej samej wpadki jak ostatnim razem. Ps.Czy moze Pani zorganizowac jakis fajny krowi zoladek? Z unizona glowa Cezal Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Komedia pomylek 25.01.10, 00:51 Rita,badz kobieta praktyczna i zapros tamta kotke do srodka.Tak przy drzwiach stac i nie spac to makabra. www.youtube.com/watch?v=nX_EShMPzwA Tutaj,na pouczajacym video widzisz,ze kot duzo rzeczy woli robic w ciepelku domu. Odpowiedz Link
rita100 Re: Komedia pomylek 25.01.10, 19:53 Cieszę się , ze Cezal jest zadowolony z kumpli. Mam nadzieje , ze kolekcja się powiększy i kumpli przybędzie dużo szczekaczy ;)))) ps. nie mogę tego załatwić Odpowiedz Link