hanys_hans Re: pachnące stopki;) 18.02.10, 07:52 Syr szwajcarski je za drogi Wiync powooniej moje nogi Moje nogi pachnoom cudnie Rano wieczoor i w południe Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: pachnące stopki;) 18.02.10, 07:55 na szfajfusy je jedyn stary i niyzwodny sposob - isc do aptyki, kupic "kwas borowy" w proszku i po trocha zowdy wsuc do zokow. fertik Odpowiedz Link
cirano Re: pachnące stopki;) 18.02.10, 08:41 Przestanom może "zajyżdżać", woniać ale niy bydom, szwager Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: pachnące stopki;) 18.02.10, 08:57 u mie w doma parfimy itp to ino konieczne minimum:) Odpowiedz Link
alladyn15 Re: pachnące stopki;) 18.02.10, 18:32 To jest po prostu straszne.Ten facet zawsze byl zdominowany w swoim zyciu.Jest znana prawda,ze jezeli sredni paluch jest dluzszy od tego Wielkiego,to bedzie sie dominowac nad innymi.W jego przypadku bylo inaczej i nawet go zle potraktowali na sekcji zwlok.Ogolnie ,to jak sie teraz patrze w dol,to moj odpowiedni palec u nogi,jest dluzszy o okolo 8 milimetrow.Jak mi sie zechce,to przesle zdjecia. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: pachnące stopki;) 18.02.10, 18:58 jak dugszy je tyn srodkowy to sie musisz o to SSmanow spytac ... tak ze dowej obacht! Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: pachnące stopki;) 18.02.10, 20:40 czy dugość palcow u nogi mo jake znaczynie? a tak prywatnie to chyba sie kupia take wkładki i byda woniać cały czas;) w końcu cza to wyprobować:) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: pachnące stopki;) 19.02.10, 07:34 poznouech kedys jedna kobiyta z Paragwaju i ona mi to wyklarowaua, a miaua piyrszego chopa co bou we SS. Zainteresuj sie naukom ras i SS, to zrozumisz ze do nich to bouo niy bez znaczynia ... Odpowiedz Link
alladyn15 Re: pachnące stopki;) 20.02.10, 11:39 Obcialem paznokcie u nog,potem wszystko zajodynowalem,po okolo 3 godzinach zmylem chemikaliami i teraz sie patrze z uwielbieniem na ten moj wystajacy palec.Zawsze bylem swiadomy,ze jest odpowiedzialny za wiekszosc mojego zycia.Jak tylko sie dalo,to otaczalem go plastrem,aby nie mial bezposredniego kontaktu z najblizszymi palcami w stopie. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: pachnące stopki;) 20.02.10, 11:48 jak zes juz swoj srodkowy palec u nogi zbadou to tera reszta oficjalnyj nauki o stopie: www.winkler-osm.ch/2f-Fuss.html Odpowiedz Link
alladyn15 Re: pachnące stopki;) 20.02.10, 12:51 Facet nie byl szczesliwy kiedy stapnolem do jego ogrodka.Sytuacja jest tego typu,ze my sie nie lubimy i on mi wszystko wytknie Odpowiedz Link