sloneczko1 07.04.10, 06:55 bo na starość niy bydymy mieli co do gorka dać gospodarka.gazeta.pl/Edukacja_w_finansach/1,104204,7665935,Emerytura_pod_kontrola__Zacznij_zbierac_na_starosc.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bokertov1947 Re: cza szparować 07.04.10, 07:39 Swjynto prowda – sloneczko Ty moje – cza szporowac! Uod dzisiej njy jym wjyncy chleba z wusztym – ino som wuszt! Downo, downo tymu zaczon ech szporowac na tym, co ech njy kupowou cukru po cynach komercyjnych. Wyszlo mi, co za 186 lot uszporuja na „malego Fiata“. Fiata ech njy kupiol, bo cyna zmjyniyli – ale uot tego czasu pija tyj i bonkawa bes cukru – bes toss njy jest ech chory “na cuker”. A w mjyndzy czasie jezdza tysz autym – mozno njy tak pjyknym jak “maly Fiat” – ale tysz pjyknym. Odpowiedz Link
kubissreaktywacja Re: cza szparować i to rychle 07.04.10, 11:59 Bieda wom w oczy wchodzi w ta Ojropa . Bieda wejdzie dopiero do Polski gdy wymienia zlotka na faken Ojro ;-) Wtedy najwiecej emerytow poodbiera sobie zycie bo okaze sie ze nie stac ich nawet na leki a co dopiero jesc ! Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: cza szparować i to rychle 07.04.10, 19:04 Sloneczko to juz moj ojciec zawsze godol ze Poloki do rzadzenia sie rwia a rzadzic nie umia.Jedyne nasze szczescie ze do Uni Europejskiej Polska nalezy. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: cza szparować i to rychle 07.04.10, 21:24 socer-schlesier napisał: > Sloneczko to juz moj ojciec zawsze godol ze Poloki do rzadzenia sie rwia a rzad > zic nie umia.Jedyne nasze szczescie ze do Uni Europejskiej Polska nalezy. myślisz,że nom lepi na starość bydzie jak jusz prawie cało polska rozprzedali? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: cza szparować i to rychle 07.04.10, 21:51 sloneczko1 napisała: > socer-schlesier napisał: > > > Sloneczko to juz moj ojciec zawsze godol ze Poloki do rzadzenia sie rwia > a rzad > > zic nie umia.Jedyne nasze szczescie ze do Uni Europejskiej Polska nalezy. > > > myślisz,że nom lepi na starość bydzie jak jusz prawie cało polska rozprzedali? Zrobioom juzajs´ jaki aufsztand upanstwowioom wszysko i bydoom na nowo wypszedowac´ a jak sie kerymu niy bydzie podobac´ to wysiedloom w pieroony... Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: cza szparować 07.04.10, 21:23 bokertov1947 napisał: > Swjynto prowda – sloneczko Ty moje – cza szporowac! > Uod dzisiej njy jym wjyncy chleba z wusztym – ino som wuszt! widać żeś jusz je na tyj emeryturze i szparować niy musisz przedymnom jeszcze trocha je tyj drogi i tak po prowdzie niy chciałabych na starość kit z okiyn ogryzać (pozatym som tera uszczelki wiync i tego kitu niy bydzie:( ) Odpowiedz Link
berncik Re: cza szparować 07.04.10, 23:43 sloneczko1 napisała: > bokertov1947 napisał: > > > Swjynto prowda – sloneczko Ty moje – cza szporowac! > > Uod dzisiej njy jym wjyncy chleba z wusztym – ino som wuszt! > > > widać żeś jusz je na tyj emeryturze i szparować niy musisz > przedymnom jeszcze trocha je tyj drogi i tak po prowdzie niy chciałabych na sta > rość kit z okiyn ogryzać > (pozatym som tera uszczelki wiync i tego kitu niy bydzie:( ) Sonneczko:te uszczelki som zdrowsze jak ten przisuowiowy kit. Jo mysla ze Eu wom nie do umrzyc zgodu.Wy sami powiniscie sie wzionsc za waszych kaczorow co pijondze wyciepujom na Biauorusko Polonia ,Litewsko i ukrainsko.Polska z tym ino robi niezgoda i zazdrosc.Niech wom we polsce lepi dajom a nie tam finansowac jakes utopie. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: cza szparować 08.04.10, 08:15 berncik napisał: Niech > wom we polsce lepi dajom a nie tam finansowac jakes utopie. MY tysz kedyś byli utopiom:) a tera...? Odpowiedz Link
annak12 Re: cza szparować 08.04.10, 08:43 "Pamiętaj jednak, że wpłaty na IKE nie są gwarantowane przez państwo." czy to znaczy ,iże jak w jaki zawierusze se to rozleci,to zostaje se na lodzie. Odpowiedz Link
bokertov1947 Re: cza szparować 08.04.10, 09:26 Powjam Ci Anna, co njy ino w Polsce robiom take numery. Ja Ci bank proponuje jakijs produkt, to wiadomo, co jest uon tak zrobiony, co bank na tym zarobi. A wjela klient zarobi, je s tym powjonzane, na jake ryzyko sie zdecyduje. Eli tyn gewinn dostanie – to jusz je inkszo sprawa. Tak sie skuodo, co jo na rynta puaca dojs duzo. Ale njy wjym, eli jak bydzie tak daleko, ze byda szou na rynta, dostana to, co jeszcze mi pisali przed poroma laty. Policzou ech, co jakbych te piniondze, kere ech do ryntowy kasy wplaciou, schowou pod madracym – to musiou bych zyc 108,5 lot, coby przpuscic te piniondze jako ryntner uod 65 roku zycia. I do tego brac se s ty kupy tyla, wiela teroski mom netto. Ino tak u nos njy idzie. Pacz tam jako! Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: cza szparować 08.04.10, 22:06 u nos tysz tak niy idzie i tera mi odciongajom na teroskich ryntnerow a jak my bydymy to żodyn niy wiy co bydzie:( Odpowiedz Link
kubissreaktywacja Re:Podniesc wiek emerytalny do 70-tki 08.04.10, 22:18 Niemcy powinni jeszcze podniesc wiek emerytalny swoich obywateli . Mysle ze do 70 lat mozna spokojnie pracowac . Ballest ma juz 60 pracuje i do tego pisze wiele postow :-) Gosc ma SUPERPODZIELNOSC uwagi i z powodzeniem moze do 70 - tki zapierniczac :-) Odpowiedz Link
berncik Re:Podniesc wiek emerytalny do 70-tki 08.04.10, 23:13 kubissreaktywacja napisał: > Niemcy powinni jeszcze podniesc wiek emerytalny swoich obywateli . > Mysle ze do 70 lat mozna spokojnie pracowac . > Ballest ma juz 60 pracuje i do tego pisze wiele postow :-) > Gosc ma SUPERPODZIELNOSC uwagi i z powodzeniem moze do 70 - tki zapierniczac :- > ) Kubiss:Jo tam wola Niemiecko krankenkassa i Niemiecko renta,wiem co mom i mie i moi Famili idzie dobrze.Tys sie powinien boc o Twoja starosc,we tyj Twoi przechwolonyj Hameryce wioz mie taxowkorz ,chciou wciepnoc moj koffer dobagaznika i nie schafnou jo to zrobiu . Chopina miou 70 lot pedziou lotac juz nie umie ale jechac jeszcze idzie,ale ty sie tam oto nie musisz martwicTy wiesz Twoja wontroba,chnet przidzie koniec,Polsko choroba. Odpowiedz Link
bokertov1947 Re:Podniesc wiek emerytalny do 70-tki 09.04.10, 05:59 Jo sie dziwia kubiss, co z tymi tfojymi mondrosciami zyciowymi, nie zrobjyli s ciebie jakigos ministra. Ino wto znojdzie cie – „hamerykona“ w podkielecki woisce bes swiatla ?! Odpowiedz Link
socer-schlesier Re:Podniesc wiek emerytalny do 70-tki 09.04.10, 07:10 berncik napisal: Kubiss:Jo tam wola Niemiecko krankenkassa i Niemiecko renta,wiem co mom i mie i moi Famili idzie dobrze.Tys sie powinien boc o Twoja starosc,we tyj Twoi przechwolonyj Hameryce wioz mie taxowkorz ,chciou wciepnoc moj koffer dobagaznika i nie schafnou jo to zrobiu . Chopina miou 70 lot pedziou lotac juz nie umie ale jechac jeszcze idzie,ale ty sie tam oto nie musisz martwicTy wiesz Twoja wontroba,chnet przidzie koniec,Polsko choroba. ----------------------------------------- Dobrze ze Barakowi udalo sie wprowadzic powszechne ubezpieczenie na nasz wzor bo dobrze wie ile tam biedoty bez zabezpieczenia socjalnego zyje.Ta Ameryka z pewnoscia piekna jest (jesli chodzi o przestrzen,przyrode) ale samo zycie to juz inny swiat. Propagande prze Hollywod robiona maja dobra jednakze w pracy przy zmywakach piekna przyrody nie sposob docenic a na zycie cza zarobic. Odpowiedz Link
kubissreaktywacja Re:Podniesc wiek emerytalny do 70-tki 09.04.10, 19:51 Zal mi Niemcow ze trzymaja u siebie tylu slaskich obibokow co se zalatwili papiery po ojcu z wermachtu . Z jednej strony Turki co sie izoluja od Niemcow a z drugiej nieroby z Polski co udaja Niemcow Odpowiedz Link