szwager_z_laband 21.07.10, 18:01 zanim bydymy fajrowac mosz jeszcze robota;) forum.gazeta.pl/forum/w,34281,114358942,114426637,Re_do_szwagra_z_laband.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanys_hans Re: Alarm do Hanysa! 21.07.10, 20:39 berncik napisał: > szwager: Wczorach probowou zech se zarejestrowac na Galerio,ale nie szlo pisalo > ze tako Email adresa juz majom co eigentlichje niemozliwe. We styczniu sie zarejestrowou na galerji niyjaki Bernd4015 na Email adresa *******@gmx.net Jak rzes´ to ty byu to te koonto je couki czas aktualne aktualne Jak rzes´ zapoomniou hasua to ci go pszipoomna Idz´ do twoji Email kszinki *******@gmx.net tam rzech ci to wysuou Jak niy mosz nic wspulnego z tym Bernd4015 to dej znac´, to zauorzymy nowe koonto... Odpowiedz Link
rita100 Re: Alarm do Hanysa! 21.07.10, 20:55 spocznij, alarm odwołany. Teraz czuwanie :) pozdrawiam Odpowiedz Link
berncik Re: Alarm do Hanysa! 21.07.10, 22:52 Alarm zakonczony jo szafnou pierwsze fotki. Dziekuja Wom Chopy. schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=lastup&cat=10126 hanys:ta piewszo i ta trzecio miniatura pokazujom cos co jo tam nie dou ale jak kliknieszna srogi obrozek to widac ten co jo wsadziou. Odpowiedz Link
ballest Re: Alarm do Hanysa! 22.07.10, 05:54 Berncik tyn Twoj opis tom czerwonom Farbom zle widac, Tys mog je pod spodym uopisac ! Mnie sie tysz we SüdTirolu (po polsku Gornou Adyga) tysz podobalo. Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Alarm do Hanysa! 22.07.10, 06:22 Pamietam,ze jak sluzylem na okrecie podwodnym,ktorego czasem nie nazywajcie lodzia,to czesto alarmy wywolywalem.Szlismy w tedy prosto na dno aby tam polezec.Mam slaby zoladek i kolysanie na falach zbiera mnie na wymioty.Srednia glebokosc Baltyku to 50 metrow i tam juz nie ma kolysania chocby nie wiem co na powierzchni.Ci niemcy,to jak kopali pod Morze Baltyckie to wiedzieli,ze 50 metrow jest zicher i glebiej nie trzeba. Wlosi na ten przyklad,to jak kopali dol pod Morze Srodziemne to zapedzili sie az do 70 metrow.No po co komu ekstra 20 metrow?Byl tam wtedy z nimi pewien slazak z Plawniowitzz i im to wytknal,ale odeslali go sadzenia winogron na wino,bo w tamtych latach wlosi to byli alkoholikami.Zreszta do tej pory widac jak bardzo winna jest jakosc samochodow ktore wytlaczaja pod olbrzymimi prasami,no taka marka FIAT na ten przyklad. Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Alarm do Hanysa! 22.07.10, 06:52 Alarm!!!! Ladnie mnie ktos ujal.Pierwszy raz zobaczylem to zdjecie podczas mojego procesu w Sadzie Wojskowym i od razu mi sie spodobalo. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Alarm do Hanysa! 22.07.10, 07:49 Berncik mom pora pytan - miyzskous we domu ze wieloma izbami(czytej wczasowiczami)? mieliscie swimingpool? jako to je miejscowosc? Odpowiedz Link
berncik Re: Alarm do Hanysa! 22.07.10, 19:10 szwager_z_laband napisał: > Berncik mom pora pytan - miyzskous we domu ze wieloma izbami(czytej > wczasowiczami)? > > mieliscie swimingpool? > > jako to je miejscowosc? szwager:sam se wszystko obejrzysz To jest bardzo elegancko pension Garni.tz.ino sniodania a na wieczor na tarasie albo przi basenie. Piwo ,wino,Venecjano,Grappa,no ja czym bys tam jeszcze chciou blau byc?. www.kleefeld.schenna.com/willkommen.htm Ten link je ze Pension. To je link do miejscowosci. www.schenna.com/ortsinfo/ Przez tyn tydzien my tam tez mieli in Schenna Die Oldtimer-Genusstour156 starych autow bouo na co zaglondac cauy tydzin rajdowali www.suedtirolclassic.com/de/Default.aspx?menId=608,590 Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Alarm do Hanysa! 22.07.10, 19:36 Dziynki, to sie moge pszidac i cyny som synsowne;) Co Ci sie tam nojlepiyj podobauo? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Alarm do Hanysa! 22.07.10, 19:41 znoduech tysz take cos: www.youtube.com/watch?v=8ppb8RyT_UM Odpowiedz Link
berncik Re: Alarm do Hanysa! 22.07.10, 20:13 szwager_z_laband napisał: > znoduech tysz take cos: > > www.youtube.com/watch?v=8ppb8RyT_UM szwager:Tak jak na tym filmie pokazujom tak tam je i mie se tam wszystko podobo i nie mom nic co bych ganiou.bez toz zech tam juz pora razy bou.Te miasteczko duzo organizuje dlo gosci zeby nie ino lazieli po gorach jak chcez dzien odpoczynku to idziesz do miasta ,zawsze jest cos los. Odpowiedz Link
rita100 Re: Alarm do Hanysa! 23.07.10, 10:40 Berncki, byłeś tam ? Coś znajomy to mi widok. ;))) A w Twoim albumie widnieje. Odpowiedz Link
berncik Re: Alarm do Hanysa! 23.07.10, 14:52 rita:jo to nie wsadziou to jakos samo tam wlazlo ten trzeci obrazek tez ale jak na to klikniesz to sie pokaze we wiekszym formacie moje zdiecie jo juz do Hanysa pisou,narazie domy mu pokuj fajerowac. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Alarm do Hanysa! 27.07.10, 22:56 berncik napisał: > rita:jo to nie wsadziou to jakos samo tam wlazlo ten trzeci obrazek tez > ale jak na to klikniesz to sie pokaze we wiekszym formacie moje zdiecie > jo juz do Hanysa pisou,narazie domy mu pokuj fajerowac. Tyn problym jusz my sam mieli, to sie tak robi jak do datenbanku trefioom bildy o tym samym numerze. Nojlepi je w tym wypadku zmiynic´ trocha numer jpg dopisujoonc dooniego jakos´ literka i na nowo zaladowac´ tyn bild inkszy rady na to niyma... Odpowiedz Link
berncik Re: Alarm do Hanysa! 27.07.10, 23:26 hanys :jo se to tak po cichu myslou,albo lepi przypuszczou,na drugi roz tak zrobia jak godosz.Dzieki. Odpowiedz Link
rita100 Re: Alarm do Hanysa! 28.07.10, 21:02 berncik napisał: o to nie wsadziou to jakos samo tam wlazlo ten trzeci obrazek He, a wiesz, że ten obrazek przedstawia dawny obóz w Płaszowie, ale widziany dziś. Tam w tym miejscu w czasie II wojny światowej Niemcy mieli obóz. Dziś to jest żydowski teren, stąd w centrum Krakowa ale niezabudowany, bo pamiątka historyczna. Ładne kwiatki z tym zdjeciem, że ten akurat w Twoim albumie wylądował. Odpowiedz Link
berncik Re: Alarm do Hanysa! 28.07.10, 21:11 rita100 napisała: > berncik napisał: > o to nie wsadziou to jakos samo tam wlazlo ten trzeci obrazek > > He, a wiesz, że ten obrazek przedstawia dawny obóz w Płaszowie, ale widziany > dziś. Tam w tym miejscu w czasie II wojny światowej Niemcy mieli obóz. Dziś to > jest żydowski teren, stąd w centrum Krakowa ale niezabudowany, bo pamiątka > historyczna. > > Ładne kwiatki z tym zdjeciem, że ten akurat w Twoim albumie wylądował. Nie wiedzialem co to za zdiecie,ale juz go nie ma,zmienilem te numery i poszly teraz jest normalnie Dziekuje. Odpowiedz Link
rita100 Re: Alarm do Hanysa! 28.07.10, 21:23 Nie ma sprawy. Bardzo miło było gościć moim obrazkom w Twoim albumie. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Alarm do Hanysa! 23.07.10, 17:37 szwager_z_laband napisał: > Berncik mom pora pytan - miyzskous we domu ze wieloma izbami(czytej > wczasowiczami)? > > mieliscie swimingpool? > > jako to je miejscowosc? "Den einzigartigen Blick auf die Kurstadt Meran und die umliegende Bergwelt genießen Sie nirgendwo so wie in unserem mediterranem Garten bei einer Tasse Cappuccino. Nachmittags können Sie sich sonnen und im Schwimmbad abkühlen und abends mit Freunden und einem guten Tropfen Wein auf der neuen großzügigen Terrasse den Tag ausklingen lassen... Das Schwimmbad im Haus ist leider immer noch nicht fertig." Odpowiedz Link
berncik Re: Alarm do Hanysa! 23.07.10, 22:16 hanys_hans napisał: > szwager_z_laband napisał: > > > Berncik mom pora pytan - miyzskous we domu ze wieloma izbami(czytej > > wczasowiczami)? > > > > mieliscie swimingpool? > > > > jako to je miejscowosc? > > "Den einzigartigen Blick auf die Kurstadt Meran und die umliegende Bergwelt > genießen Sie nirgendwo so wie in unserem mediterranem Garten bei einer Tasse Ca > ppuccino. > Nachmittags können Sie sich sonnen und im Schwimmbad abkühlen und abends mit > Freunden und einem guten Tropfen Wein auf der neuen großzügigen Terrasse den Ta > g ausklingen lassen... > > Das Schwimmbad im Haus ist leider immer noch nicht fertig." > Ta miejscowosc nazywo se Schenna.Lezy 2 km od Meran we tym pension mieszkalo nos okolo 50-60 jo nie liczou przi stolikach przi sniodaniu siedzialo duzo po dwoch co moglo siedziec cztyrech. Wlasciciele godali mi ze we jesieni jest voll tz.preszlo sto. Tak jak jak jo to wyrzi te linki poslol tak to je ,ino ten Schwimmbad innen jeszcze nie jest gotowy,przez te szyby widac go kachle lezom ino flizowac.nie pytou zech se kiedy go zrobiom.Jak wom richtig zalezy to se spytom? Odpowiedz Link