Dodaj do ulubionych

do Goroli co sam kukajom

10.09.10, 20:17
mp3bear.com/agiewniki-blues-gorole
Obserwuj wątek
    • szwager_z_laband ps 10.09.10, 20:22
      douech to na "Gliwce" - ciekawe jak dugo to tam wyczimie:))

forum.gazeta.pl/forum/w,94,115794499,116356097,kuknijcie_za_okno_.html
      • alladyn15 Re: ps 10.09.10, 20:44
        Byl tu w Cambridge(Anglia) taki fest blueshanys,chyba bylo to w roku 2008.Nie,przepraszam,bylo to w roku 2007....choc tak myslac teraz,bylo to jednak w roku 2008.Gral na ulicy takie szlagiery i w ten sam sposob,jak szwager zalaczyl.
        To bylo po prostu piekne!
        Tylko jedyny ja,przynosilem mu wodzionke litrami.Bardzo ja lubial.Umarl z przewodnienia(nadwodnienia) organizmu i to jest fakt medyczny.Do tej pory mam do siebie pretensje,ze troche na czosnku oszczedzalem.
        Czosnek to zdrowie
        i kazdy sie dowie
        kto go stracil.
        • szwager_z_laband wto to bou? 10.09.10, 20:53
          mp3bear.com/jan-skrzek-blues-o-skrzynce-pocztowej

na zicher powiysz ze ... to bou Ivanhoe

ale on zezar ino miska klozek ...
          • dede99 Re: wto to bou? 10.09.10, 22:27
            fajnie sie to sucho-mosz wiyncy piosynek od nich?

lg dede
            • szwager_z_laband Re: wto to bou? 11.09.10, 07:30
              juz pora odnich konskow kedys sam dowouech, np tyn:

consp.wrzuta.pl/audio/1zsh3U7GSjO/lagiewniki_blues_-_piesn_stulecia
              • szwager_z_laband Re: wto to bou? 11.09.10, 07:32
                guzowaty.wrzuta.pl/audio/6zJx9mldKuL/wiosna
                • szwager_z_laband ps 11.09.10, 07:38
                  sam mosz cos o nich i pora inkszych konskow

www.myspace.com/lagiewnikiblues
                  • szwager_z_laband Re: ps 11.09.10, 07:40
                    www.lastfm.pl/music/%C5%81agiewniki+Blues
                    • szwager_z_laband Re: ps/ps 11.09.10, 07:49
                      tyn mo tysz pora fajnych konskow:

www.youtube.com/watch?v=8kPlGeF2shI
                    • szwager_z_laband pora miyj znanych 11.09.10, 08:06
                      www.naszslask.pl/video/slaskie-ministerstwo-bluesa
                      www.youtube.com/watch?v=fF-yr73EjNU
                      posznupiesz trocha po necu to znondziesz wiyncyj

a na koniec:

www.naszslask.pl/video/front-porch-blues-czyli-lauba
                      • hanys_hans Re: pora miyj znanych 11.09.10, 08:41
                        Rous szua ooma ze bajtlym we parku
                        i narous tyn mauy doo niyj godo: Ooua! wejzij - ptok!
                        Prawie pszeuazioou tam jedyn chop i godo do synka:
                        - Nie mówi sie p t o k tylko p t a k.
                        A tyn synek do ooumy:
                        - Oouma! obejz - Gorol!

• hanys_hans Re: pora miyj znanych 11.09.10, 08:42
                          W Lipinach otwarli nowo chinsko restauracjo
                          z blank chinskoom obsugoom. Psziuazi tam rous murzin
                          i zamawio sie ryz po chinsku. Kelner Chinczyk dowo mu
                          tyn ryz, a ku tymu paueczki... Murzin te paueczki chowo
                          do kabzy i zre tyn ryz palcooma! Chinski kelner,
                          leko snerwowany godo doo niego:
                          - A mozno z chlebkym,
                          ty rzadny gorolu!!!

• hanys_hans Re: pora miyj znanych 11.09.10, 08:43
                            Na nosz plac wkludziyua sie jedna familijo ze W-wy.
                            Mieli mauego synka ze kerym zodyn na placu sie niy chciou bawic.
                            Durch soom uaziou blank markotny, aze sie go rous dziecioom zol zrobiyuo
                            i pedzieli "od dzisiej mogesz sie sam snami bawic´" Synek jak to usuyszou
                            chciou sie zaros mamie pochwolic´. Leci do doom i rycy "mamo, mamo,...
                            " Mama mu niy daua dalyj godac´ ino pedziaua "niy widzisz ze gotuje,
                            nie mam czasu , idz´ do taty ". Synek leci do fatra i rycy " tato,
                            tato, ...!"A tata: "Nie widzisz ze czytam gazete , idz´ do mamy ".
                            Synek ino stanoou, pokrynciou gowoom i pado "Pieroona!
                            Piyn´c´ minut zech je Hanysym, a jusz sie
                            z Gorolami dogodac´ niy poradza!"
                            • hanys_hans Re: pora miyj znanych 11.09.10, 08:44
                              Moja dzisiej psziszua z roboty
                              i godo jak to u nich dzisiej jedyn gorol lezou,
                              a ze ona po gorolsku konsek rozumi to joom dali doo niego.
                              I tysz tyn gorol joom wouo: Siostro jo je guodny i bych tak cojs´
                              suodkego zjod - Siostro ukrynccie mi jajka . A ona do tego gorola:
                              Cicho tam! Dalyj: Siostro, ukrynccie mi jajka! - Cicho tam!!
                              - Siostro, ukrynccie mi jajka!! - Siostro, ale ukrynccie mi
                              jajka ......... AUAAA !!!!!!!!!! .... Jo chciou kogelmogel.

• hanys_hans Re: pora miyj znanych 11.09.10, 08:45

Francek zaprosiyu rous jednego gorola do doom na kolacjo. Gorol psziszou szykownie oblecony w ancugu ino jakos´ tak trocha go czuc´ byuo na gnoj. To Francek mu godo: - zanim sie siednymy do jedzynio, to tam je uaziynka idz´ sie okoompej. Zakludzioou go, pokozou mu kaj je wanna kaj ryncznik. Francek siedzi i czeko, czeko, czeko - nic. Narous gorol cojs´ ryczy. Francik otwiyro dz´wiyrza od uaziynki, wuazi a tyn tam stoi i czimie ta wanna w rynkach i blank czerwoony godo: - Te , kaj ci to wyloc´?!!!
                                • hanys_hans Re: pora miyj znanych 11.09.10, 08:45
                                  - Wybaczy pan , jestem z Sosnowca, czy to kopalnia "Kleofas" ?
                                  - Wyboczoom woom - pado goornik i poszou dalyj.
                                  • hanys_hans Re: pora miyj znanych 11.09.10, 08:46
                                    Rous we drogeryji stojoom we kolejce
                                    dwa chopy i jedyn godo do drugigo:
                                    - Pszeproszom piyknie, Pan tysz Polak?
                                    - Niy jo po gruntfarba!!!

• hanys_hans Re: pora miyj znanych 11.09.10, 08:46
                                      W Chebziu (tam kaj tytki lepioom)
                                      dwooch Goroli wylazuo ze knajpy i stanyuo
                                      se kole murka coby sie z wyntyla wyloc´. Jedyn godo do drugego :
                                      - Ty Wojtek , dlaczego ty tak cicho sikasz ? - A bo po nogawicy!
                                      - A nie bedzie ci zimno, z taka mokra nogawica?
                                      - Kiedy ja nie po mojej sikam!

• hanys_hans Re: pora miyj znanych 11.09.10, 08:48
                                        Dwa Gorole sie spotkali,
                                        jedyn miou glaca a drugi miou
                                        ryze wosy tyn mit ryze wosy pyto se tego mid
                                        uysiznoom BOZIA wosoow niydaua?
                                        daua ryze to niewzioouem

• hanys_hans Re: pora miyj znanych 11.09.10, 08:48
                                          Spotyko sie dwoch Ukrain´coow i jedyn godo do drugego:
                                          - Stary, tam we Polsce to je prawdziwe zycie, niy to co u nos.
                                          Wstowosz z rana i podajoom ci s´niodanko do uoozka, potym sex
                                          do pouednia. Po pouedniu wykwintny obiod, szampan´skoje, desery
                                          i sex do wieczerzy. Wieczerza - palce lizac´, a po wieczerzy do nocy
                                          sex wiela ino wlejzie. -Noo, noo brzmi to coukim niyz´le.
                                          A skoont ty to wszysko wiysz, byues´ we Polsce??????
                                          -Jo niy, ale moja siostra byua!!!!!!!
                                          • hanys_hans Re: pora miyj znanych 11.09.10, 08:50
                                            Jedyn gorol psziszou w Niymcach
                                            do Arbeitsamtu i godo: - Ja szukam pracy.
                                            Tyn Sachbearbeiter mu pado: - Sam moom cosik prawie do Wos.
                                            Stowka 20% wiyncyj od podstawowyj, 40 dni urlopu , czinastka...
                                            - Wy mnie chcecie nabrac´? - Ale jo pszeca niy zaczoon!

- Panie sztajger! Szola sie urwaua! - Uoo Pieroonie, a byli tam ludzie drin? - Niy! same gorole!
                                                Wladek pisze do uojcoow listek:
                                                Jestem na S´loonsku jusz 2 Tygodnie,
                                                jest tu uadnie i praca mi sie podoba. Tylko jezyk dziwny,
                                                wszystko zaczyna sie na "G" Na kopalnie mówia
                                                "Gruba" na wypuate "Geldtag" a na mnie,
                                                choc´ nazywam sie Wladek mówia Gorol!

• hanys_hans Re: pora miyj znanych 11.09.10, 08:51
                                                  Psziszou rous jedyn gorol do restauracji
                                                  i obsztelowou se paroowki i zymua. Kelner pszinios,
                                                  a gorol paczy na talysz i pado: Co to? Zmniyjszyliscie porcje?
                                                  - Niy, ino robiylimy rymoont i wstawiylimy wiynksze stouy,
                                                  to sie tak teroski wszystkim bydzie zdowauo.

• hanys_hans Re: pora miyj znanych 11.09.10, 08:52
                                                    - Kaj miyszkosz? - Na S'loonsku. - Na Goornym?
                                                    - Niy, na Goorzystym - A poczamu na Goorzystym?
                                                    - A bo pacza w prawo-widza gorola,
                                                    pacza w lewo widza gorola!!!

• hanys_hans Re: pora miyj znanych 11.09.10, 08:53
                                                    Szou rou grubiorz kole Brynicy i paczy a tam pod
                                                    mostym taki bajtel pije woda z rzyki.
                                                    Tyn mu godo: Ej ty spiku uostow ta woda! pszeca
                                                    bydziesz chory!
                                                    A bajtel na to: nic mi nie bedzie prosze pana!
                                                    To sie grubiorz kapnoou ze to jest gorol i na odchodne
                                                    mu pado: a to pij pij na zdrowie! - i poszou.
                        • szwager_z_laband Re: pora miyj znanych 11.09.10, 08:44
                          tyn je tysz w tyj tonacji;)
                          Siedzi se syneczek przi kałuży i pije ta woda.
                          Na to przichodzi tako stareczka we plyjdzie i pado mu:
                          - Synek, nie pij tyj wody, bo to je sam maras, puć sam ino do mie, dom ci szolka tyju...
                          - Proszę, co pani mówiła?
                          - A nic, nic, pij, pij goroliku, pij...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka