szwager_z_laband 13.05.11, 06:34 ciekawi mie co myslicie o wypowiedzi tego chopa co padou "to niy twoje niebo,- synek co ty sam robisz?" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bratjakuba Re: kouocz na droga 13.05.11, 10:17 1fatum napisał: > W takim razie co ja mam powiedzieć? ---------------------------------------------------------------------------------- Nic! Nie obecni i to z własnej woli nigdy nie mają racji. Ciężkie jest życie ateisty a jakie ciężkie zejście w nicość. Odpowiedz Link
1fatum Re: kouocz na droga 13.05.11, 13:33 Z racja jest jak z dziurą w d..... , każdy ma swoją. Ateiści nie muszą się martwić czyśćcem czy piekłem, bo to ich nie dotyczy - oni w to nie wierzą. Wierzący też nie maja lepiej, bo oni tylko wierzą w pozagrobowe życie. Przecież nikt stamtąd nie wrócił. Wygląda na to, że najgorzej mają muzułmanie, ponieważ w swoim niebie każdej nocy muszą się wysilać podczas defloracji wiecznych dziewic. Odpowiedz Link
bratjakuba Re: kouocz na droga 13.05.11, 16:38 1fatum napisał: > Z racja jest jak z dziurą w d..... , każdy ma swoją. > Ateiści nie muszą się martwić czyśćcem czy piekłem, bo to ich nie dotyczy - oni > w to nie wierzą. Wierzący też nie maja lepiej, bo oni tylko wierzą w pozagrobo > we życie. Przecież nikt stamtąd nie wrócił. > Wygląda na to, że najgorzej mają muzułmanie, ponieważ w swoim niebie każdej noc > y muszą się wysilać podczas defloracji wiecznych dziewic. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Masz swoją dziurę i nic mi do niej. Pytałeś, to odpowiedziałem. Odpowiedz Link