Dodaj do ulubionych

co u Ciebie BracieJakuba?

08.10.11, 06:48
cos sie nic niy odzywosz ...(?)
Obserwuj wątek
    • ballest Re: co u Ciebie BracieJakuba? 08.10.11, 09:36
      Jp myslam, ze juzas na urlopie je !
    • bratjakuba Re: co u Ciebie BracieJakuba? 08.10.11, 20:48
      Ja, witom zaś wszyckich a i moc sie raduja,żeście sie o mie starali.
      A jo boł na balandze we Schlaraffnlandzie jak co roku ale latoś troszka nieskorzi
      co by łyknyc troszka ciepła po niecherskim lacie.
      Jezech ale już w doma,chnet bydzie 2 tydnie.
      Zarozki ech zajrzoł na GGG ale sam praje trombiyli,Ci z obciachym na Rosz Haszana.
      Toż jo jako dobrze wychowany i Masorti tyż ech sie wsłuchoł w te triumfalne posauny,
      kiere zwiastowały nadyńście Nowego Roku,ba nowej epoki tak,jak to bywało piyrwy kaj już pamiyńć nie siyngo, kiej tak obtrombiali nadyńście krola.
      Zaroz ech sie też popytoł moje znajomej Meli Ribner,ekspertki od New Age Judaismu
      i judaismu w dzisiejszym "modern world" aby sie dowiedzieć co to bydom za zmiany we tej nowej epoce.
      Padała mi,że bydzie wielke zgromadzynie we New Yorku i bydom fajerować od Rosz Haszana
      do Jom Kippur i zaproszo mie tyż do tego gniozda wszckigo zła.
      Jo dziepro po jednych tarapatach.
      Najechoł ech autym ze 4000 km toż ech długo rozwożowoł ta nowo rajza
      aż tu sie dowiaduja,że dobrze tam pogoniyli tych nowojorczykow.
      Nie wiym czy to byli ci od kabalah Judaism abo jejich przeciwnicy.
      I sie nie dowiym prowdy bo na cołko prasa "wolnego" świata zostało nałożone embargo informacyjne.
      Jeszcze możno jaki Łukaszenka abo wnuk Kim Dzong Ila, Kim Han Sol,kiery szaleje w internecie cosik mogom pedzieć.
      Ale takim kurduplom, nie wybranym we wolnych wyborach przeca i tak nie idzie wierzyć.

Tak ze poczty pantoflowej szło wyczytać,że zawrzyli kole 800 ludzi a zagazowali druge tela.
      Jak tak pomyśla to ani ZOMO ze wybrykami solodarności ni miało takigo "wskażnika udanych interwencji"
      Toż ni ma złego co by na dobre nie wyszło.
      Sami powiydzcie.
      Jedynoście tysiyncy kilometrow do New Yorku.
      Przi tym glatt 4000 € idzie futsch.
      I jeszcze na Jom Kippur! Nejgorsze świynto.

Jo niczymu nie winny miszigene z Polski, zawodzioł bych tam za pokuta "Złotego Cielca":

kradli my,czachrowali my,oszukiwali my kaj sie dało,mordowali my,budowali nowe getta!

A te pirony z te Wall Street by sie dziwali,dziwowali -i sie śmioli.

Niiiii! Zrobia to sam.Do kupy ze wszystkimi,forumowymi Masarti,jak sam jakeś som ale
      po mikwie,szabacie no i co by sie zebroł minjan.

==========================================================
      Masorti- prawowierny.
      Rosz Haszana - żydowski Nowy Rok.
      Jom Kippur -święto pokutne.(Bóg odpuścił Izraelitom niewierność i bałwochwalstwo "Złotego Cielca" to i dla czego nie miał by odpuścić innych przestępstw,też i tych związane
      ze współczesnym " $ złotym cielcem $ ".
      miszigene - głupi,głupek.
      mikwa - łaźnia -rytualna kąpiel.
      minjan - prawidłowa liczba(10) zebranych mężczyzn aby modlitwa była ważna i wysłuchana.
      • szwager_z_laband Re: co u Ciebie BracieJakuba? 08.10.11, 21:01
        a niyma to tak ze po tych 800 psziszuo tam tera pora razy wiyncyj?

cos mi sie tysz zdo ize wybory we Polsce jakes prawie byc majom:)

no tosz jak bys bou kajs indziyj jak w Polsce to bys juz mog wybiyrac miyndzy Donaldym abo Kaczkom dzisiej, a jak zes juz je we Plsce to musisz jeszcze konsek poczekac.

tyn swiat richtik je coroski to wiyncyj gibki i se tak mysla eli to je prowda abo ino ludzie gupiejom skuli tego co nos czeko we tym roku 2012 ...

No ja, tyn kalyndorz od tego narodu wybranego je pieronym stary i nic w nim niyma o koncu swiata :)

znaczy je ino jedna rzecz myjglich - geszefty bydom sie dalyj kulac a my razym z niymi, bo niy wieza ze wiela sie na koniec zmiyni ...

abo?

abo mozno wygro Kaczynski?

;)
        • 1fatum Re: co u Ciebie BracieJakuba? 09.10.11, 21:03
          Również i ja serdecznie witam, choć nie raz zaiskrzyło, ale między przyjaciółmi jest dobrze i xle, lecz się nie gniewają.

Napisz coś więcej o swoich podróżach, bo to jest interesujące.

Tak skromnie przyznam, że brakowało mi Ciebie. Jesteś dla mnie naprawdę kimś ważnym i cenionym.
          • szwager_z_laband Re: co u Ciebie BracieJakuba? 10.10.11, 17:08
            tysz tak godom!
            • rita100 Re: BracieJakubie? 10.10.11, 23:23
              Jak żyć teraz ?
              • cirano Re: Córo marnotrawna 11.10.11, 14:32
                Nie posypuj głowy popiołem. Ciesz się!
                Nowy duch się rodzi w Polsce
                • rita100 Re: Synu mój 11.10.11, 22:27
                  A dyć czuć powiew świeżego powietrza. Obyśmy się nim nie zatruli. Masz maski gazowe w pogotowiu ? ;))))))))))))))))0

Oj, Cirano, Cirano.... co z Ciebie wyrośnie ? ;)
                  • szwager_z_laband Re: Synu mój 12.10.11, 06:50
                    Rita moga sie cos szczerze zapytac?

Co sie stauo ze tak sie zsuchauas we to co godo Kaczynski?, musiou byc jakis momynt kery Cie w tym richtunku skerowou??
                    • rita100 Re: Synu mój 12.10.11, 09:34
                      Szczerze Ci odpowiem Laband, z ręką na sercu, bo ja tam się na polityce nie znam, na gospodarce również, historia też dla mnie tajemna, ot typowa gosposia, która kręci szyją swojego pana. Lecz wszystko co robię w życiu to z wyczuciem. Mój nos mnie kieruje, tak jak pokierował mnie do Was. I nie mylił się, bo czuję się u was doskonale i jesteście dla mnie tacy mili, że sama czasami się zastanawiam za co ? Jest coś w postępowaniu ludzkim, że się czymś kieruje. Może nim jest sumienie, nie wiem, bo też i marny ze mnie filozof. Obserwuję świat wokół siebie, świat medialny, realny, ludzki i fantastyki.
                      I tak Laband, mój nos poczuł mięte do Kaczyńskiego, bo widzę w jaki sposób jest zwalczany, poniżany i traktowany. Jak przekręca się jego słowa. Jak dorzyna się watahę.
                      Kulminacja poparcia nastąpiła szczególnie po tragedii smoleńskiej. zamachu, do dziś nie wyjaśnionego. Oj, przepraszam, wyjaśniono, tak, tak, że Błasik był pijany czy coś w tym rodzaju. Laband, sam dobrze wiesz, tylko Ci nie jest na rękę wyjaśnienie tej tragedii, bo wielu była ona na rekę. Wielu ta tragedia usatysfakcjonowała, co czuć w powietrzu. Jak można nie wyjaśnić śmierć naszej elity w XXI wieku ? Nie do pomyślenia.
                      A już wejście Klicha do Senatu to ..... ach, Laband nie rozważajmy, bo to wszystko zależy od miejsca siedzenia. Ty jesteś wierny zasadom sloonskim, ja też staram się mieć swoje zasady.

Raniutko radio sobie włączam i Krawczyk śpiewa: - jak przeżyc wszystko jeszcze raz, jak wzniecić wiatr który dawno zgasł, jak przeżyć jeszcze raz i ocalić ginący czas.
                      • szwager_z_laband Re: Synu mój 12.10.11, 11:51
                        rozumia, ajnfach Ty uwierzous w tyn "zamach"

niyrozumia tego ze ludzie naprowdy w to wierzyc wierzom ... ???
                        • rita100 Re: Synu mój 12.10.11, 20:50
                          Laband, a teraz Kopacz, ta co w Sejmie na mównicy mówiła, że przekopała ziemie smoleńską na grubość 1m, by odnaleźć szczątki ofiar, kłamiąc, dostaje propozycję zostania marszałkiem Sejmu. Została awansowana za kłamstwo !!!!

jak to się mówi, Ty widzisz i nie grzmisz.
                          • szwager_z_laband Re: Synu mój 13.10.11, 07:10
                            Rita, mie sie zdo ze Kaczynskymu i jego wznawcom je na rynka niy wygrywac, bo we tyn czas mogom zawsze pedziec ze ktos inkszy jakes felery zrobiou i to mo byc dowodym na potwierdzynie teori spiskowyj Smolynska.

• 1fatum Re: Synu mój 13.10.11, 09:04
                              szwager_z_laband napisał:

> Rita, mie sie zdo ze Kaczynskymu i jego wznawcom je na rynka niy wygrywac, bo w
                              > e tyn czas mogom zawsze pedziec ze ktos inkszy jakes felery zrobiou i to mo byc
                              > dowodym na potwierdzynie teori spiskowyj Smolynska.
                              >

***************************************************

Też się nad tym zastanawiałem, bo łatwiej siać destrukcję, psuć, niszczyć, podjudzać niż budować, czy rządzić krajem.
                              Już byli u władzy i niczego nie dokonali poza NKWD-owskimi zagraniami w postaci aresztowań, podsłuchów, inwigilacji, zbierania haków i finansowania agenta Tomka, który też chyba wszedł do sejmu.

Cale szczęście, że w tym kraju jest więcej ludzi posiadających równolegle z mózgiem - rozum.
                              Nie twierdzę, że PO jest idealnym rozwiązaniem, ale daje nadzieje na normalność i pewność, że na międzynarodowej arenie nie będziemy musieli się wstydzić.

Wybory dały dowód tego, co oczekuje społeczeństwo spuszczając z wodą kaczystów.
                        • gryfny Re: Szwagier 12.10.11, 22:24
                          darymny futer,widzisz som ze"ciemne moce" wygrauy ...kobita stracono
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka