Dodaj do ulubionych

co dzisiej na obiod?

13.10.12, 12:39
u mie dzisiej cos inkszego jak zawsze = na jednyj pole talyrza oriyntalny hummus fajnie ze troszka dobrym olejym z oliwek i to posute zielonym a do tego biouy mauy chlyb /sznita

na drugyj pole talyrza szauot ze czeronyj soczewicy ze paprykom zielonom cebulom, tomatom, zielonom pietruszkom (z dobrym olejym i octym balsamicznym ze nojwyzszyj pouki;)

do tego mom woda mineralno blank leko gazowano zmiyszano z blank troszyczka czerwonym winym

pycha;)

i wiyncyj do smakowania jak do najedzynia - ale szpas je i maszkycynie tysz!

Obserwuj wątek
    • szwager_z_laband ps 13.10.12, 12:40
      de.wikipedia.org/wiki/Hummus
      • gryfny Re: ps 13.10.12, 12:47
        szl.wikipedia.org/wiki/Panczkraut
        z tym drugim
        • szwager_z_laband Re: ps 13.10.12, 13:16
          ja to je delikatesa - tysz to lubia fajnie ze szpyrkom:)
          • anton_28 Re: ps 13.10.12, 13:31
            Jou se robia Spinatrahmsuppa ze kartofloma i grziboma - ciekawe jak wylejzie :)
            • szwager_z_laband Re: ps 13.10.12, 13:40
              no to i Ciebie SMACZNEGO:)
              • anton_28 Re: ps 13.10.12, 13:42

Jou tak kartofle uobiyrom co s tych uoszkrabinoow to by jescze szuo pommes zrobic ;)

Ale lepsze to, jak ijs do knajpy pojejs niywiadomo co ;)
                • hanys_hans Re: ps 13.10.12, 14:05
                  anton_28 napisał:

> Jou tak kartofle uobiyrom co s tych uoszkrabinoow to by jescze szuo pommes zrob
                  > ic ;)
                  >
                  > Ale lepsze to, jak ijs do knajpy pojejs niywiadomo co ;)

- Te Anton, powjydz mi, skisz czego Poon Booczek stworzoou kartofle?
                  - No toc´ zwyczajnie skisz tego, coby bjydny czowiek miou tysz kogos´ ze skory uobdziyrac´...
                  • anton_28 Re: ps 13.10.12, 14:17
                    :)
            • rico-chorzow Re: ps 13.10.12, 14:33
              anton_28 napisał:

> Jou se robia Spinatrahmsuppa ze kartofloma i grziboma - ciekawe jak wylejzie :)

Pieronie!!!!,Giździe!!!!,bouch`ś na grzibach,niy rob mi smaku:)
              • anton_28 Re: ps 13.10.12, 15:01
                rico-chorzow napisał:
                Pieronie!!!!,Giździe!!!!,bouch`ś na grzibach,niy rob mi smaku:)

bouech na grzibach, ale w Netto ;) jou tam w lejsie niy ryzykuja, bo tak se znom ze i rotkapa bych zerzar !
                • szwager_z_laband Re: ps 13.10.12, 15:06
                  moja mama dzisiej kupioua prawiki na targu
                  • anton_28 Re: ps 13.10.12, 15:22
                    ajerkuchy bych zerzar, z marmeladoom :)))))
                    • szwager_z_laband Re: ps 13.10.12, 15:33
                      to zodko mie skusi jesc, ale moja robi dobre ze biouym syrym ze rodzynkami
                      • szwager_z_laband Re: ps 13.10.12, 15:34
                        take:

brulionzprzepisami.blox.pl/2009/05/nalesniki-z-serem-i-rodzynkami.html
                      • rico-chorzow Re: ps 13.10.12, 15:40
                        szwager_z_laband napisał:

> to zodko mie skusi jesc, ale moja robi dobre ze biouym syrym ze rodzynkami

Niy lubia Cie!:)
                      • anton_28 Re: ps 13.10.12, 15:42
                        szwager_z_laband napisał:

to zodko mie skusi jesc, ale moja robi dobre ze biouym syrym ze rodzynkami

tak wola niy ajerkuchy ale sama biouo kyjza z rosinoma w paniyrce posute pudercukrym - take karminadle choby !

jeroooona jou je zajs guodny....

Szwager: myjslisz ze dom rady se to zrobic? jako biouo kyjza mom kupic? jak upiyc coby niy zgorauo? na uoleju oder rama culinesse?
                        • szwager_z_laband Re: ps 13.10.12, 16:01
                          ta kyjza ekstra se robisz - my miyszomy polski twrog poutusty ze /mit Quark, ale tak jak w tym przepisie je tysz dobre, trocha wanilii, trocha rodzynek (obejz na recepta!)

ale jak te nalesniki som zimne to dopiyro to dowomy i zawijomy = my to jymy na zimno
                          • szwager_z_laband Re: ps/ps 13.10.12, 16:12
                            Anton kup se take cos do tego!

www.otto.de/Beem-Crpes-Maker-Magic-Crpe-Maker-Cordless/shop-de_dpip_41201671-0-3001/;sid=D-eTy2bzLK-eyjaKeXH6ogr5gdZCA172LwHn3XcDSuHsNxDiSu2gYvq-SuHsNyfSqDXG2J3gDV4RGg==?CategoryName=sh6548838&iwl=595&campId=5R14682&locationId=pla__412016_PLA
                            • szwager_z_laband Re: ps/ps dlo Antona 13.10.12, 16:14
                              www.youtube.com/watch?v=CKWWmYYiaEs
                              • anton_28 Re: ps/ps dlo Antona 13.10.12, 16:23
                                ajerkuchy ze schlagsahnom i bananom....jerooona jada do kafyjki....abo tyn tyglik kupic :)
                                • szwager_z_laband Re: ps/ps dlo Antona 13.10.12, 16:25
                                  tyn tyglik se kup to mogesz impreza zrobic - narobisz 100 sztuk za 5 euro:)
                            • anton_28 Re: ps/ps 13.10.12, 16:20
                              fajny tyglik - to uon prawie som robi ajerkuchy :) i se nic niy pszipouli !
                              • szwager_z_laband Re: ps/ps 13.10.12, 16:23
                                blank ajnfachowo, blank oszczyndnie i wszyske fajne ciynke i take same bez fetu:)

bajtle to poradzom same robic
                                • anton_28 Re: ps/ps 13.10.12, 16:25
                                  jo robia normalnie na pfannie - ale tygo mischungu wdycko mi braknie, abo se co pszipouli
                                  • szwager_z_laband Re: ps/ps 13.10.12, 16:26
                                    my tysz normalnie robiymy, ale siostra od mojyj se to kupioua i zech to u niyj juz tysz wyprobowou pora lot tymu - to je richtik dobre:)
                                    • szwager_z_laband Re: ps/ps 13.10.12, 16:30
                                      to je tysz fajny geszynk na swiynta;)

ino niy kupuj toniego
                • rico-chorzow Re: ps 13.10.12, 15:36
                  anton_28 napisał:

> rico-chorzow napisał:
                  > Pieronie!!!!,Giździe!!!!,bouch`ś na grzibach,niy rob mi smaku:)

>
                  > bouech na grzibach, ale w Netto ;) jou tam w lejsie niy ryzykuja, bo tak se zno
                  > m ze i rotkapa bych zerzar !

Jo,podobnie,niy znom siy na grzibach,:),a rotkapa gryfnie wyglondo;)
                  • anton_28 Re: ps 13.10.12, 15:45
                    ja, rotkapa je gryfno ;)

ale wola szampinioki - mauo wiela tysz steinpilze

kolega robi dobre wy uotzcie - do gorzouki super!
    • firiduri Re: co dzisiej na obiod? 14.10.12, 05:57
      Szwagier? Tak czytam ten jadłospis i mam wątpliwości. Czy ty przypadkiem nie zjadłeś to, co było dla twojej kozy przygotowane? Pozbawiłeś zwierzę jedzenia?

A ta mineralna to do wodzionki?

Parsk ludkowie z Kormelowitchz i Lamumbanowitchz
    • szwager_z_laband Re: co dzisiej na obiod? 14.10.12, 06:45
      dzisiej fajno nudelzupa na ciplika ze pokronymi zouondkymi dryny i swiyrzom ciynko pokronom porom(ta sie dowo na som koniec juz do nalonyj do talyrza zupy) i troszka marchewki i pietruszki(korzyn)

na druge pieczone Fingernudle duszono chinsko kapusta na masle (rubo pokrono i z kminkym, no i krotko duszono!) a do tego fajne marynowane konski z jagniynciny (take maue steki)
      • szwager_z_laband ps 14.10.12, 06:50
        de.wikipedia.org/wiki/Schupfnudel
    • szwager_z_laband Re: co dzisiej na obiod? 18.10.12, 21:00
      www.rezepteausschlesien.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka