berncik 10.07.13, 18:00 Herb zrobiou konkursowo fotka.Jeszcze je trocha czasu, ale pokozac idzie. schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=934&pos=0 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanys_hans Re: Fajno fotka 11.07.13, 12:41 berncik napisał: > Herb zrobiou konkursowo fotka.Jeszcze je trocha czasu, ale pokozac idzie. Herb mo ze zegrodki zdjynciow mauo Ale te to sie mu richtich sie udauo Odpowiedz Link
herbjelita Re: Fajno fotka 11.07.13, 19:54 Hanys napisou, ze jo mauo uobrozkow ze mojgo ogrodu tu dowom, co je prowdom. Bestosz mocie tszi nowe, kaj na jednym jedna moja kura wdac. Odpowiedz Link
herbjelita Re: Fajno fotka 11.07.13, 20:06 PS. Ta Haupa po prawyj stronie to je Sauna (przerobiono na kurnik). Moje 16 kur i jedyn kokot som jedyne w Europie co jedna Sauna majom. Odpowiedz Link
berncik Re: Fajno fotka 10.09.13, 15:57 Seppel zrobiou fajno fota ,jakos tak nojbarzi mie se podobo.Mojym zdaniym konkurencyjno schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=1100&pos=4 Odpowiedz Link
berncik Re: Fajno fotka 10.09.13, 15:59 sam som te inksze: schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=1100&page=1 Odpowiedz Link
1fatum Re: Fajno fotka 16.09.13, 21:22 Gdyby pokazać fotki ze Śląska sprzed 100 lat jako drugi biegun innej cywilizacji. Chyba tylko artefakty antropologii i socjologii kultury ukazujące ludowe stroje, czy ludzkie postaci byłyby zbieżne, ale odmienne w fizjonomii. Mamy dowód nie jednego wieku, ale wielowiekowej przepaści między kulturami wschodu i zachodu. wiadomosci.onet.pl/swiat/kolorowe-zdjecia-rosji-sprzed-ponad-wieku/jm3ww Odpowiedz Link