dede99 26.03.14, 18:49 wczorej zagrol 1 szy mecz w 1szy druzynie s....e 04 Syn od Martina Maxa- Philipp Papa urodziol sie w Gornikach kole T.Gor (Wandzik tyz stamtond pochodzi) ciekawe jak dugo se te modziki w sch...e 04 utrzimiom? lg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: Martin Max/Philipp Max 26.03.14, 19:46 Jedno jest pewne, nie ma 2 takiego Klubu jak Schalke co tyle Talentow wychowuje. Odpowiedz Link
berncik Re: Martin Max/Philipp Max 26.03.14, 20:17 ballest napisał: > Jedno jest pewne, nie ma 2 takiego Klubu jak Schalke co tyle Talentow wychowuje > . No no ballest Tys zapomniou o Bayern to Schalke je pinc. Bayern: Schweinsteiger ,Meler ,Alaba, Kros, Batstuber,Hummels ,to som ino reprezentanty .Tego je duzo wiyncyj co gro we cauyj lidze . Schalke je dobre ale bayern w tyj dziedzinie je zas Spize , i to einsam. Ale co mie ciekawi co robi BVB Ci nic ino skupujom ze innych manschaftow.Powiyc mi jedyn MOdy talent z Dortmundu ale Mody. www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/startseite/588542/2/slideshow_diese-bayern-talente-hat-pep-im-blick.html Odpowiedz Link
dede99 Re: Martin Max/Philipp Max 27.03.14, 22:10 Powiyc mi jedyn MOdy talent z Dortmu jedyn ----ale za to najlepszy MARIO GOETZE Odpowiedz Link
ballest Re: Martin Max/Philipp Max 27.03.14, 22:15 No to nie wiem, czemu Bayern chce wprowadzic system szkoleniowy Schalke do Bayernu??? Wytlumacz mi ro, Berncik? --- pyrsk Ballest "Dobra retoryka jest tarcza niewiedzy" Gleiwitz Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Martin Max/Philipp Max 27.03.14, 22:38 dede99 26.03.14, 18:49 napisal: Papa urodziol sie w Gornikach kole T.Gor (Wandzik tyz stamtond pochodzi) ------------------------------------------------------------------------------------- Kedys i nasze slonske druzyny we fussballu byly dobre.Dzisiej to wyglondo zalosnie. Odpowiedz Link
berncik Re: Martin Max/Philipp Max 27.03.14, 23:27 No ja U Bayerokow gro nojwiyncy eigengewächs,ze wszystkich klubow Bundesligi .Dzieki Van Ghall. Piyrwsze miejsce VFB Stutgart Druge miejsce Schalke Trzecie FCB . A BVB na Siudmym miejscu www.rp-online.de/sport/fussball/bundesliga/bundesliga-12-13-die-besten-ausbildungsvereine-bid-1.3322340 Odpowiedz Link
berncik Re: Martin Max/Philipp Max 27.03.14, 23:40 socer-schlesier napisał: > dede99 26.03.14, 18:49 napisal: > Papa urodziol sie w Gornikach kole T.Gor (Wandzik tyz stamtond pochodzi) > ------------------------------------------------------------------------------- > ------ > > Kedys i nasze slonske druzyny we fussballu byly dobre.Dzisiej to wyglondo zalos > nie. Co se dziwisz ? Jak na Slonsku mosz samych potomkow kresowiakow,i nkszych auslyndrow Slonzoki som die minderheit. Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Martin Max/Philipp Max 28.03.14, 08:58 berncik napisał: > Co se dziwisz ? Jak na Slonsku mosz samych potomkow kresowiakow,i nkszych ausly > ndrow > Slonzoki som die minderheit. --------------------------------------- Bolech ostatnio na meczu BVB ze synkym (Polakiem) co w Piascie Glywice koszykowka trynuje to se skarzol ze do gry wybiyrani som niy ci najlepsi ale po lini znajomych, pociotkow itd. Skoro take cos se dzieje to niy jest i niy bydzie dobrze. Odpowiedz Link