Dodaj do ulubionych

Martin Max/Philipp Max

26.03.14, 18:49
https://img.uefa.com/imgml/TP/players/1/2014/324x324/250063666.jpg wczorej zagrol 1 szy mecz w 1szy druzynie s....e 04 Syn od Martina Maxa- Philipp
Papa urodziol sie w Gornikach kole T.Gor (Wandzik tyz stamtond pochodzi)
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e6/Martin_Max_1996.JPG/217px-Martin_Max_1996.JPG
ciekawe jak dugo se te modziki w sch...e 04 utrzimiom?

lg
Obserwuj wątek
    • ballest Re: Martin Max/Philipp Max 26.03.14, 19:46
      Jedno jest pewne, nie ma 2 takiego Klubu jak Schalke co tyle Talentow wychowuje.
      • berncik Re: Martin Max/Philipp Max 26.03.14, 20:17
        ballest napisał:

> Jedno jest pewne, nie ma 2 takiego Klubu jak Schalke co tyle Talentow wychowuje
        > .
        No no ballest Tys zapomniou o Bayern to Schalke je pinc.
        Bayern: Schweinsteiger ,Meler ,Alaba, Kros, Batstuber,Hummels ,to som ino reprezentanty .Tego je duzo wiyncyj co gro we cauyj lidze . Schalke je dobre ale bayern w tyj dziedzinie je zas Spize , i to einsam. Ale co mie ciekawi co robi BVB Ci nic ino skupujom ze innych manschaftow.Powiyc mi jedyn MOdy talent z Dortmundu ale Mody.
        www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/startseite/588542/2/slideshow_diese-bayern-talente-hat-pep-im-blick.html
        • dede99 Re: Martin Max/Philipp Max 27.03.14, 22:10
          Powiyc mi jedyn MOdy talent z Dortmu
          jedyn ----ale za to najlepszy

MARIO GOETZE
        • ballest Re: Martin Max/Philipp Max 27.03.14, 22:15
          No to nie wiem, czemu Bayern chce wprowadzic system szkoleniowy Schalke do Bayernu???

Wytlumacz mi ro, Berncik?
          ---
          pyrsk
          Ballest
          "Dobra retoryka jest tarcza niewiedzy"
          Gleiwitz
          • socer-schlesier Re: Martin Max/Philipp Max 27.03.14, 22:38
            dede99 26.03.14, 18:49 napisal:
            Papa urodziol sie w Gornikach kole T.Gor (Wandzik tyz stamtond pochodzi)
            -------------------------------------------------------------------------------------

Kedys i nasze slonske druzyny we fussballu byly dobre.Dzisiej to wyglondo zalosnie.
            • berncik Re: Martin Max/Philipp Max 27.03.14, 23:27
              No ja U Bayerokow gro nojwiyncy eigengewächs,ze wszystkich klubow Bundesligi .Dzieki Van Ghall.
              Piyrwsze miejsce VFB Stutgart
              Druge miejsce Schalke
              Trzecie FCB . A BVB na Siudmym miejscu
              www.rp-online.de/sport/fussball/bundesliga/bundesliga-12-13-die-besten-ausbildungsvereine-bid-1.3322340
            • berncik Re: Martin Max/Philipp Max 27.03.14, 23:40
              socer-schlesier napisał:

> dede99 26.03.14, 18:49 napisal:
              > Papa urodziol sie w Gornikach kole T.Gor (Wandzik tyz stamtond pochodzi)
              > -------------------------------------------------------------------------------
              > ------
              >
              > Kedys i nasze slonske druzyny we fussballu byly dobre.Dzisiej to wyglondo zalos
              > nie.
              Co se dziwisz ? Jak na Slonsku mosz samych potomkow kresowiakow,i nkszych auslyndrow
              Slonzoki som die minderheit.
              • socer-schlesier Re: Martin Max/Philipp Max 28.03.14, 08:58
                berncik napisał:
                > Co se dziwisz ? Jak na Slonsku mosz samych potomkow kresowiakow,i nkszych ausly
                > ndrow
                > Slonzoki som die minderheit.
                ---------------------------------------

Bolech ostatnio na meczu BVB ze synkym (Polakiem) co w Piascie Glywice koszykowka trynuje to se skarzol ze do gry wybiyrani som niy ci najlepsi ale po lini znajomych, pociotkow itd.
                Skoro take cos se dzieje to niy jest i niy bydzie dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka