Dodaj do ulubionych

Urodziny dla dziecka

31.01.06, 19:08
Witajcie, niedługo mój synek bedzie miał urodziny. Che na nie zaprosić
kilkoro dzieci ze swojego przedszkola. Może mógłby ktoś podzielić sie ze mna
opinią na temat organizacji przyjęć urodzinowych w KidsPlay. Głównie zalezy
mi na opinii czy dzieciaki miały odpowiednio zorganizowany czas przez
animatora. Chetnie skorzystam też z informacji na temat innych "restauracji"
organizujacych przyjęcia dla dzieciaków (McDonalds i KFS nie wchodzi w grę) .
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • rebeka2006 Re: Urodziny dla dziecka 31.01.06, 21:19
      urodziny organizuję w piatek - dziecko sie uparlo ze mają byc tam ...
      opowiem ci jak bylo po fakcie .. ;-))
      nie spodziewam sie wiele po animatorze - ale moze jakoś to przeżyję.
      na ursynowie mozna je fajnie i nieglupio zorganizowac na Dunikowskiego /centrum
      tworczego rozwoju/ ale moj synek ma w nosie rozwoj on chce wspinac sie -
      czolgac sie w rurach pedzic na gokardzie itp ..
      wszystko to jest podobno w kids play
      pozdrawiam
      • edyska78 Re: Urodziny dla dziecka 31.01.06, 22:06
        He hehe dziecko wie co robi. Nie ukrywam że w KidsPlay dzieciaki mogą sie
        wyszaleć, mój synek kocha te piłki i tunele, na skałki jeździ z mężem gdzie
        indziej. Ale sama rozumiesz, co innego jak wchodzisz i płacić konkretnie za to
        by dziecko poszalało a co innego gdy organizujesz zabawę dla kilkorga dzieci i
        płacisz za to troszke cięższe pieniążki. Do tego ciąży na Tobie niejako
        obowiazek zorganizowania dobrej zabawy dla "obcych" dzieciaków;). Życze Wam
        udanej imprezki i czekam na wrażenia ;)Pozdrawiam :)
        • marek.dumle Re: Urodziny dla dziecka 31.01.06, 22:37
          W grę wchodzi jeszcze Mr Edu na Kabatach. Mają również ofertę urodzinową (gry,
          zabawy, konkursy), w ramach której część imprezy może być np. na basenie.
          Moja córka będzie miała urodziny w KidsPlayu. Drogo, ale nie mam wyjścia. Tata
          płaci i płacze :D
          • edyska78 Re: Urodziny dla dziecka 01.02.06, 09:26
            Myślisz ze to było by dobre miejsce dla 6-cio latków??? W sumie jestem
            przekonana do KidsPlay, chciałam tylko zaciagnąć rad na co zwrócić szczegolną
            uwagę przy omawianiu imprezy i czy rzeczywiscie animator spełnia swoja rolę.
            Ps. podzielisz sie opinią po imprezce??? ;)
            • marek.dumle Re: Urodziny dla dziecka 01.02.06, 09:41
              Co do Mr Edu nie chciałbym Ci NIC sugerować. Bez basenu to tak na moje wyczucie
              byłaby to oferta raczej dla młodszych, natomiast z basenem propozycja moim
              zdaniem jest interesująca. Ale ponieważ cenowo wychodzi to tak jak w KidsPlayu
              to zdałem się na córkę, a ona woli KidsPlay.
              My w KidsPlayu wcześniej nie robiliśmy urodzin natomiast córka parę razy
              uczestniczyła w urodzinach innych dzieci. Z moich obserwacji wynika, że
              animatorzy są "nieprzesadni" tzn. pilotują imprezę w kluczowych momentach,
              natomiast nie przeszkadzają dzieciakom w zabawie kiedy chcą sobie pobiegać po
              instalacji.
            • marek.dumle Re: Urodziny dla dziecka 03.02.06, 21:31
              Tak swoją drogą te zaproszenia, które można kupić w KidsPlayu to złodziejstwo.
              Kosztują 3 zł od sztuki. Ja zrobiłem ładniejsze w Wordzie. A pieniądze z
              zaproszeń przeznaczę na gokarty w KidsPlayu. Rundka gokartem kosztuje 2 zł :)
              • rebeka2006 Re: Urodziny dla dziecka 04.02.06, 23:00
                Jestem już po urodzinach.
                Było suuuuper / według mojego dziecka/ - według mnie urodziny były również
                bardzo ok.
                *Zaproszenia - też zrobiłam fajniejsze w Wordzie /rzeczywiście nie kupuj ich!!!/
                Gokardy - zafundowałam całej "bandzie" po 1 przejeżdzie - byli zachwyceni ..

*Jedzenie - wybrałam wersję na gorąco /frytki, kurczak z KFC, ciasteczka, soki -
                to zapewnia KIds Play -my przynieśliśmy własne ciasto + owoce - było tego za
                dużo - dzieci nie chciały jeść one chciały szaleć../ - dlatego wybierz wersję
                na zimno

* zabawy - animatorka ma za zadanie wymyślać konkursy dla dzieciaków
                i "skrzykiwać" ich na wspolne biesiadowanie - najtrudniej jest wyciagnac
                dzieciaki z tej wielkiej hali zabaw - trafilismy na miłą, energiczą osobę która
                była w stanie zapanować nad grupą i zorganizować im coś fajnego ..

* malowanie twarzy - nie zdążyliśmy mimo że były chętne dzieciaki - czas płynął
                tak szybko /te 1,5 godziny to jest stanowczo za mało/
                *wspinaczka na ścianę /z asekuracją/ rozrywka wliczona w cenę - nie
                zdecydowałam się - inni rodzice też nie /dzieciaki chyba za małe/
                * ogolnie jestem zadowolona - impreza zakończyła się o ...21.00 /wcześniej
                maluchy nie dały się zabrać do domów ;-))/
                Zważywszy na radość mojego dziecka - polecam to miejsce.
                • edyska78 Re: Urodziny dla dziecka 05.02.06, 20:23
                  Dziękuję Ci ślicznie za informacje. Marek Tobie również dziękuję :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka