gliwiczanka 25.10.05, 21:23 ktore podobno opublikowal Builder?;-) Czy tez go nie mozna juz znalezc, podobnie jak do danych Wilyma, ktore opublikowales swojego czasu, ani danych osobowych MyHy, ktore przekazales socerowi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: Ballest, podaj link do Twoich danych osobowyc 25.10.05, 21:27 Zwroc sie prosze do Bartoszcze, on jest mistrzem ujawniania i to chetnie zrobi. MyHa niech nie klamie, bo wie, ze ja nic socerowi nie ujawnilem. Gliwiczanko, jak nie masz pojecua co jest grane, to schowaj sie pod stolek i liz ranki, jakie jeszcze na gliwicach oberwalas. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Ballest, podaj link do Twoich danych osobowyc 25.10.05, 21:28 gliwiczanka napisała: > ktore podobno opublikowal Builder?;-) > Czy tez go nie mozna juz znalezc, podobnie jak do danych Wilyma, ktore > opublikowales swojego czasu, ani danych osobowych MyHy, ktore przekazales > socerowi? Niy byc´ tako podstympno! Jak ci do tyn link to bydziesz fanzolic´ ize sie balest pszedstawiyu! A jak jo ci doom tyn link to powiysz "Publikowanie danych osobowych bez zgody....." pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link
bartoszcze Re: Ballest, podaj link do Twoich danych osobowyc 25.10.05, 21:29 gliwiczanka napisała: > ktore podobno opublikowal Builder?;-) > Czy tez go nie mozna juz znalezc, Nie można go już znaleźć, bo został skasowany. Ale potwierdzam, że builder założył wątek pod tytułem mniej więcej: "Facio nazywa się [---] - zna ktoś?" Odpowiedz Link
ballest Re: Ballest, podaj link do Twoich danych osobowyc 25.10.05, 21:34 No a moderator z Katowic go tam zostawil, choc wiedzioau, ze tak nie wolno! Takich MODERATOROM ma GAZETA WYBORCZA, ale borasce chce cos przeciepowac. Ta nie podaua, a jej przeciepuje, tera na Klamstwa za pozno barto, jestes klamca, a to Ci udowodnilismy! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Ballest, podaj link do Twoich danych osobowyc 25.10.05, 21:35 ze cygani to jedna rzecz, ale ze je "fuj" to inkszo ku tymu. Odpowiedz Link
bartoszcze Re: Ballest, podaj link do Twoich danych osobowyc 25.10.05, 22:38 Balciu, przez to, że coś powiesz, nie stanie się to prawdą. Choć od dawna ci się wydaje, że tak właśnie jest. Kłamstwa to ja tobie udowodniłem, a ty mnie nie masz co udowadniać. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Ballest, podaj link do Twoich danych osobowyc 25.10.05, 21:38 bartoszcze napisał: > gliwiczanka napisała: > > > ktore podobno opublikowal Builder?;-) > > Czy tez go nie mozna juz znalezc, > > Nie można go już znaleźć, bo został skasowany. > Ale potwierdzam, że builder założył wątek pod tytułem mniej więcej: > "Facio nazywa się [---] - zna ktoś?" > > Ty zamiast zrobic´ porzoondek na swojim "placu" forum Katowice, to sie smykosz po rostomajtych forach i fermynt siejesz! Zroob se tam porzoondek boch tam tera byu i te posty soom nadal niywykasowane! Abo dej mi na 10 minut rechty admina to ci tam pospszoontoom. pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link
bartoszcze Re: Ballest, podaj link do Twoich danych osobowyc 25.10.05, 22:40 hanys_hans napisał: > Zroob se tam porzoondek boch tam tera byu i te posty soom nadal niywykasowane! Kere? :) pyrsk bartoszcze Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Ballest, podaj link do Twoich danych osobowyc 25.10.05, 22:44 spytej sie we Warszawie! Odpowiedz Link
bartoszcze Re: Ballest, podaj link do Twoich danych osobowyc 25.10.05, 22:54 to nie mój rewir:) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Ballest, podaj link do Twoich danych osobowyc 25.10.05, 22:55 wiym ze Sosnowiec to Twoj teryn, ale do mie to jedyn pieron :) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Ballest, podaj link do Twoich danych osobowyc 25.10.05, 21:32 gliwiczanka napisała: > ktore podobno opublikowal Builder?;-) > Czy tez go nie mozna juz znalezc, podobnie jak do danych Wilyma, ktore > opublikowales swojego czasu, ani danych osobowych MyHy, ktore przekazales > socerowi? napisz do mie --podam Ci te dane w zamian za Twoje Odpowiedz Link