Dodaj do ulubionych

Cos na wesolo

05.11.05, 17:35
Jako pierwsza nacja na swiecie ,Polacy opracowali sposob picia denaturatu ,plynu borygo iwody kolonskiej.
Obserwuj wątek
    • socer-schlesier Re: Cos na wesolo 05.11.05, 17:46
      Pewien grabarz z Krakowa mial we krwi 9,5 promila alkocholu i przezyl.
    • hanys_hans Re: Cos na wesolo 05.11.05, 17:46

Jedyn chop psziszou do doom. A nabity!
      i sie bou coby mu baba niy nazgrzitaua
      i pado Frida ty zes´ je dooma?
      A jo cie szukou po wszystkich knajpach!
    • hanys_hans Re: Cos na wesolo 05.11.05, 17:49

Bandyta napado leko chycoonego Karlusa i grozi mu pistouloom :
      - Piynioondze abo zycie! - A moom jakis´ wyboor? - pyto sie napadniynty.
      - Toosz ci godoom lebrze, piynioondze abo zycie? - Wiycie co panie bandyta?
      - pado na to ofiara napadu. - Zycie i tak moomy wszyske usrane,
      toosz bydzcie take dobre i pozyczcie mi na halba,
      to sie pszinajmi napijymy?
    • socer-schlesier Re: Cos na wesolo 05.11.05, 17:56
      W.Reymont,autor"Chlopow",nie pojechal w 1924 r.do Sztokholmu po odbior nagrody Nobla,gdyz nie mogl wytrzezwiec.Pisarz zmarl rok pozniej z powodu alkocholizmu.
      • hanys_hans Re: Cos na wesolo 05.11.05, 18:09

Jedyn pijok szou ze szynku do doom , a boou fest na fleku.
        Co latarnia to prask uebym . Narous uwidziou policmajstra i sie go pyto :
        - Panie policmajster bydziecie take dobre i porachujecie mi te bojle na gowie?!
        - Mocie sztyry! - Noo to jeszcze dwie i byda dooma.
        • hanys_hans Re: Cos na wesolo 05.11.05, 18:10

Jedyn pijok pszichodzi do doom o czworty nad ranym...
          - Kajs´ byu ty pieron´ski giz´dzie? - godo baba.
          - Na... czynie. - Na jakim czynie?
          - Naczynie!!! byda rzigou!!!
      • socer-schlesier Re: Cos na wesolo 05.11.05, 18:09
        Mieszkaniec Nowego Miasta Lubawskiego dwa razy uciekl z prosektorium.Bedac w stanie kompletnego upojenia alkocholowego mezczyzna nie dawal zadnych oznak zycia.Lekarze,nie mogac wyczuc pulsu,stwierdzili zgon.
        • hanys_hans Re: Cos na wesolo 05.11.05, 18:11

Jedy ozraty jedzie tramwajym, i ledwie tszimo sie na nogach.
          Wele niego stoji elegancko Frelka i couki czas zagloondo na niego z byka.
          Narous pijok niy umiou jusz duzy szczimac´ i couko joom obrzigou
          A uoona godo doo niego: - Pan jest s´winia!!!!!! - Jo swinia?
          To niych pani sie obejzy sama, jak pani wygloondo...
          • hanys_hans Re: Cos na wesolo 05.11.05, 18:12

- Francek cibie sie okropnie rynce czynsoom.
            Pieroonie ty musisz duzo pic´, pra
            -A kaj tam jo duzo pija widzisz ze poua mi sie zawsze wylywo.
            • hanys_hans Re: Cos na wesolo 05.11.05, 18:17
              Jedyn chop miou na foortce napisane "Uwaga zuy pies"
              Idoom dwa take ozarte i godajoom: Jeroonie co sam pisze ZUY PIES,
              wejzij oon ani jednego zymba niymo. A tyn pies tak wejzou i pado:
              - Te ale cie zamamloom na s´mierc´.
            • socer-schlesier Re: Cos na wesolo 05.11.05, 18:25
              W marcu 2000r.na ulicach Warszawy podczas polowania na tygrysa,ktory uciekl z cyrku,zastrzelono weterynarza.
              • hanys_hans Re: Cos na wesolo 05.11.05, 18:27
                Karlik posuepou po robocie z inkszymi pieroonami i boouo jusz niyskoro kej
                psziszou do doom. A miou oon ci tako pieroon´sko Karolinka co zaro ino poo nim
                ryczaua. Noo to oon jak jusz boou we siyni i zanim wlos do antryja, to jusz miou
                szczewiki sebleczoone i czimou je w ryncach, a szou po bosoku, blank poleku i po
                cichu coby go Karolinka niy suyszaua. Ale Karolinka jusz na niego zoouwizoou
                wachowaua z nudelkuloom, i ryczy: - A ty pieroonie, skoond to psziuazisz ze mosz
                szczewiki w ryncach?! - Noo pszeca od szewca - pado Karlik - Od szewca tak
                niyskoro?! - Ach, pszeca tak niyskoro to juzas´ tysz niy moze byc´, kej ty sie
                jeszcze do robiynio nudli bieresz, pra?

• ballest Re: Cos na wesolo 05.11.05, 18:37
                  "W marcu 2000r.na ulicach Warszawy podczas polowania na tygrysa,ktory uciekl z
                  cyrku,zastrzelono weterynarza"

Socer , jou myslou, ze Ty zarty robisz, ale z tym weterenarzem to sztimuje!
                  Socer pod Falaise Polacy zamiast "Butelka" zawrzyc to Kanadyjczykow
                  zaatakowli ;)
                  • rico-chorzow Re: Cos na wesolo 05.11.05, 18:43
                    Tyn borok tygrys.
                    • rico-chorzow Re: Cos na wesolo 05.11.05, 18:57
                      Przed Pałacem Kultury w Warszywie stoi Hanys i siy go dziwo,zatrzymał
                      przechodzącego Warszawiaka i go zapytał - powiydzciy mi co to sam
                      je?-,Warszawiak poznając po mowie i akcencie,odpowiedział - więzienie dla
                      Šlązaków -,Hanys uodpediou - no ja,jo siy zaros tak pomyślou,do goroli bouby tyn
                      pałac za mauy -
                      • socer-schlesier Re: Cos na wesolo 05.11.05, 19:10
                        Polska kupuje piasek i zwir w Republice Poludniowej Afryki.
                        • hanys_hans Re: Cos na wesolo 05.11.05, 19:17

Rous pyto sie syndzia we gerichcie:
                          - Czymu stroona chce wzioonc´ szajdoong?
                          - Bo oona durch lazi po knajpach !
                          - Acha, to znaczy zoona pije?
                          - Niy, mie tam szuko!
                          • socer-schlesier Re: Cos na wesolo 05.11.05, 19:44
                            Hanys zdradz nom te TWOJE zakamarki kaj Cie momy po tych knajpach szukac.
                            • socer-schlesier Re: Cos na wesolo 05.11.05, 20:12
                              W 1998r.wer Wroclawiu wykryto wytwornie falszywych studolarowek.Amerykanscy specjalisci z Secret Service ocenili,ze sa to najlepiej podrobione pieniadze na swiecie.Zdaniem Amerykanow,falszywe dolary zostaly wykonane staranniej niz autentyczne banknoty.
                              • sloneczko1 Re: Cos na wesolo 05.11.05, 21:17
                                Egzaltowana turystka mówi do górala:
                                - Ależ pan musi być szczęśliwy... patrzy pan na zaślubiny górskich szczytów z
                                obłokami, widuje pan zachodzące słońce wypijające czar niknącego tajemniczego
                                dnia...
                                - Oj widywałem ja, widywałem - przerywa góral - ale już teraz nie piję.
                                • sloneczko1 Re: Cos na wesolo 05.11.05, 21:52
                                  Znasz opowieść o powidłach?
                                  - Po widłach zostają dziury w plecach;)
                                  • hanys_hans Re: Cos na wesolo 05.11.05, 21:57

- A co poon se zyczyu, piwo jasne, abo ciymne?
                                    - Ciymne. Moom zauoba.
                                    • hanys_hans Re: Cos na wesolo 05.11.05, 22:03

Francek psziszou rous okropnie nazgany do doom. Marika wrzeszczy na niego:
                                      - Zas´ zes´ sie naprou! ...dyc´ zes´ mi obiecou dzisiej okna pomalowac´...
                                      ...i znerwowano poszua sie uzolic´ baboom na placu. Za jakes´ poou godziny
                                      pszichodzi doo niyj Francek na chybotliwych nogach i wouo: Marika!
                                      ...okna jusz soom fertich!...a te ramy moom tysz malowac´?
                                      • sloneczko1 Re: Cos na wesolo 05.11.05, 22:12
                                        Trzech pijaków gra w karty. Nagle jeden rzuca na stół asa i mówi:
                                        - Szach mat.
                                        Na to drugi:
                                        - Zenek, przecież nie gramy w ping-ponga!
                                      • sloneczko1 Re: Cos na wesolo 05.11.05, 22:14
                                        Kanar do jasia w autobusie:
                                        - Bilecik do kontroli.
                                        - Ja mam 5 latek i mogę jeździć bez biletu.
                                        - A czy twoja mama wie, że jeździsz sam autobusem?
                                        - E tam, ona mysli, że poszedłem z kolegami na piwo.
                                        • sloneczko1 Re: Cos na wesolo 05.11.05, 22:18
                                          . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
                                          . . . . .
                                          Na lekcji biologii nauczycielka mówi:
                                          - Pamiętajcie, dzieci, że nie wolno całować kotków ani piesków, bo od tego mogą
                                          się przenosić różne groźne zarazki. A może ktoś z was ma na to przykład?
                                          Zgłasza się Jasio:
                                          - Ja mam, proszę pani. Moja ciocia całowała raz kotka.
                                          - I co?
                                          - No i zdechł.
                                          • hanys_hans Re: Cos na wesolo 05.11.05, 22:48

-Kelner! Dwa piwa i setka! Kelner pszinioos, Francek wypioou.
                                            -Kelner! Piwo i setka! Kelner pszinioos, Francek wypioou.
                                            -Kelner! Setka! Kelner pszynioos, Francek wypioou.
                                            -Panie kelner! Jako to je? corous to myni pija,
                                            a corous to bardzi zech je ozarty.
                                            • hanys_hans Re: Cos na wesolo 05.11.05, 22:50

Naroombany Francek siedzi w knajpie, czyto karta i godo do kelnerki:
                                              - Dejcie mi tego inwalidy. - Jakego inwalidy!
                                              - Noo, sam stoi pszeca - Tatar z jednym jajkym.
                                              • hanys_hans Re: Cos na wesolo 05.11.05, 22:50

Dwooch ozartych jedzie autym:
                                                - Te jak to jedziesz!? - Jo!? Couki czas zech mys´lou ze ty kerujesz!
    • stefan_ems Re: Cos na wesolo 05.11.05, 23:26
      Wg mnie robienie sobie żartów z Polaków to efekt słabości i poczucia własnej
      niższości. Ciekawostką dla mnie jest to, że w tej kwestii mogliby, co niektórzy
      na tym forum, podać sobie ręce z tak przecież znienawidzonymi Amerykanami.

A ten weterynarz miał też rodzinę, dzieci, tak jak pewnie większość z Was.
      • socer-schlesier Re: Cos na wesolo 06.11.05, 07:06
        Pojechol Antek z Franckym do Niymiec i za dwa tygodnie Antek som przijechol z powrotem.Zeflik sie go pyto - a Francik niy przijechol nazot -niy pado Antek,on tam sklep otwar -sklep otwar,a z czym to otwar pyto sie Zeflik - z brechom odpowiado Antek.
        • hanys_hans Re: Cos na wesolo 19.11.05, 10:19
          Na dzwierzach u Pawlika pojawiyua sie wizytoowka "insz. Pawlik". - Panie Pawlik
          - pado soomsiod - "inzynier" to sie pisze "inz.", a nie "insz." - Jo tysz ni ma
          inzynier yno insztalator...

• hanys_hans Re: Cos na wesolo 19.11.05, 10:20

Stary Chrobok chciou sie na stare lata do ZBOWIDU zapisac´. Jak sie zguosiyu na
            prezydium pyto go zdziwioony pszewodniczooncy. -Wy do ZBOWIDU, wyscie pszeca
            niy walczyli? Nato stary Chrobok. -A dyc´ jo walczyu jo byu nawet ranny, ino
            skuli tyj
            sklerozy nie umia sie teras spoomniec´ czy jo dostol kulkom miedzy uopatki abo
            uopatkoom miyndzy kulki!
            • hanys_hans Re: Cos na wesolo 19.11.05, 10:20

Jedyn anymik kery byu tysz flegmatyczny zaczoon robic´ we ZOO kole
              zoouwioow. Na drugi dziyn´ rano psziuazi blank zrozpaczoony do dyrektora i godo:
              - Pa...nie dy...re...kto...rze , zoou...wie mi u...ciy...kli.- Jak to sie stalo?
              - To byu moo....mynt .
              • hanys_hans Re: Cos na wesolo 19.11.05, 10:21
                Jedyn Karlus siedziou jusz 20 lot na bezludnyj wyspie.Narous paczy, puynie tako
                modo dzioucha na beczce. Pszipuynyua, i sie go pyto: Wiela lot ty jusz sam
                siedzisz? - 20 lot!- Blank soom?- Ja blank soom.- Noo to teraz ci doom to co ci
                tela czasu brakowauo.- Niy godej! W tyj beczce je richtik piwo?!

• hanys_hans Re: Cos na wesolo 19.11.05, 10:24

Jedzie dwuch policjantoow autym. I jedyn godo do drugigo:
                  - Francek, widzisz tyn las, tam?- Niy, drzewa mi zasuoniajoom.

• hanys_hans Re: Cos na wesolo 19.11.05, 10:28

Szli rous puklaty i joonkaua ze kos´cioua.I tyn joonkaua godo: aa-ll-ee
                    ttt-yy-nn ff-aa-rr-oo-sz
                    mm-ii-oo-uu dd-uu-gg-ee kk-oo-zz-aa-nn-i-ee.A tyn puklaty godo: jak bys´ty byu
                    tym farozym
                    to by my jeszcze do tera siedzieli w kos´ciele.To joonkaua sie snerwowou i godo:
                    aaaa jj-aa-kk
                    cc-i-ee-bb-ie zz-dd-jj-yy-nn-cc-i-ee kk-nn-ii-pp-ss-nn-oo-m t-o-oo
                    aa-ll-bb-uu-mm-a nn-i-yy
                    pp-uu-dd-zi-ee ss-kk-ll-aa-pp-nn-yc´!
                    • hanys_hans Re: Cos na wesolo 19.11.05, 10:28

Rous puklaty i uysy szczasli sie w autobusie a oba niy widzieli. Tak godo tyn
                      uysy do puklatego:
                      - Kaj sie cisniesz z tym plecakym? A tyn go tak maco po gowie i godo: Na uyso goora.
                      • hanys_hans Re: Cos na wesolo 19.11.05, 10:30

Jedyn sie pyto: Tysioonc marek do tego kery mi powiy jakegos´ zwierzoka
                        kerego bych niy umiou nas´ladowac´. A drugi mu pado: Sardynka w olyju
                        • hanys_hans Re: Cos na wesolo 19.11.05, 10:31
                          Pszichodzi chop do masorza i godo: Dziyndobry. - Dziyndobry. - Mo pani flaczki?
                          - Niyma!
                          - Zeberka mocie? - Niyma! - A kotlety soom? -Niy ma! - A co mocie? - Ot oosmy do
                          czeci otwarte!
                          • hanys_hans Re: Cos na wesolo 19.11.05, 10:32

Rous na jednym poligoonie pszichodzi kapitan i godo: Suchejcie chopy je powazno
                            sytuacja, moze sie zdazyc´co na tym nasz poligoon wylonduje UFO. Oone soom take
                            maue, zieloone i ze takimi wybauszoonymi s´lypiami. Jak takigo spotkocie, musicie
                            doo niego godac´ poleku i delikatnie, coby nawioonzac´ z nim koontakt.I poszou taki
                            jedyn szeregowiec sie odloc´ do kszokoow.Paczy a tu orous jest take maue, zielone,
                            s´lypia wywaloone, on padou: Jeronie! UFO! I godo do niego poleku: Jestem
                            zounierzym i robia siusiu. Paczy, a te UFO nic, i godo jeszcze rous: Jestem
                            zounierzym i robia siusiu. A te UFO pado: Te, a jo je les´niczy, dej sie wysrac´!
                            • hanys_hans Re: Cos na wesolo 19.11.05, 10:32
                              We wojsku starszy rocznik mo is´c´ do cywila. Kapitan zrobiyu apel, i tyn
                              kapitan pado: W zwioonzku s odejs´ciym starszego rocznika do cywila szukoomy sam
                              kuchorza, kto z wos sam umi warzyc´. A Francik jusz z daleka. - Jo panie
                              kapitanie!!! - A co wys´cie obywatelu w cywilu gotowali? -Asfalt na droodze!!!

• hanys_hans Re: Cos na wesolo 19.11.05, 10:34
                                Teroski to wszyndzie na coukim swiecie zamiast ludzi wprowadzajoom maszyny.
                                Jo niy wiym eli to dobre, ale tak ponoc´ je. Rous tysz psziszua komisyjo
                                zwiedzic´ taki
                                nowy zakuad i tyn kerownik ich oprowadzo, pokazuje wszysko, a potym to pokozou im
                                blank nowo instalacjo i pado: Ta instalacjo zastypuje asz szes´c´ ludzi.- Och! -
                                godo
                                komisyjo. - A kto joom obsluguje?- Siedmiu szpecjalistoow. Pedziou kerownik.
                                • hanys_hans Re: Cos na wesolo 19.11.05, 10:35
                                  Rous siedziou dziod pod kosciouym i tak zebrou: Dziesiyncioro dzieci moom,
                                  kulawo baba
                                  moom, s´lepo s´wiekra moom, wali mi sie doom, wielko biyda moom, dejcie cojs´
                                  panoczku,
                                  dejcie...- Tela tego mocie i jeszcze woom mauo! - pedzieli panoczek co tam
                                  pszechodziyli.
                                  • hanys_hans Re: Cos na wesolo 19.11.05, 10:37
                                    Rous we soondzie skarzyli takigo jak to padajoom recydywiste. Syndzia
                                    tak paczy na niego i godo: Jak widac´ to musicie byc´ zepsutym czuowiekym.
                                    W jakim to towarzystwie zes´cie sie wychowali i obroocali?- Noo wiedzoom,
                                    od modosci moom ino z syndziami i adwokatami do czyniynio!
                                    • hanys_hans Re: Cos na wesolo 19.11.05, 10:45
                                      Trefiyli sie dwa "klapidudki" . - Te Joozef - pado tyn jedyn - jo bych ci cosik
                                      pedziou, ale moom pieroonowego stracha! - Toc´ godej, pszeca ci nic niy zrobia!
                                      - Tys´ niy miou fatra, Joozef! - Tys´ je ale kopszeloong, Gustel! - Joch ich
                                      miou wiyncyj nisz ty!
                                      • hanys_hans Re: Cos na wesolo 19.11.05, 10:46
                                        To co woom teroski opowiym, to sie naprowdy zdarzyuo. Jechali my autobusym ze
                                        Rud do Glywic. Ludzi byuo tak peuno, ze ani knefla wsadzic´. Koonduktorka miaua
                                        biyda sie pszecisnoonc´, to tak ino pszez ludzi te bilety spszedowaua. Jak jusz
                                        wszystkim spszedoua tak zawouaua: A tam w zadku mocie bilety?
                                        - A czemu to zaros w zadku a nie w kabzie - odpedziou jyj jedyn.

• hanys_hans Re: Cos na wesolo 19.11.05, 10:47
                                          Dwa mode karlusy rozprowiajoom: Suchej ino, Dieter, jak sie
                                          po naszymu godo "warum"?- "Czamu"? - A nic tak sie ino pytoom!
                                          • hanys_hans Re: Cos na wesolo 19.11.05, 10:49
                                            Pszijechou rous Kohl do W-wy. Wauynsa okludzo go po W-wie i pokazuje mu zabytki.
                                            Kohl ino godo: Ja gut, ja gut. Noo to Wauynsa godo do Mietka: - Czymu uoon chce
                                            tak tych jagood? Skocz i mu psziniys´. Mietek byu wartko nazod. Dowo Kohlowi
                                            jagody, kere tyn zaros zjod i potym pedziou: Danke! Na to Wauynsa: - Ooooo, co
                                            to to niy! Danki ci niy doom
                                            • hanys_hans Re: Cos na wesolo 19.11.05, 10:50
                                              Godou rous Gorbaczow z Panym Bogym - Panie Boze. Te Poloki couki czas mi sie
                                              buntujoom. - Posuoubys´na nich jako klynska. - Dobra. Padou Poonbooczek. - Ale
                                              wprowadzisz swobody religijne. - Zgoda! - Padou Gorbaczow. Na drugi dziyn´
                                              budzoom Gorbaczowa rano i godajoom mu: Tow. sekretarzu. Wypadek we elektrowni
                                              Czarnobyl. Wielke skazynie. Gorbaczow wznioosu oczy w goora i padou: Boze
                                              poczymu? Pszeca mioues´ ukorac´ Polokoow. - Sorry Gorbi. Miouech stare mapy!!!
                                              • hanys_hans Re: Cos na wesolo 19.11.05, 10:51
                                                W Zwioonzku Radzieckim po ros piyrwszy wydano Biblia.
                                                Jyj piyrsze zdanie brzmiauo nastypujoonco: "Snaczaua nie byuo
                                                niczewo, tolka towariszcz Bog prochazausia ulicami Maskwy".
                                                • hanys_hans Re: Cos na wesolo 19.11.05, 10:56
                                                  Rous jedyn starzik szli w nocy wele cmyntorza. Downiyj jak sie ducha spotkauo to
                                                  sie go pytauo, co by chciou , bo kozdy mu chyntnie do zbawiynio pomogou. No to
                                                  tamtyn starzik suyszeli wele cmyntorza jakes´ stynkanie, rous suabsze, rous
                                                  mocniejsze. Noo to sie spytou: Co bys´ chciaua duszyczko? - Cosik na chroboki,
                                                  bo tak sromotnie gryzoom!
                                                  • hanys_hans Re: Cos na wesolo 19.11.05, 10:57
                                                    Idzie garbaty o poounocy pszes cmyntosz. Narous zza groba wyskakuje niymrawo
                                                    i godo: - Dewej pinioondze! - Niy moom. - A co mosz ? - Garba! - To dewej I
                                                    zebraua. A garbaty szczynsliwy wroociyu du doom i opowiedziou o wszystkim
                                                    koomplowi - kulawymu. Kulawy chciou byc´ zajs´ zdrowy i poszou w nocy na
                                                    cmyntorz. Historia sie powtoorzyua. Wyskoczyua niymrawo i godo: - Mosz garba? -
                                                    Niy! - To mosz !
                                                  • hanys_hans Re: Cos na wesolo 19.11.05, 10:58
                                                    Baba od Francika wywouje duchy:
                                                    - Duchu!... Je zes´ ty moim chopym ?
                                                    - Ja, to je jo!
                                                    - A je zes´ szczynsliwszy niz´li za zycio?
                                                    - Toc´!
                                                    - A kaj zes´ je?
                                                    - We piekle!
                                                  • hanys_hans Re: Cos na wesolo 19.11.05, 11:04
                                                    Siedzi zebrok pod kosciouym i prosi pszechodzooncego chopa:
                                                    - Panie uaskawy, dejcie pora zuotych biydnymu... - Niy moom piniyndzy.
                                                    - To wez sie do roboty, uobiboku jedyn!
                                                  • sloneczko1 Hanys 19.11.05, 11:11
                                                    tyś je niysamowity z tymi wicami-------brawo!!!
                                                  • socer-schlesier Re: Hanys 20.11.05, 22:54
                                                    Przechodzi turysta przez rzeczkę a tam baca łapie ryby na lusterko.Powiedz mi baco jak to się robi?A widzisz panocku tam tyn sklep-pyto się baca
                                                    -ja widza
                                                    -to skocz po flaszka to ci powiem jak się ryby chyto na lusterko.
                                                    Gościu pobiegł po butelkę i ciekawy pyto się bacy -
                                                    -tosz powiedzcie baco ile żeście tych ryb chyciyli dzisiej na te lusterko-pyto się turysta?
                                                    -ani jedny,odpowiado baca,ale flaszek to dzisiej mom,a,mom.
                                                  • hanys_hans Cos na wesolo 20.11.05, 23:02

W Korbielowie wzduz granicy szou baca, szou prosto,
                                                    prosto narous jak niy skrynci w lewo a za kszoka wopista.
                                                    -Baco, a wy kaj? Baca spojzou.-A tero to jusz do rzici!
                                                  • hanys_hans Re: Cos na wesolo 20.11.05, 23:03

Kedys´ se baca kupiu syrynkaI rous mu sie ta syrynka zepsuua i sie pyto
                                                    juchasa.- Co jo moom zrobic´ s tym pieroon´stwym, bo mi sie to zepsulo. I tyn
                                                    juchas pado:- To jec´ tak, do TOSU i tam woom to naprawioom. - Ale kaj to je tyn
                                                    TOS?- A to do Nowego Targu, A potym sie spytocie.I pojechou baca, za dwa lata
                                                    pszijechou. Syryna zgnito, baca wykoon´czoony. I sie go pytajoom:- Baco kaj zes´
                                                    cie tak dugo byli?A uoon godo-Noo jade se niy, widza Nowy Targ. Stoji jedyn w
                                                    taki
                                                    biouy czopce, to pszijyzdrzoom, i sie pytoom jak czuowieka: "No ktorendy
                                                    kutosie"
                                                  • hanys_hans Re: Cos na wesolo 20.11.05, 23:04

- Baco, jak tam wosz nowy soutys?
                                                    - Jeszcze zech go po trzez´wymu niy widziou.
                                                    - A co, on tak pije?- Nie on, jo...
                                                  • hanys_hans Re: Cos na wesolo 20.11.05, 23:05

Turysty pytali sie roz bacy jako bydzie pogoda na drugi dziyn´. Sprawdziouo
                                                    sie, noo
                                                    to na drugi dziyn´ juzajs´ soom u niego i sie pytajoom: Baco, jako bydzie
                                                    jutro pogoda?
                                                    - Doczkejcie ino momynt - pado baca - bo mi sie radio zaciouo.
                                                  • hanys_hans Re: Cos na wesolo 20.11.05, 23:06

Wywiad z bacoom: Baco, jak wygloodo wosz dziyn´ pracy? - Rano wyprowadzoom
                                                    owce,
                                                    wycioongoom flaszka i pija...- Baco, tyn wywiad bydom czytac´ dzieci. Zamiast
                                                    flaszka
                                                    godejcieksioonszka.- Dobra. Rano wyprowadzoom owce, wycioongoom ksioonszka i
                                                    czytoom. W pouednie pszichodzi Jendrek ze swojoom ksioonszkom i razym czytoomy
                                                    jego ksioonszke. Po pouedniu idziymy do ksiyngarni i kupujymy dwie ksioonszki,
                                                    kere
                                                    czytoomy do wieczora. A wieczorym idymy do Franka i tam czytoomy jego rynkopisy.
                                                  • hanys_hans Re: Cos na wesolo 20.11.05, 23:07

Syndzia do bacy: Wiela mocie dochodoow?
                                                    -Wysoki Sadzie, do chodoow to ja moom dwie nogi, ale obie kepske.

Wojtus´ uwidziou ciotke Staskowom babe kie sie kompaua. Pyto sie:
                                                    Ciotko, a coz to mocie takie pod brzuchem?- Bele co Wojtus´, nie pytoj sie...
                                                    idze jus...Za pare dni w pore obiadu Wojtus´ ciotke sie pyto:- Ciotko, co
                                                    dzisiok
                                                    bedzie na obiod...?- A cozes ty taki. Bele co bedzie, nie pytoj sie...
                                                    - Eeee, ino nie bele co, bo jo ze wuosami nie chyce...

Pszichodzi ceper do bacy, wiycie takigo co to lyczyc´ poradzi, i lamynci
                                                    ze ani smaku niymo ani prowdy niy godo. Na to baca mocie tu take pigoouki
                                                    bydziecie je brac´ dwa razy dziynnie, Teroski mogecie tysz zazyc´. Ceper zjado
                                                    dwie pigoouki i za chwila godo baco dyc´ to soom kozie bobki. Noo widzicie
                                                    jak to dziaua jusz smak mocie i prowda godocie!
                                                  • hanys_hans Re: Cos na wesolo 20.11.05, 23:29

W klinice pouozniczyj pot oknym stoji chop i wouo do swojyj baby:
                                                    - Helga!!! co moomy??? - Synka!!! - A do kogo podobny???
                                                    - A ty go niyznosz!!!!!!
                                                  • hanys_hans Re: Cos na wesolo 20.11.05, 23:29

Psziszou chop z roboty blank zmachany i pado do swojyj staryj:
                                                    Suchej, Truda, jo jusz moom tak dos´c´, ze zaros sie legna. A jak kerys´
                                                    bydzie doo mie dzwoonioou, to mie niy ma dooma! Dzwoni telefoon odbiyro jego
                                                    zoneczka:
                                                    Ja mooj chop je dooma. A tyn jak niy ryknie: - Pszeca zech godou, ze mie niy ma
                                                    dooma!
                                                    - Ale to byu telefoon doo mie! - spokojnie odpowiado zooneczka!
                                                  • hanys_hans Re: Cos na wesolo 20.11.05, 23:30

Ewald byu czi dni na chacharstwie. Nareszcie psziszou do doom i cisnie zaroski
                                                    do hajz´la. Od niego staro zaros to merkua, co oon w tym hajz´lu niy
                                                    os´wiycioou
                                                    s´wiatua i wouo doo niego: - Ewald, pieroonie, co ty tam robisz po c´moku?!
                                                    - Wiysz, Gerda jo jusz niy poradza na niego paczec´!

Pado zoonka do swojego chopa:
                                                    - Uprauach ci koszula w tym nowym proszku"Vizir"...
                                                    Teroski je bielszo niz´li s´niyg! A chop na to:
                                                    - Mie sie oona bardzi podobaua,
                                                    jak miaua te modre piski!

Stary hajer chciou miec´ synka ... Blank mu to niy wylaziyuo! Same cery!
                                                    Ozynioou sie z szoostoom baboom, pszezyu ta noc pos´lubno i pedziou pszi
                                                    sniodaniu: - Wiysz, Cila, jo tak se mys´la, co jusz moomy tego synka,
                                                    teroski jusz niy musza robic´ tych rzadnych ruchoow!!!

Jedyn wdowiec, kery miou 8 dziecioow, ozynioou sie ze wdowoom,
                                                    kero miaua 7 dziecioow. A do tego zrobiyli se jeszcze piyn´c´ dziecioow.
                                                    Rous ta "wdowa" paczy bes okno i wouo: - Helmut poodz´ sam ino obejzec´.
                                                    Twoje dzieci i moje dzieci pieroom nasze dzieci!
                                                  • hanys_hans Re: Cos na wesolo 20.11.05, 23:31

Rous szou chop ze baboom poszpacyrowac´. Narous sie zec´miyuo
                                                    zaczuo wioc´ i roombnou pieroon ino sztyry metry kole nich, a chop na to: Noo,
                                                    noo!!
                                                    Za piync´ minut juzajs´ to samo i zajs´ roombnoou pieroon ino tera miyndzy
                                                    nich,
                                                    a chop juzajs´: Noo, noo!! Idoom dalyi i ani piyn´c´ minut niy byuo i sam
                                                    juzajs´
                                                    pieroon roombnoou. - Teras gynau w ta baba, a chop: Noo na reszcie!!!

Chop sie pyto staryj : Czamu sam tak dzisiej skokosz po tyj izbie?
                                                    - Prawiech wzioona te lekarstwo, inoch zapoomniaua poszeloontac´!

Psziuazi chop do baby, kero prawie
                                                    umiyro, a oona doo niego ostatniymi siuooma godo:
                                                    - Umiyroom, ale chca ci sie psziznac´ zech cie zdradziyua z Ecikym!
                                                    - Wiym, douech mu ta samo trucizna co ciebie !
                                                  • hanys_hans Re: Cos na wesolo 20.11.05, 23:32

Do jednego Karlusa mieli pszis´c´ gos´cie. Baba mu gowa suszyua,
                                                    co niy mo co oblyc, ze wygloondo choby Pucfrau. A Karlus jyj pedziou:
                                                    - Niy booj sie. zodyn cie sam za spszoontaczka niy weznie
                                                    kej ino obejzy jako my miyszkoomy!

Matka godo do ojca: Suchej ino Herbe, nasz bajtel
                                                    jusz mo 16 lot najwyzszy czas zeby uoon sie cojs´ dowiedziou o tym dziecku.
                                                    - Ale jak jo to mu moom wytumaczyc´? - Noo wejs´ mu to wytumacz na pszikuadzie
                                                    motyli. Oon poszeu do izby i pado: - Zeflik! Podz´ sam ino! Suchej, pamiyntosz
                                                    jak
                                                    my psziprowadziyli te dwie motyki do doom w tamtym roku? Noo, to pamiyntej,
                                                    jak sie mama bydzie pytac´, to motyle robioom tak samo.

Rous na wsi pozyniyli sie mode. Noo ale dyc´ ta frelka na drugi miesioonc
                                                    dziecko urodziyua. Toosz tyn chop nic, ino wzioon drabiniok, pojechou na torg
                                                    do Raciborza po kolybki. Kupiyu ich zaroski dwanos´cie. - Noo, ale chopie
                                                    - pado baba - po co ci zaros dwanos´cie kolybek? - Ty mys´lisz, ze jo taki gupi
                                                    - pado chop - i byda co miesioonc na torg po kolybka jejz´dziyu?
                                                  • hanys_hans Re: Cos na wesolo 20.11.05, 23:33

Czymu zonate chopy soom rube?
                                                    - Kawaler, jak pszidzie do doom wejzy do lodoowki,
                                                    nic tam niy ma i idzie do uooszka. - Zoonaty idzie do uozka,
                                                    niy znejduje w nim nic ciekawego i idzie do lodoowki.

Pora na wydaniu psziszua do farorza coby dac´ na zapowiedzi.
                                                    A chcieli se usztynglowac´ fest postowny s´lub. Ta lipsta sie pyto:
                                                    - Prosza ksiyndza a kery dzwoon bydzie dzwooniyu? - Noo ja a jaki wybiyro
                                                    pan mody, "Nojswiyntszo Paniynka" abo "Swiynto Magdalynka" ? (pado farorz)
                                                    A modypoon na to: - Farorzyczku zrobiymy tak: Niych bydzie "Nojswiyntszo
                                                    Paniynka"
                                                    a od czasu do czasu niych i "Magdalynka" zadzwooni!

- Hallo, hallo! Je zes to ty szaci?
                                                    - Ja, a kto godo?

Umiyro Francuz. Na uozu s´mierci pyto swojoom zoone:
                                                    - Emmanuelle, czy zdradziyuas´ mie? - Ja, pamiyntosz miauach take
                                                    elegancke perfumy... To uod niego. Umiyro Amerykanin. Na uozu smierci pyto
                                                    swojoom zoone: - Susan, czy zdradziyuas´ mie? - Ja, pamiyntosz miauach take
                                                    piykne futro... To uod niego. Umiyro Rusek. Na uozu smierci pyto swojoom zoone:
                                                    - Natasza, czy zdradziyuas´ ty mie? - Ja, pamiyntosz mioues´ tako piykno
                                                    czopka...
                                                    To uoon ci joom ukrod.
                                                  • hanys_hans Re: Cos na wesolo 20.11.05, 23:34

Jedyn Pieroon zdradzou swoja baba za zycio, potym mu sie zmaruo.
                                                    Baba psziszua z kwiotkami na groob, patrzi a tam ino pusto dziura i kartka na
                                                    ftooryj
                                                    stouo: Jo je u Ali dwa groby dali, coch robiyu na ziymi robia tukej d
                                                  • hanys_hans Re: Cos na wesolo 20.11.05, 23:34

- I co, mosz ta fajla, kero zech ci wraziyua do kouocza? - pyto Maryjka podczos
                                                    widzynio z chopym we hereszcie. - Ja moom, jutro bieroom mie na operacjo.
                                                  • hanys_hans Re: Cos na wesolo 20.11.05, 23:35

Co godo chop babie w kolejnych latach po s´lubie, kej pszeuazoom
                                                    cuzamyn bes drooga? W piyrszym: Doczkej, szac, az auto pszejedzie.
                                                    W drugim: Ana, doczkej, bo auto! W czecim: Doczkej, bo auto! W czwortym:
                                                    Dowej wiyncyj pozoor! W puioontym: Niy widzisz auta! W szoostym: Pieroonie,
                                                    s´lepo zes je! W siodmym(do siebie): Kej zes´ je s´lepo to wuaz´ pod koua!

- Kupiyubys´ auto, zwiedziyli
                                                    by my s´wiat ... - rozmarzo sie babeczka.
                                                    - Kery, tyn czy tamtyn? - pyto sie chop.

Wnerwioono Gryjtka ryczy na Francka:
                                                    -Ty os´le! - A ty zes ani osiou niyma!
                                                    - Co jo nima osiou!?
                                                  • hanys_hans Re: Cos na wesolo 20.11.05, 23:36

-Kokotkowo powiydcie mi, co to soom za jake te partyzany o kerych sie teras
                                                    w telewizorze tela godo? -Jak to niy wiycie, to soom te chopy co ino ze zadku
                                                    atakujoom!
                                                    -Uo pieroona Kokotkowo, jo niy wiedziaua, ze jo jech dwadizis´cia lot za
                                                    partyzana wydano!

- Wiysz co ta moja baba je blank klupnyto. Oona hoduje dooma
                                                    sztyrdziysci zouwioow! - To pszeca ino s´wiadczy o jyj miuosci do zwierzoont.
                                                    - Ale skuli tego dooma s´mierdzi jak pieroon! - Noo to musisz wiyncyj okna
                                                    otwiyrac´
                                                    i luftowac´. - Akurat ! Coby mi wyfurguo mojich sztyrdziysci kanarkoow!

"Jo sie yno chciou spytac´ "... rous tysz jedyn chopina, wiyncy bork jak chop,
                                                    skorzou sie pszi piwie koomplowi, ze w dooma niy mo duzo do godki. Co, ty chop
                                                    dosz w dooma babie rzoondzic´? Dyc´ yno jak wleziesz dodoom, nie koombinuj
                                                    wiela,
                                                    pszidz´ ku babie, niy czekej nim zacznie na cia stynkac´, roombnij rynkom w
                                                    tisz i wartko
                                                    szczel: "Pieroona, fto tu rzoondzi?" Nosz wylynkany boroczek pomys´lou, fto
                                                    wiy, mono mo
                                                    tyn koompel recht. Jak niy pacza babie we oczy, to sie pszeca joom niy boja!
                                                    Koomplowi
                                                    tysz nic wiyncy nie padou, yno sie zwyrtnoou i wali prosto do doom. W dooma
                                                    wlos zarozki
                                                    do izby, a couki czas dziwou sie yno na deloowka. Baba warzi pszi blasze,
                                                    ujrzalua chopa
                                                    i jusz dos´ guos´no pado: Kaj zes´ sie ozyroku zajs´ smykou? Na to a chopina -
                                                    jusz
                                                    corosto myni pewny, pszepitym guosikym: - Pieroona, fto tu rzoondzi!? Baba sie
                                                    obrooco i jak niy ryknie: - Cojs´ to uachudro godou? Chopinie nogi
                                                    siezaczynsuy,
                                                    zblod i jusz spod tisza: - Jo nic niy godou, JO SIE YNO CHCIOU SPYTAC´ .

Jedna baba powadziyua sie ze chopym. We wieczoor,
                                                    kedy sie jeszcze niy pogodziyli, chop wzioon kartka i naszkryflou:
                                                    "staro obudz´ mie o pioontyj rano". Rano obudziyu sie o sioodmyj.
                                                    Jusz chciou ryknoonc´ na baba. Narous widzi na stole kartka.
                                                    "Stary, stowej, jusz piyn´c´".
                                                  • hanys_hans Re: Cos na wesolo 20.11.05, 23:37

- Ty, Francek! Chodzisz to jeszcze z toom Maryjkoom od Matlorzoow?
                                                    - Niy, jusz niy chodzam. - Noo to mosz szczynscie, boch sie wczora takich
                                                    rzeczy ooniyj dowiedziou, cobys´ ani niy uwierzyu. A po jakimu to jusz
                                                    s´nioom niy chodzisz? - Boch sie s´nioom ozyniyu.

Jednymu goornikowi urodziyu sie w czi miesioonce po wyselu bajtel. Kolegi
                                                    mu na dole doskwiyrali, ze to niy od niego, ze cojs´ tu niy gro. Goornik
                                                    wypioou
                                                    se jednego na odwaga i dalyj do swojyj baby. Pszichodzi i pado jyj, ze z tym
                                                    dzieckym
                                                    cojs´ mu niy pasuje. A baba jak gymba niy otwarua: - Co niy pasuje ci? Moze
                                                    rachowac´
                                                    niy poradzisz! Pacz: Czi miesioonce jo je twoja baba. Czi miesionce tys´ je
                                                    mooj chop.
                                                    A czi miesioonce my soom zoonaci. Wiela to je razym cuzamyn do kupy?
                                                    Je dziewiync´ miesiyncy czy niy?

Rous szou chop ze swojoom baboom a oba cojs´ niys´li.
                                                    - Jadwiszko, niy mosz za ciynszko? - Niy. - A niy obijo ci ta torba kolanoow?
                                                    - Niy. - A niy wdziyro ci sie to czimanie w rynka? - Niy.
                                                    - No to zamiyn´ sie zy mnoom.

Antek, czy ty wiysz jako je rooznica miyndzy psym a kobiytoom?
                                                    - ? - Noo widzisz, baba to na swojego szczeko a do cudzego sie pszymilo a pies
                                                    na opak!
                                                  • hanys_hans Re: Cos na wesolo 20.11.05, 23:38

- Panie Gajda, czy wasza kobiyta je dooma?
                                                    - Niy, pszed czyma godzinami poszua na piyn´c´ minut do soomsiadki.

Jedna baba spowiado sie, ze rozwalyua na gowie od swojego chopa gornek ze
                                                    gliny.
                                                    Ksioons jej na to: - A zalujecie to aby? - Toc´! Pszeca za niego 100 zuotych
                                                    dauach!
                                                    Jednym modym urodziyu sie syn. Poszli do kos´cioua, coby go ochrzcic´. A dali
                                                    mu na miano Jan. Ksioons biere ta wata, sool i oleje i pyto: - A kerego to Jana
                                                    wybraliscie? - Jak to kerego? - Noo pytoom jak sie wosz synek bydzie mianowou,
                                                    czy Jan Kanty, czy Jan od s´w. Krziza, czy Jan od olejoow czy mozno Jan
                                                    Nepomucyn´ski? Ach to o miano woom idzie? Noo to pszeca Jan Kaczmarek!

• hanys_hans Re: Cos na wesolo 20.11.05, 23:39

- Od dzisiej dzielymy sie robotoom - pado zoona do goornika.
                                                    Dziecko jest nasze i rous ty go bydziesz kolybac´ a rous jo. W nocy zoona budzi
                                                    mynza.
                                                    - Joozef! Mauy ryczy! - To se pokolybej twoja pouowa a moja niych ryczy.

- Francek, ponoc´ zes´ sie ozyniyu? - Anoo, prowda.
                                                    - Noo to musisz byc´ szczyns´liwy? - Anoo, musza.

- Wiysz ozeniyuech sie - pado Gustlik do Toomka.
                                                    - A fajno mosz baba? - Blank podobna do Matki Boskjyj. - Co?
                                                    - Noo dyc´, bo jak mie z nioom widzoom to wouajoom: "Matko Boska!".

Antek Robioou na nocka, na pochylni z dwooma koomplami.
                                                    Kedys´ powiedzieli mu, ze jego staro zdradzo go i poradziyli mu,
                                                    zeby w pouowie szychty poszou obejzec´ do doom. Antek richtich
                                                    w pouowie szychty poleciou do doom. Paczy pszez dziurka uod klucza
                                                    i widzi, ze z jego baboom siedzi sztajger. Prydko poleciou nazot i pado
                                                    do koompli: Wy pieroon´ske pieroony! Wys´cie chcieli, zeby
                                                    oon mie widziou i zapisou mi bumelka. Co!?
                                                  • hanys_hans Re: Cos na wesolo 20.11.05, 23:40
                                                    Pyto rous ksioons na nauce pszeds´lubnyj: - Powiydz mi Joouzel, poczamu to chop
                                                    musi baba zywic´ a niy na opak? - Noo mys´la, ze to wedle tego, iz baba rous w
                                                    raju chopa zywiua i my za to jeszcze do dzisiej pokutujymy.

Rous Francik posuou swoja staro na wczasy.
                                                    Tela razy suyszou, ze je to roownouprawniynie, mys´lou se:
                                                    "Niych rous i moja zazyje tych wczasoow". Noo i dobrze. Gustla se pojechaua,
                                                    teras nazot jusz pszijyzdzo. Francik z buketym na banchowie na nia czeko i jak
                                                    ino z pociagu wylazua, to oon tak joom spytou: - Dziubeczku a byuas´ ty mi aby
                                                    wierno?
                                                    - Noo toc´ Franciku - pado Gustla - tak jak i ty mie! - Kooniec Gustla! - pado
                                                    Francik
                                                    - jusz ty mi na zodne wczasy wiyncyj niy pojedziesz!

Wiysz - pado kolega do kolegi - kobiyta to je jak tyn aniou strusz.
                                                    Po s´lubie to tyn aniou frr, frr do nieba a kole ciebie to ino tyn strusz
                                                    uostanie.
                                                  • hanys_hans Re: Cos na wesolo 20.11.05, 23:41

To jest tako staro opowiys´c´, ale prawdziwo. Jedyn goornik spotkou rous
                                                    kamrata i pado mu:
                                                    - Ty Paulek, suyszoues´ to jake to niyszczyns´cie naszego sztajgra spotkauo?
                                                    - Niy. A co mu sie stauo? - A dyc´ borok z mojoom staroom uciyk!
                                                    Jedyn goornik wyjechou se na wczasy, nad morze. Jusz sie w maju o niczym niy
                                                    godo ino o tym, kto kaj jedzie i wiela forsy weznie. Noo i tyn goornik
                                                    pojechou, wylezou sie tam, noo i nazot do doom cza jechac. Wzioon woom flacha,
                                                    i rano leci nad morze i wlywo tam wody morskjyj. - Ale panie kolego - pado mu
                                                    jedyn warszawiak - po co panu ta woda? - Anoo wiycie, moja staro niy widziaua
                                                    jeszcze morza, niych by chociosz jakes´ pojyncie o nim miaua!

Od Francka baba wyjechaua do siostry na byzuch, do Niymiec.
                                                    Stamtoond posuaua do chopa paczka. Jak Francek paczka odbiero,
                                                    to tyn urzyndnik na poczcie pyto sie go: - Co je w ty paczce? - Ano futer
                                                    dlo kroolikoow! - Futer? Niy widzi pan, ze to je kawa? I to majoom krooliki
                                                    jejs´c´?
                                                    - Padocie, ze niy bydoom jejs´c´? Noo to nic niy dostanoom - padou Francek.

- Dziubku, psziszyuas´ mi to jusz tyn knefel do szaketu?
                                                    - Niy, Hanysku. Niy mooguach tego knefla znolys´c´,
                                                    tozech wziyna i zaszyuach dziurka.

- Staro, uobyrtnij sie ku mie.
                                                    - Kces mie? - E... ni, ino boonki puscos.
                                                  • hanys_hans Re: Cos na wesolo 20.11.05, 23:42
                                                    Jedyn chop psziszou wkurzoony ze roboty do doom i na gwout chciou swoji babie
                                                    wtorbic´. A, ze niy chciou ji bes powodu bic´, to wymys´lou bele jake dziwne
                                                    rzeczy co je miaua robic´. - Zas´piywej cojs´! Baba s´piywo. - Seblecz sie do
                                                    naga! Baba sie seblykua. - Umyj mi nogi! Baba myje nogi. - Wuaz´ pod stoou!
                                                    Baba wuazi. Jusz borok soom niy wiy co jeszcze wymyslec´. - A tera szczekej!
                                                    Baba szczeko. - Aaaa! Na swojego szczekosz!?

Spotkou rous kolega drugego i pyto go: Co tam u ciebie suychac´?
                                                    - Anoo starzeja sie i chca sie ozynic´, coby mi kto miou aby oczy zawrzyc´.
                                                    - Noo wiysz - pado kolega - jo ci powiym prowda. Miouech dwie baby,
                                                    ale uoone mi dziypiero oczy otwaruy!

Jednym sie w dooma nawalyua elektryka. Chop proobuje to soom naprawic´.
                                                    Stoji na drabinie i godo do baby: Chyc´ yno tyn droot do rynki i czimej!
                                                    Za chwila pyto: Czujesz co? - Niy! - No to musi byc´ tyn drugi!
                                                  • hanys_hans Re: Cos na wesolo 20.11.05, 23:43

Chop kuko fuzbal w telewizorze ,
                                                    a zoona stoji na drabinie i maluje sufit .
                                                    - Jakbych s´leciaua - pado oona do chopa -
                                                    to jak bydzie pszerwa zadzwon´ po karytka ...
                                                  • hanys_hans Re: Cos na wesolo 20.11.05, 23:43

Francek usnoou pszi oglondaniu meczu.
                                                    Wele poounocy budzi go baba:
                                                    - Stowej jusz je dwanoscie!
                                                    - Kerzy tela naszczylali???
    • builder Re: Cos na wesolo 20.11.05, 23:43
      socer-schlesier napisał:

> Jako pierwsza nacja na swiecie ,Polacy opracowali sposob picia
      denaturatu ,plyn
      > u borygo iwody kolonskiej.

a wiesz co pija w Angli, Niemczech, Francji i innych?,m

poczekam na to co wiesz=a jak niy wiyrsz to znocziy zys` je durnyi kretyn,

b, t, b,
      • dede99 Re: Cos na wesolo 21.11.05, 00:09
        builder,idz juz spac bo zas gupie fandzolisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka