betelka 10.12.05, 20:46 Witom wos wszystkich serdecznie. Zalozolach ten wontek, zeby wszyscy wiedzieli, ze beatka z dortmundu w koncu sie zalogowala. Mom nadzieja, ze mnie serdecznie przyjmiecie do waszego grona. Pyrsk Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwager_z_laband Re: Nowo forumowiczka 10.12.05, 20:47 Dyc juz na "WYsouym Hanysie" aze dlo Cia famfary grali:)) Odpowiedz Link
rita100 Re: Nowo forumowiczka 10.12.05, 20:49 ja mam pod ręką piesniczkę więc ją witam Kiej by wągiel mógł być bioły pod ziemią w chodniku to bych jo go cięgiem trzymoł w zamtowym chlywiku. A jak by mi dym z komina kryształowy lecioł to bych broł go połne gorście nad Śląskiem rozciepoł. hej ! Milej zabawy życzę Odpowiedz Link
betelka Re: Nowo forumowiczka 10.12.05, 21:06 szwager_z_laband napisał: > Dyc juz na "WYsouym Hanysie" aze dlo Cia famfary grali:)) Kiedy na "WYsouym Hanysie" fanfary grali, dzisiej? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Nowo forumowiczka 10.12.05, 21:07 no :) przegapiouas pozdrowiynia dlo Cia :)) Odpowiedz Link
dede99 Re: Nowo forumowiczka 10.12.05, 20:52 Halli,Hallo witom cie Beatko bardzo serdecznie w naszy Familii. Jo tyz miyszkom w Dortmundzie i moja lepszo polowa tyz sie nazywo Beata. Mom nadzieja ze ci sie tu spodobo,a jak ci ktos na odcisk nadepnie to nasza gospodyni sie z nim porachuje,ona to robi coroz lepi. L.G.dede Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Nowo forumowiczka 10.12.05, 20:55 no to som my wszyske choby ze jednyj familii, bo mojyj tysz je Beata, a coby bouo smiyszniyj mom sam kole mie zaro czi somsiadki ze Slonska kerym tysz je Beata :)) Odpowiedz Link
annak12 Re: Nowo forumowiczka 10.12.05, 20:59 Hi,Betty No wreszcie.A jednak wołanie pomogło! Odpowiedz Link
ballest Re: Nowo forumowiczka 10.12.05, 21:06 Ty a moji kuzynce rodem z Maciejowa, ale dzisiej tysz we Frankfurcie mieszkou, tysz Bea, czytej Beate je: A tak richtig, czy jest w ogole swientou Beata? Barburki niyma a nie wiem czy Beata swientom moze byc ;) Odpowiedz Link
betelka Re: Nowo forumowiczka 10.12.05, 21:08 ballest napisał: > Ty a moji kuzynce rodem z Maciejowa, ale dzisiej tysz we Frankfurcie mieszkou, > tysz Bea, czytej Beate je: > A tak richtig, czy jest w ogole swientou Beata? > Barburki niyma a nie wiem czy Beata swientom moze byc ;) > Nie wiam czy Beata je swientom, ale jol je swietol. A Beata/Beate to znaczy die Glückliche Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Nowo forumowiczka 10.12.05, 21:13 Gryfny posdor ze Chorzowa:),Betelka. Odpowiedz Link
ballest Re: Nowo forumowiczka 10.12.05, 21:18 Beatko, ale mondrujesz jak Twoja Tanty, PRA ? Odpowiedz Link
betelka Re: Nowo forumowiczka 10.12.05, 21:23 ballest napisał: > Beatko, ale mondrujesz jak Twoja Tanty, PRA ? Pra, pra, wszystko w rodzinie ostalo. A to nie tylko moja tante ale i moja poudka. Odpowiedz Link
ballest Re: Nowo forumowiczka 10.12.05, 21:24 No to se bardzo cieszymy Beatko, zes je Glücklich, a my bydymy jeszcze bardziej szczynsliwi, jak u nos zostaniesz, wierz nom! Beatko, my tu nie som najgorsi, wierz mi! Tys juz napewno gorszych uot nos widziaua, ale NAPEWNO nie LEPSZYCH, jak my ! ;) a nie dej se na inne Forum zwerbowac, bo tukej probujom nom nasze dziouchy uwodzic, ale na razie nasze dziouszki nom wierne som! Odpowiedz Link
ballest Re: Nowo forumowiczka 10.12.05, 21:32 Wiym, zes je Twojom poudkom, bo nom Twoja poudka przez zufall tu napisaua. Najlepsze jest to, ze se jak widzam i czytom fantastycznie rozumiecie, to je najwazniejsze w zyciu. Jou se tysz wuasciwie z nikim nie wadzam, tylko z tymi co mi na palec u nogi nadepnom. Odpowiedz Link
betelka Re: Nowo forumowiczka 10.12.05, 21:35 ballest napisał: > No to se bardzo cieszymy Beatko, zes je Glücklich, a my bydymy jeszcze bardziej > > szczynsliwi, jak u nos zostaniesz, wierz nom! > > Beatko, my tu nie som najgorsi, wierz mi! > Tys juz napewno gorszych uot nos widziaua, ale NAPEWNO nie LEPSZYCH, jak my ! > > ;) > > a nie dej se na inne Forum zwerbowac, bo tukej probujom nom nasze dziouchy > uwodzic, ale na razie nasze dziouszki nom wierne som! Jo sie tez cieszam, bo mie ta moja tante co chwila prosiola zeby sie zarejestrowac. Tera bydam miala swiety spokoj Odpowiedz Link
ballest Re: Nowo forumowiczka 10.12.05, 21:50 No, tera nie bydziesz miaua swientego spokoju, tera Cie sam bydom nerwowac, ale pokoz palcem kery to je , to puszczujam psa na niego! ;) Odpowiedz Link
ballest Re: Nowo forumowiczka 10.12.05, 21:57 Acha, muszam Ci pedziec, ze sam momy takou GOSPODYNI, ta nos wszystkich krotko trzymie, ale tak richtig pedziec, to lepszy gospodyni by my dostac nie mogli! Bydziesz duzy tu, to to samo nom powiysz! Odpowiedz Link
betelka Re: Nowo forumowiczka 10.12.05, 21:55 ballest napisał: > Ty a moji kuzynce rodem z Maciejowa, ale dzisiej tysz we Frankfurcie mieszkou, > tysz Bea, czytej Beate je: > A tak richtig, czy jest w ogole swientou Beata? > Barburki niyma a nie wiem czy Beata swientom moze byc ;) > Namenstag von "Beata": Beata von Ribnitz (8.4.) Beata von Sens (29.6.) >> Neue Suche Impressum Erzbistum Köln 29. Juni Beata Beata von Sens, stammte wohl aus Spanien und erlitt der Überlieferung am 29. Juni 277 in Sens den Martertod. Über ihrem Grab nördlich der Stadt wurde später eine Kirche errichtet. Erzbischof Ansegis übertrug 877 ihre Reliquien in die Stadt. Damals entstand auch ihre Lebensbeschreibung, die viele legendäre Züge aufweist. Der Kult Beatas blühte in Sens seit dem Mittelalter To chyba je swieta Beata. Godalach, ze jestem swietol Odpowiedz Link
dede99 Re: Nowo forumowiczka 10.12.05, 21:57 A mozesz mi pedziec jak tys na Betelka prziszla?? dede Odpowiedz Link
betelka Re: Nowo forumowiczka 10.12.05, 22:05 dede99 napisał: > A mozesz mi pedziec jak tys na Betelka prziszla?? > > dede Jak jol na Betelka przyszlach? A wiec: Betty byly zajete, Bety tez, Bea tez, a ze moja poudka Anienka na mnie Betelka od malego godo, to se Betelka wzielach. A jak zes ty na dede przyszol? Jak sie na richtig nazywosz? Odpowiedz Link
ballest Re: Nowo forumowiczka 10.12.05, 22:14 Beatka, ale proszam, nie podrywej mi najfajnieszego synka z Dortmundu! BO CI SE uodymnie dostanie ;) A wloncz wysouego Hanysa, tam jest do Ciebie! Jak widzam, ze lubisz bardzo Twoja poudka ! Odpowiedz Link
dede99 Re: Nowo forumowiczka 10.12.05, 22:17 A jak zes ty na dede przyszol? Jak sie na richtig nazywosz dede to jest moj liebling w Borussi a na richtig tyz sie na B.nazywom. bylas juz kedys na Borusii? L.G.dede Odpowiedz Link
betelka Re: Nowo forumowiczka 10.12.05, 23:03 dede99 napisał: > A jak zes ty na dede przyszol? Jak sie na richtig nazywosz > > dede to jest moj liebling w Borussi a na richtig tyz sie na B.nazywom. > bylas juz kedys na Borusii? > > L.G.dede Sorry, ale jak Borussia slyszam to mi .... . Fussball to nie moj Fall. Myslalach ze tak jak moja drugo polowka na P. sie nazywosz LGZ Odpowiedz Link
ballest Re: Nowo forumowiczka 10.12.05, 23:14 Niy Beatko, uon se nazywou na B jako imie i na B na nazwisko! ;) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Nowo forumowiczka 10.12.05, 23:20 ballest napisał: > Niy Beatko, uon se nazywou na B jako imie i na B na nazwisko! > > ;) Ballest--------ochrona danych osobowych--czytajom to wszyscy;) Odpowiedz Link
ballest Re: witom Betelko 10.12.05, 23:39 Suoneczko, Twoja Dzioucha je byc moze starszou ? Odpowiedz Link
ballest Re: witom Betelko 11.12.05, 00:22 No jak se jou wyjezdzou, to Twoj ziync bou prawie u Malki w brzuszku ;) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Nowo forumowiczka 11.12.05, 10:30 Toż ze Beatkom sie tyż tu witom Richtig jest gryfnom modom kobiytom Aż włos na glacy mi sie pojeżoł Jakbych niy widzioł to bych niy wierzoł. Odpowiedz Link
ballest Re: Nowo forumowiczka 11.12.05, 11:53 Wszysrtke nasze dziouchy som nie tylko gryfne ale i inteligentne! Odpowiedz Link
olandi1 Re: Nowo forumowiczka 11.12.05, 15:56 Qule i jo jako łostatni, jak zwykle. :)) Witom cie Beatko wśród nos ino uważej na co poniyktórych, bo te pierony sam n sie już do ciebie zalecajom. Jo ich już poznoł!!!!!!! Niy przepuszczom żodnymo żywymu co na drzewo niy ucieko :)) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Nowo forumowiczka 11.12.05, 18:24 Olandi - niy być zaroz zowistny Kudłate myśli już mosz ło Istny? Chciołbyś na ryncach nosić Betelka? Przeca zoglondosz na kożdo frelka. Odpowiedz Link
ballest Re: Nowo forumowiczka 11.12.05, 19:28 Jou Wom yno jedno powiym, Beatko mou tukej kogos co na nia dowou obacht! Nasza Anienka wos z wosow uoszkubie, jak bys Cie Beatka podrywali, dzioucha mou chopa i jest muodou mynzatka! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Nowo forumowiczka 11.12.05, 19:54 a jak tyn ktos i Aniynka poderwie :))) Odpowiedz Link
ballest Re: Nowo forumowiczka 12.12.05, 23:33 szwager_z_laband napisał: > a jak tyn ktos i Aniynka poderwie :))) No Laband to se weznymy Rica na przesluchanie ;) Odpowiedz Link
ballest Re: Nowo forumowiczka 13.12.05, 07:12 No, Laband tylko torturowac go mogymy, zeby se przyznou, bo przeca se nad nim znecac nie bydymy? Bydzie nom spiewou jak kanarek, jak mu pora paznokci wyrwiymy. Znom karlusa co to za nos zrobi ;) Odpowiedz Link
ballest Re: Nowo forumowiczka 14.12.05, 22:23 Trocha swierzy krwi nom ty Betelka tu przyniosua, moze mou jakou kolezanka? Czytosz Beatko co jou piszam? Odpowiedz Link