walezka 06.03.06, 19:53 nie wiem coscie sie tak tego bidoka uczepili takie watki jak on tu wklodo i fajnie godo to nie ma drugiego takiego jo glosuja za tym zeby on tu zostol i dali pisol Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
walezka Re: ludzie zlyzcie z ballesta!! 06.03.06, 20:01 wlasnie dotarly do mnie ionformacje innych forumowiczow i uwazam ze powinnienes ty tyz najpierw przeprosic ballescie... Odpowiedz Link
walezka Re: ludzie zlyzcie z ballesta!! 06.03.06, 20:12 no mi sie zdo tych wszystkich co tera przez ciebie na forum nie piszom nie uwazosz? Odpowiedz Link
ballest Re: ludzie zlyzcie z ballesta!! 06.03.06, 20:27 Walezko jou szanujam Ciebie i ta osoba co cie na mnie podpuszczou, ale poczytej sama kto pierwszy na mnie nalatuje: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=37830387&wv.x=1&v=2&s=0 czytej od poczatku do konca a potym powiedz fto kogo przeprosic mou! Odpowiedz Link
builder Re: ludzie zlyzcie z ballesta!! 07.03.06, 00:00 ballest napisał: > Walezko jou szanujam Ciebie i ta osoba co cie na mnie podpuszczou, ale poczytej > > sama kto pierwszy na mnie nalatuje: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=37830387&wv.x=1&v=2&s=0 > czytej od poczatku do konca a potym powiedz fto kogo przeprosic mou! jasne ballest====jak zwykle nie winny!, nigdy sie nie zastanawiales` /zapewne/ nad tym czemu jestes` tak znienawidzony, bo po co???, Ty przeciez`jestes` taki /czysto/ iteligentny i kulturalny, z`e nikt nie jest w stanie Ci nic zarzucic`=Ty za to umiesz zarzucac` Wszystkim to co Ciebie nie dotyczy???. Wytlumacz mnie ten /idiotyczny stan/=dlaczego tak jest z Toba ballest?, the builder, Odpowiedz Link
olandi1 A jo sie na razie....... 06.03.06, 20:02 ....żegnom z tym forum do czasu, aż sam zniknie wzajymnie łobciepywanie sie bagnym. Naturalnie byda sam zaglondoł, ale na razie niy byda pisoł. Mie takie Wasze zachowanie mierzi i zdowo mi sie, co sam mom do czyniynio z bajtlami z przedszkola, kierym cza wszystko tłumaczyć i ich godzić. Przykro mi z tego powodu, ale jo z tyj zandkastle downo wyrósł i niy mom zamiaru dalyj sie psuć nerwów gupimi i bezmyślnymi wpisami co poniyktórych. Odpowiedz Link
walezka Re: ludzie zlyzcie z ballesta!! 06.03.06, 20:37 po przeczytaniu tego dokladnie stwierdzam ze zawiklane to strasznie i jeden drugiego chyba zle zrozumial najlepiej przeproscie sie nawzajem i bedzie dobrze i fajnie jak kiedys ktos musi ustapic:) szkoda takie fajne forum psuc dorosli ludzie tu som!! olandi mo recht - z przedszkola my wyrosli juz Odpowiedz Link
betelka Re: ludzie zlyzcie z ballesta!! 06.03.06, 20:58 Pogodzic sie, przeprosic i nie obrazac sie na wzajem. Odpowiedz Link
ballest Re: ludzie zlyzcie z ballesta!! 06.03.06, 21:49 Jak jou kogos nieslusznie uobraziou , to przeproszom! Odpowiedz Link
sss9 Re: ludzie piercie ballesta!! 06.03.06, 21:51 ballest napisał: > Jak jou kogos nieslusznie uobraziou , to przeproszom! buuuaahahahahahahahaha... a co to za "kategoria": nieslusznie uobraziou??? :))))) Odpowiedz Link
oppelner_os Re: ludzie piercie ballesta!! 06.03.06, 22:01 To chyba logiczne, ze on przeprasza za to, ze kogos nieslusznie obrazil (czyli osoba, ktora na to nie zasluzyla a zostala obrazona) Ty bys chcial jak Polacy, coby ich wszyscy 1000000 razy przepraszali i jeszcze co roku pare ekstra-miliardow ojro dawali i prosili, aby Polacy je wzieli. Odpowiedz Link
oppelner_os Re: ludzie piercie ballesta!! 06.03.06, 22:17 np. za A.H. albo rurociag. Powod zawsze sie znajdzie, zeby Polakow przepraszac. Polacy zawsze uzalali sie nad soba albo wyolbrzymiali swoje krzywdy. Np.: "My ich (czyt. Niemcow) mordowalismy ale oni pierwsi zaczeli..." Odpowiedz Link
sss9 Re: ludzie piercie ballesta!! 06.03.06, 22:33 pewnie płakałeś po Dreźnie. mieli was Polacy różami przeganiać... :)))))) Odpowiedz Link
oppelner_os Re: ludzie piercie ballesta!! 06.03.06, 22:41 Oko za oko nie? Ale potem takie tanie gadki w stylu: My Polacy tez mordowalismy ale wy byliscie pierwsi, wiec wy przepraszajcie. Nasze mordy byly OK a wasze beeee. Typowa polska logika. Nic dziwnego, ze wszyscy Polske olewaja. Odpowiedz Link
sss9 Re: ludzie piercie ballesta!! 06.03.06, 22:44 typowe jest to, że tacy jak ty uzasadniony rewanż nazywacie mordowaniem. :))) Odpowiedz Link
slezan Re: ludzie piercie ballesta!! 06.03.06, 22:45 Zgrywasz takiego durnia, czy rzeczywiście masz tak nierówno pod kopułą? Odpowiedz Link
oppelner_os "uzasadniony" rewanz to nie mordowanie??? 06.03.06, 22:53 Ja nie wiem, czy ty tak na seria czy udajesz? Czy ty wierzysz w to co piszesz? Odpowiedz Link
sss9 Re: "uzasadniony" rewanz to nie mordowanie??? 06.03.06, 22:54 przyjmuję twoja optykę. prawda, że przyjemnie? Odpowiedz Link
oppelner_os Moja optyke??????? 06.03.06, 23:07 Ja zawsze twierdzilem, ze Slask powinien miec autonomie albo zostac na powrot przylaczony do Rzeszy. To wlasnie jest moja optyka. Odpowiedz Link
sss9 Re: Moja optyke??????? 07.03.06, 10:17 bałamuć baby. twoja optyka, to celowe przemilczanie przyczyn, z jednoczesnym relatywizowaniem zbrodni. Odpowiedz Link
ballest Re: Moja optyke??????? 07.03.06, 10:32 Zbrodnie byly z obydwu stron! tylko nie skwiecz! Odpowiedz Link
sss9 Re: Moja optyke??????? 07.03.06, 10:37 o przyczynach miszczu nie chcesz wspomnieć? kto szczuł i kto napadał? tylko nie bulgocz! :) Odpowiedz Link
betelka Re: ludzie piercie ballesta!! 07.03.06, 09:10 oppelner_os napisał: > Oko za oko nie? Ale potem takie tanie gadki w stylu: > My Polacy tez mordowalismy ale wy byliscie pierwsi, wiec wy przepraszajcie. > Nasze mordy byly OK a wasze beeee. > > Typowa polska logika. Nic dziwnego, ze wszyscy Polske olewaja. Mosz recht, przeproszac jeszcze 100 lot po, a placic miliardy do konca swiata. Odpowiedz Link
sss9 Re: ludzie piercie ballesta!! 06.03.06, 22:15 oppelner_os napisał: > To chyba logiczne, ze on przeprasza za to, ze kogos nieslusznie obrazil (czyli > osoba, ktora na to nie zasluzyla a zostala obrazona) > > Ty bys chcial jak Polacy, coby ich wszyscy 1000000 razy przepraszali i jeszcze > co roku pare ekstra-miliardow ojro dawali i prosili, aby Polacy je wzieli. no to jestem spokojny, ja wedle tej reguły w ogóle nikogo nie obrażam. :))) Odpowiedz Link
dede99 Re: ludzie zlyzcie z ballesta!! 06.03.06, 23:45 walezka napisała: > nie wiem coscie sie tak tego bidoka uczepili > takie watki jak on tu wklodo i fajnie godo to nie ma drugiego takiego > jo glosuja za tym zeby on tu zostol i dali pisol No jo tyz mysla co Ballest na przekor co niektorym zostanie i bydzie dali pisol. Odpowiedz Link
bartoszcze Re: ludzie zlyzcie z ballesta!! 07.03.06, 00:55 dede99 napisał: > No jo tyz mysla co Ballest na przekor co niektorym zostanie i bydzie dali pisol Jak tak będzie odchodził, jak się z Silesianą żegna, to bądźcie spokojni:))) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ludzie zlyzcie z ballesta!! 07.03.06, 06:43 Oooo ostatnie posiyuki sie znoduy:)) Odpowiedz Link
ballest Re: ludzie zlyzcie z ballesta!! 07.03.06, 06:56 bartoszcze, a co Cie boli, ze nie mozesz brac udzialu w dyskusji! Odpowiedz Link