willi2 13.04.06, 22:00 z bundeslig ? Najlepiej II liga i III polnocno i poludniowo. Fajnie by tez bylo obejrzec na zywo Znocie jakie zajty ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oppelner_os Re: Gdzie w internecie mozna sciagnac mecze 16.04.06, 01:04 A znosz siy na torrencie? Jest takou zajta bitreactor.to/ Tam znajdziesz alles Odpowiedz Link
willi2 Re: Gdzie w internecie mozna sciagnac mecze 16.04.06, 01:05 Dzienki Oppelner jestes rowny chop :) Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Gdzie w internecie mozna sciagnac mecze 16.04.06, 01:08 Ale musisz miec najlepiej BitComet (on ma dodatkowo Suchfunktion) Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Gdzie w internecie mozna sciagnac mecze 16.04.06, 01:09 Emule sie chowa:))) Odpowiedz Link
willi2 Re: Gdzie w internecie mozna sciagnac mecze 16.04.06, 01:10 OK ! niymom ostatnio czasu na oglondanie szpilow,a musza zas trcha geldu zarobic na wetach ;) Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Gdzie w internecie mozna sciagnac mecze 16.04.06, 01:14 Jak na tej zajcie nie wszystko znajdziesz to trzeba uzyc Suchfunktion w BitComecie. Dzialo perfekt. Ja mam Premiere i Polsat Cyfrowy (Fußball na okrouglo) Jou rzadko wetuja ale moj kompel co tydzien i niezle mu idzie. Odpowiedz Link
willi2 Re: Gdzie w internecie mozna sciagnac mecze 16.04.06, 01:16 ja tylko tak jest ze wszystkie mecze leca o tej samej porze i to wtedy kiedy mnie niema.wygodnie mi jest posciagac jakies z archiwum mysla ze na tej zajcie znojda cosik Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Gdzie w internecie mozna sciagnac mecze 16.04.06, 01:21 Tych zajt je wiecej. Szukej tysz przez suchmaschina tego BitCometa. Jak bedziesz miou pytania to wal (email usw.) Odpowiedz Link