Dodaj do ulubionych

Oddom forum w dobre rece

04.07.06, 23:41

Oddom te forum w dobre ręce:
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=39825
Swoje zgłoszenia prosze przesyłoć na adres sztajgger@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • rico-chorzow Re: Oddom forum w dobre rece 04.07.06, 23:43
      sztajgger napisał:

>
      > Oddom te forum w dobre ręce:
      > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=39825
      > Swoje zgłoszenia prosze przesyłoć na adres sztajgger@gazeta.pl

No to yno Ballestowi.
      • olandi1 Re: Oddom forum w dobre rece 06.07.06, 11:46
        Ballest drap te forum zlikwiduje :))

A tak nawiasym Sztajger. Skończ te pierdoły z mailami, bo jo sie tym zajma w
        inny sposób, a to niy bydzie ci do śmiychu. (Pod koniec lipca odwiedza Knurów,
        to radza ci sie na tyn czas stamtond stracić).
        Zresztom już żech i tak Twoje maile zablokowoł. :==
        • olandi1 Re: Oddom forum w dobre rece 06.07.06, 11:50
          A do Zamościa tyż trefia :))
          • ballest Re: Oddom forum w dobre rece 06.07.06, 14:11
            Jou by mu radziou to forum na kerhof zaniysc!
            I mu zaspywac:
            Juz nie bydzie piouo koniaku
            bo juz lezy na struzaku
            sudki Jesu dobry panie
            dej mu wieczne spoczywanie.
        • sztajgger Re: Oddom forum w dobre rece 06.07.06, 23:51
          Radzę Ci człowieku wypluć te słowa, był czas żartów to był. Teraz niestety chyba o czym wiesz doskonale ( pewnie Ci Twoi agenci donieśli) nie jestem w dobrym nastroju i takie grożby mogą się dla Ciebie bardzo żle skończyć.
          • sloneczko1 Re: Oddom forum w dobre rece 07.07.06, 00:03
            o jakich groźbach godosz?szkoda,ze zaś jedne ślonskie forum upadnie,ale my
            musimy być zwarci a niy stować przeciwko sobie
            • ballest Re: Oddom forum w dobre rece 07.07.06, 07:09
              To przeca nie je Slonske Forum, Suoneczko, yno polskou prowokacja.
              • olandi1 Re: Oddom forum w dobre rece 07.07.06, 10:54
                Szymonku kochany!!!!
                Straszyć to Szweda, bo Slązak się nie da :))))))))

A tak nawiasem to musisz jeszcze dużo obiadków zjeść, żeby się ze mną równać.
                A straszyć nie mam zamiaru, tylko radzę ci prześledzić Twoje dotychczasowe
                zachowania się na poszczególnych forach.
                Pozdrawiam
                • ballest Re: Oddom forum w dobre rece 07.07.06, 11:27
                  Adi, godosz, ze uon chce cie zbic??? ;) Jou se uobalam;)
                  Nie wierzam, ale tak moze ze zadku do plecow strzelic, to uoni umiom, te
                  partyzany.
                • rico-chorzow Re: Oddom forum w dobre rece 07.07.06, 16:46
                  olandi1 napisał:

> Szymonku kochany!!!!
                  > Straszyć to Szweda, bo Slązak się nie da :))))))))
                  >
                  > A tak nawiasem to musisz jeszcze dużo obiadków zjeść, żeby się ze mną równać.
                  > A straszyć nie mam zamiaru, tylko radzę ci prześledzić Twoje dotychczasowe
                  > zachowania się na poszczególnych forach.
                  > Pozdrawiam

Serwus Olandi:),

fto to je tyn Sztajger,jak niy sam to,naszkryflej mi prywatnie,moge wincy uo
                  niym wiymy:)

gryfny posdor Rico
                  • olandi1 Re: Oddom forum w dobre rece 07.07.06, 18:19
                    Taki jedyn "borok" ze Zanościo, kiery sie do Knurowa przykludził i dupnego
                    Slonzoka chce zgrywać.
                    Pieron zakłodoł już pora for i jakoś mu to niy wychodziło, skuli jego poglondów,
                    jak za komuny (w jako strona wiater zawieje, w tako sie łobraco).
                    Na jednym z jego for byłech vice i miołech z nim ino kupa łostudy, aż w końcu
                    żech stamtond z poroma innymi po wielkiyj chaji odeszoł.
                    Z jednyj strony szkoda mi go, bo jest niywyrobiony, a z drugiyj za ta jego
                    gupota kopołbych by mu do rzici.
                    To tak pokrótce bez wnikanio w szczegóły.
                    • rico-chorzow Re: Oddom forum w dobre rece 07.07.06, 19:10
                      Ok,Olandi,

gryfny podziynk:))
                    • sztajgger Tylko że ja jestem POLAKIEM ! 08.07.06, 00:31
                      a nie w przeciwieństwie do Was Panie Cantatedeo człowiekiem który jawnie szydził ze swojego polskiego pochodzenia!
                      Kocham Polskę całą a nie tylko Śląsk. A jeśli ktoś domaga sie autonomi dla śląska to jest zwykłym łobuzem!
                      • olandi1 Re: Tylko że ja jestem POLAKIEM ! 08.07.06, 10:40
                        sztajgger napisał:

> a nie w przeciwieństwie do Was Panie Cantatedeo człowiekiem który jawnie szydzi
                        > ł ze swojego polskiego pochodzenia!
                        > Kocham Polskę całą a nie tylko Śląsk. A jeśli ktoś domaga sie autonomi dla ślą
                        > ska to jest zwykłym łobuzem!

To, że chcę autonomii Sląska świadczy tylko o moim oddaniu sprawom tej ziemii!!!!
                        W przeciwieństwie do Ciebie drogi Szymonie, bo to WY jesteście zakałą tej
                        ziemii, którą my kochamy. To WY przyczyniliście się do do degradacji tych
                        terenów.(pisząc WY mam na myśli tych, którzy przez lata, jako mianujący się
                        Polakami, niszczyli ślązaków i ich tradycje). Zeby nie Sląsk - Polska by nie
                        istniała, bo dzięki skarbom, jakie ziemia Sląska kryje Polska mogła egzystować,
                        a Polacy tylko ją niszczyli. I taka jest prawda. Nawet nasza mowa - nasz język -
                        był przez Polaków tępiony i wręcz zakazywany. To będę mówił otwarcie, bo te
                        czasy przeżyłem i je znam doskonale. Więc kto jest łobuzem? Slazak, który walczy
                        o swoje prawa, czy Polak, który tych praw nam odmawia i dąży do wytępienia narodu?
                        • ballest Re: Tylko że ja jestem POLAKIEM ! 08.07.06, 10:45
                          Polska tylko Slonsk ratowou a teraz jak juzas na deskach lezaua, to UE czyli w
                          glownej mierze Niemcy!
                          • olandi1 Re: Tylko że ja jestem POLAKIEM ! 08.07.06, 13:44
                            Mosz recht Ballest!!! Ino te sympatyki z "Młodzieży Wszaechpolskiej" niy chcom
                            tego przyjonć do wiadomości.
                            A z takim sympatykiem my sam dyskutujymy. :(
                            • sztajgger Ukochany kraj , umiłowany kraj 08.07.06, 14:04
                              a nie tylko ukochane regiony , ale całość!
                              Moje hasło brzmi :
                              Nie ma Polski bez Śląska ! Nie ma Śląska bez Polski.
                              Nikt nie dławi śląskiej kultury. Należy chronić Polską kulturę zarówno w skali ogólnej jak i regionalnej. Nie ma narodowsci śląskiej o czym ostatnio bardzo mądrze orzekł sąd. Nasza matką jest Polska , naszą najwspanialsza ojczyzną jest Polska , potem sa tylko regiony w których żyjemy , ale dla prawdziwego człowieka to Polska jest najważniejsza. Jeżeli ktoś żąda autonomii dla Śląska , żąda równocześnie szkody dla Polski. A to jest grzech niewybaczalny.
                              Radzę Ci panie Andrzeju , pojechać na Pomorze , w polskie góry , czy do pięknego Roztocza.
                              Bo w każdym polskim regionie ujawnia się piękność całej naszej Ojczyzny , ojczyzny najpiękniejszej !
                              • olandi1 Re: Ukochany kraj , umiłowany kraj 08.07.06, 15:49
                                Drogi Szymonie,
                                żal mi Ciebie, że dajesz się tak manipulować i powtarzasz hasła, które nie mają
                                pokrycia z rzeczywistością.
                                Polska bez Sląska zginie, ale WOLNY I NIZALEZNY Sląsk przetrwa nawet bez Polski,
                                Czechów czy Niemiec.
                                My walczymy o te same prawa jakie wywalczyli sobie Kaszubi - czyżby to była
                                zbrodnia? Z Twoich wypowiedzi wynika, że TAK. Niestety Warszawa boi się upadku
                                jaki ją czeka, kiedy przyzna śląskowi i jego narodowi prawa o jakie ten naród
                                się "bije". Dla Slązaka Sląsk jest jego OJCZYZNA, niezależnie od tego gdzie
                                mieszka i żyje. Slązak zawsze zostanie ślązakiem i będzie walczył o wyzwolenie
                                się spod pręgirza, pod jakim go przez wieki trzymano. Ale WY - TYPOWI POLACY -
                                nie potraficie, albo nie chcecie tego zrozumieć. I to jest WASZA największa boleść.
                                A co do wędrówek po Polsce - nie musisz mnie namawiać, bo w latach mojej
                                młodości zwiedziłem ją wzdłuż wszerz i to nie samochodem czy pociągiem ale na
                                rowerze i znam naprawdę piękne zakątki o których Tobie , Szymonie, nawet się nie
                                śniło.
                              • rico-chorzow Re: Ukochany kraj , umiłowany kraj 08.07.06, 15:58
                                sztajgger napisał:

> a nie tylko ukochane regiony , ale całość!
                                > Moje hasło brzmi :
                                > Nie ma Polski bez Śląska ! Nie ma Śląska bez Polski.
                                > Nikt nie dławi śląskiej kultury. Należy chronić Polską kulturę zarówno w skali
                                > ogólnej jak i regionalnej. Nie ma narodowsci śląskiej o czym ostatnio bardzo mą
                                > drze orzekł sąd. Nasza matką jest Polska , naszą najwspanialsza ojczyzną jest P
                                > olska , potem sa tylko regiony w których żyjemy , ale dla prawdziwego człowieka
                                > to Polska jest najważniejsza. Jeżeli ktoś żąda autonomii dla Śląska , żąda rów
                                > nocześnie szkody dla Polski. A to jest grzech niewybaczalny.
                                > Radzę Ci panie Andrzeju , pojechać na Pomorze , w polskie góry , czy do piękneg
                                > o Roztocza.
                                > Bo w każdym polskim regionie ujawnia się piękność całej naszej Ojczyzny , ojczy
                                > zny najpiękniejszej !
                                • rico-chorzow Re: Ukochany kraj , umiłowany kraj 08.07.06, 16:43
                                  rico-chorzow napisał:

> sztajgger napisał:
                                  >
                                  > > a nie tylko ukochane regiony , ale całość!

A co ta całość zrobiła ze Sląska?

> > Moje hasło brzmi :
                                  > > Nie ma Polski bez Śląska ! Nie ma Śląska bez Polski.

Znamy się z Polakami od 80-60 lat i poznaliśmy się bardzo,wystarczająco bardzo.

> > Nikt nie dławi śląskiej kultury.

Nie?,to proszę o opis śląskiego stroju ludowego.

Należy chronić Polską kulturę zarówno w
                                  > skali
                                  > > ogólnej jak i regionalnej.

Przecież my Slązacy wam tego Polakom nie bronimy.

Nie ma narodowsci śląskiej o czym ostatnio bar
                                  > dzo mą
                                  > > drze orzekł sąd.

Jaki,czyj sąd?

Nasza matką jest Polska , naszą najwspanialsza ojczyzną
                                  > jest P
                                  > > olska ,

Może Pan poda gdzie jest taka najwspanialsza ojczyzna,matka Polska,gdzie są jej
                                  granice,chętnie coś takiego poznam.

potem sa tylko regiony w których żyjemy , ale dla prawdziwego czł
                                  > owieka
                                  > > to Polska jest najważniejsza.

Więc wszyscy inni ludzie,dla których Polska nie jest najważniejsza,nie są
                                  prawdziwymi ludźmi,no Chińczycy zapłaczą się na śmierć,kiedy się o tym dowiedzą.

Jeżeli ktoś żąda autonomii dla Śląska , żą
                                  > da rów
                                  > > nocześnie szkody dla Polski.

Tę "szkodę" autonomię Sląska przyznały władze polski Sląskowi,więc jeżeli
                                  polskie władze nie identyfikują się z polskimi władzami nie uznając własnych
                                  decyzji,postanowień przodków władzy,uznając dekrety sowiecko-komunistycznego
                                  PRL-u,to kto jest polską władzą?,chyba motłoch.

A to jest grzech niewybaczalny.
                                  > > Radzę Ci panie Andrzeju , pojechać na Pomorze , w polskie góry , czy do p
                                  > iękneg
                                  > > o Roztocza.
                                  > > Bo w każdym polskim regionie ujawnia się piękność całej naszej Ojczyzny ,
                                  > ojczy
                                  > > zny najpiękniejszej !

Tak,ma Pan rację,Polska jest regionem,jak Lem powiedział - zadupiem świata i
                                  Europy -, i właśnie o to chodzi Slązakom,nie chcą być mieszani z - zadupiem
                                  Europy -,bo Sląsk było stać i stać na więcej jak polską prowincjalność.
                                  • olandi1 Re: Ukochany kraj , umiłowany kraj 08.07.06, 19:32
                                    Rico, mie sie wydaje,że tymu chopu niy ma co tela tłumaczyć, bo jest
                                    przesionkniynty jeszcze sfałszowanom historiom, kiero próbuje przywrócić do
                                    szkół tyn nowy minister (nie)Edukacji a zarazym przwodniczoncy LPR-u. Niy byda
                                    sam przytaczoł jego nazwiska, bo kożdy wiy o kogo chodzi. A dlo noszego
                                    Sztajggra, wszystko, co tyn palant powiy, jest świynte.
    • hanys_hans Re: Oddom forum w dobre rece 08.07.06, 00:39
      sztajgger napisał:

>
      > Oddom te forum w dobre ręce:
      > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=39825
      > Swoje zgłoszenia prosze przesyłoć na adres sztajgger@gazeta.pl

Podane forum nie istnieje lub jest niedostępne.
      • ballest Re: Oddom forum w dobre rece 08.07.06, 09:26
        Po co zakuodou, jak je chce oddac, juz ten fakt jest prowokacja.
        • olandi1 Re: Oddom forum w dobre rece 08.07.06, 10:29
          To jest typowe dlo sztajgra
        • sztajgger po co 08.07.06, 14:07
          po co miało dalej istnieć skoro nie było chętnych, a ja jestem wciąż przesladowany za swoją miłość do Polski!?
          • olandi1 Re: po co 08.07.06, 15:50
            To poco te durne maile i ten temat?
          • hanys_hans Re: po co 08.07.06, 17:54
            sztajgger napisał:

> po co miało dalej istnieć skoro nie było chętnych, a ja jestem wciąż przesladow
            > any za swoją miłość do Polski!?

-> po co to sie nogi noco <-

Sam mom richtich blank pasowne forum dlo cia!
            !!!!!***Tylko po naszemu, po polsku***!!!!!
            Tam mogesz swoją miłość do Polski sztynglowac´ do oporu i bez ograniczyn´!

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35209
            pyrsk_hanys_hans
            • rico-chorzow Re: po co 08.07.06, 18:08
              hanys_hans napisał:

-> po co to sie nogi noco <-

Hanys jo to znom dali:)

To je dobro adresa do Sztajgra

> !!!!!***Tylko po naszemu, po polsku***!!!!!

• olandi1 Re: po co 08.07.06, 18:48
                Ja ino, że łon lubi wszyndzie bajzel robić
                • hanys_hans Re: po co 08.07.06, 20:36
                  olandi1 napisał:

> Ja ino, że łon lubi wszyndzie bajzel robić

Skwuli mie i mojich dzieci
                  moge se tam bajzel klecic´
                  bajzel bydzie to gorolski!
                  o miłości do swoji Polski!?
                  • ballest kaczou zupa 08.07.06, 23:58
                    Tera to takie osoby jak sztajger doprowadziyli do calkowity izolacji >Polski.
                    • olandi1 Re: kaczou zupa 09.07.06, 16:41
                      Jeszcze trocha, a doprowadzom do 4 rozbioru
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka