pelasia2 04.07.06, 23:50 dostałeś po paluszkach....a było tak pychol drzeć?? ...a teraz trochę pokory. Dobry mecz, wygrali lepsi :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloneczko1 Re: I co balest??? 05.07.06, 00:04 darł pychol tak jak inni kibice,co w tym dziwnego? Odpowiedz Link
pelasia2 Re: I co balest??? 05.07.06, 00:07 sloneczko1 napisała: > darł pychol tak jak inni kibice,co w tym dziwnego? właściwie nic...gdyby pamietał , że piłka jest okrągła...a bramki są dwie ! a tak, miało być pieknie ...a wyszło jak wyszło... to wszystko wina balesta... ;))) Odpowiedz Link
betelka Re: I co balest??? 05.07.06, 00:08 pelasia2 napisała: > sloneczko1 napisała: > > > darł pychol tak jak inni kibice,co w tym dziwnego? > > > właściwie nic...gdyby pamietał , że piłka jest okrągła...a bramki są dwie ! > > a tak, miało być pieknie ...a wyszło jak wyszło... > > to wszystko wina balesta... ;))) idz sie legni Odpowiedz Link
pelasia2 Re: I co balest??? 05.07.06, 00:13 betelka napisała: > > idz sie legni w sporcie , jak w życiu...trochę pokory jeszcze nikomu nie zaszkodziło...a Ty ciągle na barykadzie Odpowiedz Link
betelka Re: I co balest??? 05.07.06, 00:14 pelasia2 napisała: > betelka napisała: > > > > idz sie legni > > > w sporcie , jak w życiu...trochę pokory jeszcze nikomu nie zaszkodziło...a Ty > ciągle na barykadzie i w czym problem? Odpowiedz Link
pelasia2 Re: I co balest??? 05.07.06, 00:15 betelka napisała: > i w czym problem? zejdź z tej barykady dziewczyno Odpowiedz Link
betelka Re: I co balest??? 05.07.06, 00:16 pelasia2 napisała: > betelka napisała: > > i w czym problem? > > zejdź z tej barykady dziewczyno wzajemnie Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: I co balest??? 05.07.06, 00:12 pelasia2 napisała: > sloneczko1 napisała: > > > darł pychol tak jak inni kibice,co w tym dziwnego? > > > właściwie nic...gdyby pamietał , że piłka jest okrągła...a bramki są dwie ! Pelasiu,trzeba być odważnym najpierw,nie potem:))),Twoja drużyna już dawno jest w domu:))))Pelasiu:))) > > a tak, miało być pieknie ...a wyszło jak wyszło... > > to wszystko wina balesta... ;))) Odpowiedz Link
pelasia2 Re: I co balest??? 05.07.06, 00:14 rico-chorzow napisał: > Pelasiu,trzeba być odważnym najpierw,nie potem:))),Twoja drużyna już dawno jest > w domu:))))Pelasiu:))) ale Ja z tego tytułu szat nie rozdzieram...to tylko sport, Rico :) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: I co balest??? 05.07.06, 00:21 pelasia2 napisała: > rico-chorzow napisał: > > Pelasiu,trzeba być odważnym najpierw,nie potem:))),Twoja drużyna już dawn > o > jest > > w domu:))))Pelasiu:))) Pelasiu,ja też nie rozdzieram szat,szkoda,że Niemcy przegrali,życie idzie dalej:))) > > > ale Ja z tego tytułu szat nie rozdzieram...to tylko sport, Rico :) Odpowiedz Link
builder Re: I co balest??? 05.07.06, 00:17 sloneczko1 napisała: > darł pychol tak jak inni kibice,co w tym dziwnego? niech se podze pychol na Berlin Platz, abou pod latarnioum, Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: I co balest??? 05.07.06, 00:07 pelasia2 napisała: > dostałeś po paluszkach....a było tak pychol drzeć?? ...a teraz trochę pokory. > Pelagio,jest to tak ładnie po meczu,dlaczego nie byłaś tak wspaniała przed meczem?,ani słowa nie czytałem Twojego autorstwa? Odpowiedz Link
betelka Re: I co balest??? 05.07.06, 00:08 rico-chorzow napisał: > pelasia2 napisała: > > > dostałeś po paluszkach....a było tak pychol drzeć?? ...a teraz trochę pok > ory. > > > Pelagio,jest to tak ładnie po meczu,dlaczego nie byłaś tak wspaniała przed > meczem?,ani słowa nie czytałem Twojego autorstwa? nagle sie zjawioua Odpowiedz Link
pelasia2 Re: I co balest??? 05.07.06, 00:09 kibicowałam Polakom i Niemcom...co poradzę na to , że oba przegrańcy ;( Odpowiedz Link
betelka Re: I co balest??? 05.07.06, 00:15 sloneczko1 napisała: > co tam przegrańcy,liczy sie dobra gra:) a pokozali przeciez swoje. mogymy byc na nich sztolc Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: I co balest??? 05.07.06, 00:16 pelasia2 napisała: > kibicowałam Polakom i Niemcom...co poradzę na to , że oba przegrańcy ;( Nie wiem jak to zrobiłaś,ale - to se ne da:-) i nigdy się nie dało:))),nie kłam:)) Odpowiedz Link
pelasia2 Re: I co balest??? 05.07.06, 00:17 rico-chorzow napisał: > Nie wiem jak to zrobiłaś,ale - to se ne da:-) i nigdy się nie dało:))),nie kłam > :)) a dlaczego nie????...mam tam tylu przyjaciół...nie mogłam kibicować inaczej :)) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: I co balest??? 05.07.06, 00:28 pelasia2 napisała: > rico-chorzow napisał: > > > Nie wiem jak to zrobiłaś,ale - to se ne da:-) i nigdy się nie dało:))),ni > e > kłam > > :)) > > a dlaczego nie????...mam tam tylu przyjaciół...nie mogłam kibicować inaczej :)) Pelasiu,proste,ja w to nie wierzę:))),nie ma jakiegoś pomostu śląskiego,jak w prasie piszą,jest się za Polską,albo się za nią nie jest,najczęściej w śląskim wydaniu - nie jest się za Polską - i nigdy się za nią nie było:))) Odpowiedz Link
pelasia2 Re: I co balest??? 05.07.06, 07:20 rico : > > Pelasiu,proste,ja w to nie wierzę:))),nie ma jakiegoś pomostu śląskiego,jak w > prasie piszą,jest się za Polską,albo się za nią nie jest,najczęściej w śląskim > wydaniu - nie jest się za Polską - i nigdy się za nią nie było:))) to , że Ty nie wierzysz, to wcale nie znaczy ze to niemożliwe .... Podczas meczu Polska-Niemcy kibicowałam Polsce rzecz jasna...a wczoraj Niemcom...oba mecze były dobre, chociaż wczorajszy chyba lepszy :) Odpowiedz Link
ballest Re: I co balest??? 05.07.06, 08:50 O jakiej pokorze skryslasz? jak my przegramy to prfzegramy i sie do porazki przyznamy, Italioki byly lepsze w tym dniu, czy z Frigsem bysmy wygrali to inna sprawa. Mielismy szanse, ale tych nie wykorzystalismy! Odpowiedz Link