oppelner_os 27.08.06, 16:57 Ballest udziela sie na gorolskim forum somepointa a silesiana zostala opanowana przez goroli. Na silesianie pozostali juz nieliczni Slazacy. Co tu sie porobilo przez ten miesiac? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dede99 Re: Co sie porobilo? 27.08.06, 17:15 kajs Ty bol jak Cie niy bylo? my cie juz chcieli szukac. miesiac na forum to jest ewigkeit;-) Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Co sie porobilo? 27.08.06, 17:47 Bylem bardzo daleko i dlatego wzialem dluzszy Urlaub na miesiac. Pozdrawiam cie Dede99 przy niedzieli:) P.S. Kay je Willi2? Odpowiedz Link
dede99 Re: Co sie porobilo? 27.08.06, 18:20 Willi = Duschek to bylo wczorej,dzisiej chciol sie chyba na jakygos lizoka zmiynic;) Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Co sie porobilo? 27.08.06, 19:59 To Willi juz nie jest tym Williamem tylko Duschkiem:))) Dobre:))) Odpowiedz Link
annak12 Re: Co sie porobilo? 27.08.06, 17:15 oppelner_os napisał: > Ballest udziela sie na gorolskim forum somepointa a silesiana zostala > opanowana przez goroli. Na silesianie pozostali juz nieliczni Slazacy. > Co tu sie porobilo przez ten miesiac? Oj,się porobiło:) Opeplner,Balcio jest tam naszą wtyczką:))A tak poważnie,akurat tam (niektóre)są dość ciekawe dyskusje,dotyczące właśnie Śląska,oby tak dalej i nie zbaczali z głównego celu;) A co do Silesiany,mówisz opanowana przez"goroli",no, zawsze oni twierdzili ,że tam same takie....piszą.Chociaż raz siebie dobrze podsumowali:)))) Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Co sie porobilo? 27.08.06, 17:45 Balcio jako wtyczka? :))))) To niech tam dziala, bo mnie tam nie ciagnie do tych braidow, sssisikow & Co. Zauwazylem, ze ostatnio Somepoint zaczal ciekawie pisac ale on trzyma z tymi sssisikami i braidami a ja tych dwoch przyglupow nie trawie. Goroliki caly czas skarza sie na Settembriniego, ze jest za Slazakami, co nie jest prawda. Zauwazylem, ze Sett ostatnio duzo slaskich postow wykasowal, ktore nie naruszaly netykiety, z drugiej strony chore wpisy stixa czy braida pozostaly. Pozdrawiam cie przy niedzieli:) Odpowiedz Link
settembrini Re: Co sie porobilo? 01.09.06, 21:44 bo ja jestem za zdrowym rozsadkiem, ot co :) Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Co sie porobilo? 01.09.06, 21:47 A gdzie ty widzisz Sett zdrowy rozsadek w radosnej "tworczosci" stixa? Odpowiedz Link
settembrini Re: Co sie porobilo? 01.09.06, 21:54 ja po prostu nie lubie przegiec. jesli wpadam na przekraczajacy moja tolerancje post stixa, to sie nie szczypie i wyrzucam. tak samo jest z twoimi postami. inna rzecz, ze wszystkiego nie czytam. Odpowiedz Link
ballest Re: Co sie porobilo? 01.09.06, 22:00 Jou na przyklad nigdy nie przeginom a tysz mnie wycinajom! Odpowiedz Link
settembrini Re: Co sie porobilo? 01.09.06, 22:02 ballest, nie badz miekki, przy setnym twoim TAKIM SAMYM poscie mozna umrzec ze niesmaczenia, wiec sie nie wierzgaj, ze cos wycieli. Odpowiedz Link
ballest Re: Co sie porobilo? 01.09.06, 22:18 Nie ma tych samych postow, a jesli sa podobnej tresci to tylko dlatego, ze sa osoby co do nich ich tresc nie dociera, wiec musze zastosowac muot, ale tak naprawde to gorolom ani tego pyrlikiem do gowy nie wbijesz, uoni i tak myslom, ze sa aniouami, - w filcokach ;) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: pyrlikiem? 02.09.06, 10:08 niy byc posmiywny, kozdy z nos musiou uazic do polskyj szkouy:) Odpowiedz Link
settembrini Re: Co sie porobilo? 01.09.06, 22:00 to zalezy od podejscia, jesli traktujesz forum jako zrodlo interesujacej wymiany zdan i rozrywki intelektualnej, to przegiecie nie jest pozadane. jesli to ma byc tylko rozrywka i upust frustracji, to jak najbardziej przegiecia sa mile widziane. pzdr Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Co sie porobilo? 01.09.06, 22:12 Mialem na mysli "przegiecia" intelektualnie nieco inaczej zaawansowane. Notabene w ostatnim czasie bylo pare zupelnie normalnych watkow, ktore zostaly usuniete. Jezeli na silesianie ma sie glownie do czynienia z antyniemieckimi czy antyslaskimi wycieczkami stixopodobnych, to naprawde trudno jest o inteligentna wymiane czegokolwiek. Odpowiedz Link
settembrini Re: Co sie porobilo? 01.09.06, 23:06 to poszperaj i pokaz mi te normalne, ktore zostaly wyciete. Odpowiedz Link
ballest Wert lesen kann, hat klar Vorteil! 01.09.06, 23:13 ;) dobre sette , nie pi tela! jak zostaly wyciete to ich przeca pokozac nie umiam! Odpowiedz Link
settembrini Re: Wert lesen kann, hat klar Vorteil! 01.09.06, 23:19 polecam 'osla lawke'. glodnemu chleb na mysli. Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Wert lesen kann, hat klar Vorteil! 01.09.06, 23:57 Wiesz dobrze Sett, ze nie wszystko laduje na oslej lawce. Czesto znika bez sladu. Odpowiedz Link
settembrini Re: Wert lesen kann, hat klar Vorteil! 02.09.06, 00:08 90% jest na oslej, ale w to mozesz uwierzyc tylko na slowo. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Wert lesen kann, hat klar Vorteil! 02.09.06, 10:09 no to jo juz niy wierza:))) Odpowiedz Link
ballest Re: Wert lesen kann, hat klar Vorteil! 02.09.06, 20:57 Jak widzisz, Sette se nie wytumaczou! Czymu? Odpowiedz Link
oppelner_os Moze mu mowe odjelo? 02.09.06, 21:06 Moze nie chce sie narazic gorolom z FG i FG-bis? Odpowiedz Link
settembrini Re: Co sie porobilo? 01.09.06, 21:58 szczerosc lezy w mojej naturze :) nareszcie zlapalem wolny wieczor, choc roboty masa, od godziny sie obijam, czego niechybnie bede zalowal. Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Co sie porobilo? 01.09.06, 22:05 Ja sie juz czwarta godzine przy Bitburgerze i kompie obijam a mialem isc dzisiaj spac z kurami po bardzo intensywnym tygodniu. Posiedze jeszcze godzinke i zmykam. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Co sie porobilo? 02.09.06, 10:10 jak idzie cztyrty godziny cyckac jedna flaszka piwa??? ;) Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Co sie porobilo? 02.09.06, 10:20 Kay zech napisou co ino jedna flaszka? :))) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Co sie porobilo? 02.09.06, 10:29 no!!! jo juz myslou ze richtik:) Odpowiedz Link
ballest Re: Co sie porobilo? 02.09.06, 13:02 Nie rozuumiam setta, jak mozna jeden abo dwa wpisy na osla lawka dac a reszta zostawic? Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Co sie porobilo? 02.09.06, 16:56 Ja richtig, najlepiej ciac wszysko jak leci a zostawic korfantych i stixow:) Oni nigdy nie "przeginaja" Odpowiedz Link
ballest wer lesen kann ist klar im Vorteil 02.09.06, 21:02 ;) Laband juzas nie czytou;) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: wer lesen kann ist klar im Vorteil 02.09.06, 22:45 niy byc posmiywny jo je po szichcie to mom taryfa ulgowo - Odpowiedz Link
ballest Re: wer lesen kann ist klar im Vorteil 02.09.06, 22:47 Ty cyckej to co ci Twoja do cyckaniou dou, a nie rob nom smaka na cos innego ;) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: wer lesen kann ist klar im Vorteil 02.09.06, 22:50 moja mi prawie prziniosua tako maszkytno sznita - ze zigyn- hauskyjzom:)) pieronym dobre:) Odpowiedz Link
ballest Re: wer lesen kann ist klar im Vorteil 02.09.06, 23:23 Niy, i to cyckosz;) Tys je perfekt! Jou by co innego pocyckou! ;))))) Odpowiedz Link
sloneczko1 do cyckałow 03.09.06, 00:27 Moj kamrat Ecik łod Pytlicki to sie łostatnio jakisik łoklapniynty i na fresie posmorszczany zrobioł. Na isto, niymocny. I to niy coby go łoroz cosik targało. To niy. Ino wiycie, mu sie ciyngiym zdo – a prawioł mi to na słodach we naszyj siyni – iże na co ci wejrzi, to sztyjc widzi babskie cycki. Widza, iże sie karlus tropi – bo to idzie ło rozum przińść – tociech go smowioł coby poszoł do dochtora. Pokwanckoł sie Ecik do lazarytu i mocie anong? Trefioł choby na łostuda na gryfno dochtorka. Ta mu sie kozała zicnońć na taki skorzanny hoker, wybadała co i jak, i zacyno: – Panie Pytel, pedzom mi Łoni – a pokazuje mu apluzina – co Łoni widzom ? – Ano, dochtorko – pado Ecik to je jedyn cycek babski. – Hm, ... a terozki coście panie Pytel doźdrzili? – pyto sie ta dochtorka i pokazuje mu gryfno, zowcito birna. – Tyż babski cycek – pado cołkiym na richtik Ecik. Dochtorka sie tak ździebko zgańbioła, licz jaji sie zacerwiyniyli, filuje tak naobkoło po tyj izbie i łoroz pokazuje Ecikowi telki epny weker, kiery tyczoł we winklu izby. – Mogom mi Łoni pedzieć co jejim sie spomino? Ecik luknoł ze zadku, kuknoł z przodku, robi sie cerwiony na pysku i tak cołkiym po cichuśku – a ciyngiym sie gawcy na tyn pyndel łod zygara, kiery kiwo sie roz w lewo, roz we prawo – kiwo gowom nikiej tyn pyndel. Kuś-kuś, kuś-kuś, kuś-kuś, tak choby kuskowoł dwa babskie cycki. Ojgyn z Pniokow Odpowiedz Link
ballest Re: do cyckałow 03.09.06, 10:01 Kaj wyscie tam na cycki zeszli, jou myslam uo cukerkach Odpowiedz Link
oppelner_os Szczerosc za szczerosc Sett 03.09.06, 20:40 Mialo byc tak: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24007&w=43020590&a=43271568 a jest tak: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24007&w=43020590&a=43020590 Dlaczego? Nie masz sily przebicia Sett? Dlaczego tworzenie koncepcji Bartoszcze powierzono osobom, powiedzmy nieco skrzywionym w jednym kierunku (patrz FG)? Miala byc zachowana rownowaga a zamiast tego stworzono FG-Bis. Kto o tym tak naprawde decydowal? Bartoszcze? Somepoint? Sss9? Ty raczej nie. Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Szczerosc za szczerosc Sett 03.09.06, 20:41 Trotzdem milego wiedzoru Sett:) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Co sie porobilo? 27.08.06, 17:51 my sie z niym niy wadzymy to musioł sie kogoś poszukać do naukowych dysput Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Co sie porobilo? 27.08.06, 18:08 "naukowych"? He he dobre Tam na tym forum somepointa jest sam przeciw tym, ktorych i tak nie przekona. Tam przeniosly sie wszystkie oszolomy z sssisikiem i bredziem na czele. Nie wiem o czym mozna z takimi pajacami jak sssisik rozmawiac? Tukej nie ma sie z kim wadzic - langweilig abo? Pozdrawiam cie Sloneczko przy niedzieli:) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Co sie porobilo? 27.08.06, 19:23 oppelner_os napisał: > "naukowych"? He he dobre > > Tam na tym forum somepointa jest sam przeciw tym, ktorych i tak nie przekona. > Tam przeniosly sie wszystkie oszolomy z sssisikiem i bredziem na czele. > Nie wiem o czym mozna z takimi pajacami jak sssisik rozmawiac? > Tukej nie ma sie z kim wadzic - langweilig abo? > > Pozdrawiam cie Sloneczko przy niedzieli:) tysz Cie pozdrowiom,kropla wody skała drąży--znosz to chyba;) Odpowiedz Link
ballest Re: Co sie porobilo? 27.08.06, 20:08 ;) Oppelner, se rady i tam dom, mnie tam pora razy wyciento, ale Somme czytej dawny Nussknacker moje posty juzas wraziou! Na Silesianie nie rzondzom Gorole !!! - , jak ues na to wloz? Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Co sie porobilo? 27.08.06, 20:29 "Na dzien dzisiejszy pelne uprawnienia moderatorskie posiadaja; Bartoszcze, Braineater, Settembrini, Albrecht1, Sss9 i Slezan" "Uczestnikami forum po weryfikacji sa; Milusiaa, Settembrini, Bartoszcze, Braineater, Bolek5, Sss9, Myha1, Slezan, Arnold7, Gliwiczanka, Stefan_ems, Yasmin_ch, Albrecht1, Eichendorff, Wiksadyba1, Hermionagranger5, Aliveinchains, Grba, Hermann5, Soso3, Ballest, Builder, Reden6, Tow.stalin, Meg_s, Braid, Gliwickie-spotkania, Wikin, Mcmaxim, Wislok1, Alex.stela, Stoik1, Uruk-hai, Fesia, Stasiek17, Broneknotgeld, Ciupazka, Sloneczko1" W takim towarzystwie trudno o obiektywizm (z malymi wyjatkami):) Jeszcze jedno forum à FG czy ten ich gnojok Hyde Park. Cale to forum wyglada jak laboratorium doswiadczalne - ty tam jestes glowna "atrakcja" Jak bedziesz "grzeczny" to cie nie wytna czy wyciepna. Oni chca zrobic z tego nowa "lepsza" Silesiane. Przejrzalem juz inztencje somepointa. Gdyby mialo byc tak jak zapewnia, nie dawalby uprawnien adminowkich kontrowersyjnym ludziom (sss9), o jednoznacznych antyslaskich pogladach. Zobacz kto tam zostal zaproszony (z malymi wyjatkami). Glownie opcja z FG, ktorej nie udalo sie przebic na silesianie. Od wczoraj obserwuje silesiane i "osla lawke" i widze, ze tylko Slazakow sie wycina na Silesianie. Pyrsk:) Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Co sie porobilo? 27.08.06, 20:59 He he napisalem, co sa Ausnahmen ale to jest tzw. kielbaska od somepointa. Na zachete, coby podzielic Slazakow na tych grzecznych i niegrzecznych:) Chcieli, by kazdy niewygodny prosil o wejscie na to "forum" i dopieli swego. Wiedzieli, ze Ballest zapuka i dostanie tzw. Sondergenehmigung, tj. taki ktory moze zostac szybko cofniety, gdy Ballest nie bedzie grzeczny. Oni wymyslili taki nowy srodek wychowawczy dla Ballesta - tak uwazam Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Co sie porobilo? 27.08.06, 21:00 I widzisz Sloneczko jakie cie "wyroznienie" spotkalo? Ballest musial sie prosic o wejscie a ty nie:))) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Co sie porobilo? 27.08.06, 21:23 on je na tela stary ,że powiniyn jusz wiedzieć co robi;) Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Co sie porobilo? 27.08.06, 21:25 jou tysz tak mysla ale jusz siy trochy znizyl proszac o wejscie na to "forum" Ciekawe jak dugo bedzie "grzeczny"? Odpowiedz Link
dede99 Re: Co sie porobilo? 27.08.06, 21:30 ballest 27.08.06, 21:24 Zarowno Somme jak i Braid se Slonzaczki wziyli i po nich niemieckie obywatelstwo dostali, tak wiync niy mom problymu z takimi Polokami godac, co se sami Polski wyrzekli, bo to im mogam zawsze na talyrz wyuorzyc. ;-))))))))))))))) Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Co sie porobilo? 27.08.06, 21:35 Mosz recht Dede:)))) Jo tysz tak mysla. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Co sie porobilo? 28.08.06, 13:00 zetamtym forum douech se pokoj, to je tako filia gliwickich goroli ... Odpowiedz Link
ballest Do Ramona i Oppelnera 27.08.06, 21:24 Jou tam nie je, zeby ich glaskac, co chyba zauwazyliscie po moich wpisach, bo wpiyrw uech ich zu recht uzurpatorami nazwou, i moj wpis ftos wycion, ale Somme go juzas wraziou i napisou, ze go to uokryslenie nie razi. Zarowno Somme jak i Braid se Slonzaczki wziyli i po nich niemieckie obywatelstwo dostali, tak wiync niy mom problymu z takimi Polokami godac, co se sami Polski wyrzekli, bo to im mogam zawsze na talyrz wyuorzyc. Co do mojego wejscia na to forum, to byla wpierw moja prowokacja, bo zech myslou, ze mnie tam nie wpuszczom, ale jakos sie mnie nie wystraszyli ;) Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Do Ballesta 27.08.06, 21:34 Oni od poczatku chcieli cie tam wpuscic Ballest. Oni graja w taka gre: dobry Polak i zly Polak, by ciebie "wychowac" Oni wcale sie Polski nie wyrzekli, o czym swiadcza ich posty. Zreszta oni maja gdzies takie argumenty, bo sa typowymi koniunkturalistami, co kazdego sprzedaja, by zyc dostatnio na kosz innych. Oni byli przygotowani na twoje przyjscie. Nie wierzysz chyba Ballest, co oni sie nagle odmienili. Oni sobie to dobrze zaplanowali. Jeden wycina, drugi przywraca, po uprzedniej konsultacji - tak sie chlopaki bawia. Twoje wpisy choc sa ok, to sa tolerowane do pewnych "granic", ktore oni ustalili (somepoint-sss9-braid) - taka jest prawda Ballest. Odpowiedz Link
ramon6 Re: Do Ballesta 27.08.06, 21:45 oppelner mousz na sto procynt recht! kim my som, zeby sie na darymne dyskusje ze "slonskom inteligyncjom" o polskij sozialiuacji zadouwac? Co s tego zostanie to my blank gynap prawie przed rokym widzieli. Tam to je pole dlou popisu dlo Slezana i innych poloniophilow. Odpowiedz Link
ballest Re: Do Ballesta 27.08.06, 21:59 Uobejrzymy jak se to skonczy;) Mnie tam zodyn nie ujarzmi, a jak bydam wydziou, ze moje wpisy nie wrocom, to tysz przestanam tam pisac! Tolerowac ;) to mnie muszom, albo mnie bydom i moje wpisy tolerowac, albo se wyniesam. Z drugi strony wulgaryzmow nie uzywom, a Polokom zawsze na talyrz wyuozam to co myslam. Chopcy jou to nie uwazom za ponizanie, w zadnym wypadku, tylko za pokozanie polokom, na jakim szczeblu drabiny Slonsk dzisiej stoji i kto mou ta drabina w rynku! Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Do Ballesta 27.08.06, 22:05 Also Ballest viel Glück, bo jou nie wierza, co Poloki chca cos zrozumiec. Oni zawsze uprawiali partyzante i od lat pokazuja, co sa niereformowalni. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Do Ballesta 28.08.06, 13:03 musza sie sam podszkryfnonc pod wszyskim co sam padou oppelner_os Odpowiedz Link
ballest Re: Do Ballesta 27.08.06, 22:07 Cos mi sie zdou, ze kedys ues inaczy uo Slezaneczku pisou, Ramon? Jednym z krytykow jego propolskiej "polityki" to bou jou! Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Do Ballesta 27.08.06, 22:13 Nie wadzcie sie, bo Polakom o to wlasnie chodzi. Odpowiedz Link
ballest Re: Do Ballesta 27.08.06, 22:14 Przeca se nie wadzam z nikim tylko dowom argumenty, kere mozna udowodnic. Odpowiedz Link
ramon6 Re: Do Ballesta 28.08.06, 04:04 ballest napisał: > Cos mi sie zdou, ze kedys ues inaczy uo Slezaneczku pisou, Ramon? > Jednym z krytykow jego propolskiej "polityki" to bou jou! ano, tak bouo. Kedys zech go inaczy widziou, ale uod jakegos czasu widza ze uon je upieczony na polskich drozdzach. I tak toje. Zoudyn niy poradzi ze swoji skory wylyjsc. To niy znaczy ale, ze jyny besto, ze uon, jako polsko-ksztaucony (ksztautowany) -slonzouk, mou klucz dlou "slonski prouwdy". Jak wtojs uwazou, ze nojlepszom drogom dlou Slonski sprawy je droga kompromisu i pojednania s takymi ludzmi jak belejakiknefel, braid eli SSS, to nych jom idzie. Moja to niy je i niy banie. Tego mi jeszcze brakowalo, zebych sie tym podlizywou, co ta dzisejszou sytuacja na Slonsku zrobiyli i za nia odpowiedzialni som. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Do Ballesta 28.08.06, 13:06 ramon6 napisał: > ballest napisał: > > > Cos mi sie zdou, ze kedys ues inaczy uo Slezaneczku pisou, Ramon? > > Jednym z krytykow jego propolskiej "polityki" to bou jou! > > ano, tak bouo. > Kedys zech go inaczy widziou, ale uod jakegos czasu widza ze uon je upieczony > na polskich drozdzach. I tak toje. Zoudyn niy poradzi ze swoji skory wylyjsc. > To niy znaczy ale, ze jyny besto, ze uon, jako polsko-ksztaucony (ksztautowany) > -slonzouk, mou klucz dlou "slonski prouwdy". > Jak wtojs uwazou, ze nojlepszom drogom dlou Slonski sprawy je droga kompromisu > i pojednania s takymi ludzmi jak belejakiknefel, braid eli SSS, to nych jom > idzie. Moja to niy je i niy banie. Tego mi jeszcze brakowalo, zebych sie tym > podlizywou, co ta dzisejszou sytuacja na Slonsku zrobiyli i za nia > odpowiedzialni som. A czymu tak uwazosz Ramon? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Do Ballesta 28.08.06, 13:04 Ballest wiysz ze obrazosz chopa co padou przed kamerami ze niyma Polokym ino Slonzokym? Odpowiedz Link
ballest Re: Do Ballesta 28.08.06, 13:41 "szwager_z_laband napisał: > Ballest wiysz ze obrazosz chopa co padou przed kamerami ze niyma Polokym ino > Slonzokym?" Czymu uwazosz, ze uobrozom? Przeca cos takego i Roczniok pedziou, a potym se polskou uniforma z biouym uoruym ubrou! Bydymy widziec, czy nom te forum zamknom, jou fto nie wierzam, bo Dziynnik Zachodni przyjmnie nos z uotwartymi rynkoma. Co do Pisaniou na tym Innym forum,, to piszam gynau na wontku Slezana!;) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Do Ballesta 29.08.06, 08:40 wedug mie oba przesadzaliscie i to couki czas, ale tera zes ostou ino TY ... Odpowiedz Link
ballest Do Labanda 29.08.06, 09:37 szwager_z_laband napisał: > wedug mie oba przesadzaliscie i to couki czas, ale tera zes ostou ino TY ... Podej link kaj przesadzom? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Do Labanda 29.08.06, 09:40 roztwar zech ekstra wontek do Cia (do nos) ;) Odpowiedz Link
oppelner_os Sprawdzily sie moje slowa Ballest oder? 03.09.06, 20:04 Granice zostaly przekroczone, byles niegrzeczny, to zaczeli cie wycinac. Ja nigdy nie ufalem Somepointowi. Tacy ludzie nigdy sie nie zmieniaja - taka je prowda Ballest:) Odpowiedz Link
ballest Re: Sprawdzily sie moje slowa Ballest oder? 03.09.06, 20:48 Oppelner, ale jou z tym liczou, tam je za duzo moderatorow, a Poloki zawsze sklocone som, tak, ze zech wiedziou, ze jednymu abo drugymu na palec nadepnam! Nienawisc do nos ich uonczy! Ze mnie ftos wyciepnie to uech tysz wiedziou, bo Poloki nie znajom demokracji a Sette so wie so niy, bo skad to mou znac, wychowany w PRLu i w USA, kaj nawet nie wiedzom jak se to slowo szkryfou! ;) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Sprawdzily sie moje slowa Ballest oder? 03.09.06, 22:09 niy ślimtej Ballest bo som sie tam prosioueś,no i co? cacy cacy i po glacy;) Odpowiedz Link
ramon6 Re: Co sie porobilo? 27.08.06, 20:33 ballest napisał: > ;) Oppelner, se rady i tam dom, mnie tam pora razy wyciento, ale Somme czytej > dawny Nussknacker moje posty juzas wraziou! > Na Silesianie nie rzondzom Gorole > !!! - , jak ues na to wloz? Ballest!, ze ty sie s to myntom -dawny Jakistampunkt- zadouwousz tojs mie bardzo zawiod. To uon bou we piyrszyj lini za zniszczynie forum glywice uodpowiedzialny. Falszywszego czowieka toch jeszcze tukej na forach niyspotkou! I ty sie s takym czyms zadouwosz? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Co sie porobilo? 28.08.06, 13:10 chopcy(i dziouchy), przeczytouch couki tyn wontek i nawet zech pora razy dziub roztwar - Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Co sie porobilo? 28.08.06, 19:45 Mosz recht szwager ale czemu mieliby gorole zawrzec to forum? Na zoudne gorolskie oprocz opolskiego forum juz nie wchodze-szkoda nerwow:) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Co sie porobilo? 29.08.06, 08:42 styknie ze my som jake my som i to juz je powod - to je wkoncu polski cajtung ... Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Co sie porobilo? 29.08.06, 10:37 szwager_z_laband napisał: > styknie ze my som jake my som i to juz je powod - to je wkoncu polski > cajtung ... a jaki mo być jak my tera som w Polsce?a ponoć w Polsce demokracja je :) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Co sie porobilo? 29.08.06, 10:40 no Suoneczko Ty tam miyszkosz jeszcze we Slonsku a Slonsk je tera pod polskom administracjom i niy wydowo mi sie ze chcesz podrywac polsko racja stanu;) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Co sie porobilo? 29.08.06, 17:44 sloneczko1 napisała: > polsko racja stanu--a co to je? To je to cymu siy Gryfno musis podorzonkować,administracjo polsko,kero Slonsk po dziś cycko,a wiela za ta kolonio niy dali. Odpowiedz Link
ballest Re: Co sie porobilo? 29.08.06, 19:50 Suoneczko, polskou racja stanu, to jest nic innego, yno, ze polskou mou we naszych kwestiach recht miec. ;) Odpowiedz Link