bonbon1 14.09.06, 13:16 Przez cufal znodech ciekawe forum. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=48328931 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: Ciekawe forum 14.09.06, 15:17 To forum znom, tam najwiyncy kiedys przeklinano: Ale to je fantastico. "• Znaczek PL na samochodach w USA szmaciasz1 09.09.06, 14:12 + odpowiedz Widuje sie coraz czesciej, nie tylko w polskich skansenach ale i na highwayach i wszedzie naookolo gdzie by sie nie pokazac. Jakie ma znaczenie i po co Polacy go przyklejaja na swe auta? Z punktu widzenia przepisow jest zupelnie bez sensu, bo sens mialoby naklejenie znaczka USA w przypadku pozdrozy za granice samochodem, chociaz prawnie nie jest to wymagane. Zreszta samochodem z USA mozna praktycznie raptem jechac do Kanady i Meksyku ;))) Co wiec oznacza to PL? Ano, trzy rzeczy: -Jestem polak mieszkam w USA -Jestem Polak i kupilem sobie samochod. -Jestem Polak i jestem glupi. O ile punkt 1 i 2 sa jasne, o tyle punkt 3 wymaga pewngo rozwiniecia. Otoz, przyklejenie tego znaczka kapitalnie ulatwia policji wylapanie,kto siedzi za kierownicaa pojazdu bez zatrzymywania takowego. Wiadomo wiec, ze jesli spod knajpy w piatek wieczorem odjezdza poobijany minivan ze znaczkiem PL to w srodku na 100% siedzi Polak i na 99% ma dobrze wlane. Polowa roboty odwalona, wystarczy go zatrzymac i zamknac jak psa. Dalej,znaczek PL fantastycznie ulatwia robote policjantom, ktorzy po prostu Polakow nie lubia. Ot, normalnie uprzedzili sie do Polakow z jakiegos powodu. Moze mieli Polaka-pijaka za sasiada a moze jakis Polak wydarl sie po pijaku na niego? Bez znaczenia, zatrzymujemy i walimy 8 mandatow za byle co :) Niech sie PL-owiec wloczy po sadach i udowadnia ze niewinny byl ;) A gdyby znaczka nie mial to nie zostalby zatrzymany w ogole albo dostalby jeden mandacik a moze by sie od niego wykrecil? PS. Balmy, usun raz-dwa ten post bo administracja Agory domaga sie ode mnie dowodu na Twa tendencyjna moderacje tego forum, a juz najwyzszy czas sie Ciebie stad pozbyc . Pozdrawiam i dziekuje." Odpowiedz Link
bonbon1 Re: Ciekawe forum 14.09.06, 15:29 Jo je ciekawy, eli co niykere ze FG takie nalepki majom :) Odpowiedz Link
cirano Re: Ciekawe forum 14.09.06, 16:22 Podobo mi sie tyn wontek Szmaciorza - rzeczowy, a jeszcze bardzij jego polsko - amerykanskich wrogow. Tam, miyndzy niymi niy chciołbych żyć Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Ciekawe forum 14.09.06, 18:12 Ja mysle, co wszyscy z FG maja znaczki PL na swoich poobijanych gratach:))) Taki Braid napewno ma i dlatego ciepia w niego kamienioma:))) P.S. Braid kiedys pisal, co mu kamieniem szyba wybili (chyba za to PL) Odpowiedz Link
ballest Re: Ciekawe forum 14.09.06, 22:49 Bredzik mou dwa znaczki z jedny strony Pl a z drugi D To som znaki FARYZEUSZY! Odpowiedz Link
meg_s Re: Ciekawe forum 15.09.06, 06:34 oppelner_os napisał: > Ja mysle, co wszyscy z FG maja znaczki PL na swoich poobijanych gratach:))) tak - mam znaczek PL i mam poobijany samochód Odpowiedz Link
meg_s ps 15.09.06, 06:35 aha - napisałam z rozpędu "samochód" - ale dla was napewno stara skoda to grat Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: ps 15.09.06, 09:13 meg_s napisała: > aha - napisałam z rozpędu "samochód" - ale dla was napewno stara skoda to grat to była Skoda coch Cie w niyj widziała?? jednak na autach sie niy znom:( Odpowiedz Link
meg_s Re: ps 15.09.06, 10:41 sloneczko1 napisała: > to była Skoda coch Cie w niyj widziała?? > jednak na autach sie niy znom:( a ja Twoją od razu :D Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ps 15.09.06, 10:46 dali.feld.cvut.cz/~xkumpera/Skoda706RTO/pictures/184%20Skoda%20RTO%201961.jpg Odpowiedz Link
szwager_z_laband ein rezyklierter Unfallwagen 15.09.06, 11:01 ds1.dreifels.ch/twikeklub/images/1_03Nov22_Tech_Winterthur_08_480.jpg Odpowiedz Link
bonbon1 Re: ein rezyklierter Unfallwagen 15.09.06, 11:58 Tez musza pora linkow podac, doi.mielu.ro/serendipity/uploads/kalendar-skoda-01.jpg doi.mielu.ro/serendipity/uploads/kalendar-skoda-02.jpg doi.mielu.ro/serendipity/uploads/kalendar-skoda-03.jpg doi.mielu.ro/serendipity/uploads/kalendar-skoda-04.jpg doi.mielu.ro/serendipity/uploads/kalendar-skoda-05.jpg doi.mielu.ro/serendipity/uploads/kalendar-skoda-06.jpg doi.mielu.ro/serendipity/uploads/kalendar-skoda-07.jpg doi.mielu.ro/serendipity/uploads/kalendar-skoda-08.jpg doi.mielu.ro/serendipity/uploads/kalendar-skoda-09.jpg doi.mielu.ro/serendipity/uploads/kalendar-skoda-10.jpg doi.mielu.ro/serendipity/uploads/kalendar-skoda-11.jpg doi.mielu.ro/serendipity/uploads/kalendar-skoda-12.jpg Trudno sie na jakis model zdecydowac. Od wybitnie sportowego po nadzwyczaj luksusowy, kazdy milosnik pieknych samochodow chyba tutaj cos znajdzie. W jednym dominuja wspaniale felgi, inny znowu zachwyca koneserow wielkoscia airbagow. Tutaj wspaniala linia ogolna, tam znowu fantastyczne podwozie. Az palce lizac. Szkoda tylko, ze niema zadnych danych o przebiegu, czy kosztow utrzymania. :))) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ein rezyklierter Unfallwagen 15.09.06, 12:05 zaro widac ze sie znosz:) Odpowiedz Link
bonbon1 Re: ein rezyklierter Unfallwagen 15.09.06, 12:49 ach, kaj tam. To tys zaczon z tymi szkodoma, a zes tak robiol chocbys tych, co som richtig interesant, niy widziol :) Kup sie nowe brele, a niy rob sie taki swiyntoszek :))) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ein rezyklierter Unfallwagen 15.09.06, 13:20 mosz recht, jo udowou ze tych modeli niywidza:) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ein rezyklierter Unfallwagen 15.09.06, 13:55 a tera na powaznie: video.google.it/videoplay?docid=1801084460957509040&q=skoda Odpowiedz Link
meg_s Re: ein rezyklierter Unfallwagen 15.09.06, 17:53 bonbon1 napisał: > Trudno sie na jakis model zdecydowac.... Az palce lizac. Szkoda tylko, ze > niema zadnych danych o przebiegu, czy kosztow utrzymania. > :))) eee tam - znowu ten męski szowinizm, żeby choć do jednego modelu dokładali przystojnego mechanika Odpowiedz Link
bonbon1 Tylko dla meg, i innych zainteresowanych kobiet... 15.09.06, 19:20 ... i niektorych panow chyba :) freddiez.com/blog/wp-content/uploads/2006/04/120252650.jpg Tylko niewiem co byscie mogly z nimi, jak to sie po slasku godo, napocznonc ;) Pozdrowienia Odpowiedz Link
meg_s Re: Tylko dla meg, i innych zainteresowanych kobi 15.09.06, 19:33 ale to nie jest Skoda !!!! :) Odpowiedz Link
bonbon1 Re: Tylko dla meg, i innych zainteresowanych kobi 15.09.06, 19:39 W Nowym Jorku otwarto nowy sklep, gdzie kobiety mogą wybrać i kupić męża. Przy wejsciu jest wywieszona instrukcja korzystania ze sklepu: - możesz wejść do sklepu tylko jeden raz, - jest 6 pięter, a cechy charakterystyczne mężczyzn zwiększają się z każdym piętrem, - możesz wybrać jakiegolwiek mężczyznę na piętrze lub iść piętro wyżej, - jak wejdziesz wyżej nie możesz już się cofnać. Pewna kobieta decyduje się wejść do sklepu żeby znaleźć tego jedynego. Na pierwszym pięrze wywieszka mói: Ci mężyzni mają pracę. Kobieta decyduje się wejść wyżej. Na drugim piętrze jest napis: Ci mężczyźni mają pracę i kochają dzieci. Kobieta znów postanawia wyjść wyżej. Na trzecim piętrze jest napisane: Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci, i są bardzo przystojni. Wow, myśli kobieta, ale postanawia wejść wyżej. Na czwartym piętrze wywieszka mówi: Ci mężczyżni mają pracę, kochają dzieci, są bardzo przystojni i pomagają w pracach domowych. Niesamowite, pomyślala kobieta, z ciężkim sercem odrzuca taką ofertę i postanawia wejść na wyższe piętro. Na piątym piętrze jest napis: Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci, są bardzo przystojni, pomagają w pracach domowych i są romantyczni Kobietę kusi żeby zostać na tym piętrze, ale decyduje się wejść na ostatnie piętro. Szóste piętro: Jesteś na tym piętrze odwiedząjaca numer 31 456 012, tutaj nie ma mężczyzn,to piętro istnieje tylko żeby pokazać że kobiecie nigdy nie dogodzisz. Dziekujemy za odwiedziny w naszym sklepie. Na przeciwko tego sklepu zostal otwarty Sklep "żon". Na pierwszym piętrze są kobiety, które kochają sex. Na drugim pietrze są kobiety, które kochają sex i są bogate. Piętra od trzeciego do szóstego NIGDY NIE BYŁY ODWIEDZONE Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Tylko dla meg, i innych zainteresowanych kobi 15.09.06, 19:38 merknij ize Margotka niychce ganbi sie po slonsku godac Odpowiedz Link
bonbon1 Re: Tylko dla meg, i innych zainteresowanych kobi 15.09.06, 19:43 Godosz? Jakby tak tyn "richtig" prziszol to by i to mozno niy zawodzalo ;) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Tylko dla meg, i innych zainteresowanych kobi 15.09.06, 19:54 konsek naszkfol mozno by i niy zawadziouo - bele ino niy pedziec ize sie rechtu niymo ;) Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Tylko dla meg, i innych zainteresowanych kobi 15.09.06, 20:30 Meg napisała: aha - napisałam z rozpędu "samochód" - ale dla was napewno stara skoda to grat. Na tych zdięciach "kalendarzowych" same Skody, ale wsród tych dziewczyn Meg tam nie widać? Odpowiedz Link
meg_s Re: Tylko dla meg, i innych zainteresowanych kobi 15.09.06, 22:05 socer-schlesier napisał: > Meg napisała: > aha - napisałam z rozpędu "samochód" - ale dla was napewno stara skoda to > grat. > > Na tych zdięciach "kalendarzowych" same Skody, ale wsród tych dziewczyn Meg > tam nie widać? tak mi przez ogródki gadasz, że ja też stary rupieć ? wiem, nie musisz mówić :P Odpowiedz Link
meg_s Re: Tylko dla meg, i innych zainteresowanych kobi 15.09.06, 22:08 szwager_z_laband napisał: > merknij ize Margotka niychce ganbi sie po slonsku godac nie rozumiem czego się znowu czepiasz wiem od kiedy ci przeszkadzam - ale NIKT mi nie będzie dyktował gdzie mogę pisać a gdzie nie - a zakazy i ostracyzm wywołują u mnie efekt odwrotny i nie zapomnę ci tego żeś mnie na lodzie w trudnej chwili zostawił Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Tylko dla meg, i innych zainteresowanych kobi 16.09.06, 06:32 niy zabroniom ci nic, ale prosiouech ino ... Odpowiedz Link
ballest Canossa gang ;) 16.09.06, 06:54 Jeszcze na kolanach przywleczesz se do Margotki i bydziesz ji nogi calowou! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Canossa gang ;) 16.09.06, 06:55 Ballest Ty mie niyznosz - tak dugo jom byda mynczou aze mi do recht:) Odpowiedz Link
szwager_z_laband ps 16.09.06, 06:57 kaj zech jom chwolou to zech jom chwolou ale jak mom nazdac to i nazdac niy zapomna. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: ps 16.09.06, 09:57 a wiysz Laband ,żeś je uparciuch,sporkosz sie--ale jo mom tyn som gen co Ty;) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ps 16.09.06, 14:17 mom to po moim oupie i po oumie:) a pokim Ty to erbuas? :) Odpowiedz Link
meg_s Re: ps 16.09.06, 16:32 szwager_z_laband napisał: > kaj zech jom chwolou to zech jom chwolou ale jak mom nazdac to i nazdac niy > zapomna wiszą mi te pochwały - natomiast jeśli chodzi o zarzuty, to mogłabym się zgodzić gdybyś mi pokazał jakiś mój niestosowny wpis, ale nie sądzę abyś taki znalazł Odpowiedz Link
meg_s Re: Canossa gang ;) 16.09.06, 16:26 szwager_z_laband napisał: > tak dugo jom byda mynczou aze mi do recht:) po tym jak mnie wystawiłeś - dla mnie cię nie ma Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Tylko dla meg, i innych zainteresowanych kobi 15.09.06, 22:24 bonbon1 napisał: > ... i niektorych panow chyba :) > freddiez.com/blog/wp-content/uploads/2006/04/120252650.jpg > Tylko niewiem co byscie mogly z nimi, jak to sie po slasku godo, napocznonc ;) tysz niy wiym,takie bezwstydniki Odpowiedz Link
annak12 Re: Tylko dla meg, i innych zainteresowanych kobi 16.09.06, 15:36 A po co nam takie nieudaczniki,toż to towar wybrakowany(jeden nie potrafi wymyć samochodu,ani zauroczyć kierowcy!).Bombon,czy ilość członków czytaj osób świadczy o jakości ...? :) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: ein rezyklierter Unfallwagen 15.09.06, 22:27 bonbon1 napisał: > Tez musza pora linkow podac, > doi.mielu.ro/serendipity/uploads/kalendar-skoda-01.jpg > doi.mielu.ro/serendipity/uploads/kalendar-skoda-02.jpg > doi.mielu.ro/serendipity/uploads/kalendar-skoda-03.jpg .......... ...... niy moga na tako profanacja paczeć,takie fajne auta i takie szkarady kole nich Odpowiedz Link