ballest 28.09.06, 20:43 Duzo zdjec mi se zepsuuo, ale pora ich zostauo! schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=285 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annak12 Re: Slonskie impresje 28.09.06, 21:23 To chodziłeś tymi samymi..tunelami,może se my mijali :) Odpowiedz Link
ballest Re: Slonskie impresje 28.09.06, 22:06 W tym tunelu bouech moze 10 razy ale Tarnogorskom uech jezdziou dziynnie 20 razy;) Odpowiedz Link
rita100 Re: Slonskie impresje 28.09.06, 22:59 schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=285 A te imprezki to z jakiej okazji ? Odpowiedz Link
ballest Re: Slonskie impresje 28.09.06, 23:28 Zlote Wesele rodzicow mojego kolegi, byly nawet zyczenia papieskie! Odpowiedz Link
rita100 Re: Slonskie impresje 28.09.06, 23:29 To piekna uroczystość i wzniosła. Jak weselna. Odpowiedz Link
rita100 Re: Slonskie impresje 28.09.06, 23:38 schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=285&pos=0 To jest bardzo ładna fotka, ładnie uchwycony Ratusz, masz oko :) Odpowiedz Link
ballest Re: Slonskie impresje 29.09.06, 09:18 Rita, uoko mom fajne, ale aparat z 1999 roku, tak wiec, stary jak Rus! Jak bych miou nowy, by fotki inne bouy, ale jakos nie umiam sie na nowy zdecydowac i nie wiem jaki wybrac! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Slonskie impresje 29.09.06, 09:22 musza kedys pojechac do tego "Vona" :)) mogesz adresa podac? Odpowiedz Link
ballest Re: Slonskie impresje 29.09.06, 09:30 Laband, w Rudnie som 2 restauracja, prawie naprzeciwko, niedaleko koscioua, na ulicy gliwickiej, uobie jesli o jedzenie chodzi bardzo dobre. Jedna to u Karola (Nowoka), a drugou u Vona , czyli Huberta von Manowskiego. potym jest jeszcze na Laskarzowce Stodoua, tam tysz mozna se siednonc, ale tam jest duzo modzikow. Karol jest trocha inaczy wyposazony jak Hubert i klientela tysz innou, na fajer zrobic, myslam, ze Hubert je lepszy, na piwko moze lepi do Karola! Odpowiedz Link
ballest Re: Slonskie impresje 29.09.06, 09:31 Mom w sieci uobroski z uobow knajpow, ale radzam ci pojechac do Sierakowic do smazalni ryb, pycha! Odpowiedz Link
ballest Re: Slonskie impresje 29.09.06, 09:40 Mom tysz uobroski ze starych labond, co uech zrobiou z ty wystawy w Palmiarni, wsadzam je na galeriou, ale nie wszystkie wyszly, cos moja karta sztrajkuje Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Slonskie impresje 29.09.06, 09:32 no to mom kaj pomaszkycic na drugi roz - dziynki za info:) Odpowiedz Link
ballest Re: Slonskie impresje 29.09.06, 14:47 Laband w Sierakowicach jest smazalnia ryb i restauracja kaj ryby podowajom, jou bou w ty smazalni, uon je kouo stawow, na dole,pomylic nie idzie, bo je na Haupstrasie. Odpowiedz Link
annak12 Re: Slonskie impresje 29.09.06, 19:43 Chyba ten sam ma smażalnię ryb w Ujeżdzie,niedaleko Studzionki.Też niezła,a czy palce lizać?bywa,że ...i cukier gorzki jest.Znana już jest nietylko w oklicy,w Niymcach tysz jusz o ni głośno;)) Odpowiedz Link
ballest Re: Slonskie impresje 29.09.06, 19:59 W ujezdzie tysz je, kaj? Anienko, a jakou pogoda mocie, bo u nos dali lato i podobno zech se tera fest uopolou, jak uech te rynny montowou! Odpowiedz Link
annak12 Re: Slonskie impresje 29.09.06, 20:11 Za Studzionką ze 100m po drugiej stronie ulicy.Właśnie mówili,że właściciel ma też smażalnię w Sierakowicach (dlatego się odezwałam)może w podobnym stylu.A aura,ranna mgła ulotna jak te "ksziwe pyski";),cieplutko,przyjemnie,jeszcze około godz. 18 robotniki przy Carrefour w samych galotkach chodzili. Odpowiedz Link
ballest Re: Slonskie impresje 29.09.06, 20:32 Te stawy w Sierakowicach wzion Dyrektor PGRu ze Dabrowki kolo Laczy i zalzou prywatny interes, mou tam duzo klientow, jak my tam byli to pouno bouo! Sola, co jo wzion, to ryba morskou, ale za to bez uosci! To pogoda jak u nos, a ty nie pacz tak za chopami w krotkich galotach:( Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Slonskie impresje 29.09.06, 23:43 to je jedna rodzina,a jak je ciepło to wszyndzie je połno ludzi,niy yno tam Odpowiedz Link