Dodaj do ulubionych

telewizor przezytek

12.03.07, 23:57
jak wy to widzicie? Jo telewzja corosto myniyj pacza, mysla ze i-nec go juz
zastompiou, tak jak kedys telewizor zastompiou kino abo radio.

Ciekawe co zastompi i-nec?

Obserwuj wątek
    • ballest Re: telewizor przezytek 13.03.07, 10:29
      Jou ale patrzam regularnie na TV, najczynsci na nachrichty!
      • szwager_z_laband Re: telewizor przezytek 13.03.07, 10:33
        no to jeszcze tysz pacza, ale to samo znondziesz we necu. Ballest jo niyciyrpia
        jednego zrodua informacji - przez te couke cyganstwa i propaganda jako juz
        miouech okazja w moim zyciu doswiadczyc w mediach i ksionzkach, robia tera tak
        ze czytom z zauozynia przeciwstawne zrodua i autorow - w mojyj biblotyczce
        znondziesz i polskich i niymieckich, i komunistycznych i ich przeciwnikow
        teksty. Bezto ze TV uwarzom ze jak juz mom paczec nachrichty to i polske i
        niymiecke i jeszcze jakes inksze. Ale tak po prowdzie to i-nec mi to dobrze
        zastympuje.
        • rybniker Re: telewizor przezytek 13.03.07, 10:46
          kiedys wszyscy sie zalili ,ze TV oglupia i manipuluje ludzmi.
          skutkami ubocznymi TV mial byc wtorny analfabetyzm i oglupianie mlodziezy
          glupkowatymi serialami np:Bever hils.Teraz powstal jeden z najlepszych
          wynalazkow anszluss TV z ksiazka :)i w dodatku mozesz uczestniczyc w debacie
          publicznej ksztaltujac w jakims stopniu opinie publiczna :)
          • rybniker Re: telewizor przezytek 13.03.07, 10:47
            piernika :-)spiesza sie trocha wiec post ten jest troche "na dziko"pisana
            nara
            milego dnia
            • cirano Re: telewizor przezytek 13.03.07, 12:42
              Tysz niywiela siedza przed "kistom" choć kupiołechsie nojlepszo dzisioj na rynku.
              Zato dugo sztudyruja dziynnie program i nagrywom na płyta programy historyczne,
              i inksze dokumynty. Nazbiyrało sie jusz tego ze 60 szt. Nagrywom sie tysz muzyka
              niymiecko (lepsze koncki).
              Besto cheba niy ma mie za czynsto przed kompym
              • ballest Re: telewizor przezytek 13.03.07, 13:01
                Jou tysz suchom polskich i niemieckich nachrichtow, do tego programme
                historyczne tysz czynsto uoglondom!
                • rita100 Re: telewizor przezytek 13.03.07, 23:38
                  Moge żyć bez telewizora - najczęściej oglądam zawody sportowe. Teraz na Małysza
                  skoki czekam. Będzie miał tą Kryształową Kule czy nie ?
                  • sloneczko1 Re: telewizor przezytek 14.03.07, 06:32
                    jak moich dzieci niy ma to mom go wyłonczony po całych dniach,chyba,że jaki
                    ciekawy program mo lecieć i wcześniyj sie o niym dowiym,a tak to suchom radia;)
                  • szwager_z_laband Re: telewizor przezytek 14.03.07, 09:40
                    no i podobno Mauysz wygrou - jo prawie bou w kinie w tym czasie na tym:

www.moviemaze.de/media/trailer/view/19868/fb16059d50f5a130df0b0686f23919bd/3071_trailer01-en_848.mov

ta ksionzka nydowno przeczytouech i musza pedziec ze ksionka je ciekawszo, a
                    rezyser filmu oprocz skrotow i trocha zmiyniou akcja.
    • pauulek Re: telewizor przezytek 14.03.07, 11:52
      Moze ,jak obsluga byndzie prostszo a nec byndzie wszyndzie tanio dostypny,
      naszo genaracjio moze byc piyrwszo co na tyn cug umie wskoczyc, te trocha
      starsze ludzie to sie raczyj w wiynkszosci rady nia dajom-tak jak jo z moim
      handy, mom je (niy tyn model) juz non stop 13 lot ale jo zawsze myslol ze mom
      je ino do telefonowanio, a inne duperele nie som mi trza, teraz co mnie wkurzo
      to sa som te coroz to mniyjsze knefle, kerych juz prawie macac niy idzie.
      Gorolsich nachrichtow niy sluchom , bo mnie niy interesujom-niy po to my sie
      przez 20 lot o wyjazd do rajchu starali zeby jo teraz miska na gorola
      nasztalowol.Z niymieckich programow to lubia wszytkie 3 i arte i 3sat i phoenix
      jak i 1.
      • rita100 Re: telewizor przezytek 14.03.07, 20:05
        pauulek napisała:

> Gorolsich nachrichtow niy sluchom , bo mnie niy interesujom-niy po to my sie
        > przez 20 lot o wyjazd do rajchu starali zeby jo teraz miska na gorola
        > nasztalowol.

Pauulek, to najlepszy humor jaki ostatnio czytałam :) hahaha
        • pauulek Re: telewizor przezytek 14.03.07, 21:36
          Na ja juz rzymianie godali ze o geszmak niy ma sie co swadzic,jak to dlo Ciebie
          je wic ,to fajnie mi ze sie radujesz.
          • szwager_z_laband Re: telewizor przezytek 14.03.07, 21:41
            moga sie mylic Paulek, ale mie sie zdo ze to idzie w tym kontekscie o
            narichtowanie tyj miski na gorola:)
            • pauulek Re: telewizor przezytek 14.03.07, 21:44
              no ja, jak sie to tak bildhaft przedstawisz to to je juz do smiechu
              • rita100 Re: telewizor przezytek 14.03.07, 22:06
                ;) uważajcie, by te miski nie zamieniły sie w tarcze antyrakietowe ;)

Też uważam , że lepiej nie oglądać ziem opuszczonych, a nóż serce zacznie
                bardziej bić :)
                • pauulek Re: telewizor przezytek 14.03.07, 22:23
                  te jedne niy nic z innym do czyniynia Szanowno Rito-ja bol, je i zostana do
                  ostatniego dychu Slonzokiym , to znaczy ale ze mnie jakos wewnytrzno gorolsko
                  polityka tak interesuje,zesie musza ekstra informowac.
                  • rita100 Re: telewizor przezytek 14.03.07, 22:30
                    Pauulek i Ty się czujesz prawdziwym Slonzakiem w Rajchu ?
                    Jak jest być Slonzakiem w Rajchu, bez swojej ziemi ?
                    Powiedz mi to uprzejmie. Pytanie nie jest złośliwe - tylko tego nie moge zrozumieć.
                    • szwager_z_laband Re: telewizor przezytek 14.03.07, 22:31
                      Rita, mocka z nos mo tak dos Polski ze to je myjglich - tak bych to
                      najajnfachowiyj pedziou
                      • rita100 Re: telewizor przezytek 14.03.07, 22:34
                        Nie , Laband - powiedz mi jak się czują Slonzacy w Rajchu ?
                        Macie swoja tam tradycje, dbacie o to ? Macie tam dobre warunki stworzone, takie
                        jak na ojczystej ziemi dawniej ?
                        • szwager_z_laband Re: telewizor przezytek 14.03.07, 22:37
                          to niyma to samo, ale jo sie czuja dobrze. Mom te szczynscie ze miyszkom
                          miyndzy Slonzokami i robia tysz z nimi:) W tym roku jak sie niymyla je
                          tradycyjny slonski tref u nos we Hannoverze:)
                          • rita100 Re: telewizor przezytek 14.03.07, 22:42
                            A no i na swojej ziemi miałbyć wielkie pole do popisu. A przede wszystkim
                            miałyby większe szanse młode pokolenie podtrzymywać tradycje , a tak to raczej
                            oni już nie będą Slonzakami.
                            • szwager_z_laband Re: telewizor przezytek 14.03.07, 22:47
                              momy na szczynscie czysnsty kontakt ze Slonskym:)

Rita zycie rodzinne momy take same jak we Slonsku kedys. Poiydz mi co za szanse
                              by miou moj synek we Glywicach miyndzy Polokami? Wedug mie jeszcze miynsze, a
                              tak mo obie godki perfekt opanowane i niymo co zauowac.
                              • szwager_z_laband ps 14.03.07, 22:51
                                on mo i kolegow e Laband i ze nimi, jak tam je, idzie i fuzbal grac i na
                                imprezy i maukery go pozno ze je ze Niymiec. We Niymcach je lepszy od
                                przeciyntnego nimca w odniego wieku i tysz mo kolegow i tysz gro fuzbal we
                                ferajnie. Jak widzisz to je prawdziwy tolerancyjny Slonzok - tak mo byc wedug
                                mie:)
                                • rita100 Re: ps 14.03.07, 23:02
                                  Milość może to wszystko odmienić. Zobaczymy, jaką milość znajdzie i skąd ?
                                  Jedźcie na Mazury na urlop. Tak Monika , córka rybaka piękna nad jeziorem stoi ;)))
                                  • szwager_z_laband Re: ps 14.03.07, 23:03
                                    Rita saM ON MO MOZNO WIYNKSZO SZANSA POZNAC Slonzaczka jak we glywicach
                                    niystety:)

• rita100 Re: telewizor przezytek 14.03.07, 22:57
                                Laband to nie jest przekonywujące, bo Twój synek ma ojczyznę i wspomnienia
                                niemieckie. Dla niego ojczyzna będą lata dzieciństwa i Slonsk pójdzie na drugie
                                miejsce. I już nie bedzie tak jak Ty chcesz. Ja też swoją uczyłam milości do
                                mojego miejsca, ale jednak zostaną zawsze wspomnienia krakowskie.
                                • szwager_z_laband Re: telewizor przezytek 14.03.07, 22:58
                                  czas pokoze
                    • pauulek Re: telewizor przezytek 14.03.07, 22:42
                      to je obojyntne kaj jo zaja Slonzokiym zawsze bynda, to spusczizna moich
                      przodkow;a hajmat , no ja to dlo mnie niy ino ziymia, landszaft ale jeszcze
                      wazniyjsze ludzie a tych w moim miescie prawie juz niy ma, naszyj godki w
                      miescie niy slyszysz, a jak tak godosz to patrzom na ciebie jak na E.T.(znosz
                      go?)Tak to je w Zbrzu , moim miescie.
                      Tradycja naturalnie-Boze narodzyniy jak w doma choc Moja niykiedy nosym kreci ,
                      bo chcialaby kartofelsalat na swiynta a niy ryba :)
                      • rita100 Re: telewizor przezytek 14.03.07, 22:54
                        Słuchajcie, wiecie jak zagineli Mazurzy ? Bo nimi chcieli zawładnąć Niemcy, a
                        potem zawładnęli Polacy. Obydwa narody ich chciały zawłaszczyć. Od Niemców
                        musieli przejmować tradycje niemieckie, a Polacy narzucili im swoją. W ten
                        sposób ich już nie ma. Nie wiem czy ucieczka rozwiązuje problem. Czy tam w
                        Niemczch macie swój Sląsk ? Tam stajecie się Niemcami, kiedy na Sląsku
                        moglibycie się bronic przed ekspansją.
                        • szwager_z_laband Re: telewizor przezytek 14.03.07, 22:56
                          Rita, jo na stre lata tam przida nazod, a moje wnuki tysz bydom Slonzoki i tysz
                          bydom we Laband grac fuzbal - to mi mogesz wierzyc:) Moja familia juz roz
                          miyszkaua we nimccach sto lot tymu i tysz prziszua nazod do Slonska - moja ouma
                          tysz boua Slonzaczkom chociosz sie rodzioua we Zaguymbiu Rury. Rita swiat je
                          mauy a Slonsk srogi;)
                          • szwager_z_laband Re: telewizor przezytek 14.03.07, 22:58
                            przepraszom - miauo byc moja urouma:)
                          • rita100 Re: telewizor przezytek 14.03.07, 22:59
                            Nic nie powiem, bo to piękna Twoja przyszłośc. Masz po co żyć i dla kogo :)
                        • cirano Re:Do Rity tyj kole 100 16.03.07, 09:43
                          Niystety, mosz trocha racje.
                          Życie w Niymcach to niy to samo co we swojij Heimat. Nawet jak sie środowisko
                          sie zaakceptowało i sie jes zaakceptowanym trocha cheba kożdymu z nos Ślonska
                          brakuje...ale tysz ino do momyntu, aż sie pomyśli, że na Ślonsku tak richtig
                          tysz my niy byli w doma, u siebie. My przestali byc u siebie, bo Poloki zaczli
                          sie szarogynsić, że trza boło zwijać manele
                          Ruszyłżech problym, ftory wymago całego elaboratu, ale mysla, że rozumisz
                          pojakymu stare Mazury woleli opuścić swoja ziymia, zamiast żyć razym z Polokami
                          • ballest Re:Do Rity tyj kole 100 16.03.07, 12:51
                            Nie yno stare Mazury, my tysz nie chcieli z niymi zyc, bo jak Ci przydzie ftos
                            do dom i Ci zacznie regierowac, to se nikomu nie podobou.

Tematem jest ale czy I-Net zastompi TV, moze bydom miec wspolny nec, np,
                            Stromnetz i kazdou steckdoza w doma, mou tysz dojscie do I-necu, bo to juz tera
                            mozesz se tak zrobic.
                            Watpiam ale fto ze w najblizszym czasie zastompi Compa, bo tera mozesz na TV
                            patrzec i na kompie pisac.
                            • rita100 Re:Do Rity tyj kole 100 16.03.07, 19:58
                              Ballest, na pewno zastapi net TV, bo już prawie nikt nie ogląda, chyba, ze
                              komputer zajęty. Jeszcze pewno i nie jedno wynajdą. Ale co ja o technice się znam.
                              Nawet miski antenowej nie ustawie.
                              • szwager_z_laband Re:Do Rity tyj kole 100 17.03.07, 11:34
                                stom miskom zaro mi sie jedne wszkryfnincie spomino - wiysz jake -
                          • rita100 Re: Pisz do mie na Berdyczow 16.03.07, 19:55
                            w formie żartobliwej, dokładnie pisz tu:
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=58521021&a=59160538
                            mam ten laborat :)
                            Cirano - ni kele 100, tlo jek w rzić rznół równo 100 ;)
                            ;)
    • gryfny Re: jeszcze dugo nie 15.03.07, 09:58
      musza tu bronic staryj glocy,mo sie dobrze,za fest zafascynowol wos net.
      Taki interetoholizm szwager co?
      • szwager_z_laband Re: jeszcze dugo nie 15.03.07, 10:11
        mozno i tak, ale mozno TV juz sie robi nudnym przezytkym, przinajmiyj do
        jakegos stopnia:)

Wydowo mi sie ze komputer/i-nec niydugo przejmie rola i TV coukym i ksionzek.
        Abo sie myla?
        • gryfny Re: jeszcze dugo nie 15.03.07, 10:17
          te w telewizji tyz nie spia,widza co je,kiedys godali ze kino jest zu ende(DVD)
          a miliardy plynna jak nigdy
          • szwager_z_laband Re: jeszcze dugo nie 15.03.07, 10:23
            ale TV niy moge ponsc tak gibko do przodku jak i-nec. Wydowo mi sie ze kino mo
            swoj urok wielkego ekranu, a TV mo ekran taki som jak komputer = bezto komputer
            mo sroge szanse zastompic TV. A mozno to sie pouonczy we jedno(?), ale jak ja
            to i tak za sprawom komputera. Co mie osobiscie niyciyrpliwi, to sprawa
            szkryflania odryncznie "na" komputerze - bouy juz pozytywne doswiadczynia z
            tym, i dziwia sie ze narazie nic dalyj o tym niy suychac - szkoda, bo to by
            bouo fascynujonce zamiast tych drukowanych literkow moc widziec sm odrynczne
            szkryflanie - to tak ale ino przi okazji:)
            • gryfny Re: jeszcze dugo nie 15.03.07, 10:48
              abo godosz do mikrofonu i juz,jak telefon co?
              Nee to mi sie niepodobo,auta co same jada,jakies cipy pod skora co wszystko
              wiedza,roboty w doma, brrrr wizje jak z horrorow,kaj tu plaz na czlowieka?
              • szwager_z_laband Re: jeszcze dugo nie 15.03.07, 10:51
                prawie to mom na mysli - pomys jak fajnie by bouo czytac odrynczne teksty(ze
                charakterym pisma) na tym forum? Jak fajnie by bouo czytac ksionzki odryncznie
                szkryfniynte ze charakterym pisma autora - to by boua rewelacja!
              • gryfny Re: jeszcze dugo nie 15.03.07, 11:11
                ja,powoli rozumia co Lechu myslol godajac:
                "jestem za a nawet przeciw"
                • szwager_z_laband Re: jeszcze dugo nie 15.03.07, 11:27
                  :)
    • szwager_z_laband u jednych przezytek ... 18.03.07, 10:10
      ... a u drugich - zresztom przeczytejie same;)

Rumuńska Cerkiew: Telewizja niszczy mózg
      IAR, mp2007-03-17, ostatnia aktualizacja 2007-03-17 21:14
      Rumuńska Cerkiew Prawosławna zorganizowała konferencję naukową, na której
      potępiono oglądanie telewizji. Telewizja kradnie czas, oddala od Boga i niszczy
      mózg - przekonywali naukowcy.
      Władze cerkiewne zaprosiły na konferencję kilkunastu psychologów, psychiatrów i
      socjologów z rumuńskich uczelni. Wszyscy naukowcy zgodnie podkreślali zgubne
      skutki oglądania telewizji: od rozbijania więzi społecznych, do niszczenia
      połączeń między komórkami nerwowymi. Uczestnicy konferencji zgodzili się co do
      tego, że telewizja niemal nie ma żadnych zalet.

Jeden z mówców chwalił nawet telewizję z czasów dyktatury Nicolae Ceausescu,
      kiedy to program nadawany był przez trzy godziny na dobę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka