socer-schlesier 12.07.08, 09:10 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,5446936,W_nalocie_Amerykanow_zginelo_47_cywilow.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: Mordercy. gorsi od Hitlerowcow ? 12.07.08, 10:10 dziwiam, ze to na wiyrch wyszuo! Zwyciezcow sie nie sadzi, ale kedys moze i na nich przidzie czas! Odpowiedz Link
kubiss Re: Mordercy. gorsi od Hitlerowcow ? 12.07.08, 16:34 dziwi mnie ten tytuł ? Czy twoj tatuś był hitlerowcem ? Skoro nosiłhitlerowski uniform to był hitlerowcem :-) Odpowiedz Link
lech_niedzielski Re: Mordercy. gorsi od Hitlerowcow ? 12.07.08, 19:06 kubiss napisał: > dziwi mnie ten tytuł ? > Czy twoj tatuś był hitlerowcem ? > Skoro nosiłhitlerowski uniform to był hitlerowcem :-) blog.tenbit.pl/i/blog/upload/notes/n/noob1995/11.jpg Odpowiedz Link
kubiss Re: Mordercy. gorsi od Hitlerowcow ? 12.07.08, 22:38 kubiss napisał: > dziwi mnie ten tytuł ? > Czy twoj tatuś był hitlerowcem ? > Skoro nosiłhitlerowski uniform to był hitlerowcem :-) A powiedzcie mi moi mili krajanie bom słaby z geografii gdzie jest państwo Hitleroland ? Skoro okresloną grupe speckomado nazywa sie Hitlerowcami to muszą oni mieszkać w Hitlerlandzie . Naszukałem sie w starych mapkach , atlasach globusach i nic nie znalazłem . Pomóżcie . Please ..... :-( Odpowiedz Link
ballest Re: Mordercy. gorsi od Hitlerowcow ? 12.07.08, 22:57 Hitlerland nie wiesz gdzie jest? - ales uosiouek! - to tyn kraj kery morduje bezbronnych a se zwie dzisiej USA! Odpowiedz Link
kubiss Re: Mordercy. gorsi od Hitlerowcow ? 12.07.08, 23:05 Hey "Ejzels kopf" Twoj tatuś był takim Hitlerowcem który na kuniec porzucił Hitlerland i uudowoł że wszystko ok :-) . Kolejny argument to Petronella K która założyła forum antyhitlerowskie Skoro takie powstało to znaczy że to forum należy do prohitlerowców . Tym bardziej że wiele cytatów zaczerpuje z tego forum ..... :-) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Mordercy. gorsi od Hitlerowcow ? 13.07.08, 00:26 jeszcze roz jakeś insynuacje o tym forum a wylatujesz na stałe Odpowiedz Link
kubiss Re: Mordercy. gorsi od Hitlerowcow ? 13.07.08, 00:50 sloneczko1 napisała: > jeszcze roz jakeś insynuacje o tym forum a wylatujesz na stałe To nie insynuacje a dywagacje panienko :-) Skoro Petronella założyła Forum Antyhitlerowskie to znaczy że jest lekarstwem na inne forum w tym wypadku prohitlerowskie . Chyba ma na myśli wasze forum bo czesto zacytowywuje waszych ulubionych forumowiczów a zwłaszcza jednego który gloryfikuje Hitlerowców jednocześnie nienawidzac Polaków . Wiesz uuuo koguuo chodzi . Pssyt pyrsk --jo sie aż boja pedzieć ..... :-) -- Wywal mnie na stałe Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Mordercy. gorsi od Hitlerowcow ? 13.07.08, 10:15 Petronela moge sie założyć co chce,nawet majtki na głowa mie to niy interesuje i cytować tysz co chce, tym bardzi nie to niy interesuje i niy prowokuj mie bo tego niy ciyrpia jo zawsze dowom szansa pora razy wiync lepi z tego skorzystej Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Mordercy. gorsi od Hitlerowcow ? 13.07.08, 19:48 kubiss napisał: Pomóżcie . Please ..... :-( Wow,kubus juz nawet jedno slowo po angielsku potrafi napisac. Odpowiedz Link