Dodaj do ulubionych

a ja chcę się zakochać!

22.02.02, 12:13
i już!!!
Obserwuj wątek
    • yess Re: a ja chcę się zakochać! 22.02.02, 12:14
      moga byc klopoty :) potem
      • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 22.02.02, 12:16
        ale raz się zyje!!!
        • yess Re: a ja chcę się zakochać! 22.02.02, 12:19
          bedziesz usuchac z tesknoty...zastanow sie nad tym :))
          • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 22.02.02, 12:21
            nie będę się martwić na zapas:-)))
          • oona Re: a ja chcę się zakochać! 22.02.02, 17:17
            dokładnie
            miłosc jest do d...o niczego:(
    • Gość: kaz Moja kotka czeka! IP: 192.168.0.* 22.02.02, 12:26
      Moja kotka KASIA szuka chętnego partnera,tak więc jak chcesz..../młody wiek
      2.5latek ma/
    • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 22.02.02, 13:37
      ok, czekam na list motywacyjny +zdjęcie :-)
      • anselmo Re: a ja chcę się zakochać! 22.02.02, 14:07
        ot, co
        • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 22.02.02, 14:10
          no właśnie tak sobie postanowiłam!!!
          • anselmo Re: a ja chcę się zakochać! 22.02.02, 14:29
            to znaczy, że moge liczyć na to cv i zdjęcie?:-)
            • mathildae Re: a ja chcę się zakochać! 22.02.02, 14:32
              Kropeczka, Ty sie zastanow; CV + list + zdjecie (pewnie w 3 egz.)?! moze
              jeszcze oplate za znaczki skarbowe masz z gory uiscic, co?
            • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 22.02.02, 14:40
              no nie !!!! żadnego zdjęcia nie będzie !!!
              a po co Ci zdjęcie, oblepisz nim sobie ściany w pokoju?

anselmo napisał(a):

> to znaczy, że moge liczyć na to cv i zdjęcie?:-)

• Gość: anzelmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.pl 24.02.02, 20:14
                eeej, no koropka....muszę wiedzieć w kim się zakochuje:-))))
                • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 25.02.02, 09:10
                  właśnie, sam powiedziałeś wiedzieć, a nie widzieć ...;)))

Gość portalu: anzelmo napisał(a):

> eeej, no koropka....muszę wiedzieć w kim się zakochuje:-))))

• kitek1 a witam kropeczke........... 25.02.02, 09:18
                    ciezko teraz o kochasia, co:)
                  • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 25.02.02, 13:50
                    widzieć...też by było miło, nie ukrywam:-)
                    • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 25.02.02, 13:56
                      to wyślij mi swoje...
                      • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 25.02.02, 14:07
                        a tego nie było w umowie.....

mhm....może małym druczkiem?:-)
                        • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 25.02.02, 14:11
                          mój drogi, jak to?, było w aneksie!! nieuważnie przeczytałeś...
                          • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 25.02.02, 15:37
                            związki prominetów nie trwają długo:-)
                            • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 09:32
                              no i mamy początek końca, a tak sie fajnie zapowiadało ;)))
                              wy w tym activiście wszyscy tacy..

Gość portalu: anselmo napisał(a):

> związki prominetów nie trwają długo:-)

• Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 26.02.02, 11:00
                                w jakim aktiviscie?:-)
                                • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 11:06
                                  taki adres Ci się wyświetla
                                  • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 26.02.02, 11:12
                                    ta, gdzie?
                                    • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 11:12
                                      no jak to gdzie? nie widzisz?
                                      • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 26.02.02, 11:37
                                        nie widze.....ale starość radość, a okulary zostawilem w domu:-)
                                        • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 11:39
                                          to i tak nie zobaczysz zdjęcia !!;)))
                                          • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 26.02.02, 11:41
                                            w każdym badź razie...do zdjęcia wezmę okulary:-))))))
                                            • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 11:42
                                              a nie mój drogi, tak to nie ma !!!
                                              • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 26.02.02, 12:02
                                                to ja juz nie rozumiem chcesz sie zakochac czy nie
                                                ?
                                                wiesz ryzko musi byc, letko nie ma

:-)))
                                                • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 12:04
                                                  chyba napisałam, że chcę, czytać nie umie !!!????
                                                  ;)))
                                                  • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 26.02.02, 12:28
                                                    Bez okularów, jakoś cieżko mi idzie i nie wszystkie literki rozpoznaje:-)))

a dlaczego?

co jest w tym takiego fajnego?
                                                  • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 12:33
                                                    przez lupę teraz czytasz, czy jak?
                                                  • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 26.02.02, 12:43
                                                    przez dwie lupy:-)
                                                  • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 12:46
                                                    to Ty musisz być chyba stary, skoro wzrok nie ten ...
                                                    ;))
                                                  • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 26.02.02, 13:18
                                                    no fakt pierwszej swieżości nie jestem:-))))
                                                    choć wiele zalet w sobie posiadam:-)))
                                                  • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 13:23
                                                    to ja czekam na autoprezentację!
                                                    ;)

> no fakt pierwszej swieżości nie jestem:-))))
                                                    > choć wiele zalet w sobie posiadam:-)))

• Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 26.02.02, 13:27
                                                    nie odwracaj kota ogonem! to ja miałem dostać cv + zdjecie:-)
                                                  • Gość: kropka! Re: a ja chcę się zakochać! IP: 192.168.100.* 26.02.02, 13:34
                                                    a to Ty jestes kotem, nie wiedziałam o tym ;))
                                                    jakie masz futerko? gęste, czy przeżedzone?;)

> nie odwracaj kota ogonem! to ja miałem dostać cv + zdjecie:-)

• Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 26.02.02, 13:42
                                                    gęste, ładnie błyszczy i jest zdrowo pielęgnowane:-)
                                                  • Gość: kropka! Re: a ja chcę się zakochać! IP: 192.168.100.* 26.02.02, 13:44
                                                    oooooo, brzmi zachęcająco, takie właśnie lubię...;)))
                                                    ale nie jestes dachowcem?
                                                  • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 26.02.02, 13:48
                                                    No wiesz? ja jestem kot arystokrata i po obsranych dachach nie latam.:-)
                                                  • Gość: kropka! Re: a ja chcę się zakochać! IP: 192.168.100.* 26.02.02, 13:55
                                                    dlaczego tak od razu z grubej rury?
                                                    to bierzesz mnie w worku, czy nie?
                                                  • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 26.02.02, 14:04
                                                    Bojem się....wiesz nie można tak od razu to intymnego pożycia....

no i mnie nie naciskaj bo sie w sobie zamknę....
                                                  • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 14:09
                                                    no nie! to nie kot, to slimak, jeszcze straszy, że się zamknie...w swojej
                                                    skorupce, to Ty wcale nie masz futerka!
                                                    buuuu
                                                    ;((

> Bojem się....wiesz nie można tak od razu to intymnego pożycia....
                                                    >
                                                    > no i mnie nie naciskaj bo sie w sobie zamknę....

• Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 26.02.02, 14:12
                                                    już ty się o moje futerko nie martw:-)

ale wiesz ja dużo podróżuję...możemy na początku tak korespondencyjnie....

:-)
                                                  • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 14:14
                                                    co chcesz korespondencyjnie...?!
                                                  • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 26.02.02, 14:43
                                                    no...wiesz. poznawać się...bo nie można tak ostro od razu...

widać, ze shreka nie oglądałaś....ech
                                                  • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 15:27
                                                    nie oglądałam, jakoś nie mogłam sie zebrać, żeby pójść do kina, choć mam
                                                    b.blisko;))

> no...wiesz. poznawać się...bo nie można tak ostro od razu...
                                                    >
                                                    > widać, ze shreka nie oglądałaś....ech

• ronja Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 14:57
                                                    Sorry ze podczytuje, ale cytaty ze Szreka mnie powalają:))))
                                                    Buziak, Kropeczko!
                                                  • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 15:29
                                                    buziaki, Rońka!
                                                  • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 26.02.02, 15:35
                                                    musisz nadrobić zaległość w swiatowej kinematografii:-))))

• kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 15:37
                                                    postaram się...;))
                                                  • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 26.02.02, 15:40
                                                    No to jak będzie z tym naszym romansem kropeczko?
                                                  • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 15:42
                                                    sam napisałeś, najpierw będzie wirtualny ;))
                                                  • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 26.02.02, 15:58
                                                    Nie zrozum mnie źle, mimo, iż arystokrata...to lekko wstydliwy:-)
                                                  • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 16:01
                                                    to ja już nic nie rozumiem ;((
                                                  • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 26.02.02, 16:02
                                                    A kto zrozumie facetów?:-)
                                                  • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 16:03
                                                    no właśnie...i co ja mam teraz począć?
                                                  • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 26.02.02, 16:11
                                                    Cóż ja biedny mogę:-)))))
                                                    trzeba czasu:-)
                                                  • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 16:16
                                                    a skąd piszesz?
                                                  • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 26.02.02, 16:20
                                                    z centrum stolycy:-)
                                                  • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 16:28
                                                    z dworca centralnego, hi, hi, hi
                                                    ;))
                                                  • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 26.02.02, 16:30
                                                    nie koniecznie:-) ale tuż obok:-)
                                                  • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 16:32
                                                    to aktivist ma tam siedzibę?
                                                  • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 26.02.02, 16:36
                                                    a ty znow z tym aktivistem...nie pracuje w aktiviscie.
                                                  • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 16:37
                                                    bo cały czas się wyświetla i co ja na to poradzę!
                                                  • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 26.02.02, 16:48
                                                    moze ktoś się za mnie podaje z innego maila...ja pracuje w plus gsm:)
                                                  • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 16:50
                                                    oooooo, witaj kliencie!;)))

• Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 26.02.02, 16:54
                                                    jaki kliencie?
                                                  • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 16:55
                                                    jadąc do domku, pomacham Ci chusteczką, ok?
                                                  • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 27.02.02, 10:17
                                                    dobra, ale wiesz tyle kotków macha mi chusteczkami, skad bede wiedzial, ze to
                                                    ty?:-)
                                                  • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 27.02.02, 10:18
                                                    ja nie jestem kotką!!
                                                    rozpoznasz mnie bez trudu!
                                                    ;)
                                                  • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 27.02.02, 10:21
                                                    widzę, że mamy tu jednego zazdrosnego kitka, hehehehe

no mam nadzieję, ze nago nie jeździsz komunkacją miejską:-))))
                                                  • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 27.02.02, 10:30
                                                    za kogo ty mnie uważasz, co?
                                                    i nie jeżdżę komunikacją!
                                                  • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 27.02.02, 10:34
                                                    aaa widzę samochodem sie jeździ...no ładnie:-) wpadnijpo mnie:-)
                                                  • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 27.02.02, 10:38
                                                    a ty na piechotę drepczesz ?? nie wierzę!
                                                  • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 27.02.02, 10:52
                                                    aaa widzę samochodem sie jeździ...no ładnie:-) wpadnijpo mnie:-)
                                                  • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 27.02.02, 10:54
                                                    dlaczego się powtarzasz?
                                                  • Gość: anselmo Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.aktivist.pl 27.02.02, 10:59
                                                    koniec rozmowy. znalazlem swoja ksieżniczke. pa korpenjo:-)
    • Gość: cholka Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.wroc.gazeta.pl 22.02.02, 15:36
      Wiosna idzie czas sie wiec zakochac!
    • Gość: mw Re: a ja chcę się zakochać! IP: *.chello.pl 24.02.02, 21:40
      zakochaj sie we mnie, co mi tam :)! a nóż ? :)
      • Gość: doradca Re: a ja chcę się zakochać! MW !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 22:20
        A nie sądzisz, że dziewczyzna woli prawdziwego mężczyznę od takiego
        niewiadomo-co-skrótka ? :)
        A ten skrótek to oznacza może:
        M-iękki
        W-ujek ??:))

hi,hi

Gość portalu: mw napisał(a):

> zakochaj sie we mnie, co mi tam :)! a nóż ? :)

• motor Re: a ja chcę się zakochać! MW !!! 25.02.02, 14:19
          To było smieszne - ale Ty też masz dziwny pseudonim Doradca
          To ten koleś którego należy nosić pod pachą?
          Nie jestem pewien, czy taka krucha istota jaką jest Kropka - może się podiąć
          targania faceta - miłej zabawy
          • ania1 Re: !!!!!! MW !!! 25.02.02, 19:39
            Hm....ksywka intrygująca......Marzenia Wariata, no ewentualnie odwracając
            trochę Wielka Miłość........dalej spekulowała nie będę,może ktoś tu po prostu
            lubi Łysiaka.(jest książka o takim tytule,to dla niewtajemniczinych)
            Pozdrawiam kimkolwiek jesteś:))))
            • Gość: mw Re: !!!!!! MW !!! IP: *.chello.pl 25.02.02, 20:11
              dziekuję za pozdrowienia i też Cię ciepło pozdrawiam ;)
        • Gość: mw Re: a ja chcę się zakochać! men_ IP: *.chello.pl 25.02.02, 20:09
          men_ biedoto, tuś przywlókł się za mną, za nickiem "doracy" schowany ? :))
          czyżby rola do gustu Ci nie przypadła ? :))
          • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! men_ 26.02.02, 09:34
            ????????
            ;)
            • kitek1 to ty nie menofanka............... 26.02.02, 09:37
              ????????????
              :)
              • kropka! Re: to ty nie menofanka............... 26.02.02, 09:40
                a doradca to men? nie wiedziałam
                • men_ Re: to ty nie menofanka............... 26.02.02, 19:16
                  Skrótek (WM) ma menofobię :)))
                  • kitek1 Re: to ty nie menofanka............... 26.02.02, 19:18
                    Wielka Menda:)
                    • kropka! Re: to ty nie menofanka............... 27.02.02, 09:12
                      ;))
                      • kitek1 witaj kropeczko...... 27.02.02, 09:14
                        buziaczek poranny:)
                        i milej zabawy z anzelmem:(
                        • kropka! Re: witaj kropeczko...... 27.02.02, 09:19
                          cześć kitek, a gdzie Twój usmiech?
                          ;)))
                          • kitek1 Re: witaj kropeczko...... 27.02.02, 09:22
                            ogolnie sie usmiecham, jak zawsze:)
                            tylko tutaj, jak widze twoje zabawy z anzelmem,
                            to sie troszeczke martwie,
                            czy pamietasz, o "naszej sciezce pod reglami",:)))
                            • kropka! Re: witaj kropeczko...... 27.02.02, 09:27
                              uśmiechnij się, pamiętam, pamiętam...;))
                              ale to Ty uciekłeś ! ;((
                              • kitek1 Re: witaj kropeczko...... 27.02.02, 09:30
                                sorrki, jak ci sie tak wydalo:)
                                nie uciekamy, tylko na chwilke w realu znikamy:)
                                • kropka! Re: witaj kropeczko...... 27.02.02, 09:32
                                  jeśli tak nie było to fajnie;))
                                  ale tak to odebrałam
                                  • kitek1 Re: witaj kropeczko...... 27.02.02, 09:34
                                    zawsze sobie moze pomailowac,
                                    jak by to nam mialo sprawic przyjemnosc:)
                                    • kropka! Re: witaj kropeczko...... 27.02.02, 09:41
                                      a Tobie by sprawiło?
                                      • kitek1 Re: witaj kropeczko...... 27.02.02, 09:44
                                        sprawiloby kropeczko:)))
                                        narazie spadam w real,
                                        milego cd. dnia:)
                                        • kropka! Re: witaj kropeczko...... 27.02.02, 09:47
                                          znowu???
                                          wystawiasz moja cierpliwośc na próbę ?;)
                                          • kitek1 Re: witaj kropeczko...... 28.02.02, 09:03
                                            ale wracam do Ciebie:)
                                            • kropka! Re: witaj kropeczko...... 28.02.02, 09:23
                                              tak, jak ja już musze wychodzic do domu..;)
                                              • kitek1 Re: witaj kropeczko...... 28.02.02, 09:26
                                                a ja zaraz musze isc do beznetowej pracy:(
                                                @:)
                                                • kropka! Re: witaj kropeczko...... 28.02.02, 09:31
                                                  to Ty z domu piszesz?
                                                  kurcze, jak można nie mieć w pracy netu!!!???
                                                  • kitek1 Re: witaj kropeczko...... 28.02.02, 15:49
                                                    na takim zadupiu,
                                                    i w takiej firmie wszystko mozliwe,
                                                    ale wlasnie jestem na etapie szukania sponsorow obnetowania sluzbowego:)
                                                  • kropka! Re: witaj kropeczko...... 28.02.02, 15:55
                                                    powodzenia!
                                                    jestes sam sobie panem?;)
                                                  • kitek1 Re: witaj kropeczko...... 28.02.02, 15:57
                                                    w domu tak,
                                                    a w firmie, jak to w firmie w przeskomplikowanych ukladach zaleznosciowych,
                                                    ale podobno madry jestem, to siem mnie troche sluchaja:)
                                                  • kropka! Re: witaj kropeczko...... 28.02.02, 16:08
                                                    jestes pewien, może tak Ci się tylko wydaje..?;)
                                                    hi, hi, hi...
                                                  • kitek1 Re: witaj kropeczko...... 28.02.02, 16:37
                                                    nawet jak sie bufonom wydaje,
                                                    to na szczesie dla siebie,
                                                    nie zdaja sobie z tego sprawy:)
                                                    szybka kropeczko:)))
                                                  • kropka! Re: witaj kropeczko...... 28.02.02, 16:41
                                                    co, ja mam być szybka? ,
                                                    czy sądzisz, że jestem szybką?
                                                  • kitek1 Re: witaj kropeczko...... 01.03.02, 08:04
                                                    co slychac kropeczko,
                                                    w temacie Twojego zakochiwania sie:)
                                                  • kropka! Re: witaj kropeczko...... 04.03.02, 10:00
                                                    nic nie słychać...
    • enancjo Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 10:02
      .. amor vincit omnia .. czyli milosc wszystko zwycieza..
      .. pozdrowienia dla kropka !!!
      Enancjo
      • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 10:04
        buziaki dla Ciebie, Enancjo
        ;))
        • enancjo Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 10:11
          kropka! napisał(a):

> buziaki dla Ciebie, Enancjo
          > ;))

.. od razu cieplej .. ale u Ciebie determinacja !! :)))
          .. zwrotne i lotne dla Ciebie tez .
          Enancjo
          • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 10:15
            mam nadzieję, że niebawem dolecą ;))
            • enancjo Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 11:07
              kropka! napisał(a):

> mam nadzieję, że niebawem dolecą ;))

.. musowo .. doleca .. a jak nie to dostarcze
              ktoregos dnia sam...

Enancjo
              • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 11:11
                już czekam z niecierpliwością ...!!!
                ale teraz chyba je wiatr zawrócił...
                ;)))
                • enancjo Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 11:17
                  kropka! napisał(a):

> już czekam z niecierpliwością ...!!!
                  > ale teraz chyba je wiatr zawrócił...
                  > ;)))

eee...tam nie zawrocily .. wieje z polnocnego-zachodu
                  to musikowo doleca nawet bez turbodopalaczy ktore im
                  podlaczylem na wszelki wypadek.
                  Enancjo
                  • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 11:22
                    tak mówisz...to dlaczego ich jeszcze nie ma !? ;(((
                    • enancjo Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 11:40
                      kropka! napisał(a):

> tak mówisz...to dlaczego ich jeszcze nie ma !? ;(((

.. hmm.. moze nie poczulas ...
                      .. wysylam powtorke i z programem samonaprowadzajacym!!!
                      .. zniakm na dzis .. milego
                      Enancjo
                      • kropka! Re: a ja chcę się zakochać! 26.02.02, 11:44
                        ooooo, teraz lepiej, o wiele lepiej !!!
                        ale warto było czekać ;)))
                        • ja_nek Re: a ja chcę się zakochać! 04.03.02, 14:12
                          Kropeczko, proszę się nie chować między listami na wątku, bo Cię znaleźć nie
                          można.

Pozdrawiam
                          Janek
                        • ja_nek Re: a ja chcę się zakochać! 04.03.02, 14:19
                          Kropeczko, proszę się nie chować między listami na wątku, bo Cię żaden amant nie
                          znajdzie. Pozwól się znaleźć dziewczyno.

Pozdrawiam
                          Janek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka