Dodaj do ulubionych

Mandaryn_ko ! Właśnie słyszę ...

20.04.04, 09:23
... w radio piosenkę "Piechotą do lata", jedną
z moich ulubionych !

Jakoś nie mogę się powstrzymać aby jej tu nie umieścić !

"Znów przyjdzie maj, a z majem bzy
I czekać mam na lepsze dni
Znów przyjdzie mi nosić przykrótkie sny

Do lata, do lata, do lata
Piechotą będę szła
Na, na, na, na....

Znów kupisz mi coś na imieniny
Mmmm ja to wiem i czuję, że

Znów przyjdzie mi nosić przykrótkie sny

Do lata...

Przykrótkie sny nie w porę zbyt lekko się ubiorę
Noc długa, świt w szronach i wiosna spóźniona
I twoje słowa zimne, że nie ma drogi innej

Do lata, do lata, do lata
Tak dłuży się czas...
Gdybyś tylko chciał

To było by to lato już
I słońce i szaleństwo burz
Lecz dajesz mi tylko przykrótkie sny
Więc do lata, do lata do lata
Piechotą będę szła..."

Pozdrawiam wszystkich i znikam na cały dzień...

Obserwuj wątek
    • troll16 a ja... 20.04.04, 09:29
      a ja chciałabym powiedziec, ze mam dzis imieniny :)))))))
      • harriet_makepeace Re: a ja... 20.04.04, 09:40
        proponuję zajrzeć do skrzynki trolinko :)
        • troll16 Re: a ja... 20.04.04, 09:43
          zajrzałam!!!!!!
          zgadłas :))))
          bardzo dziekuje :)
          bedzie co w Powsinie swietowac :)
      • samowolny Re: a ja... 20.04.04, 09:55
        troll16 napisała:

> a ja chciałabym powiedziec, ze mam dzis imieniny :)))))))

trolinko najlepszego imieninowego:)

• troll16 Re: a ja... 20.04.04, 09:57
          a dziekuje :)) imieninki fajna rzecz, jeszcze w taka pogode :))
          • samowolny Re: a ja... 20.04.04, 10:05
            troll16 napisała:

> a dziekuje :)) imieninki fajna rzecz, jeszcze w taka pogode :))

zawsze to jakaś okazja do imprezowania:)))
      • m_alina Re: a ja... 20.04.04, 10:03
        Niech żyje nam Trollinka 100 lat w sczęściu nieustającym:))
        Wirtualny bukiet róż dla CIebie:)))
        • troll16 Re: a ja... 20.04.04, 10:09
          czy aby napewno czerwonych Malinko?? ;))

baardzo dziekuje :)
          • m_alina Re: a ja... 20.04.04, 10:14
            Trollinko, same czerwone, jakżeby inaczej?
            Wielkie, pąsowe, ścielę do stóp:)
            • troll16 Re: a ja... 20.04.04, 10:15
              no Malinko, tego sie nie spodziewałam :))
              teraz to moge tylko was na kawe i torcik zaprosic :))
              • samowolny Re: a ja... 20.04.04, 10:18
                kawy nie pijam..ale na tort sie wprosze:))
                • troll16 Re: a ja... 20.04.04, 10:19
                  dla Samowolnego herbatka? prosze baardzo :)) a torcik owszem :)) chyba
                  czekoladowy dzis mamy :))
                  • samowolny Re: a ja... 20.04.04, 10:26
                    herbata , torcik a ja tak z gołymi ręcyma przylazłem..
                    ale juz zaopatrzony w bukiecik frezji przesyłam wirtualnie...:))
                    • troll16 Re: a ja... 20.04.04, 10:28
                      :)))) dziekuje, piekne :)) swoja droga, uwielbiam dostawac kwiaty, nawet tak
                      troche bardziej realnie :))
                      • samowolny Re: a ja... 20.04.04, 10:32
                        troll16 napisała:

> :)))) dziekuje, piekne :)) swoja droga, uwielbiam dostawac kwiaty, nawet tak
                        > troche bardziej realnie :))

ja natomiast jak większośc facetów jak mam dostać kwiaty to mówie
                        że "kwiatów ....nie pije"..:))))))))
                        • troll16 Re: a ja... 20.04.04, 10:37
                          jak dostaje kwiatki to sie tylko ładnie usmiecham i dziekuje :)) ostatnio
                          wczoraj dostałam i było bardzo miło :))
              • m_alina Re: a ja... 20.04.04, 10:25
                mniam:)
                poproszę kawałek:)
                • troll16 Re: a ja... 20.04.04, 10:26
                  prosze bardzo... kawka czy herbatka??

aa jaki prezent mi przyniosłas ?? ;))
                  • m_alina Re: a ja... 20.04.04, 10:38
                    Mam dla Ciebie obrazek - sama malowałam. To taka stara łódź, do połowy
                    wypełniona wodą, cała skryta w trzcinach przy pomoście. Trochę jesiennych
                    krzaczków po drugiej stronie wody.
                    Czy teraz moge liczyć na kawkę;))
                    • troll16 Re: a ja... 20.04.04, 10:40
                      na kawke- nawet bez obrazka :))
                      gorzej byłoby z torcikiem :))
                      obrazek sliczny :))
                      jestes malinko malarka? :)
                      • m_alina Re: a ja... 20.04.04, 10:43
                        bardzo domorosłą rysowniczką raczej:) Chowam wszystko skrzętnie, aby światła
                        dziennego nie widziało i słonca nie straszyło:)
                        Ale lubię to robić, więc od czasu do czasu powstaje cos nowego.
                        • troll16 Re: a ja... 20.04.04, 10:49
                          chowasz, chowasz, ale Trollince dasz??

ja mam dzis zajecia z plastyki- warsztaty terapeutyczne :))
                          osobiscie jednak wole pisac :))
                          • m_alina Re: a ja... 20.04.04, 10:52
                            Trollince dam najładniejszy, a Trollinka da mi jeszcze kawałek torcika;))
                            • troll16 Re: a ja... 20.04.04, 10:55
                              a da, da :)) a moze cos razem Malinko upieczemy?
                              w czym jestes najlepsza?

mi, mówiac skromnie, serniczki na zimno pyszne wychodza :))
                              • m_alina Re: a ja... 20.04.04, 11:00
                                Mój serniczek upieczony z rodzynkami i skórka pomaraczową znika, wyparowuje,
                                ulatnia się, dematerializuje nie wiadomo kiedy;)
                                • troll16 Re: a ja... 20.04.04, 11:04
                                  ojej, juz mi slinka cieknie...
                                  gdybym nie lubiła słodyczy tak jak lubię byłabym szczuplutką Trollinką ;))
                                  to moze jednak jakas sałatke zrobimy?
                                  serniczek chyba szybciej sie zdematerializuje niz zdazysz go zrobic... ;))
                                  • m_alina Re: a ja... 20.04.04, 11:08
                                    Nie przesadzaj z tą szczupłością Trollinko:)) 36/38 to całkiem nieźle:)) A
                                    jakby cos nam się przadarzyło po serniczkach to pójdziemy do sklepu dla
                                    puszystych:))
                                    Sałatka może być, ale Ty robisz, ja patrzę:)
                                    • troll16 Re: a ja... 20.04.04, 11:15
                                      oj widze, ze wszyscy dokładnie to forum czytaja ;)) i nic sie tutaj nie
                                      ukryje :))
                                      do sklepu dla puszystych mozemy sie wybrac- poogladamy rzeczy, których nigdy
                                      nosic nie bedziemy ;))
                                      "Ty robisz, ja patrze"- hehehe.. nie ma tak..ja zarzadzam a Ty kroisz :)) ok?
                                      • m_alina Re: a ja... 20.04.04, 11:21
                                        No dobrze:) ale potem zjadam 3/4 całości;)
                                        • troll16 Re: a ja... 20.04.04, 11:24
                                          tak tez nie ma zjadamy po połowie :)) chyba, ze jaki przystojny ksiaze
                                          (najlepiej sklonowany) sie zjawi to chyba pozwolimy mu Malinko co nieco
                                          spróbowac?
                                          oczywiscie pod warunkiem, ze obie dostaniemy bukieciki jakichs wiosennych
                                          kwiatków... :))
                                          • m_alina Re: a ja... 20.04.04, 11:26
                                            Trollinko, zakładaj buty, lecimy, Samowolny nas zaprasza:))
                                            • troll16 Re: a ja... 20.04.04, 11:28
                                              myslisz, ze sie sklonował, ma dwa bukiety kwiatków i cos dla nas upiekł???
                                              • samowolny Re: a ja... 20.04.04, 11:31
                                                troll16 napisała:

> myslisz, ze sie sklonował,

tak bede w dwóch postaciach dla was :ojcem i bratem:))))
                                                • troll16 Re: a ja... 20.04.04, 11:36
                                                  a dla kogo ojcem a dla kogo bratem? :)
                                                  • samowolny Re: a ja... 20.04.04, 11:44
                                                    troll16 napisała:

> a dla kogo ojcem a dla kogo bratem? :)

dla kazdej z osobna i dla dwóch na raz:)))
                                                • m_alina Re: a ja... 20.04.04, 11:40
                                                  a ja mam juz obu, więc pozostań rycerzem;) tego jeszcze nie mam;)
                                                  • troll16 Re: a ja... 20.04.04, 11:46
                                                    ja nie mam ani jednego wiec mozesz byc i ojcem i bratem.. wybór nalezy do
                                                    Ciebie :))
                                                  • samowolny Re: a ja... 20.04.04, 11:51
                                                    troll16 napisała:

> ja nie mam ani jednego wiec mozesz byc i ojcem i bratem.. wybór nalezy do
                                                    > Ciebie :))

jestem juz w obu postaciach więc zadna z tych "ról" nie jest mi obca:))
                                                  • troll16 Re: a ja... 20.04.04, 11:54
                                                    hmm..mozesz sie wpasowac :))
                                                    ja przyznam, ze w zadnej z tych ról nie jestem :)
                                                  • samowolny Re: a ja... 20.04.04, 11:48
                                                    m_alina napisała:

> a ja mam juz obu, więc pozostań rycerzem;) tego jeszcze nie mam;)

dobrze rycerzem i będe strzegł twoich dzieł rękoma twymi narysowanych przed
                                                    światłem tego świata:))
                                                  • m_alina Re: a ja... 20.04.04, 11:57
                                                    wyśmienicie:)) raz w miesiącu możesz jeszcze upolowac smoka:)
                                                  • samowolny Re: a ja... 20.04.04, 12:13
                                                    smoków ci coraz mniej dlatego z tym miesięcznym limitem moga byc kłopoty:)
                                                  • m_alina Re: a ja... 20.04.04, 12:17
                                                    wierze w Ciebie rycerzu:)
                                                    weź się w garść i nie lamentuj za wczasu:)
                                                  • troll16 Re: a ja... 20.04.04, 12:43
                                                    widze Malinko, ze wiara nieustajaca :)
                                                  • m_alina Re: a ja... 20.04.04, 12:49
                                                    Tak Trollinko:)
                                                    Rycerz to rycerz - sama rozumiesz:) A ten w dodatku jest duży i nie boi sie
                                                    burzy i jest hajprawdziwszy:)
                                                  • troll16 Re: a ja... 20.04.04, 12:51
                                                    widze, ze przez Malinke sprawdzony :)) najwazniejsze, bezsprzecznie, to to zeby
                                                    burzy sie nie bał :))
                                                  • m_alina Re: a ja... 20.04.04, 13:29
                                                    Trollinko, ten rycerz sprawdzony i nieustraszony:)
                                                  • samowolny Re: a ja... 20.04.04, 12:53
                                                    m_alina napisała:

>i nie boi sie burzy

tak burzy sie nie boje i nie straszne mi pioruny bo jestem..uziemiony:))))
                                                  • m_alina Re: a ja... 20.04.04, 12:59
                                                    no tak rycerzu, przyspawałeś sobie tę niebieską wstążkę nieopatrznie i teraz
                                                    masz:))
                                                    Na wyprawy jednak idź śmiało i ze smokiem dzielnie walcz:) Twój giermek
                                                    zapodział się gdzieś niecnota:) Pewnie w dalszym ciągu składa swój pocałunek w
                                                    depozyt u swej lubej:)
                                                  • samowolny Re: a ja... 20.04.04, 13:10
                                                    w rycerskim stanie jest czas na walke i na odpoczywanie tedy jak tylko larum
                                                    zagrają wszyscy rycerze na koń wsiadają:))
                                                    a giermkowi dałem 3 dni na zaznajomienie sie z praca i załatwieniem prywatnych
                                                    spraw .A co robi? no przez okno do alkowy przeciez nie będe zaglądał:))
                                                  • samowolny Re: a ja... 20.04.04, 13:12
                                                    m_alina napisała:

> no tak rycerzu, przyspawałeś sobie tę niebieską wstążkę nieopatrznie i teraz
                                                    > masz:))

owa wstążka mnie nie uwiera a jej ciężar właściwy jest bliski zera:)))
                                                    totez nie ciąży na moim ciele więc bądź spokojna mój ty aniele:)))))
                                                  • m_alina Re: a ja... 20.04.04, 13:25
                                                    Ach rycerzu, już myslałam, że owa wstęga Ci ciąży ukrutnie:) Giermek zwany
                                                    Hetacusem śle listy tęskne, do wyprawy mu spieszno. Rumaka zagubił i pieszdo do
                                                    lata będzie szedł to trochę sobie na niego poczekamy;)
                                                  • samowolny Re: a ja... 20.04.04, 13:31
                                                    piechota idzie powiadasz..no indianie ponoć wszędzie biegaja a odpoczywaja
                                                    idąc:)) tedy za ich przykładem chyba leniwi sie w drodze:)
                                                  • m_alina Re: a ja... 20.04.04, 13:44
                                                    rycerzyku, wyobrażasz sobie giermka w pióropuszu i w barwach wojennych? bo ja
                                                    nie za bardzo. Chciałbyś mieć takiego giermka? Cała szlachta zaściankowa będzie
                                                    pękać ze śmiechu:))
                                                  • samowolny Re: a ja... 20.04.04, 13:54
                                                    m_alina napisała:

> rycerzyku, wyobrażasz sobie giermka w pióropuszu i w barwach wojennych? bo ja
                                                    > nie za bardzo. Chciałbyś mieć takiego giermka? Cała szlachta zaściankowa
                                                    będzie pękać ze śmiechu:))

przykład indianina był dla zobrazowania pieszej wycieczki:))) a giermka chce w
                                                    stosownym przyodzieniu zreszta juz owy przyodziewek jest wyszykowany czeka w
                                                    magazynie odzieży ochronnej:))))))

• m_alina Re: a ja... 20.04.04, 14:06
                                                    A to nieśpieszno mu wcale, a Ty rycerzu wciąż cierpisz z powodu... no
                                                    wiesz....jak by tu rzec.... przyłbicy nieco przyskrzynionej? Giermek do pomocy
                                                    musi być i basta! Nie może mój rycerzyk cierpieć mąk okrutnych, me serce pęknie
                                                    z żałości wielkiej.
                                                  • samowolny Re: a ja... 20.04.04, 14:13
                                                    Och nietrwórz sie pani moja wszak nie gniecie mnie zbroja moja
                                                    a ze łeb mam zakuty to zwyczajne jak na nogach buty:))
                                                    Tedy rozchmurz lica swoje bo sie trworzy serce moje
                                                    żem twej troski jest przyczyną choc nie jest to moja winą:))
                                                  • Gość: pani dyrektor Re: a ja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 14:24
                                                    to ja -giermek, właśnie skończyłam rumakowi czyścić podkowy,bo zbroja lśni jak
                                                    lustro, tylko trochę zniekształca obraz.......ale jestem śliczna !!!!
                                                  • m_alina Re: a ja... 20.04.04, 14:31
                                                    gdzież tam śliczna szlachcianka za giermka! Tobie panno droga pierze z nami
                                                    drzeć, pieśni pochwalne dla rycerstwa układać i hafty równe na płótnach tkać:))
                                                  • m_alina Re: a ja... 20.04.04, 14:26
                                                    widzę,żeś panie w świecie często bywał i mowę masz wykwintną, my tu zaściankowe
                                                    szlachcianki nieczęsto takich kawalerów gościmy. Rycerzu przeniły siądź i
                                                    pokosztuj naszych przednich piw lechickich a ja tymczasem pogonię panny w
                                                    akierzu i darcia pierza dopilnuję:))
                                                  • Gość: pani dyrektor Re: a ja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 14:30
                                                    to panny się tak drą jak wściekłe, a nie pierze! jakiś rycerzyk je
                                                    podszczypuje :)))
                                                  • samowolny Re: a ja... 20.04.04, 14:37
                                                    m_alina napisała:

> Rycerzu przeniły siądź i
                                                    > pokosztuj naszych przednich piw lechickich a ja tymczasem pogonię panny w
                                                    > akierzu i darcia pierza dopilnuję:))

Piwo przednim jest trunkiem tedy siąde przy lawie i kufel uchwyce
                                                    ten wielki co przypomina od kwiatów donice :))
                                                    A pierze mosciapanno jak mnie pamięć nie myli
                                                    drze sie na jesieieni... toście sie spóźnili:)))
                                                  • m_alina Re: a ja... 20.04.04, 14:46
                                                    to i na gospodarowniu się znacie, nie masz słów, którymi nachwalić Cię rycerzu
                                                    można:) Nie darmo serce mi podpowiadało żeście dzielni, nieustraszeni,
                                                    gospodarni, tedy skromny całus złożę na Twym licu płonąc wstydem cała:)
                                                    Trzeba mi doglądać robót wszelkich, tedy oddalę się na chwilę panie:)
                                                  • samowolny Re: a ja... 20.04.04, 14:54
                                                    całus twój mościapanno na me lico złożony spowodował rzem stał sie dziwnie
                                                    osłabiony:))
                                                    albo to piwa onego jest to przyczyna ale musze wypic krugi kufel aby diagnoze
                                                    trafną postawić:)))
                                                  • samowolny Re: a ja... 20.04.04, 12:51
                                                    m_alina napisała:

> wierze w Ciebie rycerzu:)
                                                    > weź się w garść i nie lamentuj za wczasu:)

och Pani ty jednym słowem przywracasz mnie "do poziomu" juz zadnego zwątpienia
                                                    we mnie nie ma:))
                                            • samowolny Re: a ja... 20.04.04, 11:29
                                              nie ma sprawy..tylko sie nie kłućcie która co zamawia:)))))))bo widze że macie
                                              problem z ustaleniem menu:))
                                              • troll16 Re: a ja... 20.04.04, 11:36
                                                ja juz mówiłam, dietetycznie- poprosze o sałatke :)) a co dla Was?
                                              • m_alina Re: a ja... 20.04.04, 11:38
                                                zamówimy każdy co innego i pokosztujemy trzech potraw od razu:))
                                                • troll16 Re: a ja... 20.04.04, 11:39
                                                  potrójna rozkosz... brzmi obiecujaco :))))))
                                                  • m_alina Re: a ja... 20.04.04, 11:41
                                                    no to co zamawiamy? wybieram naleśniki z jagodami w śmietanie:))
                                                • samowolny Re: a ja... 20.04.04, 11:46
                                                  m_alina napisała:

> zamówimy każdy co innego i pokosztujemy trzech potraw od razu:))

to proponuje chińska restauracje..:)) ja biore wieprzowine w sosie słodko-
                                                  kwasnym:))
                                                  • troll16 Re: a ja... 20.04.04, 11:47
                                                    a ja chce sałatke... z chinskiego to najwqyzej ryz z warzywami :)
                                                  • samowolny Re: a ja... 20.04.04, 11:52
                                                    troll16 napisała:

> a ja chce sałatke... z chinskiego to najwqyzej ryz z warzywami :)

a na deser banan opiekany w miodzie w polewie czekoladowej..:)
                                                  • troll16 Re: a ja... 20.04.04, 11:55
                                                    ech, tuczace, ale jakie pyszne...
                                                    moja kolezanka robiła kiedys takie banany zapiekane w jakims ciescie- tez
                                                    pycha :))
                                      • samowolny Re: a ja... 20.04.04, 11:23
                                        dziewczyny zamiast siedzieć w kuchni idźcie do knajpki i macie podane i bez
                                        roboty, po co robic cos czego nie lubicie czynić?:))
                                        • troll16 Re: a ja... 20.04.04, 11:25
                                          a kto powiedział, ze nie lubimy?
                                          ja osobiscie, czasem cos upichcic lubie :))
                                          • Gość: pani dyrektor Re: a ja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 13:16
                                            no pięknie! kazaliście iść piechotą, idę ,ide i ledwo doszłam, a wy już
                                            zajadacie pyszności.....ale jestem!!!, nie dałam sie "wykolegować" :)))), od
                                            dzisiaj będę nosiła hulajnogę,może kiedyś sie przyda i wtedy zdąże i ja na
                                            kawałeczek tortu imieninowego.A teraz życzenia : dużo zdrowia....a o resztę
                                            martw się sam .....:))))))
                                            • troll16 Re: a ja... 20.04.04, 13:24
                                              zdazyła pani, zdazyła :))
                                              ja juz sie na wykłady zabieram papa :)
                                              milego ucztowania :)
                                              • troll16 Re: a ja... 20.04.04, 13:26
                                                dziekuje baardzo za zyczenia :))
      • mandaryn_ka Re: a ja... 20.04.04, 15:34
        Wszystkiego naj, naj, naj dla mojej imienniczki :-)
        Cmok!

Przyznasz Trollciu, że nadano nam śliczne imię ? :-)
        • troll16 Re: a ja... 20.04.04, 19:47
          a wiec imie przepiekne :)
          w takim razie i Tobie wszystkiego naj :))
    • mandaryn_ka Re: Mandaryn_ko ! Właśnie słyszę ... 20.04.04, 15:26
      Dziś są moje imieniny...:-)

i stąd nie mogłam Ci podziękować za piosenkę :-)

Pozdrawiam wszystkich serdecznie cieszę się, że już koniec pracy i idę do
      domku, aby odpocząć. Ale z drugiej strony to miłe, że tyle ludzi w pracy o mnie
      pamiętało...Nie spodziewałam się tego...
      • m_alina Re: Mandaryn_ko ! Właśnie słyszę ... 20.04.04, 15:34
        Mandarynko, z wielkim bukietem stoję dużo szczęścia życzę:))
      • samowolny Re: Mandaryn_ko ! Właśnie słyszę ... 20.04.04, 15:40
        najlepszego mandarynko życze :)
        • mandaryn_ka Re: Mandaryn_ko ! Właśnie słyszę ... 20.04.04, 16:55
          Malinko, Samowolny -
          serdeczne dzięki ! :-)
    • troll16 :)))))) 20.04.04, 23:14
      Chciałabym raz jeszcze wszystkim forumowiczom podziekowac za zyczenia, kartki,
      maile... :)) mam nadzieje, ze zyczenia sie spełnia co do jednego :)
      sprawiliscie mi bardzo duzo radosci... :))

buziaki
      • hetacus Re: :)))))) 20.04.04, 23:26
        bo Cię lubimy Trollu :-)
        • troll16 Re: :)))))) 20.04.04, 23:35
          Hetacus wypowiadajacy sie w liczbie mnogiej :)) alez mi miło :))
          • hetacus Re: :)))))) 20.04.04, 23:38
            W tym wypadku nie była ryzyka popełnienia błędu - lubiana jesteś powszechnie
            Trollinko i mogłem z czystym sumieniem użyć liczby mnogiej :-)
            • troll16 Re: :)))))) 20.04.04, 23:41
              lubiana powszechnie?? a skad Hetacusy takie informacje maja ? :))
              • hetacus Re: :)))))) 20.04.04, 23:43
                z obserwacji wątków solenizantko ;-)
                • troll16 Re: :)))))) 20.04.04, 23:46
                  no tak cos nieco zauwazyłam- kiedys nieopacznie podałam rozmiar ubran jaki
                  nosze w pewnym baardzo długim watku, a teraz wszyscy wszystko wiedza ;))
                  pewnie i Hetacus bacznie obserwuje i wszystko o Trollince juz wie :)
                  ale Trollinka tez archiwum sobie przegladała ;))
                  • hetacus Re: :)))))) 20.04.04, 23:50
                    hmmmmm, taki dokładny nie jestem, o rozmiarze Twoich ubrań nic nie wiem ;-)
                    Trzeba będzie nadrobić zaległości i przejrzeć niektóre wątki, coś najwyraźniej
                    mi umknęło :-)
                    a w archiwum o mnie to na szczęście nic ciekawego nie ma ;-)
                    • troll16 Re: :)))))) 20.04.04, 23:54
                      hehehe :)) Malinka mi dzis przypomniala jaki rozmiar ubran nosze :)) ale prosze
                      bardzo zaległosci trzeba nadrobic :)
                      • hetacus Re: :)))))) 20.04.04, 23:57
                        ha, ha, nawet nie zdążyłem przeczytac tego wątku w całości ;-)
                        jako jego założyciel chyba powinienem, zwłaszcza, że - jak piszesz - różne
                        ciekawe rzeczy można w nim znaleźć :-)
                        • troll16 Re: :)))))) 20.04.04, 23:59
                          pora nadrobic zaleglosci :)) ale moze tego nie rób, w koncu to tylko rozmiaru
                          ubraniowe... wymiarów jeszcze nie podawałam ;))
                          • hetacus Re: :)))))) 21.04.04, 00:02
                            troll16 napisała:

wymiarów jeszcze nie podawałam ;))

ha, ha, teraz jest dobra okazja, już północ, dzieci śpią ;-)
                            • troll16 Re: :)))))) 21.04.04, 00:05
                              widze, ze jestes chetny ;)) no nic z tego nie bedzie :))
                              w tajemnicy Ci tylko powiem, ze do grubasków nie naleze :))
                              • hetacus Re: :)))))) 21.04.04, 00:10
                                ha, ha, od zawsze byłem wszystkiego ciekaw, wiedza zawsze wzbogaca ;-)

idę spać Trollinko, za niecałe 6 godzin muszę wstać :-( Jeszcze raz wszystkiego
                                najlepszego z okazji wczorajszych urodzin :-) Dobranoooooooooc !
                                • troll16 Re: :)))))) 21.04.04, 00:12
                                  przede mna tez 6 godzin tylko :((
                                  dziekuje raz jeszcze i buziakuje imieninowo :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka