laura421 22.03.05, 11:18 czyli -opowiesci ,filmy o milosci. -Jak myslicie czemu koncza sie na slubie? -nigdy nie ma ..dalszego ciagu ?! to ma jakis sens. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniolek82 Re: Romanse 22.03.05, 11:29 Filmy chcą dać ludziom nadzieję,że prawdziwa wieczna miłość istnieje. Że gdzieś za zakrętem czeka na nas ta jedyna osoba, że nasza miłość pokona wszelkie przeszkody... Ale film to tylko fikcja, w prawdziym życiu nic nie jest idealne. Po prostu - telewizja kłamie. I takie romansidła mogą przynieść wręcz odwrotny skutek od zamierzonego... Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_wytrysk Re: Romanse 22.03.05, 11:34 Bo potem to już jest proza życia. Niebagatelna rolę spełniają w tej kwestii równiez cenzorzy.Jak wiadomo, po ślubie to dopiero się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
laura421 Re: Romanse 22.03.05, 11:45 oboje macie racje,kiczowate filmy,ktore kaza nam marzyc o wielkiej milosci. AS potem rzeczywistosc.. Tylko dlaczego te glupiutkie marzenia sa tak popularne? Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek82 Re: Romanse 22.03.05, 11:50 Każdy marzy o szczęściu, każdy lubi patrzeć na szczęśliwych ludzi. Film na moment wprowadza nas w ten idealny świat. Zapominamy o szarej i nieudanej rzeczywistości, a zanurzamy sie w świat marzeń. Marzenia... lubimy je mieć... Odpowiedz Link Zgłoś
laura421 Re: Romanse 22.03.05, 11:55 aniolek82 napisała: > Każdy marzy o szczęściu, każdy lubi patrzeć na szczęśliwych ludzi. Film na > moment wprowadza nas w ten idealny świat. Zapominamy o szarej i nieudanej > rzeczywistości, a zanurzamy sie w świat marzeń. Marzenia... lubimy je mieć... A moze tak lepiej byloby sie pozbyc marzen? Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek82 Re: Romanse 22.03.05, 11:59 Kiedyś przeczytałam taki cytat : " Serce można złamać na wiele sposobów. Historia zna wiele serc złamanych przez miłość. Ale tym co naprawde może złamać serce jest pozbawienie go marzeń, jakiekolwiek te marzenia są" Ale z drugiej strony - marzenia mają sens tylko wtedy gdy mają sznase sie spełnić... Odpowiedz Link Zgłoś
laura421 Re: Romanse 22.03.05, 12:07 aniolek82 napisała: > Kiedyś przeczytałam taki cytat : " Serce można złamać na wiele sposobów. > Historia zna wiele serc złamanych przez miłość. Ale tym co naprawde może złamać > > serce jest pozbawienie go marzeń, jakiekolwiek te marzenia są" Ale z drugiej > strony - marzenia mają sens tylko wtedy gdy mają sznase sie spełnić... tu nie chodzi o zlamane serca. Tylko czemu nie robic romansow z "malzenskiego"zycia? Naturalnie sa cale Sagi Rodow,tylko nie sa tak popularne, jak te romansidla. I to mnie zastanawia? Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek82 Re: Romanse 22.03.05, 12:14 Hmmm ciekawe. Widocznie początki miłości są bardziej fascynujące niż życie małżenskie. W prawdziwym życiu przecież też tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
laura421 Re: Romanse 22.03.05, 12:16 aniolek82 napisała: > Hmmm ciekawe. Widocznie początki miłości są bardziej fascynujące niż życie > małżenskie. W prawdziwym życiu przecież też tak jest. tak ,sa fascynujace bardziej. ale jesli pokazywac fascynujace zycie malzenskie ,bardziej bylibysmy szczesliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek82 Re: Romanse 22.03.05, 12:18 Tak, na pewno. Myśle że jednak istnieje troche filmów o takiej właśnie tematyce. Może wystarczy dokładniej poszukać... Odpowiedz Link Zgłoś
laura421 Re: Romanse 22.03.05, 12:23 aniolek82 napisała: > Tak, na pewno. Myśle że jednak istnieje troche filmów o takiej właśnie > tematyce. Może wystarczy dokładniej poszukać... widzisz "trzeba dokladniej "poszukac.. a Romansidla dostepne sa w Kioskach. Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_wytrysk Re: Romanse 22.03.05, 11:51 > Tylko dlaczego te glupiutkie marzenia sa tak popularne? Bo nic nie kosztują . Odpowiedz Link Zgłoś
laura421 Re: Romanse 22.03.05, 11:54 szybki_wytrysk napisał: > > > Tylko dlaczego te glupiutkie marzenia sa tak popularne? > > Bo nic nie kosztują . ale jak za bardzo uwierzymy w te marzenia ,to rzeczywistosc ,bardziej bedzie nas bolala?! Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_wytrysk Re: Romanse 22.03.05, 12:02 qrde wiem. Mam to co tydzień. W marzeniach wygrywam w tota, sprawdzam i kupa. Idę w poniedziałek na piwo, zahaczam o totalizatora i znowu byle do soboty. --------------------------- Uwaga !!! W środę kumulacja w LOTTO - do wygrania 11 milionów. Odpowiedz Link Zgłoś
laura421 Re: Romanse 22.03.05, 12:08 szybki_wytrysk napisał: > qrde wiem. Mam to co tydzień. W marzeniach wygrywam w tota, sprawdzam i kupa. > Idę w poniedziałek na piwo, zahaczam o totalizatora i znowu byle do soboty. > ale to juz bardziej celowe. Bo w koncu mozesz wygrac . > --------------------------- > Uwaga !!! W środę kumulacja w LOTTO - do wygrania 11 milionów. Odpowiedz Link Zgłoś