Dodaj do ulubionych

proszę o radę

IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 22:57
Mam prośbę do ludzi bardziej ode mnie doświadczonych. Mam 16 lat i bardzo
podoba mi się jeden z moich kolegów, powiedzmy Piotrek. Z nim znam się krótko,
bo jakieś 2 miesiące. Jestem bardzo zaprzyjaźniona z dziewczyną (Agą), która
jest również jego bliską znajomą. On jest 'kobieciarzem': powie mi coś miłego,
a za chwilę flirtuje z Agą. Jak przyciągnąć jego uwagę i wzbudzić jego
zainteresowanie? To może być coś mocnego, byle by działało.
pzd
Obserwuj wątek
    • Gość: messja Re: proszę o radę IP: *.proxy.aol.com 17.06.02, 23:02
      eeeee, kobieciarz? nie podoba mi sie... nie bede radzic:)

Gość portalu: sonia napisał(a):

> Mam prośbę do ludzi bardziej ode mnie doświadczonych. Mam 16 lat i bardzo
      > podoba mi się jeden z moich kolegów, powiedzmy Piotrek. Z nim znam się krótko,
      > bo jakieś 2 miesiące. Jestem bardzo zaprzyjaźniona z dziewczyną (Agą), która
      > jest również jego bliską znajomą. On jest 'kobieciarzem': powie mi coś miłego,
      > a za chwilę flirtuje z Agą. Jak przyciągnąć jego uwagę i wzbudzić jego
      > zainteresowanie? To może być coś mocnego, byle by działało.
      > pzd

• apf Re: proszę o radę 18.06.02, 07:14
      Udzielił bym ci standardowej odpowiedzi na pytanie "jak zwrócić na siebie jego
      uwagę", ale niestety ustawa o wychowaniu w trzeźwości, więc pozostaje druga
      część - pokaż mu się nago i powiedz, że dasz mu dopiero po ślubie (zażartuj
      sobie).
      • kusy3x6 Re: proszę o radę 18.06.02, 07:24
        Znowu podpucha,
        Czy sa tu jakies dziewice?
        • Gość: m_ona Re: proszę o radę IP: 217.153.4.* 18.06.02, 07:31
          Sa! Bo co??? Dziewictwo to grzech jakis czy co?
          • Gość: Dr.Belbo Re: proszę o radę IP: *.acn.waw.pl 18.06.02, 11:34
            Ja wiem co działa na kobieciarzy.. ale nie powiem:)
          • ireo Re: proszę o radę 18.06.02, 11:46
            m_ona, brawo! Nadaję Ci tytuł Autorki Tygodnia. Tak trzymać :-)

Gość portalu: m_ona napisał(a):

> Sa! Bo co??? Dziewictwo to grzech jakis czy co?

• vena111 Re: proszę o radę 18.06.02, 12:25

> > Sa! Bo co??? Dziewictwo to grzech jakis czy co?

No własnie , niestety dziewice sa w dzisiejszych czasach dziwnie postrzegane,
              szczególnie te starsze.........po 18 stce ( tak mysle )

Wyobraźcie sobie facea kochajacego sie z kobieta, ona( ma 19 lat ) w pewnym
              momencie prosi go o to aby był delikatny, bo ona jeszcze nigdy tego nie robiła i
              troszke sie boi

No własnie jak wtedy reaguje facet!!!! ...przykre
              • Gość: Beblo Re: proszę o radę IP: *.acn.waw.pl 18.06.02, 16:41
                Jest delokatny..... tylko czemu to przykre?
                Czy jednak to prawda ze kobiety co innego mysla co innego mowia?
                czy jak mowi zeby byl delikatny to mysli: " rozerwij mnie na strzepy chce by ta
                noc byla najzmysłowniejsza noca mego zycia."
                • ja_nek Re: proszę o radę 18.06.02, 20:38
                  Że się tak wtrącę: a ja uważam, że dziewice są urocze w swej nieśmiałości i
                  niewiedzy.
                  • Gość: ann.k Re: proszę o radę IP: *.tsmail.pl / 192.168.0.* 19.06.02, 09:26
                    chyba niewiedzy praktycznej, bo teoretycznej maja az za duzo:)) a tak powaznie
                    to nie ma juz zupelnie czystych dziewczat; moze 1% to te, ktore nigdy nie byly
                    z mezczyzna, pozostale 99 zanim pozwoli sobie na pelen seks, w malym paluszku
                    ma techniki pieszczot wszelakich...
                • Gość: messja Re: proszę o radę IP: *.proxy.aol.com 19.06.02, 00:57
                  :)))))))))))))

Gość portalu: Beblo napisał(a):

> Jest delokatny..... tylko czemu to przykre?
                  > Czy jednak to prawda ze kobiety co innego mysla co innego mowia?
                  > czy jak mowi zeby byl delikatny to mysli: " rozerwij mnie na strzepy chce by ta
                  >
                  > noc byla najzmysłowniejsza noca mego zycia."

• Gość: ann.k Re: proszę o radę IP: *.tsmail.pl / 192.168.0.* 19.06.02, 09:29
                vena111 napisał(a):

>
                > Wyobraźcie sobie facea kochajacego sie z kobieta, ona( ma 19 lat ) w pewnym
                > momencie prosi go o to aby był delikatny, bo ona jeszcze nigdy tego nie robiła
                > i
                > troszke sie boi

No, moim skromnym zdaniem, to powinna byla mu to powiedziec zanim z nim polazla
                do lozka. Ja do dzisiejszego dnia zanim pojde z chlopakiem do lozka omawiam z nim
                te sprawe (seksu), nawet jesli chodzi "tylko" o kwestie antykoncepcji...

• vena111 Re: proszę o radę 19.06.02, 10:29
                  Witajcie!!!

Faktem jest rzeczywiscie ze tych czystych dziewic jest naprawde w dzisiejszych
                  czasach niewiele....hmmmm a jesli sa to na pewno w grupie ponizej 10 lat.
                  To jednak przykre, ze ten caly swiat doprowadził do tego.
                  Moze i masz racje Janku, ze dziewice sa fajne w tej swojej czystosci,
                  delikatnosci, czy tam niewiedzy, ale..........niektorzy faceci po prostu nie maja
                  ochoty rozdziewiczac, nie maja ochoty uczyc. Chca fajnego, doswiadczonego seksu,
                  pełnego szalenstwa, uniesien i takich tam rzeczy.

Zreszta zalezy kto co lubi.
                  Chcesz prawdziwego seksu - nie bierz dziewicy
                  Chcesz delikatnosci - bierz dziewice

pozdrawiam
                  • apf Re: proszę o radę 19.06.02, 10:47
                    Veno - uważam, że granicę przesunąłaś zdecydowanie za nisko. Nie wierzę w to by
                    w naszym katolickim kraju zaraz po I komunii dziewczyny traciły również
                    dziewictwo.
                    • vena111 Re: proszę o radę 19.06.02, 11:00
                      apf napisał(a):

> Veno - uważam, że granicę przesunąłaś zdecydowanie za nisko. Nie wierzę w to by
                      >
                      > w naszym katolickim kraju zaraz po I komunii dziewczyny traciły również
                      > dziewictwo.

Witaj twardzielu!!!!

Znowu sie ze mna nie zgadzasz, ale cóz własnie to mi sie w Tobie podoba.

Nasz niestety katolicki, mocno wierzacy kraj przechodzi pewna metamorfoze.
                      Młode dziewczyny nie chodza juz do kosciola po to aby sie modlic, poprosic Boga o
                      zdrowie,o szczeście.
                      Młode dziewczyny chodza tylko po to, aby pokazac sie w nowej, jak ze seksownej
                      sukience, aby pokazac swoje pierwsze buty na wysokim obcasie.....i mozna by tu
                      wymieniac wiele.
                      To wszystko znikneło, dawno, ta czystos młodych dziewczynek, przestała bys modna
                      delikatnosc, swiezosc........uleciały, to przykre, ale prawdziwe.

A dziewictwo, no cóz rzecz wzgledna.....lepiej wczesniej niz pózniej....tylko to
                      nie jest zasada, która mi całkiem odpowiada, ale takie jest zycie, wszystko sie
                      zmienia, i cholera nie jestesmy wstanie zapobiec temu wszystkiemu.

Granice moge podniesc, czy 12 lat - to jest odpowiedni wiek??
                      • kusy3x6 Re: proszę o radę 19.06.02, 11:06
                        Dorze przyznam sie wam.
                        JESTEM PRAWICZKIEM.
                      • apf Re: proszę o radę 19.06.02, 11:11
                        Nalepiej będzie zapytać eksperta, wejdę na forum Psychologia i zapytam, tego
                        Dupka, czy jak mu tam, kiedy średno-statystycznie traci się dziewictwo.
                        • ja_nek Re: proszę o radę 19.06.02, 11:37
                          Wiesz Vena, czy dziewica czy demon seksu, zawsze można znaleźć w takiej
                          dziewczynie coś ekscytującego: albo wprowadzanie w intymność (co potrafi być
                          bardzo słodkie) albo duża rozmaitość w drugim przypadku.

Pozdrawiam
                          Janek
                    • Gość: ann.k Re: proszę o radę IP: *.tsmail.pl / 192.168.0.* 19.06.02, 11:44
                      to oczywiscie nie jest pelna statystyka, ale znalam pania ginekolog poloznik z
                      pewnego szpitala w duuuuuuzym miescie i ona mowila, ze srednio na oddziale ma
                      po trzy dziewczyny ponizej(!!) 16 roku zycia bedace w ciazy; jedna rodzi,
                      przychodzi nastepna... opowiadala historie pewnej trzynastolatki, ktorej
                      koledzy z klasy przynosili zeszyty... te ciezarne chyba nie byly dziewicami,
                      nie? ;)
                      • vena111 Re: proszę o radę 19.06.02, 12:22
                        ponizej(!!) 16 roku zycia bedace w ciazy;

No własnie i to jest najbardziej smute, beznadziejnie.....kurcze nie wiem co
                        jeszcze .
                        Tak wiec widze , że granica 12-stki, juz wszystkim odpowiada.

Janku!!!
                        a dziewica bedzie zawsze i tylko delikatna, wrazliwa i czuła, choc do konca moze
                        nie bedzie wiedziała co robi, bo przeciez robi to po raz pierwszy
                        a demon seksu bedzie zawsze demonem, diablica którą kazdy zdrowy facet porzada,
                        ale.....moze tez byc niesmiała ( taka jej gierka ), wrazliwa, uczuciowa,
                        delikatna...., bo przeciez ona juz wie doskonale jak faceta doprowadzic do
                        najwiekszych granic rozkoszy

I kogo Panowie wybieracie???????
                        • apf Re: proszę o radę 19.06.02, 12:50
                          Veno - wybieram ciebie:)
                          • vena111 Re: proszę o radę 19.06.02, 13:02
                            apf napisał(a):

> Veno - wybieram ciebie:)

Cicho miałes tego nie mówic głosno.....ale ( tu rumieniec na mej twarzy) miło.

Jednak pytanie nie dotyczyło mnie, ale dziewicy.........i demona seksu!!!!!!

wiec na kogo pada wybór????????
                            ps.Jestem bardzo ciekawa...bardzo
            • Gość: m_ona Re: proszę o radę IP: 217.153.4.* 19.06.02, 12:13
              ireo napisał(a):

> m_ona, brawo! Nadaję Ci tytuł Autorki Tygodnia. Tak trzymać :-)
              >
              > Gość portalu: m_ona napisał(a):
              >
              > > Sa! Bo co??? Dziewictwo to grzech jakis czy co?
              >

Hehehehe, dzieki Ireo ;)
              Wyroznienie przyjmuje, ale czy ja napisalam, ze mam siebie na mysli???

Niemniej, wszystkim pocieszajacym serdecznie dziekuje za slowa otuchy
              m_ona

• ireo Re: do m_ony 19.06.02, 13:59
                ale ja wcale nie pytalem, czy masz siebie na mysli :-)
                • Gość: m_ona Re: do Ireo IP: 217.153.4.* 19.06.02, 14:02
                  A ja sie wcale nie tlumaczylam Tobie :), do Ciebie bylo tylko podziekowanie za
                  wyroznienie.
                  Reszta do tych podtrzymujacych na duchu, :)
                  • ja_nek Re: do Ireo 19.06.02, 14:44
                    Veno, a można i jedną i drugą, hihi?
                    • Gość: m_ona Re: do Ireo IP: 217.153.4.* 19.06.02, 14:48
                      Czyzby dziewicza diablica, niewinny demon seksu ?
                      ;)
                    • vena111 Janek 19.06.02, 14:49
                      ja_nek napisał(a):

> Veno, a można i jedną i drugą, hihi?

Nic z tego Janku!!!!! tylko jedna w dwóch!!!!

w dziewicy nie masz tego co ma demon seksu
                      a w demonie seksu masz równiez to co ma dziewica

czy ja nie za bardzo namieszałam??????
                      • ja_nek Re: Janek 19.06.02, 14:58
                        No to mam dylemat, hihi.
                        Ale spróbuję z dziewicy zrobić co nieco demona seksu. W końcu przyjemna
                        perspektywa, nie powiem, hihi. tylko kto się zgodzi, hihi?
                        Tylko proszę nie tworzyć uproszczeń na temat moich preferencji, hihi.

Pozdrowienia
                        Janek
                        • vena111 Re: Janek 19.06.02, 15:06
                          Ale Ci wesoło Janku, to dobrze!!!!

Z dziewicy, niestety nigdy nie zrobisz demona seksu, mówimy oczywiscie o
                          dziewicy, która jeszcze tego nigdy nie robiła.

Nie mam tez pojecia, kto sie zgodzi na Twoje czysto dziewiczne igraszki, aby ja
                          przekształcic....., przeciez tych prawdziwych dziewic juz nie ma ...........a z
                          młódka radze nie próbowac bo moze grozic wiezieniem

pozdrawiam i zycze dobrego wyboru
                        • Gość: messja Re: Janek IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 19.06.02, 15:07
                          ale sie rozhihotales rozpostniku:)))))

ja_nek napisał(a):

> No to mam dylemat, hihi.
                          > Ale spróbuję z dziewicy zrobić co nieco demona seksu. W końcu przyjemna
                          > perspektywa, nie powiem, hihi. tylko kto się zgodzi, hihi?
                          > Tylko proszę nie tworzyć uproszczeń na temat moich preferencji, hihi.
                          >
                          > Pozdrowienia
                          > Janek

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka