Gość: wilk IP: 80.252.0.* 24.06.02, 17:38 i tak jak w bajce zaraz ją zjem:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apf Re: Szukam babci 24.06.02, 17:49 a mogło być tak romantycznie, Czerwony Kapturek zrzuca ciuszki, tańczy na stole... Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Szukam babci 24.06.02, 18:23 czasy i obyczaje ulegly zmianie;) teraz Babcie bez problemow radza sobie nawet z wilkami w owczej skorze! a Czerwony Kapturek jako przezytek minionej epoki zostal zastapiony wyrosnietym Wnuczkiem. Wnuczek i striptease moze zrobic, i Babcie obroni;) cienkie czasy dla Wilkow, trzeba sie przekwalifikowac albo na kapuste przerzucic;P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Szukam babci 24.06.02, 18:28 a babcia, po co na romantike przylazla:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 24.06.02, 18:31 kitek1 napisał(a): > a babcia, > po co na romantike przylazla:( babcia zostawila ulotke: "wyszlam na poczte, zaraz wracam":))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Szukam babci 24.06.02, 19:47 i korzystając z okazji zgłaszaja sie inne kandydatki na Babcię, O !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Re: Szukam babci IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 24.06.02, 23:27 Szynka (z) babuni juz nie taka smaczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Szukam babci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 23:39 Gość portalu: Krizia napisał(a): > Szynka (z) babuni juz nie taka smaczna. Ale nalewka jeszcze w tloku ujdzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Szukam babci IP: *.dialup.supermedia.pl 24.06.02, 23:44 zbliża się 12-sta to najwłaściwsza pora na inną bajkę- o Kopciuszku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Szukam babci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 23:46 Gość portalu: oona napisał(a): > zbliża się 12-sta > to najwłaściwsza pora na inną bajkę- > o Kopciuszku:) Dobra, poczekajmy na wrozke ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Szukam babci IP: *.dialup.supermedia.pl 24.06.02, 23:52 wrózka dzisiaj zaniemogła,z przyczyn osobistych, co wyczytałam na innym wątku:) i znowu trzeba sobie radzic samemu:( ale czarodziejskie różdzki,mogę się założyć,gdzieś w sprzedaży wysyłkowej pewnie są oferowane:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Szukam babci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 23:58 Gość portalu: oona napisał(a): > wrózka dzisiaj zaniemogła,z przyczyn osobistych, > co wyczytałam na innym wątku:) To socjalizm! ;-))) > i znowu trzeba sobie radzic samemu:( My, kopciuszki, zawsze musimy sobie radzic samemu :-( > ale czarodziejskie różdzki,mogę się założyć,gdzieś w sprzedaży wysyłkowej > pewnie są oferowane:)) Ale pewno chinskie lub koreanskie... taka rozdzka to mozna sobie co nawyzej tico lub hyundaia wyczarowac zamiast zloconej karocy z osmioma rumakami :-( Nie mowiac juz o innych rzeczach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Szukam babci IP: *.dialup.supermedia.pl 25.06.02, 00:05 > > i znowu trzeba sobie radzic samemu:( > > My, kopciuszki, zawsze musimy sobie radzic samemu :-( I W DODATKU ZAWSZE PRZYCHODZI MOMENT KIEDY TEN CHOLERNY CZAR I TAK PRYSKA:( :)) > > > ale czarodziejskie różdzki,mogę się założyć,gdzieś w > sprzedaży wysyłkowej > > pewnie są oferowane:)) > > Ale pewno chinskie lub koreanskie... taka rozdzka to > mozna sobie co nawyzej tico lub hyundaia wyczarowac > zamiast zloconej karocy z osmioma rumakami :-( Nie > mowiac juz o innych rzeczach... Ale co człowiek sobie nawyobraza i jakie piękne zamki na piasku zdąży pobudować dopóki poczta mu tej rozczarowującej przesyłki z różdżką wreszcie nie dostarczy!....to jego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Szukam babci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 00:12 Gość portalu: oona napisał(a): > I W DODATKU ZAWSZE PRZYCHODZI MOMENT KIEDY TEN CHOLERNY CZAR I TAK PRYSKA:( No wlasnie. nawet nie mozna sobie prywatnie poczarowac ;-) > Ale co człowiek sobie nawyobraza i jakie piękne zamki na piasku > zdąży pobudować dopóki poczta mu tej rozczarowującej przesyłki z różdżką wreszc > ie > nie dostarczy!....to jego > :) No tak, ale rozczarowanie jest potem bolesne :-/ Tym bardziej, ze przesylka tak naprawde moze nigdy nie nadejsc. I tylko po jakims czasie sami wiemy ze nie nadejdzie :-( :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /////// Re: Szukam babci IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 00:07 I już po dwunastej... Dostałeś karocę? (z księżniczką w środku?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Szukam babci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 00:10 Gość portalu: /////// napisał(a): > I już po dwunastej... Dostałeś karocę? (z księżniczką w środku?) Nic z tego. Karoce niby mam, wiec chociaz sama ksiezniczka by wystarczyla... A tu nic. Ciemno wszedzie, glucho wszedzie, co to bedzie? co to bedzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Szukam babci IP: *.dialup.supermedia.pl 25.06.02, 00:12 Dziady??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Szukam babci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 00:18 Gość portalu: oona napisał(a): > Dziady??:) Tylko zeby nie przyszla ta z wiankiem i barankiem zamiast ksiezniczki ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Szukam babci IP: *.dialup.supermedia.pl 25.06.02, 00:24 Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: oona napisał(a): > > > Dziady??:) > > Tylko zeby nie przyszla ta z wiankiem i barankiem > zamiast ksiezniczki ;-))) nie dość,że wianek to jeszcze baranek a oni uparcie marzą o księżniczce!:( marzyciele nieuleczalni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Szukam babci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 00:26 Gość portalu: oona napisał(a): > nie dość,że wianek to jeszcze baranek > a oni uparcie marzą o księżniczce!:( > marzyciele nieuleczalni > :)) No wiesz, takie z wiankami i barankami (a nawet kwietnymi badylkami i motylkami) to juz przerobilismy :-)))) Moze lepiej wziasc sie za ksiezniczki, w dodatku jezeli beda to trzezwo myslace chwilowo zaczarowane Kopciuszki? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Szukam babci IP: *.dialup.supermedia.pl 25.06.02, 00:35 No wiesz, takie z wiankami i barankami (a nawet > kwietnymi badylkami i motylkami) to juz przerobilismy > :-)))) Moze lepiej wziasc sie za ksiezniczki, w dodatku > jezeli beda to trzezwo myslace chwilowo zaczarowane > Kopciuszki? ;-)))) no to do dzieła!:) tylko przydałaby się jeszcze recepta na odróznianie ziarna od plew:) chyba ze masz swoje własne sposoby- papierki lakmusowe na księzniczki ukryte w szatach kopciuszka?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Szukam babci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 00:51 Gość portalu: oona napisał(a): > no to do dzieła!:) > tylko przydałaby się jeszcze recepta > na odróznianie ziarna od plew:) No wlasnie. Trzeba by opracowac jakies metody statystyczne ;-) W kazdym razie aby ilosc nie wziela gory nad jakoscia ;-))) > chyba ze masz swoje własne sposoby- > papierki lakmusowe na księzniczki > ukryte w szatach kopciuszka?:)) Specjalne analizatory cyfrowe podlaczane do gniazda diagnostycznego (tylko bez glupich skojarzen) :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Szukam babci IP: *.dialup.supermedia.pl 25.06.02, 00:56 > > chyba ze masz swoje własne sposoby- > > papierki lakmusowe na księzniczki > > ukryte w szatach kopciuszka?:)) > > Specjalne analizatory cyfrowe podlaczane do gniazda > diagnostycznego (tylko bez glupich skojarzen) :-)))) a mnie kiedys w pamietniku wpisywano "miej serce i patrz w serce"!czy jakoś tak:)) czasy się zmieniają:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Szukam babci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 01:34 Gość portalu: oona napisał(a): > a mnie kiedys w pamietniku wpisywano > "miej serce i patrz w serce"!czy jakoś tak:)) > czasy się zmieniają:(( Bo to czesto nie zdaje egzaminu :-/ Pewno pamietasz dlaczego ta od "wianka i baranka" szwedala sie po swiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Szukam babci IP: *.dialup.supermedia.pl 25.06.02, 02:00 za chlebem mówiąc mocno eufemistycznie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Szukam babci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 02:11 Gość portalu: oona napisał(a): > za chlebem > mówiąc mocno eufemistycznie:)) Ale to potem ;-) a przyczyna tez jest znana - lepiej sie trzymac od takich z daleka ;-)))))))) A w ogole to dlaczego jeszcze nie szpisz??? Marsz do lozka ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Szukam babci IP: *.dialup.supermedia.pl 25.06.02, 02:38 posłusznie odmaszerowałam ...ale wróciłam jak bumerang:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 16:42 no to jaka ta przyczyna? Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: oona napisał(a): > > > za chlebem > > mówiąc mocno eufemistycznie:)) > > Ale to potem ;-) a przyczyna tez jest znana - lepiej > sie trzymac od takich z daleka ;-)))))))) > > A w ogole to dlaczego jeszcze nie szpisz??? Marsz do > lozka ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Szukam babci 25.06.02, 16:49 Gość portalu: messja napisał(a): > no to jaka ta przyczyna? przyczyna jest jakże banalna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 26.06.02, 00:39 apf napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > no to jaka ta przyczyna? > przyczyna jest jakże banalna... pewno sam nie wiesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Szukam babci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 00:59 Gość portalu: messja napisał(a): > > > no to jaka ta przyczyna? > > przyczyna jest jakże banalna... > pewno sam nie wiesz:))) No dobra, oddajmy glos wieszczowi: Tu niegdys w wiosny poranki Najpiekniejsza z tego siola, Zosia pasajaca baranki Skacze i spiewa wesola. La la la la ;-))) Oles za golabkow pare Chcial raz pocalowac w usta; Lecz i prosbe, i ofiare Wysmiala dziewczyna pusta Jozio dal wstazke pasterce, Antos oddal swoje serce; Lecz i z Jozia i z Antosia Smieje sie pierzchliwa Zosia La la la la. [...] Ze chociaz piekna, nie chcialam zamescia I dziewietnasta przeigrawszy wiosne, Umarlam nie znajac troski Ani prawdziwego szczescia. Zylam na swiecie, ale nie dla swiata! Mysl moja, nazbyt skrzydlata, Nigdy na ziemskiej nie spoczela bloni. [...] Kto nie dotknol ziemi ni razu, Ten nigdy nie moze byc w niebie. I to chyba wszystko co najwazniejsze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 26.06.02, 01:03 no teraz juz wszystko jasne... dziekuje 3literki za slowa wieszcza:) Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > > > no to jaka ta przyczyna? > > > przyczyna jest jakże banalna... > > pewno sam nie wiesz:))) > > No dobra, oddajmy glos wieszczowi: > > Tu niegdys w wiosny poranki > Najpiekniejsza z tego siola, > Zosia pasajaca baranki > Skacze i spiewa wesola. > La la la la ;-))) > Oles za golabkow pare > Chcial raz pocalowac w usta; > Lecz i prosbe, i ofiare > Wysmiala dziewczyna pusta > Jozio dal wstazke pasterce, > Antos oddal swoje serce; > Lecz i z Jozia i z Antosia > Smieje sie pierzchliwa Zosia > La la la la. > [...] > Ze chociaz piekna, nie chcialam zamescia > I dziewietnasta przeigrawszy wiosne, > Umarlam nie znajac troski > Ani prawdziwego szczescia. > Zylam na swiecie, ale nie dla swiata! > Mysl moja, nazbyt skrzydlata, > Nigdy na ziemskiej nie spoczela bloni. > [...] > Kto nie dotknol ziemi ni razu, > Ten nigdy nie moze byc w niebie. > > I to chyba wszystko co najwazniejsze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 01:02 ale glupie skojarzenia az sie same prosza:))) Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: oona napisał(a): > > > no to do dzieła!:) > > tylko przydałaby się jeszcze recepta > > na odróznianie ziarna od plew:) > > No wlasnie. Trzeba by opracowac jakies metody > statystyczne ;-) W kazdym razie aby ilosc nie wziela > gory nad jakoscia ;-))) > > > chyba ze masz swoje własne sposoby- > > papierki lakmusowe na księzniczki > > ukryte w szatach kopciuszka?:)) > > Specjalne analizatory cyfrowe podlaczane do gniazda > diagnostycznego (tylko bez glupich skojarzen) :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Szukam babci 25.06.02, 00:12 Co się stało? Bal się skończył? A gdzie trzewiczek? Co za złodziejstwo w tym kraju. Rozumiem, że karety są już przemycone na Wschód, ale nawet buty? Na Kijów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Szukam babci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 00:14 ja_nek napisał(a): > Co się stało? Bal się skończył? A gdzie trzewiczek? > Co za złodziejstwo w tym kraju. Rozumiem, że karety są już przemycone na Wschód > , > ale nawet buty? zegarki i inne drobiazgi ;-) > Na Kijów! Kijow to nam moga dac... i lwow napedzic ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Szukam babci 25.06.02, 00:15 A miałem taki ładny, radziecki gruby zegarek, chlip. chlip! W razie czego pójdziemy na Psków Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Szukam babci 25.06.02, 00:21 A potem zatoczymy Wielkie Łuki ( do karczmy) i zajedziemy po (do) Ost(Rygi) by potem łacniej dziewki popsować (z braku Kopciuszka o babciach nie wspominając)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Szukam babci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 00:23 ja_nek napisał(a): > A potem zatoczymy Wielkie Łuki ( do karczmy) i zajedziemy po (do) Ost(Rygi) by > potem łacniej dziewki popsować (z braku Kopciuszka o babciach nie wspominając). Szable w dlon! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 00:27 jaki waleczny:)) Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > ja_nek napisał(a): > > > A potem zatoczymy Wielkie Łuki ( do karczmy) i > zajedziemy po (do) Ost(Rygi) by > > potem łacniej dziewki popsować (z braku Kopciuszka o > babciach nie wspominając). > > Szable w dlon! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: //////// Re: Szukam babci IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 00:22 Księżniczki to trzeba poszukać, daj tu ogłoszenie, a same się znajdą, popatrz jakie wzięcie miał Kusy jak się ogłosił. A Ty przecież jesteś lepszy od niego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 00:27 Gość portalu: //////// napisał(a): > Księżniczki to trzeba poszukać, daj tu ogłoszenie, a same się znajdą, popatrz > jakie wzięcie miał Kusy jak się ogłosił. A Ty przecież jesteś lepszy od > niego :))) a skad wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: //////// Re: Szukam babci IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 00:33 Gość portalu: messja napisał(a): > a skad wiesz? WIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 00:34 to powiedz, jak wiesz:)) Gość portalu: //////// napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > a skad wiesz? > > WIEM > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: //////// Re: Szukam babci IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 00:35 Gość portalu: messja napisał(a): > to powiedz, jak wiesz:)) DOBRZE wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 00:38 to teraz wiem, ze nic nie wiesz...:))) bo jakbys wiedzialo to bys powiedzialo:) Gość portalu: //////// napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > to powiedz, jak wiesz:)) > > DOBRZE wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: //////// Re: Szukam babci IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 00:40 nie podpuszczaj mnie messjo bo i tak Ci nie powiem a wiem że trzy literki jest...... znacznie lepszy od Kusego (dużo by opowiadać, ale bedę opowiadał nie wcześniej niż wnukom przy kominku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 00:42 nie podposzczaj bo zadzwonie do 3literki i o wszystko wypytam:))) Gość portalu: //////// napisał(a): > nie podpuszczaj mnie messjo bo i tak Ci nie powiem > a wiem że trzy literki jest...... znacznie lepszy od Kusego (dużo by opowiadać, > > ale bedę opowiadał nie wcześniej niż wnukom przy kominku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: //////// Re: Szukam babci IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 00:45 Gość portalu: messja napisał(a): > nie podposzczaj bo zadzwonie do 3literki i o wszystko wypytam:))) > pytaj pytaj, on skromny jest i tak nic Ci nie powie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 00:49 czytalam twoje wpisy na innych watkach: teraz wiem, tylko podposzczasz:))) Gość portalu: //////// napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > nie podposzczaj bo zadzwonie do 3literki i o wszystko wypytam:))) > > > pytaj pytaj, on skromny jest i tak nic Ci nie powie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: //////// Re: Szukam babci IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 00:53 Gość portalu: messja napisał(a): > czytalam twoje wpisy na innych watkach: teraz wiem, tylko podposzczasz:))) może i masz rację messjo, ale niewątpliwie nasza rozmowa jest znakomitym przyczynkiem do obrazu Twojej osobowości. Pamietaj NIE RÓB DRUGIEMU, CO TOBIE NIEMIŁO Pozdrawiam i dobranoc (w Garwolinie jestem tylko przejazdem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 00:58 obraz mojej osobowosci? a kto go maluje? ty???????????? a po co? co niby robilam co byloby mi teraz niemile? bardzo milo mi sie z toba rozmawialo:))) Gość portalu: //////// napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > czytalam twoje wpisy na innych watkach: teraz wiem, tylko podposzczasz:))) > > może i masz rację messjo, ale niewątpliwie nasza rozmowa jest znakomitym > przyczynkiem do obrazu Twojej osobowości. > Pamietaj NIE RÓB DRUGIEMU, CO TOBIE NIEMIŁO > Pozdrawiam i dobranoc (w Garwolinie jestem tylko przejazdem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: //////// Re: Szukam babci IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 01:00 Gość portalu: messja napisał(a): > obraz mojej osobowosci? a kto go maluje? sama go malujesz > bardzo milo mi sie z toba rozmawialo:))) to miło, bo mnie też :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 01:07 i co kolory ci sie nie podobaly?:)))) Gość portalu: //////// napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > obraz mojej osobowosci? a kto go maluje? > > sama go malujesz > > > bardzo milo mi sie z toba rozmawialo:))) > > to miło, bo mnie też :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Szukam babci 25.06.02, 10:30 Gość portalu: messja napisał(a): > obraz mojej osobowosci? a kto go maluje? ty???????????? a po co? > co niby robilam co byloby mi teraz niemile? bardzo milo mi sie z toba > rozmawialo:))) Messjo - nie wiem, czy wrócisz do tego wątku, ale zaczynam podejrzewać, że masz na imię Joanna. Hehehe, obraz swojej osobowości to ty sama malujesz, nie wiedziałaś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 16:45 apf napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > obraz mojej osobowosci? a kto go maluje? ty???????????? a po co? > > co niby robilam co byloby mi teraz niemile? bardzo milo mi sie z toba > > rozmawialo:))) > > Messjo - nie wiem, czy wrócisz do tego wątku, ale zaczynam podejrzewać, że masz > > na imię Joanna. Hehehe, obraz swojej osobowości to ty sama malujesz, nie > wiedziałaś o tym? nie:)) ale dziekuje za informacje:) a jaki zwiazek z tym kto maluje moja osobowosc maja podejrzenia co do mojego imienia? i skad te podejrzenia? (podejrzany z ciebie typ:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Szukam babci 26.06.02, 14:12 Gość portalu: messja napisał(a): > nie:)) ale dziekuje za informacje:) a jaki zwiazek z tym kto maluje moja > osobowosc maja podejrzenia co do mojego imienia? i skad te podejrzenia? > (podejrzany z ciebie typ:)))) Podejrzany to człowiek zatrzymany przez policję, mógłbym być podejrzliwy, gdyby nas coś łączyło, a ty miałabyś coś na boczku - tymczasem jestem tylko życzliwie zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 26.06.02, 15:14 dla mnie jestes podejrzany bo nie wiem jak dotad skad zainteresowanie: a) moja osoba b)moja osobowoscia c) moim imieniem:)))) apf napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > nie:)) ale dziekuje za informacje:) a jaki zwiazek z tym kto maluje moja > > osobowosc maja podejrzenia co do mojego imienia? i skad te podejrzenia? > > (podejrzany z ciebie typ:)))) > > Podejrzany to człowiek zatrzymany przez policję, mógłbym być podejrzliwy, gdyby > > nas coś łączyło, a ty miałabyś coś na boczku - tymczasem jestem tylko życzliwie > > zainteresowany. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 00:25 idz spac 3literki, a nie marudzic:) Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: /////// napisał(a): > > > I już po dwunastej... Dostałeś karocę? (z księżniczką > w środku?) > > Nic z tego. Karoce niby mam, wiec chociaz sama > ksiezniczka by wystarczyla... A tu nic. Ciemno > wszedzie, glucho wszedzie, co to bedzie? co to bedzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Szukam babci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 00:29 Gość portalu: messja napisał(a): > idz spac 3literki, a nie marudzic:) Myslalem, ze rusalki pojawiaja sie dopiero nad ranem ;-))) > > Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > > > Gość portalu: /////// napisał(a): > > > > > I już po dwunastej... Dostałeś karocę? (z księżniczką > > w środku?) > > > > Nic z tego. Karoce niby mam, wiec chociaz sama > > ksiezniczka by wystarczyla... A tu nic. Ciemno > > wszedzie, glucho wszedzie, co to bedzie? co to bedzie?? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 00:32 uwazaj, bo ja jestem drazliwa rusalka:)))) Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > idz spac 3literki, a nie marudzic:) > > Myslalem, ze rusalki pojawiaja sie dopiero nad ranem > ;-))) > > > > > Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > > > > > Gość portalu: /////// napisał(a): > > > > > > > I już po dwunastej... Dostałeś karocę? (z > księżniczką > > > w środku?) > > > > > > Nic z tego. Karoce niby mam, wiec chociaz sama > > > ksiezniczka by wystarczyla... A tu nic. Ciemno > > > wszedzie, glucho wszedzie, co to bedzie? co to > bedzie?? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Szukam babci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 00:42 Gość portalu: messja napisał(a): > uwazaj, bo ja jestem drazliwa rusalka:)))) No wlasnie ;-) W 148 odcinku rusalka okazuje sie byc zakamuflowana czarna Maria Junita :-)))) > > Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > > > Gość portalu: messja napisał(a): > > > > > idz spac 3literki, a nie marudzic:) > > > > Myslalem, ze rusalki pojawiaja sie dopiero nad ranem > > ;-))) > > > > > > > > Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: /////// napisał(a): > > > > > > > > > I już po dwunastej... Dostałeś karocę? (z > > księżniczką > > > > w środku?) > > > > > > > > Nic z tego. Karoce niby mam, wiec chociaz sama > > > > ksiezniczka by wystarczyla... A tu nic. Ciemno > > > > wszedzie, glucho wszedzie, co to bedzie? co to > > bedzie?? > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 00:44 wlasnie, ta moja nieszczesna druga twarz:)))) a przy okazji powiedz skad niby kreseczki tak dobrze cie zna?:) Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > uwazaj, bo ja jestem drazliwa rusalka:)))) > > No wlasnie ;-) W 148 odcinku rusalka okazuje sie byc > zakamuflowana czarna Maria Junita :-)))) > > > > > Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > > > > > Gość portalu: messja napisał(a): > > > > > > > idz spac 3literki, a nie marudzic:) > > > > > > Myslalem, ze rusalki pojawiaja sie dopiero nad > ranem > > > ;-))) > > > > > > > > > > > Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: /////// napisał(a): > > > > > > > > > > > I już po dwunastej... Dostałeś karocę? (z > > > księżniczką > > > > > w środku?) > > > > > > > > > > Nic z tego. Karoce niby mam, wiec chociaz sama > > > > > ksiezniczka by wystarczyla... A tu nic. Ciemno > > > > > wszedzie, glucho wszedzie, co to bedzie? co to > > > bedzie?? > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Szukam babci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 00:47 Gość portalu: messja napisał(a): > wlasnie, ta moja nieszczesna druga twarz:)))) > a przy okazji powiedz skad niby kreseczki tak dobrze cie zna?:) Nie znam kreseczek. Z garwolina pisala ostatnio tylko pewna zona, matka i kochanka w jednym oraz zainteresowana kusym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: //////// Re: Szukam babci IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 00:50 Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Nie znam kreseczek. Z garwolina pisala ostatnio tylko > pewna zona, matka i kochanka w jednym oraz > zainteresowana kusym. Oj trzy literki, ja tak dobrze o Tobie, a Ty się mnie wypierasz, chyba pójdę spać w takimm razie :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 00:51 i glupio ci teraz:))) Gość portalu: //////// napisał(a): > Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > > > > Nie znam kreseczek. Z garwolina pisala ostatnio tylko > > pewna zona, matka i kochanka w jednym oraz > > zainteresowana kusym. > > Oj trzy literki, ja tak dobrze o Tobie, a Ty się mnie wypierasz, chyba pójdę sp > ać > w takimm razie :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Szukam babci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 00:55 Gość portalu: //////// napisał(a): > Oj trzy literki, ja tak dobrze o Tobie, a Ty się mnie wypierasz, chyba pójdę sp > ać > w takimm razie :)))))))) Widzicie - tak sie koncza glupie zabawy. W koncu wywolalismy ducha, ew. upiora. Rano trzeba bedzie sie poradzic kusego18 co z tym zrobic ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 00:59 lepiej nie, on ostatnio miewa glupie pomysly (dzisiaj jamnika chcial mi wlepic:))) Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: //////// napisał(a): > > > Oj trzy literki, ja tak dobrze o Tobie, a Ty się mnie > wypierasz, chyba pójdę sp > > ać > > w takimm razie :)))))))) > > Widzicie - tak sie koncza glupie zabawy. W koncu > wywolalismy ducha, ew. upiora. Rano trzeba bedzie sie > poradzic kusego18 co z tym zrobic ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 00:50 wlasnie to przed chwila ustalilam:) a moze to zona, matka i kochanka kusego?:)))))))) Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > wlasnie, ta moja nieszczesna druga twarz:)))) > > a przy okazji powiedz skad niby kreseczki tak dobrze > cie zna?:) > > Nie znam kreseczek. Z garwolina pisala ostatnio tylko > pewna zona, matka i kochanka w jednym oraz > zainteresowana kusym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: //////// Re: Szukam babci IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 00:57 Gość portalu: messja napisał(a): > wlasnie to przed chwila ustalilam:) > a moze to zona, matka i kochanka kusego?:)))))))) nie jestem żoną, matka ani kochanką kusego i na tym wątku akurat nie podpuszczałam tylko pisałam z życia swego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 01:00 no yo powiedz co robisz w gawolinie przejazdem?:)))) Gość portalu: //////// napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > wlasnie to przed chwila ustalilam:) > > a moze to zona, matka i kochanka kusego?:)))))))) > > nie jestem żoną, matka ani kochanką kusego i na tym wątku akurat nie > podpuszczałam tylko pisałam z życia swego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: //////// Re: Szukam babci IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 01:04 Gość portalu: messja napisał(a): > no yo powiedz co robisz w gawolinie przejazdem?:)))) > Od godziny, zamiast jak rozsadna dorosła osoba iść spać , rozmawiam z Tobą, a w ogóle to się szkolę w kwestii reformy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 01:06 jakiej reformy? (nie tylko ze mna rozmawiasz:) Gość portalu: //////// napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > no yo powiedz co robisz w gawolinie przejazdem?:)))) > > > Od godziny, zamiast jak rozsadna dorosła osoba iść spać , rozmawiam z Tobą, a w > > ogóle to się szkolę w kwestii reformy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: //////// Re: Szukam babci IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 01:09 Gość portalu: messja napisał(a): > jakiej reformy? (nie tylko ze mna rozmawiasz:) > reform ci u nas teraz dostatek, zawsze jakąś można sobie dopasować (nie tylko z ubiegłej epoki trzy literki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Szukam babci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 01:06 Gość portalu: //////// napisał(a): > ogóle to się szkolę w kwestii reformy Reformy??? Ktorego etapu?? Jestes upiorem z bardzo odleglej przeszlosci... Z czasow o ktorych z roznych wzgledow nie chce pamietac... A kysz! a kysz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 00:23 nie wiedzialam, ze jestes kopciuszkiem:)) a co do czarow to niezle masz wymagania:) Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: oona napisał(a): > > > wrózka dzisiaj zaniemogła,z przyczyn osobistych, > > co wyczytałam na innym wątku:) > > To socjalizm! ;-))) > > > i znowu trzeba sobie radzic samemu:( > > My, kopciuszki, zawsze musimy sobie radzic samemu :-( > > > ale czarodziejskie różdzki,mogę się założyć,gdzieś w > sprzedaży wysyłkowej > > pewnie są oferowane:)) > > Ale pewno chinskie lub koreanskie... taka rozdzka to > mozna sobie co nawyzej tico lub hyundaia wyczarowac > zamiast zloconej karocy z osmioma rumakami :-( Nie > mowiac juz o innych rzeczach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Szukam babci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 00:30 Gość portalu: messja napisał(a): > nie wiedzialam, ze jestes kopciuszkiem:)) > a co do czarow to niezle masz wymagania:) Jak czarowac, to na calego, a nie polgebkiem ;-) > > > Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > > > Gość portalu: oona napisał(a): > > > > > wrózka dzisiaj zaniemogła,z przyczyn osobistych, > > > co wyczytałam na innym wątku:) > > > > To socjalizm! ;-))) > > > > > i znowu trzeba sobie radzic samemu:( > > > > My, kopciuszki, zawsze musimy sobie radzic samemu :-( > > > > > ale czarodziejskie różdzki,mogę się założyć,gdzieś w > > sprzedaży wysyłkowej > > > pewnie są oferowane:)) > > > > Ale pewno chinskie lub koreanskie... taka rozdzka to > > mozna sobie co nawyzej tico lub hyundaia wyczarowac > > zamiast zloconej karocy z osmioma rumakami :-( Nie > > mowiac juz o innych rzeczach... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 00:33 no tom ciekawa co mi wyczarujesz na urodziny... zamowienia juz w kazdym razie znasz:))) Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > nie wiedzialam, ze jestes kopciuszkiem:)) > > a co do czarow to niezle masz wymagania:) > > Jak czarowac, to na calego, a nie polgebkiem ;-) > > > > > > > Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > > > > > Gość portalu: oona napisał(a): > > > > > > > wrózka dzisiaj zaniemogła,z przyczyn osobistych, > > > > co wyczytałam na innym wątku:) > > > > > > To socjalizm! ;-))) > > > > > > > i znowu trzeba sobie radzic samemu:( > > > > > > My, kopciuszki, zawsze musimy sobie radzic samemu > :-( > > > > > > > ale czarodziejskie różdzki,mogę się > założyć,gdzieś w > > > sprzedaży wysyłkowej > > > > pewnie są oferowane:)) > > > > > > Ale pewno chinskie lub koreanskie... taka rozdzka > to > > > mozna sobie co nawyzej tico lub hyundaia wyczarowac > > > zamiast zloconej karocy z osmioma rumakami :-( Nie > > > mowiac juz o innych rzeczach... > > > Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Szukam babci 25.06.02, 00:51 Jak to mozliwe, że ja nie znam Wielu Kreseczek? Ech, starzeję się.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: //////// Re: Szukam babci IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 00:58 Ale i tak Cię lubię Janku :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Szukam babci 25.06.02, 01:01 Gość portalu: //////// napisał(a): > Ale i tak Cię lubię Janku :)))))))))))) Nie musiałaś mówić wszystkim, że jestem już tak stary, że tylko lubienie, hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: //////// Re: Szukam babci IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 01:02 ja_nek napisał(a): > Nie musiałaś mówić wszystkim, że jestem już tak stary, że tylko lubienie, hihi. > no wiesz........ tak publicznie........ ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 01:04 Gość portalu: //////// napisał(a): > Ale i tak Cię lubię Janku :)))))))))))) juz wszystkich lubi:))) szbka/bki (co do plci wciaz nie jestem przekonana:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: //////// Re: Szukam babci IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 01:06 Gość portalu: messja napisał(a): (co do plci wciaz nie jestem przekonana:))) jestem zdecydowanie płci żeńskiej i nigdy do tej pory nikt nie miał wątpliwości (w kórymś z postów faktycznie zjadłam literkę i wyszło dwuznacznie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: //////// Re: Szukam babci IP: *.iue.it 29.06.02, 14:24 Gość portalu: messja napisał(a): > juz wszystkich lubi:))) szbka Messjo, ja generalnie lubie ludzi (w odroznieniu od niektorych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 01:03 ja_nek napisał(a): > Jak to mozliwe, że ja nie znam Wielu Kreseczek? > Ech, starzeję się.... no to masz okazje poznac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Szukam babci 25.06.02, 01:08 Łóżeczko mnie już wzywa, późno już. Jutro trzeba do pracy... Pozdrawiam nocnie Ja_nek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: //////// Re: Szukam babci IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 01:10 Dobranoc :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 01:13 ja_nek napisał(a): > Łóżeczko mnie już wzywa, późno już. Jutro trzeba do pracy... > > Pozdrawiam nocnie > Ja_nek tylko zamnknij oba oczka swintuszku:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Szukam babci 25.06.02, 07:45 Chcialbym przypomniec ze kusy to nie nalepka na piwo o prosze mnie tu nie poniewierac, bo za to grozi kara wiezienia za naruszanie praw autorskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 16:47 ja_nek napisał(a): > ??? ja juz sie nie zastanawiam:) (jak zwykle bredzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Szukam babci 25.06.02, 17:28 Gość portalu: messja napisał(a): > ja juz sie nie zastanawiam:) (jak zwykle bredzi:))) hehehe, znowu wystawił pupę, jak def to odkryje to mu od razu przykopie, sam znam ze trzy sposoby:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.06.02, 19:35 a ty co sie tak cieszysz? apf napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > ja juz sie nie zastanawiam:) (jak zwykle bredzi:))) > > hehehe, znowu wystawił pupę, jak def to odkryje to mu od razu przykopie, sam zn > am > ze trzy sposoby:) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Szukam babci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 19:41 Gość portalu: messja napisał(a): > ja juz sie nie zastanawiam:) (jak zwykle bredzi:))) Biedny kusy cala noc walczyl z jakas awaria w jakims NOC'u, a wy sie z niego smiejecie. Byl nieprzytomny ze zmeczenia i tyle. Bierzcie z niego przyklad, jak nalezy pracowac ;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.06.02, 19:45 skad wiesz? co tak nagle w jego obronie? - ostatnio sie dziwiles, ze na palcach umie liczyc... masz kopy za glupie pytanie w @.... Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > ja juz sie nie zastanawiam:) (jak zwykle bredzi:))) > > Biedny kusy cala noc walczyl z jakas awaria w jakims > NOC'u, a wy sie z niego smiejecie. Byl nieprzytomny ze > zmeczenia i tyle. Bierzcie z niego przyklad, jak nalezy > pracowac ;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Szukam babci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 19:52 Gość portalu: messja napisał(a): > skad wiesz? Daleko idace wnioskowanie ;-) > masz kopy za glupie pytanie w @.... Wiem, widzialem, odpowiedzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.06.02, 19:59 no dobra, chyba sie troche unioslam:) Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > skad wiesz? > > Daleko idace wnioskowanie ;-) > > > masz kopy za glupie pytanie w @.... > > Wiem, widzialem, odpowiedzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Szukam babci 26.06.02, 09:49 Gość portalu: messja napisał(a): > no dobra, chyba sie troche unioslam:) zobaczcie tak wygląda kobieta uniesiona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 26.06.02, 13:46 ladnie prawda?:))) apf napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > no dobra, chyba sie troche unioslam:) > > zobaczcie tak wygląda kobieta uniesiona:) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Szukam babci 26.06.02, 14:32 Gość portalu: messja napisał(a): > ladnie prawda?:))) ładne są zwłaszcza twoje koronkowe majteczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 26.06.02, 15:12 co ten upal z ludzmi wyprawia... tobie polecam dla odmiany chlodne piwo, najlepiej prosto z lodowki:))) apf napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > ladnie prawda?:))) > > ładne są zwłaszcza twoje koronkowe majteczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Szukam babci 26.06.02, 15:30 Gość portalu: messja napisał(a): > co ten upal z ludzmi wyprawia... > tobie polecam dla odmiany chlodne piwo, najlepiej prosto z lodowki:))) dzięki, a mogę wziąć z twojej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Szukam babci IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 26.06.02, 15:31 mozesz, bo to nie moje piwo:) apf napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > co ten upal z ludzmi wyprawia... > > tobie polecam dla odmiany chlodne piwo, najlepiej prosto z lodowki:))) > > dzięki, a mogę wziąć z twojej? Odpowiedz Link Zgłoś