Gość: marsylka IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.06.02, 19:24 powróżyć..bo jestem już w domu!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gulipin1 Re: Komu?... 25.06.02, 19:26 Gość portalu: marsylka napisał(a): > powróżyć..bo jestem już w domu!:) moze mi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsylka Re: Komu?... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.06.02, 19:30 Myślę, że jesteś Panią:) Chociaż Twój nick mówi inaczej.:) prawdopodobnie jesteś ciekawą świata, młodą osobą, może właśnie zaczęłaś wakacje..:) Ach, zapomniałabym dodać, że blondyni są zwykle chłodni w okazywaniu uczuć:)) Nie czekaj, aż się odezwie.. Do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
gulipin1 Re: Komu?... 25.06.02, 19:32 Gość portalu: marsylka napisał(a): > Myślę, że jesteś Panią:) Chociaż Twój nick mówi inaczej.:) prawdopodobnie > jesteś ciekawą świata, młodą osobą, może właśnie zaczęłaś wakacje..:) > Ach, zapomniałabym dodać, że blondyni są zwykle chłodni w okazywaniu uczuć:)) > Nie czekaj, aż się odezwie.. Do dzieła! Kompletna klapa, ani jeden strzal nie trafiony.....co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsylka Re: Komu?... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.06.02, 19:34 Nie wiem,też mi głupio:) Odpowiedz Link Zgłoś
gulipin1 Re: Komu?... 25.06.02, 19:35 Gość portalu: marsylka napisał(a): > Nie wiem,też mi głupio:) Moze sprobujesz jeszcze raz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsylka Re: Komu?... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.06.02, 20:18 Największą miłość głupio straciłeś, przez małostkowość, oschłośc, nie- słuchanie, kiedy byłeś jej potrzebny. Teraz tęsknisz, rozpamiętujesz przeszłość.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Komu?... IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.06.02, 19:29 Gość portalu: marsylka napisał(a): > powróżyć..bo jestem już w domu!:) mnie juz nie zalezy - jako wrozka jestes malo wiarygodna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsylka Re: Komu?... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.06.02, 19:33 To czemu tutaj się wpisałaś:)? Wrózkom zdarzają się lepsze i gorsze dni.. a czasem nawet się zakochują ....i zmieniają plany w ostatniej chwili;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Komu?... IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.06.02, 19:36 Gość portalu: marsylka napisał(a): > To czemu tutaj się wpisałaś:)? Wrózkom zdarzają się lepsze i gorsze dni.. a > czasem nawet się zakochują ....i zmieniają plany w ostatniej chwili;) bo mi nikt nie zabroni:))) moze... jak mnie przeprosisz to moze wybacze:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Komu?... 25.06.02, 20:21 Powiedz coś mi Marseille, pokaż co potrafisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsylka Re: Komu?... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.06.02, 20:44 Przepraszam..i obiecuję poprawę..( a w duchu to się nawet cieszę,bo się niechcący przyznałaś do swojego znaku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Komu?... IP: *.proxy.aol.com 26.06.02, 00:20 Gość portalu: marsylka napisał(a): > Przepraszam..i obiecuję poprawę..( a w duchu to się nawet cieszę,bo się > niechcący przyznałaś do swojego znaku:)) tja? a jaki on jest?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Komu?... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 00:23 Gość portalu: messja napisał(a): > tja? a jaki on jest?:) Podejrzane. Coraz wiecej dziwnych osob wie coraz wiecej. Za duzo zbiegow okolicznosci. Czyje jakis spisek ;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rianonn Re: Komu?... 25.06.02, 20:44 Gość portalu: marsylka napisał(a): > powróżyć..bo jestem już w domu!:) Ja poproszę - bardzom ciekawa mej mglistej przyszłości :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsylka Re: Komu?... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.06.02, 21:10 Przepraszam, że z poślizgiem, Riannon.. Jestes skrytą, wrazliwą osobą, czasem nieśmiałą. Dlaczego tak często się chowasz? Uciekasz przed czymś, przed kimś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rianonn Re: Komu?... IP: *.waw.cdp.pl 25.06.02, 21:45 Gość portalu: marsylka napisał(a): > Przepraszam, że z poślizgiem, Riannon.. Jestes skrytą, wrazliwą osobą, czasem > nieśmiałą. Dlaczego tak często się chowasz? Uciekasz przed czymś, przed kimś? No, nawet troszkę się Tobie udało.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpago Re: Komu?... 25.06.02, 21:13 Gość portalu: marsylka napisał(a): > powróżyć..bo jestem już w domu!:) Ja poprosze:) Ch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsylka Re: Komu?... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.06.02, 21:22 Perfekcjonista, zapominasz o tym ,że człowiek też sięmyli Za dużo wymagasz od innych, ale przede wszystkim,-od samego siebie.. Poza tym, iście „skorpionie” wszystko albo nic.. Stawiasz wszystko na jedna kartę.. No i zdarza Ci się stracić czujność; skupiając się na szczególe, zapominasz o tym, że warto popatrzeć na ten obraz - z daleka.. Bardzo wrażliwy, masz naprawdę wiele do ofiarowania.. Tak wiele, ze czasem, ufając ludziom, dajesz się im wykorzystywać. Marzysz o prostym i głebokim uczuciu.. Rozejrzyj się, bo być może pojawi się ktoś, kto pozwoli Ci zapomnieć o bólu.. Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: Komu?... 25.06.02, 21:30 ....ciekawe czy tym razem czegoś sie dowiem?:)......zamawiam wytrwale i co nic to nic..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsylka Re: Komu?... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.06.02, 21:34 Kazdy komu wróżę, więcej się nie odzywa..:) Czy aż tak bardzo się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpago Re: Komu?... 25.06.02, 21:36 Gość portalu: marsylka napisał(a): > Kazdy komu wróżę, więcej się nie odzywa..:) Czy aż tak bardzo się mylę? Nie, nie mylisz sie:) Moze problem lezy w tym, ze Ci, ktorym wrozysz, nie zawsze poprawnie potrafia zinterpretowac Twoje slowa?:) Ch. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpago Re: Komu?... 25.06.02, 21:34 ania1 napisał(a): > ....ciekawe czy tym razem czegoś sie dowiem?:)......zamawiam wytrwale i co nic > to nic..... Trzeba miec chody u wrozki;) C. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpago Re: Komu?... 25.06.02, 21:33 Gość portalu: marsylka napisał(a): > Perfekcjonista, Cos w tym jest.. > zapominasz o tym ,że człowiek też się myli Tak. Porazki bola. Bardzo bola. Czasem az trudno nad soba w tym bolu zapanowac... > Za dużo wymagasz od innych, ale przede wszystkim,-od samego siebie.. To zalezy jakich "innych" masz na mysli:)) > Poza tym, iście „skorpionie” > wszystko albo nic.. Stawiasz wszystko na jedna kartę.. Czasem warto. Tylko wlasnie sie o tym przekonalem po fakcie. Niestety. Z tym skorpionem nie trafilas. Waga 06.10. > No i zdarza Ci się stracić czujność; skupiając się na szczególe, zapominasz o > tym, że warto popatrzeć na ten obraz - z daleka.. Z daleka, znaczy przez szybke? Bez mozliwosci reagowania? O nie, dziekuje. Juz to przerabialem. Od dzis nie patrze z daleka, bede sie trzymal tego, co kiedys pewna przyjaciolka usilowala mi wpoic - carpe diem!!!! > Bardzo wrażliwy, masz naprawdę wiele do ofiarowania.. Za bardzo wrazliwy, niestety. Fakt, mam wiele do ofiarowania, tylko, ze moja oferta lezy zapakowana w setki papierkow i wiekszosc osob traci cierpliwosc, zanim je odwine:(((( > Tak wiele, ze czasem, ufając ludziom, dajesz się im wykorzystywać. Sadzisz, ze dalem sie wykorzystac? > Marzysz o prostym i głebokim uczuciu.. O glebokim i szczerym - tak. O prostym - juz nie. Wybieram wiecej szalenstwa. > Rozejrzyj się, bo być może pojawi się ktoś, kto pozwoli Ci zapomnieć > o bólu.. Niestety, mam klapki na oczach i nie zamierzam nikogo szukac. Bol jest tak wielki, ze go sie po prostu NIE DA ZAPOMNIEC!!!! Ch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsylka Re: Chrumpago IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.06.02, 21:37 kogoś niebezpiecznie mi przypominasz:( Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpago Re: Chrumpago 25.06.02, 21:38 Gość portalu: marsylka napisał(a): > kogoś niebezpiecznie mi przypominasz:( Nie mow, ze sie znamy? A wydawalo mi sie, ze nie ma dwoch identycznych osob... Ch. Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: Chrumpago 25.06.02, 21:40 .....znowu trafiłam nie pod ten adres co trzeba.......przecież to kółko wzajemnej adoracji:))))...... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpago Re: Chrumpago 25.06.02, 21:42 ania1 napisał(a): > .....znowu trafiłam nie pod ten adres co trzeba.......przecież to kółko > wzajemnej adoracji:))))...... Czasem i wrozce trzeba okazac garsc zwyklych ludzkich uczuc. Poglaskac po glowce, przytulic. Troche ciepla przeciez nigdy nie zaszkodzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsylka Re: Aniu!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.06.02, 21:42 Po prostu przypadkiem trafiłam na znajomego, przepraszam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpago Re: Aniu!! 25.06.02, 21:45 Gość portalu: marsylka napisał(a): > Po prostu przypadkiem trafiłam na znajomego, przepraszam:)) Zaczalem sie zastanawiac, czy naprawde znam wrozke? Kilka osob moglbym wytypowac wsrod znajomych, ale nie odwaze sie strzelac. Za malo mam namiarow...:( Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Kochani........ 25.06.02, 21:49 .......ależ bawcie sie dobrze........nic tak nie pobudza wyobraźni.........:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsylka Re: Kochani........ IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.06.02, 21:51 Aniutku , nikt nie śmiał o Tobie zapomnieć.. Napiszę Ci maila, bo nie lubię zbiegowiska:) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpago Re: Kochani........ 25.06.02, 22:07 Gość portalu: marsylka napisał(a): > Aniutku , nikt nie śmiał o Tobie zapomnieć.. Napiszę Ci maila, bo nie lubię > zbiegowiska:) Aniu1: przepraszam, ze czulas sie pominieta:( Marsylko: punkt dla Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpago Re: Chrumpago 25.06.02, 21:40 Gość portalu: marsylka napisał(a): > Taaak? Znasz mojego sobowtora??? Nie wiedzialem, ze istnieje. Wprawdzie ktos kiedys mi mailowal, ze znal osobe o tym samym imieniu i nazwisku, ale nie bylo mi dane poznac go osobiscie. Ch. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpago Re: Re Mon oeil:)) 25.06.02, 21:52 Gość portalu: marsylka napisał(a): Czujesz, ze to moze byc on? Znasz mojego sobowtora? Serio? Ja wiem, ze wrozkowe oko ma wieksze mozliwosci...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsylka Re: Re Mon oeil:)) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.06.02, 21:54 A świstak? Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpago Re: Re Mon oeil:)) 25.06.02, 21:54 Gość portalu: marsylka napisał(a): > A świstak? A lyzka na to: NIEMOZLIWE!!!:) Ch. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpago Re: Re Mon oeil:)) 25.06.02, 21:57 chrumpago napisał(a): > Gość portalu: marsylka napisał(a): > > > A świstak? > > A lyzka na to: NIEMOZLIWE!!!:) Wystarczy przeciez coup d´oeil:) Wrozka chyba juz dzis jest spiaca:(( Ch. > > Ch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Re Mon oeil:)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 22:11 chrumpago napisał(a): > Wrozka chyba juz dzis jest spiaca:(( Widze, ze wiesz to lepiej od samej wrozki ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpago Re: Re Mon oeil:)) 25.06.02, 22:14 Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > chrumpago napisał(a): > > > Wrozka chyba juz dzis jest spiaca:(( > > Widze, ze wiesz to lepiej od samej wrozki ;-)))) Pewnie, jak kazdy normalny czlowiek chodzi do roboty na 8-ma:( Najwyzszy czas, zeby odpoczela po trudach dzisiejszego dnia i nabrala sil na czekajace ja kolejne wyzwania;) Dobrej nocy, wróżko!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Komu?... IP: *.devs.futuro.pl 25.06.02, 22:25 jesli to nadal aktualne,to ja tez poprosze:) Odpowiedz Link Zgłoś