harriet_makepeace 21.04.05, 15:09 otóż śpieszę donieść że się zaręczyłam z moim ukochanym dempseyem i w przyszłym roku w lipcu będzie ślub. :))))))))) pozdrawiam wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szybki_wytrysk Re: info dla starych znajomych - jak zwykle rados 21.04.05, 15:12 O to gratulacje !!!! A jak tam bzykanko ? Odpowiedz Link Zgłoś
hansii gratulujemy 21.04.05, 15:12 pozdrawiamy rowniez... ale tak z ciekawosci: czy to Dempsey II? Dempsey III? - czy jeszcze inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: gratulujemy 21.04.05, 15:15 dempsey I - jedyny prawdziwy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: gratulujemy 21.04.05, 15:39 a... to rozumiem... a tamte - to byly podrobki, czy niedorobki? Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: info dla starych znajomych - jak zwykle rados 21.04.05, 15:33 Gratulacje:) Buziaki dla Ciebie, dempseya ucałuj sama;) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: info dla starych znajomych - jak zwykle rados 21.04.05, 15:39 dempseya ucałuj sama;) no. bo już miałam zacząć warczeć ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: info dla starych znajomych - jak zwykle rados 21.04.05, 15:50 haha, wiedziałam;)) Kiedyś nawet filmu "Dempsey i Makepeace na tropie" nie obejrzałam, aby po głowienie dostać;) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: info dla starych znajomych - jak zwykle rados 21.04.05, 15:51 hahahaha :)))))))))))) uczęsię od naszej psiuni zachowań obronnych w kwesti stada i legowiska ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: info dla starych znajomych - jak zwykle rados 21.04.05, 15:57 Oddaj jej ten "etat", bo się rozbisurmani, coś musi robić. Lepiej "szczerz ząbki" w uśmiechu:) Pozdrawiam całe stado:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: info dla starych znajomych - jak zwykle rados 21.04.05, 15:41 Harriet!! :-) No tak czułam, że nas tu wkrótce zaskoczysz, jakąś radosną wieścią... :-) Cieszę się przeogromnie!! :-) Pozdrawiam serdecznie!! i dużo, dużo miłości Wam życzę i wiele , wiele więcej...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: info dla starych znajomych - jak zwykle rados 21.04.05, 15:44 :))))))) dzięki mandarynko :))))) a nasza psiunia labradorka rośnie jak na drożdżach i kochamy ją coraz bardziej. ale fajnie sie tak po pracy w trójke uwalić na kanapie. :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: info dla starych znajomych - jak zwykle rados 21.04.05, 17:00 ale sie cieszę Harriet :-))) Gratuluje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: info dla starych znajomych - jak zwykle rados 22.04.05, 08:32 dzięki trollinko :))))) też się cieszę bardzo :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: info dla starych znajomych - jak zwykle rados 22.04.05, 09:08 Naprawdę sciskam Cie obydwiema łapkami i skaczę do góry z radości :-)) To naprawdę super wiadomość Harriet :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: info dla starych znajomych - jak zwykle rados 21.04.05, 21:30 Bądźcie szczęśliwi Harriet... Niech chociaż Wam się uda !!! Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: info dla starych znajomych - jak zwykle rados 22.04.05, 08:34 :) ja tam wierzę niezłomnie że przed Tobą też same miłe chwile :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: info dla starych znajomych - jak zwykle rados 21.04.05, 21:54 I tak to właśnie jest jak się ludzie odnajdą!:))) Szczęścia Harriet!:)) I dbajcie o nie każdego dnia od nowa... Tak się cieszę!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: info dla starych znajomych - jak zwykle rados 22.04.05, 08:37 na razie uważam idzie nam nieźle ;))))))) no i mam nadzieję że to będzie u nas jak z jazdą na rowerze i nie zapomnimy tego tak łatwo ;))))) też się strasznie cieszę. Aha a moje zaręczyny były mega spontaniczne by the way - ale b. przyjemne :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: info dla starych znajomych - jak zwykle rados 22.04.05, 09:46 Przyznam Ci się, że od początku Waszego bycia razem, wierzyłam w szczęśliwe zakończenie. A jak napisałaś o wspólnym zamieszkaniu, a potem o psie, to byłam pewna!:))) Buzia śmieje mi się od ucha do ucha:))) Do Ciebie! Do Was!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: info dla starych znajomych - jak zwykle rados 21.04.05, 22:18 gratulacje :) jakies piwo powinnas postawic z tej okazji:) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: info dla starych znajomych - jak zwykle rados 22.04.05, 08:37 musowo :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: info dla starych znajomych - jak zwykle rados 22.04.05, 01:50 Wow! Wszystkiego najlepszego i gratulacje!!! :D PS. Czytaliście to? ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=22925169&a=22945867 pozdrowionka najserdeczniejsze dla hetacusa :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: info dla starych znajomych - jak zwykle rados 22.04.05, 07:22 Czytaliśmy, czytaliśmy:) I chcieliśmy, żebyś dalej intensywnie myślała....i wymyliłaś;)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: info dla starych znajomych - jak zwykle rados 22.04.05, 07:31 Przyznam szczerze, że uśmiech wieeelki zakwitł mi na ustach! Chyba z nim przebrnę przez cały dzień:-) No proszę, jak to niewiele czlowiekowi do szczęścia potrzeba, wystarczy jeden wpis zielonego nicka! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: info dla starych znajomych - jak zwykle rados 22.04.05, 08:38 :))))))) dzięki za pamięć jmx :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmx proszę bardzo :D IP: *.localdomain / 67.15.54.* 23.04.05, 15:56 Miło być starym znajomym :))))))) (ale zaręczyny nie dokonały się w barze mlecznym? ;) A myśleć będe tak intensywnie jak tylko głowa i czas mi na to pozwolą - nawet zahedan się zjawił :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: proszę bardzo :D 25.04.05, 08:51 nie, ale też było spontanicznie i bardzo romantycznie ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace a wiesz jakie mam jeszcze marzenie? 25.04.05, 12:51 żeby mi Messja napisała coś o Big Brotherze ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: a wiesz jakie mam jeszcze marzenie? 26.04.05, 02:55 Napisałabym - "niech Ci się spełni" ale niebezpiecznie jest igrać z żywiołami więc się wstrzymam ;DDD. Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: info dla starych znajomych - jak zwykle rados 22.04.05, 08:26 najlepszego ! co wam kupic na prezent ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace e tam. grzałkę już mamy i czajnik zwykly, nie mamy 22.04.05, 09:35 elektrycznego. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: e tam. grzałkę już mamy i czajnik zwykly, nie 22.04.05, 09:48 no dobra... moze byc taki chinski bez gwarancji ?? Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 No i ja też sie pochwalę :-) 22.04.05, 09:09 To już rok odkąd jestem baaardzo szczęśliwa w ramionach pewnego Księcia :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: No i ja też sie pochwalę :-) 22.04.05, 09:19 :))) I dla takich wieści warto tu zaglądać:) Uściski:) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: No i ja też sie pochwalę :-) 22.04.05, 09:22 Czas tak szybko płynie... nawet nie wiem kiedy to minęło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: No i ja też sie pochwalę :-) 22.04.05, 09:25 Trolinko, ponoć szczęśliwi czasu nie liczą:) Obyś go nie liczyła już do końca swych szczęśliwych dni:) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: No i ja też sie pochwalę :-) 22.04.05, 09:26 ach, dziekuję Malinko :-) "Nie liczę godzin i lat...." Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: info dla starych znajomych - jak zwykle rados 24.04.05, 11:52 Gratulacje!!! To wspaniała wieść! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: info dla starych znajomych - jak zwykle rados 25.04.05, 08:51 dziękuję :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: info dla starych znajomych - jak zwykle rados 25.04.05, 10:31 gratuluje harrietko..obojgu wam gratuluje a właściwie to jemu powinienem pogratulowac że sie zdecydował na ten krok..bo rozumiem że to jednak on Ciebie poprosił o reke?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace no jasne, emancypacja emancypacją, ale trzeba 25.04.05, 11:23 dmuchać na zimne - jeszcze by mi kiedyś wyrzucił, żem go do ożenku przymusiła ;)))))) a więc tradycji stało się zadość i byłam proszoną a nie proszącą ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: no jasne, emancypacja emancypacją, ale trzeba 25.04.05, 11:27 ani przez moment w to nie wątpiłem:)))) no i tradycje trzeba zachowywać a teraz tylko trzeba oficjalnie rodzicieli powiadomic ..wspólny obiad i koniecznie kwiaty niech da przyszłej teściowej:)) bo jak sie powiedziało A..... to i pozostałe litery trza wypowiedzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś