Dodaj do ulubionych

Pragnienie miłóści

IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 21:17
MAm 29 lat i czuję się strasznie ,ale to strasznie samotna.Wokół mnie jest dużo
bliskich mi osób ,ale ja jestem samotna.Nigdy nie miałam chłopaka,bo tego nie
potrzebowała ,ale teraz bardzo mi brakuje kogoś kto by mnie
kochał ,akceptował.Mam 29lat,ale wyglądam na 16,17 i to sprawia,że niektórzy
czują się zdezorentowani.Z powodu wyglądu często interesują się mną o wiele
młodsi ode mnie męższczyżni.A ja wolę starszych od siebie .Poradźcie co
zrobić!!!
Obserwuj wątek
    • zxc1973 Re: Pragnienie miłóści 30.06.02, 22:02
      Gość portalu: mila napisał(a):

> MAm 29 lat i czuję się strasznie ,ale to strasznie
      samotna.Wokół mnie jest dużo
      >
      > bliskich mi osób ,ale ja jestem samotna.Nigdy nie
      miałam chłopaka,bo tego nie
      > potrzebowała ,ale teraz bardzo mi brakuje kogoś kto
      by mnie
      > kochał ,akceptował.Mam 29lat,ale wyglądam na 16,17 i
      to sprawia,że niektórzy
      > czują się zdezorentowani.Z powodu wyglądu często
      interesują się mną o wiele
      > młodsi ode mnie męższczyżni.A ja wolę starszych od
      siebie .Poradźcie co
      > zrobić!!!

Fajnie, ze doszlas do tego wniosku... Ja sie jakis czas
      temu zakochalem w kims bardzo podobnym do Ciebie (nawet
      pod wzgledem wieku), ale jeszcze bez takich
      przemyslen... efekt? Zlamane serce (moje) :-/ Ale
      dobra. Koniec rozczulania sie nad soba.

Dlaczego nigdy tego nie potrzebowalas? Nie czulas sie
      samotna? Uwazalas, ze to niepotrzebne? Rzucilas sie w
      wir pracy i nie mialas czasu?

Co zrobic? Hmmm... Moze poprostu byc kobieta ?
      • ja_nek Re: Pragnienie miłóści 30.06.02, 22:17
        Staraj się bywać rzadziej w swych czterech ścianach. poza tym: Ci znajomi chyba
        urządzają casem jakąś imprezę, gdzie pojawiają się nowe osoby.
        A tak jeszcze zapytam: gdzie bywasz i czy chcesz zostać spotkaną przez kogoś?
        • zxc1973 Re: Pragnienie miłóści 30.06.02, 22:20
          ja-nek, ale nie pisz tego do mnie :')
          • Gość: messja Re: Pragnienie miłóści IP: *.proxy.aol.com 30.06.02, 22:30
            zxc1973 napisał(a):

> ja-nek, ale nie pisz tego do mnie :')

czemu nie? moze ty tez potrzebujesz rady...:)
            • zxc1973 Re: Pragnienie miłóści 30.06.02, 22:31
              Gość portalu: messja napisał(a):

> czemu nie? moze ty tez potrzebujesz rady...:)

Poradzil bym sie najpierw Ciebie :')
              • Gość: messja Re: Pragnienie miłóści IP: *.proxy.aol.com 30.06.02, 22:34
                :)))))))))))))))))))) milo mi:)

zxc1973 napisał(a):

> Gość portalu: messja napisał(a):
                >
                > > czemu nie? moze ty tez potrzebujesz rady...:)
                >
                > Poradzil bym sie najpierw Ciebie :')

• Gość: Dr.Belbo Re: Pragnienie miłóści IP: *.acn.waw.pl 01.07.02, 07:42
                  Przeciez to ja tu na etaie jestem!
                  • Gość: messja Re: Pragnienie miłóści IP: *.proxy.aol.com 01.07.02, 10:00
                    Gość portalu: Dr.Belbo napisał(a):

> Przeciez to ja tu na etaie jestem!

na "etaie"? lepiej nic juz nie bierz, nie sluzy ci:)))))
    • Gość: 007wc Re: Pragnienie miłóści IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.06.02, 22:49
      Zupełnie tego nie rozumiem.Czy ty mieszkasz w dzungli.Dziewczyno dobrze Ci ktoś
      tam radzi stań się wreszcie kobietą i zacznij żyć i korzystać z tego życia.
      Możliwe jest że starsi faceci patrząc na twój b.młody wygląd tak też Cię
      traktują.Czy nie zastanawiałaś się że czas zmienić coś w swoim wyglądzie jak i
      zachowaniu.Co masz na myśli mówiąc starsi mężczyżni.Tacy zdecydowanie chcą mieć
      przy swoim boku kobietę.Czy ty aby nie pozamykałaś się w swoim świecie za
      bardzo,wyjdz do ludzi a zapewniam Cię że trafisz na tego właściwego.
      Sam byłem w podobnej sytuacji więc wiem co czujesz.Różnica polega na tym że ja
      w tym czasie miałem już 45 lat.kiedy jednak wyrwałem się ze swojej samotności
      odkryłem świat i ludzi od nowa.
      Przestań się martwić tylko kup nowy ciuch,zrób sobie ekstra fryzurkę,pomaluj co
      trzeba i tak przygotowana zacznij dostrzegać facetów takich jacy Cię
      interesują. Daj się podrywać ale i ty podrywaj i kokietuj.
      Zyczę Ci bardzo dużo powodzenia i uroku osobistego.

Pozdrawiam
      • Gość: Inco Re: do 007wc IP: ATCSCS* / 213.33.61.* 01.07.02, 12:25
        Gość portalu: 007wc napisał(a):

> Zupełnie tego nie rozumiem.Czy ty mieszkasz w dzungli.Dziewczyno dobrze Ci ktoś
        >
        > tam radzi stań się wreszcie kobietą i zacznij żyć i korzystać z tego życia.
        > Możliwe jest że starsi faceci patrząc na twój b.młody wygląd tak też Cię
        > traktują.Czy nie zastanawiałaś się że czas zmienić coś w swoim wyglądzie jak i
        > zachowaniu.Co masz na myśli mówiąc starsi mężczyżni.Tacy zdecydowanie chcą mieć
        >
        > przy swoim boku kobietę.Czy ty aby nie pozamykałaś się w swoim świecie za
        > bardzo,wyjdz do ludzi a zapewniam Cię że trafisz na tego właściwego.
        > Sam byłem w podobnej sytuacji więc wiem co czujesz.Różnica polega na tym że ja
        > w tym czasie miałem już 45 lat.kiedy jednak wyrwałem się ze swojej samotności
        > odkryłem świat i ludzi od nowa.
        > Przestań się martwić tylko kup nowy ciuch,zrób sobie ekstra fryzurkę,pomaluj co
        >
        > trzeba i tak przygotowana zacznij dostrzegać facetów takich jacy Cię
        > interesują. Daj się podrywać ale i ty podrywaj i kokietuj.
        > Zyczę Ci bardzo dużo powodzenia i uroku osobistego.
        >
        > Pozdrawiam

007wc, bardzo madre podejscie do problemu. Takie opinie na tym forum to rzadkosc
        (mam na myslo powazne traktowanie rzuconego tematu). Pozdrawiam. Szkoda, ze nie
        moge sie zalapac na tego barana. Pozdrawiam i zycze milego weekendu w Ustroniu.
        Inco
    • Gość: 007wc Re: Pragnienie miłóści IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.06.02, 22:56
      W przyszłą sobotę planujemy imprezkę w Ustroniu - Jaszowcu.Pieczemy barana przy
      piwku.Będzie kilkanaście osób które przyjadą na tę okazję z całej Polski.
      Starsi i młodsi wszyscy wystarczająco poważni od 33-50 lat.Będą i panie.
      Jest to coroczny zlot ludzi kochających góry i ciągle po nich łażących.
      Mieszkasz blisko więc zapraszamy. Jeżeli Cię to interesuje napisz.

007wc@poczta.gazeta.pl
      pozdrawiam
      • Gość: mila Re: Pragnienie miłóści IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 09:32
        Fajnie by było ,ale niestety nie mieszkam blisko.Ale na pewno skorzystam z porad
        • Gość: Inco Re: Pragnienie miłóści IP: ATCSCS* / 213.33.61.* 01.07.02, 11:20
          Zawsze chcialam byc kochana i kochac. Byc szczesliwa oznaczalo dla mnie wlasnie
          te dwa slowa: kochac i byc kochana. Jakze mloda wydajesz mi sie byc ze swoimi
          29 wiosenkami. Zycie jeszcze przed Toba. Rozumiem jednak dobrze, co czujesz,
          ale uwierz mi, jestem troche starsza od Ciebie i nazbieralo mi sie sporo
          doswiadczen zyciowych. Dlatego wiem, o czym pisze. Szczescia nie powinnas
          utozsamiac z posiadaniem partnera u Twego boku. Dzisiaj jest, a jutro moze go
          nie byc. Korzystaj z zycia. Skoncentruj sie na sobie, zadbaj o siebie, a wtedy
          najpredzej zainteresuje sie ktos Toba. Pozdrawiam
    • Gość: 007wc Re: Pragnienie miłóści - do Inco IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.07.02, 22:50
      Ja także żałuję że nie możesz wpaść na tego barana,myślę jednak że jeszcze
      będzie okazja.Dzięki za poparcie.Są to jednak sprawy bardzo poważne i tak też
      je zawsze traktuję.
      pozdrawiam
      • Gość: Inco Re: Pragnienie miłóści - do 007wc IP: ATCSCS* / 213.33.61.* 02.07.02, 08:44
        Gość portalu: 007wc napisał(a):

> Ja także żałuję że nie możesz wpaść na tego barana,myślę jednak że jeszcze
        > będzie okazja.Dzięki za poparcie.Są to jednak sprawy bardzo poważne i tak też
        > je zawsze traktuję.
        > pozdrawiam

Czasami mam wrazenie, ze forumowicze nie zawsze traktuja powaznie poruszane tutaj
        problemy. Ja od niedawna zagladam na forum. Robie to troche z ciekawosci, troche
        z poczucia "samotnosci". Czasami wydaje mi sie jakbym spadla z nieba ze swoimi
        pogladami i dlatego ciesze sie zawsze jak czytam wypowiedzi ludzi, ktorzy wydaja
        sie myslec podobnie.
        • Gość: mila Re: Pragnienie miłóści - do 007wc IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 10:11
          Tak szczerze to nie mieszkam znowu tak daleko ,ale nie miałabym odwagi
          przyjechać na takie spotakanie.Chociaż w głębi ducha może bym nawet chciała
          • Gość: Hanysek Re: Pragnienie miłóści - do 007wc IP: *.hannover.is 02.07.02, 11:33
            ...pomysl dziewczyno, ze jest tylko tu i teraz - drugiego rozdania nie bedzie!
            I dlaczegoz to nie mialabys odwagi? Propozycja byla super - wiec sprobuj
            przeskoczyc wlasny cien, pojedz na to pieczenie barana i moze wszystko sie
            odmieni? Albo lepiej jest rozmyslac nad tym, ze byc moze stracilo sie cos
            bardzo fajnego, bo nie bylo sie w stanie samej przelamac?
            Pozdrawiam i czekam na opis "baranowej" imprezy
            • Gość: bea Re: Pragnienie miłóści - do 007wc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.02, 17:01
              hmm kuszaca brzmi ta propozycja [ieczony baran mile rozmowy ,....oj chcialo by
              sie chcialo./ wiekowo mysle ze sie mieszcze.....
              • Gość: 007wc Re: Pragnienie miłóści - do 007wc-Beaa IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.07.02, 23:16
                Nie widzę problemu.Z Wrocławia powinnaś być w ciągu kilku godzin.Trafisz bardzo
                łatwo.Ustroń -Jaszowiec.W godzinach od 11.00 - 14.00 przed stacją kolejową przez
                cały czas będzie stał granatowy VW kombi i siedząca w nim osoba udzieli
                wszelkich informacji jak również wskaże miejsce gdzie balangujemy.Zapraszamy
                Ostatecznie w ostatnią sobotę lipca planujemy kolejną imprezkę tym razem w
                Brennej. Pomyśl?

PS. Z Legnicy jedzie fantastyczne małżeństwo łazików górskich które zawsze może
                Cię zabrać wiem że wyjeżdzają o 5.30 rano.

pozdrawiam
              • Gość: 007wc Re: Pragnienie miłóści - do 007wc-MILA IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.07.02, 23:28
                Ja się wcale nie dziwię że masz problem z nieśmiałością skorotak wiele czasu
                poświęcasz komputerowi zamiast ludziom. Widać Twoją obecność na forum.
                Szkoda że nie chcesz przyjechać żałuj.Opiszę Ci imprezkę może to zachęci Cię na
                nasze następne spotkanie w Brennej.

pozdrawiam
                • Gość: Inco Re: Pragnienie miłóści - do 007wc IP: ATCSCS* / 213.33.61.* 05.07.02, 08:54
                  Prosze o dokladniejsze namiary na impreze pod koniec lipca... Mieszkam
                  wprawdzie daleko, ale kto wie, jesli impreza jest otwarta tez dla obcych, to
                  dlaczego nie. Pozdrawiam. Inco

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka