Gość: exman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:05 ...nie jest za dobrze, a tam na dole juz zupełnie jest niefajnie, Shrek ! Gdzie jesteś ?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klementynka Re: Podaj mi rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 20:04 Wstąpił do piekieł, po drodze mu było. Czy czekasz na rękę konkretnej osoby, czy może to być ktoś przypadkowy np.ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: Podaj mi rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 19:27 Jedną ręką trzymam się zerwanego mostu , drugą macham jak jednoskrzydły ptak. Nie mam szans na lot ale może nauczę się chociaż porządnie chodzić. Podaj mi rękę przechodniu i nie rządając nic w zamian - bądź mi przyjacielem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucynka Re: Podaj mi rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 20:35 Rzeczywiście w tragicznej jesteś sytuacji ale nasz wspaniały Poeta ma silne dłonie na których możesz śmiało się oprzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R jak Roman Re: Podaj mi rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 21:17 Oj, caruzzo, caruzzo, coś mi sie widzi, ze lucynka leci na Ciebie, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Podaj mi rękę 12.06.05, 21:28 Nie widzę tego. ..Lucynki też..... gdzies się zapodziała;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucynka Re: Podaj mi rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 21:29 Oczywiści że tak. Latam nad Poetą od czasu do czasu, jak przystało na muzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucynka Re: Podaj mi rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 21:41 Witaj Caruzzo. Chciałam pofruwać nad Tobą, ale nie widziałam Cię w żadnym wątku. Wplątałam się w rozmowę z przypadkową osobą i niepotrzebnie. A teraz zrobiło się juz późno i muszę odejść od komputera. Jak pisanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Co jest do cholery !!! IP: *.teleton.pl 13.06.05, 09:58 Ja tu wiszę na jednej ręce nad przepaścią, wody mi już odeszły a wy tam u góry ćwierkacie sobie zamiast mi w końcu rękę podać. Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: Co jest do cholery !!! 13.06.05, 10:22 co sie stało.... może ja pomogę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: Co jest do cholery !!! IP: *.teleton.pl 13.06.05, 11:47 Co się stało ? Powiś sobie tak dwa dni to nie będziesz zadawała takich pytań ;))) O rany, już dłużej nie wytrzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucynka Re: Co jest do cholery !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 21:21 Wydaje mi się, że bardziej oczekujesz litości niż pomocy. Już Klementynka wyciągała rękę do Ciebie później dzielny Caruzzo, a ty cięgle krzyczysz z rozpaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: Co jest do cholery !!! IP: *.teleton.pl 14.06.05, 10:58 A któż z nas nie oczekuje, nie zasługuje na odrobinę litości ? Wszyscy ! Nie skorzystałem z ofert Klementynki i Caruzzo, obawiając się, że poczuliby się Shrekami. Ale skoro mam do wyboru spaść w niebyt lub wrócić do was...to może jednak chwycę pierwszą lepszą dłoń. No, wyciągam swoją...widzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mimoza67 Re: Podaj mi rękę 13.06.05, 16:19 poszukaj w myślach, a najdziesz tam moją wyciągnietą dłoń.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucynkapopro Re: Podaj mi rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 20:29 Daj mi nogę, daj mi nogę, daj mi nogę....:) Odpowiedz Link Zgłoś