Gość: krizia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 19:57 Rowno za miesiac, w sobote 28 wrzesnia, a okazja to pozegnanie lata / pozegnanie Krizi przed urlopem. Obecnosc obowiazkowa! :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apf Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 27.08.02, 20:00 Gość portalu: krizia napisał(a): > Rowno za miesiac, w sobote 28 wrzesnia, a okazja to > pozegnanie lata / pozegnanie Krizi przed urlopem. > Obecnosc obowiazkowa! > > :))) Każdy tego dnia zasiądzie przed monitorem i będzie stukał w klawisze z dwukrotnie większą wydajnością:))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 27.08.02, 20:01 a ja zjem kolacje przy swiecach, przy monitorze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krizia Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 20:06 Messjo, bedziesz laczyc sie z nami duchowo i nerwowo gryzc palce zastanawiajac sie kogo tym razem Belbo czaruje;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 27.08.02, 20:07 Gość portalu: krizia napisał(a): > Messjo, bedziesz laczyc sie z nami duchowo i nerwowo > gryzc palce zastanawiajac sie kogo tym razem Belbo > czaruje;))))) nie, ja belbo znam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krizia Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 20:02 Wezmiesz ze soba laptopa, potworze! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow IP: 217.153.4.* 28.08.02, 12:17 :(((( Buuuuu!!!!!! ja moge obiecac jedynie wnikliwa lekture relacji (sprawozdania z walnego) i zastosowanie sie do wszelkich podjetych uchwal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 28.08.02, 15:38 Gdzie i w jaki dzień to wypada? Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 28.08.02, 15:45 ja_nek napisał: > Gdzie i w jaki dzień to wypada? wypada w sobotę, gdzieś w Warszawie, miejsce pozostanie do końca tajemnicą i przedmiotem sporów. Proponuję by spotkać się na murku koło bloku Krizi, tam gdzie miejscowi piją tanie wino. Koszt imprezy 4.20 zł:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 28.08.02, 15:48 apf napisał: wypada w sobotę, gdzieś w Warszawie, miejsce pozostanie do końca tajemnicą i > przedmiotem sporów. Proponuję by spotkać się na murku koło bloku Krizi, tam > gdzie miejscowi piją tanie wino. Koszt imprezy 4.20 zł:)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 28.08.02, 15:52 Pudlo! Po pierwsze: nie mieszkam w bloku. Po drugie: zdaje sie, ze miales zamiar impreze zbojkotowac? No chyba ze chcesz zegnac lato z nostalgia, a Krizie z ulga ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 28.08.02, 15:56 Jak się porządnie wyspowiadasz to może dostaniesz rozgrzeszenie i pozwolenie wyjazdu na urlop, a jak nie to szlaban i nici z wyjazdu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 28.08.02, 16:52 apf napisał: > Jak się porządnie wyspowiadasz to może dostaniesz rozgrzeszenie i pozwolenie > wyjazdu na urlop, a jak nie to szlaban i nici z wyjazdu:)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 28.08.02, 16:58 Ooooooo! To przelozymy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 28.08.02, 16:59 krizia napisała: > Ooooooo! To przelozymy :))) dla mojej skromnej osoby?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 28.08.02, 17:01 Przestan sie certolic, Messjo:))) Przeciez wiesz, ze tak. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 28.08.02, 17:04 krizia napisała: > Przestan sie certolic, Messjo:))) Przeciez wiesz, ze tak. ech, jak tak ladnie do mnie przemawiasz, to niech bedzie: nie bede sie juz certolic:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 28.08.02, 18:19 messja napisała: > krizia napisała: > > > Przestan sie certolic, Messjo:))) Przeciez wiesz, ze tak. > > ech, jak tak ladnie do mnie przemawiasz, to niech bedzie: nie bede sie juz > certolic:)))) A co wy się tu tak certolicie? Chyba nie macie certyfikatu kobiecości, hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 28.08.02, 17:03 Messja będzie, to już będzie nas Troje, tercet możemy zakładać:) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 02.09.02, 08:56 messja napisała: > a tak powaznie, to byc moze przyjade na krotko we wrzesniu, ale raczej w > polowie niz pod koniec:( Najlepiej przyjedź na weekend 14-15 września. Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 02.09.02, 14:55 Dlaczego najlepiej? W moim przypadku 14.09 odpada :( Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 02.09.02, 17:13 krizia napisała: > Dlaczego najlepiej? W moim przypadku 14.09 odpada :( W każdym innym terminie na spotkanie dotrę dopiero, ok. 21.30:))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 02.09.02, 21:18 krizia napisała: > Dlaczego najlepiej? W moim przypadku 14.09 odpada :( wyglada na to, ze ja odpadam:( (przyjade tylko na kilka dni, i to bedzie chyba od 12 do 19/09) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krizia Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.09.02, 23:23 Mam! Idealna data: 13-ego w piatek ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apf Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow IP: *.icm.edu.pl / *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 01:21 Gość portalu: krizia napisał(a): > Mam! Idealna data: 13-ego w piatek ;))))) hehehehe, kusy radio zostaw w domu, hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apf Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow IP: *.icm.edu.pl / *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 01:20 messja napisała: > (przyjade tylko na kilka dni, i to bedzie chyba od 12 do 19/09) przylecisz 11 września? Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 03.09.02, 05:26 13.09 odpada mam spotkanie ktorego za zadne skarby nie odwolam i nie jest ono w Wawie, Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 03.09.02, 13:54 kusy999 napisał: > 13.09 odpada mam spotkanie ktorego za zadne skarby nie odwolam i nie jest ono > w Wawie, a to pech:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krizia Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 28.08.02, 19:42 M_oniu, a wczesniejszy termin bedzie Ci odpowiadal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow IP: 217.153.4.* 29.08.02, 07:08 Kriziu, niestety ja mam cala jesien zasypana obowiazkami :( wiec nie dam rady sie pojawic. Ale chetnie poslucham opowiesci o Twoich wakacjach jakos w okolicy Bozego Narodzenia (wtedy jakos mialo byc kolejne spotkanie?) Licze jednak na publiczna relacje z Walnego Zgromadzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 29.08.02, 07:24 Moze tak moze nie, zobaczy sie, wstepnie nie daje zadnej wiazacej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow IP: 212.160.148.* 03.09.02, 15:41 Gość portalu: krizia napisał(a): > Rowno za miesiac, w sobote 28 wrzesnia, a okazja to > pozegnanie lata / pozegnanie Krizi przed urlopem. > Obecnosc obowiazkowa! > > :))) Jak narazie to ja sie pisze na liste uczestnikow :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 04.09.02, 03:49 To bedzie to walne czy nie, tylko prosze nie wywalajcie mnie pod moja nieobecnosc z fotela Prezasa Forum Ronantica, Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 04.09.02, 11:29 kusy999 napisał: > To bedzie to walne czy nie, tylko prosze nie wywalajcie mnie pod moja > nieobecnosc z fotela Prezasa Forum Ronantica, musisz na nim wpierw usiasc, uzurpatorze!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 04.09.02, 12:13 Może weźmiesz go na kolana? messja napisała: > musisz na nim wpierw usiasc, uzurpatorze!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 04.09.02, 12:32 eee, za ciezki:)))) czarna_pantera_102 napisał: > Może weźmiesz go na kolana? > > > > > messja napisała: > > > musisz na nim wpierw usiasc, uzurpatorze!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 04.09.02, 22:31 To ja wezme Cie na kolana i bez podzegania tlumu mi tu, bo uzyje wojska ktore jest mi przychylne. Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 05.09.02, 00:35 Ja nigdy, po prostu lubie miec w kims oparcie Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Walne Zgromadzenie Forumowiczow 12.09.02, 00:49 kusy999 napisał: > Ja nigdy, po prostu lubie miec w kims oparcie a na kim się teraz opierasz? Odpowiedz Link Zgłoś