kaminska-j 16.03.26, 22:02 Te dwa kraje zaczęły wojnę! Chiny zgromadziły wojsko w pobliżu Tajwanu. 😨 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefan4 Re: Afganistan i Pakistan 16.03.26, 22:31 kaminska-j: > Te dwa kraje zaczęły wojnę! Chiny zgromadziły wojsko w pobliżu Tajwanu. 😨 Proszę, podaj jakiegoś linka. Potrafię znaleźć informacje o wzmożonej aktywności lotnictwa chińskiego w pobliżu Tajwanu, ale nic o Pakistanie. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nad Teheranem. 17.03.26, 00:25 boavista4 napisał(a): > ach, gdzie jest Bibi? nad Teheranem. poluje na Chemenei-Juniora. a co cie dziwi ? Odpowiedz Link Zgłoś
kaminska-j Re: Afganistan i Pakistan 17.03.26, 08:50 wiadomosci.wp.pl/wraca-otwarta-wojna-stolica-afganistanu-stanela-w-ogniu-7265016279284032aProszę Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Afganistan i Pakistan 17.03.26, 09:12 kaminska-j: (link do informacji o starciach afgańsko-pakistańskich) Przepraszam za niedomyślność. Z postu otwierającego wątek wynikło mi, jakoby Afganistan, Pakistan i Chiny coś wyczyniały z Tajwanem. Teraz rozumiem, że chodzi o wojnę afgańsko-pakistańską, a Chiny i Tajwan to tylko taki środek na postawienie włosów dęba. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
kaminska-j Re: Afganistan i Pakistan 17.03.26, 17:57 Mi to od każdej z tych wojen stają włosy dęba😱 Odpowiedz Link Zgłoś
j-k i niepotrzebnie 17.03.26, 18:06 kaminska-j napisała: > Mi to od każdej z tych wojen stają włosy dęba😱 i niepotrzebnie wojna miedzy dwoma krajami islamskimi - raczej pozostanie wojna lokalna i dalej sie nie rozszerzy... Odpowiedz Link Zgłoś
kaminska-j Re: i niepotrzebnie 17.03.26, 19:17 j-k napisał: > > i niepotrzebnie > > wojna miedzy dwoma krajami islamskimi - raczej pozostanie wojna lokalna i dalej > sie nie rozszerzy... Pakistan ma broń atomową Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: i niepotrzebnie 17.03.26, 19:18 kaminska-j napisała: > j-k napisał: > > > > i niepotrzebnie > > > > wojna miedzy dwoma krajami islamskimi - raczej pozostanie wojna lokalna i > dalej > > sie nie rozszerzy... > > Pakistan ma broń atomową Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: i niepotrzebnie 17.03.26, 19:20 j-k napisał: > > Pakistan ma broń atomową Izrael tez ma. ale przeciw Syrii (np.) raczej jej nie uzyje. Odpowiedz Link Zgłoś