kusy999 11.09.02, 20:41 Because what I want is you, Baby, stop and think, What you and I could be, Together I know me, Can be perfectly complete, JL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: messja Re: That`s the way IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.09.02, 21:56 kusy999 napisał: > Because what I want is you, > Baby, stop and think, > What you and I could be, > Together I know me, > Can be perfectly complete, > > JL przestan, bo zaraz sie z ciebie drugi janek zrobi, a tego juz bym nie zniosla:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: That`s the way 11.09.02, 22:38 Podejrzewałem, że Messja woli Apf-a. A teraz to już pewne:) Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: That`s the way 12.09.02, 00:19 ja_nek napisał: > Podejrzewałem, że Messja woli Apf-a. A teraz to już pewne:) > > Pozdrawiam > Janek Messja mnie wybrała, bo jestem bardzo romantyczny, inteligentny, ładnie zbudowany, hehehehe. Stary i głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: That`s the way 12.09.02, 00:41 apf napisał: > Messja mnie wybrała, bo jestem bardzo romantyczny, > inteligentny, ładnie zbudowany, hehehehe. > > Stary i głupi. Kobiety może pociągać wiek i stateczność mężczyzny jako oznaka mądrości:) Więc nadal masz kilka atutów, a wady Ci nie wyszły:) Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: That`s the way 12.09.02, 15:58 w dodatku jestes pijak, ale i tak cie lubie bardziej niz janka... przynajmniej wiesz kim jestes:)))) apf napisał: > ja_nek napisał: > > > Podejrzewałem, że Messja woli Apf-a. A teraz to już pewne:) > > > > Pozdrawiam > > Janek > > Messja mnie wybrała, bo jestem bardzo romantyczny, > inteligentny, ładnie zbudowany, hehehehe. > > Stary i głupi. > > Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Messjo 12.09.02, 16:03 Kusy pozostanie Kusym i w nikogo sie nie zmieni, :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Messjo 12.09.02, 16:05 kusy999 napisał: > Kusy pozostanie Kusym i w nikogo sie nie zmieni, > :) to dobrze:) mozesz nawet pozostac romantycznym kusym - zupelnie mi to nie przeszkadza:))) Odpowiedz Link Zgłoś