Dodaj do ulubionych

KOCHAM STARSZE PANIE A MŁODE NIECH SIĘ STARZEJĄ !!!

IP: 172.30.22.* / 62.87.254.* 12.10.01, 11:23
Czy ktoś lubi kochać się z dojrzałymi kobietami o duuuuuużym biuście ?
Obserwuj wątek
    • mag_nolia Re: KOCHAM STARSZE PANIE A MŁODE NIECH SIĘ STARZEJĄ !!! 12.10.01, 13:04
      tak, abdul
      • Gość: Kulka Re: KOCHAM STARSZE PANIE A MŁODE NIECH SIĘ STARZEJĄ !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 11:03
        Watpie żeby któraś chciała,po takim wstepie że jest "starszą panią":)
    • Gość: Dorota Re: KOCHAM STARSZE PANIE A MŁODE NIECH SIĘ STARZEJĄ !!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 13.10.01, 12:44
      Masz problem. Ja jestem ta starsza a niestety wolę facetów starszych od siebie
      • Gość: Dorota Re: KOCHAM STARSZE PANIE A MŁODE NIECH SIĘ STARZEJĄ !!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 13.10.01, 12:45
        Oczywiście z tych samych względów co Ty
    • Gość: of Re: KOCHAM STARSZE PANIE A MŁODE NIECH SIĘ STARZEJĄ !!! IP: 212.160.249.* 15.10.01, 12:04
      To kwintesencja erotyzmu i kobiecości! Moja ukochana Żona jest starsza ode mnie
      o sześć lat i nosi "szóstkę". Nie zamieniłbym miłości z Nią na żadną aseksualną
      lolitkę-anorektyczkę. A wy, Dziewczyny, nie obrażajcie się o hasło "starsza":
      dla wielu z nas to jest PLUS!
      • Gość: hela do of'a IP: *.*.*.* 15.10.01, 12:53
        to dobra wiadomość, bo od moich 30 urodzin w lecie tego roku mam dziwna chandre
        na temat swojego wieku, mowisz, ze starsz nie znaczy gorsza, to dobrze.
        • fufek Re: do of'a 26.10.01, 14:05
          Gość portalu: hela napisał(a):

> to dobra wiadomość, bo od moich 30 urodzin w lecie tego roku mam dziwna chandre
          >
          > na temat swojego wieku, mowisz, ze starsz nie znaczy gorsza, to dobrze.

Właśnie wkraczasz w najbardziej ekscytujący wiek. Uwierz mi, że dla większości
          prawdziwych mężczyzn, dziewczyna po 30-tce jest dopiero kobietą wartą grzechu.
    • mag_nolia Re: KOCHAM STARSZE PANIE A MŁODE NIECH SIĘ STARZEJĄ !!! 18.10.01, 11:35
      nie lubię
    • Gość: zuza Re: KOCHAM STARSZE PANIE A MŁODE NIECH SIĘ STARZEJĄ !!! IP: *.itpp.pl 18.10.01, 12:27
      dojrzałe czy starsze to znaczy ilu letnie jest roznica między starsza 60-tką a
      starszą od 18 latka 30-tką
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka