Gość: Bercik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.02, 10:28 Czy możecie powiedzieć mi jaki jest Waszym zdaniem super sposób aby się oświadczyć dziewczynie? Stoję właśnie przed takim zadaniem i nie chciałbym zrobić tego tak normalnie, banalnie. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krizia Re: Jak się oświadczyć IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 06.12.02, 22:26 Zle trafiles, ludzie na tym forum to samotnicy z wyboru(?), nie oswiadczaja sie, nie zenia, nie wychodza za maz:) A jezeli im to sie przydarzy, pewnie stad znikna. A wracajac do tematu - jesli Twoja dziewczyna jest konserwatywna, nie oswiadczaj sie np. podczas lotu ze spadochronem:) Jesli jest "zwariowana" - nie rob tego podczas niedzielnego obiadu u przyszlych tesciow. Ty znasz jej upodobania, nie my, wiec po co te pytania? Ja osobiscie wole opcje "zwariowana", choc zwariowana nie jestem(?). I badz tu czlowieku madry:) Sorry, ze nie pomoglam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Jak się oświadczyć 07.12.02, 01:33 Jednym słowem same sprzeczności:) Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
moniqueee Re: Jak się oświadczyć 07.12.02, 12:35 Gość portalu: Bercik napisał(a): > Czy możecie powiedzieć mi jaki jest Waszym zdaniem super sposób aby się > oświadczyć dziewczynie? Stoję właśnie przed takim zadaniem i nie chciałbym > zrobić tego tak normalnie, banalnie. > Dzięki Zajrzyj do wątku "Procedura zaręczyn" w forum "Społeczeństwo". Może tam znajdziesz jakieś informacje. Pozdrawiam. Monika Odpowiedz Link Zgłoś