Gość: magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:47 Wszystkich singli zapraszam do wątku. Zalety i wady bycia singlem... Czy dobrze Wam z tym...? Piszcie.... o wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ilonka Re: Zapraszam singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:59 Wspaniale!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturo-fair Re: Zapraszam singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:02 nie ma się z czego cieszyć,to koszmarny stan(gdy się miało szczęście...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: Zapraszam singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:04 eeeee, nie przesadzaj, dostrzeż zalety... chyba, że jesteś właśnie tym porzuconym, to wtedy wymaga więcej czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturo-fair Re: Zapraszam singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:08 czekam na zalew informacji o zaletach,bo jakoś nie dostrzegam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: Zapraszam singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:14 nieograniczona pytaniami możliwość poznawania nowych ludzi, spełnianie swoich marzeń, wolność Ale to wszystko zalezy oczywiście od potrzeb indywidualnych, czego tak naprawde Ci potrzeba w życiu. A zawsze czegos jest brak, będąc w związku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wprost Re: Zapraszam singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:24 Nie znam młodego singla, który nie poszukiwałby partnera/partnerki. Chociaż jest ok, ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Zapraszam singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:28 hmm....? głęboka myśl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturo-fair Re: Zapraszam singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:33 człowiek jest zwierzęciem stadnym-to truizm oczywiście,ale pokażcie najgorszego nawet łajdaka na tym forum,który nie tęskni za miłością.Chyba po to własnie tu piszemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: Zapraszam singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:35 zatem zdefiniuj miłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturo-fair Re: Zapraszam singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:38 definicja? inna dla każdego,ale w każdymprzypadku prawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: Zapraszam singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:40 Być może mam za duże wymagania.... , ale w moim przypadku sie nie sprawdziła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturo-fair Re: Zapraszam singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:45 czyli miłosci nie było...pozory lub gra na uczuciach zaledwie? Znam,wiem,bardzo boli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: Zapraszam singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:47 o jej braku dowiedziałam sie dopiero jak sie rozstalismy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: Zapraszam singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:45 wnioskuję, że jesteś Tym porzuconym...czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturo-fair Re: Zapraszam singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:52 trudno wysnuć inny,prawda? Moja gorzka prawda brzmi teraz tak:nie okazuj uczuć,bo to cię osłabia i czyni śmiesznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: Zapraszam singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:56 Prosze Cię...nie użalaj sie nad sobą, bo to jest dopiero oznaką słabości. Jak bym słyszała mojego ex. Być może to banalne, ale czas leczy rany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: Zapraszam singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:57 a tak w ogóle ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: Zapraszam singli 25.03.06, 02:59 Raczej ile Ty masz lat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: Zapraszam singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 21:41 a co to ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Zapraszam singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 02:18 widzę, że wcale niewielu tu singli:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: Zapraszam singli 25.03.06, 21:48 calkiem niezle:) aczkolwiek nie mozna sie posmiac z dziecinnych sciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Zapraszam singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 22:07 czemu z gory zakladasz jakiekolwiek sciemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julkaa Re: Zapraszam singli IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.03.06, 13:13 mi źle, pustka i smutek Odpowiedz Link Zgłoś
rubens83 Re: Zapraszam singli 26.03.06, 18:34 czuję to samo, pustkę i smutek-pomimo iż są powody by się cieszyć... chcę to zmienić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: Zapraszam singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 19:09 Podobno chcieć to móc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: Zapraszam singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 20:25 to co stoi na przeszkodzie Odpowiedz Link Zgłoś
rubens83 Re: Zapraszam singli 26.03.06, 20:31 niestety nie wszystko układa się tak jak tego chcemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: Zapraszam singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 20:38 napisz coś więcej,może będę potrafiła Ci bardziej pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcella Re: Zapraszam singli IP: *.aster.pl 28.03.06, 02:08 Super, ze taki temat ktos rzucil. Singiel tez czlowiek :-) Powinnismy sie wspierac, bo przeciez nie jestesmy tredowci prawda? Jesli ktos chce byc sam, to nie wolno traktowac go jak odmienca jakiegos! Czesto to przeciez tylko stan przejsciowy.. Pozdrawiam Was wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: Zapraszam singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 23:42 Życie singla nie jest wcale takie złe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcella Re: Zapraszam singli IP: *.aster.pl 29.03.06, 01:09 no pewnie, ze nie jest, ale przeciez sa duzo gorsze rzeczy. to naprawde nie jest tragedia. a poza tym, kto powiedzial, ze bedzie nam tu latwo i pieknie? zycze nam wszystkim wiecej optymizmu. wiosna idzie wszystko sie moze zmienic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
guchy_84 Re: Zapraszam singli 31.03.06, 09:51 W zasadzie to dobrze. jednakże w moim przypadku, czasem mam ochote cisnąć śniadankiem w lustro;) Odpowiedz Link Zgłoś
magia31 Re: Zapraszam singli 31.03.06, 20:13 eee, no chyba nie jest aż tak źle:) no chyba, że miałeś wyjątkowo niesmaczne śniadanie Odpowiedz Link Zgłoś
brzeczyszczykiewicz81 Re: Zapraszam singli 01.04.06, 00:08 ZLE nie ma sie do kogo przytulic!! :-( Odpowiedz Link Zgłoś