serduszkopoprostu 30.09.06, 22:30 Ciągle jeszcze wśród nas istnieją anioły. Nie mają wprawdzie skrzydeł, ale ich serce jest bezpiecznym portem... *** "Trzeba całego życia, żeby nauczyć sie żyć" (Seneka starszy) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dali5 Re: Anioły 30.09.06, 23:13 a Ja właśnie mam taki zamysł w głowie . Połączę wiersze z rysunkiem , będę malował anioły ale nie takie ogólnie przyjęte aniołki ze skrzydełkami ale coś co na pierwszy rzut oka nie będzie aniołem ,dopiero tekst napisany bez pośrednio na rysunku podpowie o co chodzi . Oglądałem niedawno film "Miasto Aniołów" i jestem pod jego wrażeniem , chciałbym narysować dobro , niewinność , czystą bezinteresowną miłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anioły? Re: Anioły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 00:12 Miłość zawsze jest bezinteresowna i nie trzeba jej rysować, wystarczy, że jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dali5 Re: Anioły 01.10.06, 00:28 jak kogoś nikt nie kocha to przynajmniej ktoś marzy o tym ,a myśli , marzenia , pragnienia ,najlepiej utrwalić , więc dlaczego ich nie rysować lub opisać ? Odpowiedz Link Zgłoś
joasia741 Re: Anioły 01.10.06, 19:49 Maluj,szkicuj, rzeźb,...twórz, wyrażaj siebie.......to ogromna sztuka, to lekarstwo dla duszy...pozdrawiam...a swoją drogą muszę Ci powiedzieć że jesteś w tym dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: Anioły 01.10.06, 00:16 Co za zbieg okoliczności, poplątały się słowa.... jeden anioł przeszkodził drugiemu... a trzeci zapomniał. Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Anioły 01.10.06, 12:16 ... przyjaciele sa jak anioły - podnoszą nas na duchu, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latac... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Anioły 01.10.06, 14:05 moj ANIOL malowany kredkami wyobrazni Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Anioły 01.10.06, 19:35 "jesteśmy jak anioł z jednym skrzydłem.... potrzebujemy drugiego człowieka, aby się wznieść..." Aniołami nazywam wspaniałe osoby, które pojawiaja się w moim zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elfi.. Re: Anioły IP: *.core.lanet.net.pl 04.10.06, 12:30 Masz całkowitą rację..zapene nigdy nikogo nie krzywdzą..sami jednak tego doznają..idą jednak ufni do przodu wierząc że i ich miłość nie ominie.. To Anioły dają Nam magię..moc.. pozdrawiam wszystkie Aniołki... Eve.. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Anioły 04.10.06, 12:36 Jak się porozumiewać z Aniołami? Nie posługujemy się tym samym językiem co anioły, więc trudno jest się nam z nimi bezpośrednio porozumieć. Anioły nie mają też dostępu do naszej fizyczności, a więc nie mogą odczuwać naszych wrażeń z planu fizycznego. Natomiast anioły doskonale rozumieją język obrazów. Jeśli chcesz uzyskać pomoc aniołów w jakiejś konkretnej sprawie, najlepiej narysuj lub namaluj swoją prośbę i zawieś w miejscu, na które często patrzysz. Sukces jest gwarantowany, anioły od razu pojmą czego pragniesz i pomogą Ci spełnić marzenie. Jeśli np. marzysz o nowym domu, przenieś na papier jego obraz, a szybko pojawią się możliwości i pieniądze na jego otrzymanie. Anioły, jak małe dzieci, uwielbiają sekrety i tajemnice. Sekretna prośba, myśl lub obrazek reprezentuje dla nich powód do zabawy i od razu organizują anielski zespół w celu realizacji nowej dla nich przygody. Trzymaj w różnych miejscach ukryte liściki do aniołów lub małe obrazki i obserwuj uważnie, co się będzie działo. :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś