amund 27.04.07, 16:04 w Warszawie poszukuję pięknej brunetki, która w poniedziałek 23.04.07 wysiadła ok. godz. 17.30 - 18.00 z autobusu linii 303 przy ARKADII.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sokol Re: poszukuję..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 22:47 O tej porze, to autobusy zatłoczone jeżdzą, więc możesz mieć spory problem tzn wiele zgłoszeń. Powodzenia zyczę, oby ta właściwa sie odezwała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danonka Re: poszukuję..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 18:58 to ja prosze pana to ja to mnie pan szuka to mnie wlasnie wsiadalam do autobusu ijestem piekna brunetka ale jutro tez bede wsiadala podejdz do mnie i daj mi buzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: poszukuję..... IP: 80.51.245.* 23.07.07, 14:02 a możliwe, że z pracy wracała...... taka godzina. następnym razem poczekaj na nią innego dnia o tej samej godzinie i zaproś na kawę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: poszukuję..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 19:32 jestem brunetką, bylam wtedy w autobusie i chętnie się spotkam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: poszukuję..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 19:54 A gdyby ktoś kiedyś pytał o blondynkę to jestem tu, ale chyba nikt nie pyta. Odpowiedz Link Zgłoś
amund Re: poszukuję..... 24.07.07, 11:59 jakim cudem się ktoś dokopał do takiego starego postu...? ciekawe jak ktoś pamięta co robił po południu pewnego dnia dawno temu....?:) pewne rzeczy na pewno pamięta sie dłuzej, choć to chyba nie zależy od nas...? nauka rozgryzła co nieco z dziedziny ludzkiego zapamiętywania, ale raczej w normalnych warunkach trudno sterowac swoją pamiecią. Może i dobrze, natura chyba radzi sobie najlepiej z pamiętaniem i zapominaniem, choc nie zawsze zgodnie z naszymi racjonalnymi potrzebami...:( pozdrawiam wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
amund Re: poszukuję..... 25.07.07, 15:43 jak się chętnie spotkasz, to zawsze na adres mailowy możesz napisać Odpowiedz Link Zgłoś