jurek967 06.05.07, 22:41 Chętnie porozmawiam z kimś o muzyce,itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :-)) Re: Może odezwie się do mnie KTOŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 22:48 Ńiestety, dziś jestem w innym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: Może odezwie się do mnie KTOŚ 07.05.07, 16:28 Co to jest muzyka to ja wiem... Zwłaszcza kocia muzyka... Zwłaszcza na poczatku marca przez całe noce mam kocią muzykę dobiegającą z okolic śmietnika, oraz wydobywającą się z moich (niewykastrowanych) kocic... Ale kocice mają już po około 7 lat i muzykują coraz rzadziej... No ale nie o tym miało być. Miało być o muzyce, który to temat wyczerpałam na przykładzie kociej muzyki. Pogadałabym jeszcze o tym (zaproponowanym) "itp" ale nie wiem w czym rzecz. Samo "tp" to by moze była "Telekomunikacja Polska". No naszą telekomunikację to my znamy, temat rzeka, byłoby o czym pogadać. Ale to "i" na samym początku z niczym mi się nie kojarzy... W każdym razie intensywnie myślę, intensywnie myślę... "Informatyka i Telekomunikacja Polska"??? No i tak to jest jak się mówi samymi skrótami :-( Odpowiedz Link Zgłoś
sissy30 Re: Może odezwie się do mnie KTOŚ 08.05.07, 19:48 witaj, dopiero dzis czytam watki, zastanawiam sie jak tu rozmaiwac o czym kolwiek, raczej ciezkabylaby chyba ta rozmowa, no chyba ze taki optymista z Ciebie ;) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek967 Re: Może odezwie się do mnie KTOŚ 08.05.07, 20:10 Witaj i ja dopiero co wróciłem z pracy teraz właśnie czytam co do mnie napisałaś, zapraszam do rozmowy.Optymistą byłem, ale się przewiozłem na tym i teraz umiem patrzeć na świat przez odpowiedni pryzmat z dystansu. Odpowiedz Link Zgłoś
sissy30 Re: Może odezwie się do mnie KTOŚ 09.05.07, 17:08 Przepraszam ale nie mam stalego dostepu do netu a co za tym idzie nie slecze caly czas przy kompie. Wiem tez ze optymizm jest rzecza ulotna, ale jesli nadal masz chcec na /wymiane slow/ rozmowe, moze napisz cos wiecej Milego popoludnia... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek967 Re: Może odezwie się do mnie KTOŚ 10.05.07, 14:03 Czasem warto się schylić,po ziarnko piasku na drodze,w końcu to mały element wielkiej Całości.A tak na marginesie i wesoło :Na imię mam Władek,po wujku dostałem spadek,chętnie się nim podzielę- w obecności księdza w kościele. Tak sobie myślałem Zacznę od tego wątku,chce mówić o majątku- worek pieniędzy i środki trwałe,to bogactwo moje nie małe.Mam również inwentarz żywy i kilku przyjaciół wrednych,fałszywych.Od tego wszystkiego mam ból glowy,chyba o wszystkim napisałem,aaaaaaa do tego jeszcze sie wtrąca Urzad Skarbowy.A co tam,stanę mu na drodze! Odpowiedz Link Zgłoś
sissy30 Niestety ja nie... 10.05.07, 16:06 Niestety ja nie rymoje, wiec nie wiem czy sobie z Toba powierszuje. Za brak polskich liter przepraszam, ale tu gdzie jestem one nie funkcjonuja i klawiatura na ktorej pisze nie bardzo rozumie o co mi chodzi. Pozdrawiam Cie wiec serdecznie zyczac milego popoludnia i jeszcze milszego zblizajacego sie weekendu. Jak bedziesz chcial odpisac, bedzie mi milo Paaaaaaa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek967 Re: Niestety ja nie... 10.05.07, 19:33 Powoli dzień dobiega końca,zacznie się następny ,podobny do pierwszgo,ale inny.A jutro dzien się obudzi,wstanie słońce,nie będzie padać,a może i nawet będzie ciepło-to wiosna budzi się ze snu,a my jesteśmy zmęczeni,chcemy sobie odpoczac i może myślami jesteśmy gdzieś daleko ... Odpowiedz Link Zgłoś
sissy30 Re: Niestety ja nie... 12.05.07, 13:55 Zycze Ci tego wszystkiego o czym piszesz. U mnie nowy dzien, slonko leniwie wyglada czasami zza chmur, niestety wieje silny wiatr, niebo ciemne, zagniewane, ale dlaczego, na kogo??? Czyzby bylo w podobnym nastroju jak ja??? Pozdrowienia z daleka Pa... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek967 Re: Niestety ja nie... 12.05.07, 14:18 Odwzajemniam się tym samym,ale podwójnie.A tak poza tym ,dzisiaj chyba też będzie padać. Deszcz jest potrzebny,słońca nie ma,wiatr się uspokoił-jak by czekał na podpowiedż chmur,które wysoko na niebie patrzą,jak cień w lesie jodły pada,raz na prawo,raz na lewo,a czasem jest wysmukły.Co robić mam,kiedy zły chumor mam ?Dola i niedola-to dwie siostry,raz się kochają,a potem się kłucą.Tak to już w życiu bywa-aby radosnym,szczęśliwym być,drugiemu szczęście trzeba dać.Pozdrawiam ? Odpowiedz Link Zgłoś
sissy30 Re: Niestety ja nie... 14.05.07, 15:40 ... ja rowniez pozdrawiam i ..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek967 Re: Czy cos sie stalo??? 31.05.07, 19:52 Nie,tylko miałem sporo pracy,ostatnio bardzo rzadko zaglądam na forum,mialem też problemy z siecią.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sissy30 Re: Czy cos sie stalo??? 01.06.07, 15:44 Widac ze nie tylko ja zauwazylam Twoja nieobecnosc. jak pamietasz i nie ja jestem tu czesto, lecz licze na to, ze skoro cos zaczoles to moze... Zobaczymy Milego weekendu Pa Odpowiedz Link Zgłoś
jurek967 Re: Czy cos sie stalo??? 01.06.07, 20:34 Pozdrawiam! praca zabiera mi mnóstwo wolnego czasu , a do tego nie miałem długo internetu,coś sie gdzieś popsuło.Co drugi dzień zaglądne na forum.Życzę udanego odpoczynku i wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Może odezwie się do mnie KTOŚ 08.05.07, 20:54 KTOŚ? K jak kobieta? T jak towarzyska? O jak otwarta? Ś jak śmieszka? a nie o muzyce można? bo ja z tych co to słoń i tak dalej :))) temat zastępczy, zawsze aktualny - pogoda :) w Krakowie było gradobicie a w Warszawie ulewa akurat kiedy wyszłam na spacer z psem :DD A u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek967 Re: Może odezwie się do mnie KTOŚ 08.05.07, 21:04 Haj !Pora sięgnąć po coś nowego,możemy spróbować.Chcesz,by Cię KTOŚ poprowadził,ale nie możesz się zdecydować.Lepiej z tym skończ.I daj mi się poprowadzić w purpurowy deszcz.!!!? U mnie też lało jak z cebra prawie cały dzień mówię Ci. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Może odezwie się do mnie KTOŚ 08.05.07, 21:12 tylko nie każ mi się dokształcać muzycznie :P ja się nie mogę zdecydować?? na co?? :)) purpurowy deszcz... włosy już raz miałam w odcieniach fioletu i różu ale ogólnie te kolory lubię więc czemu nie :PP jezeli tylko przez to świat będzie bardziej kolorowy... A deszcz potrzebny żeby było zielono :)) kalosze na nogi, parasol w dłoń i już można skakać przez kałuże :) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek967 Re: Może odezwie się do mnie KTOŚ 08.05.07, 21:24 Nigdy nie chciałem Cię zmartwić,chciałem zobaczyć Twój uśmiech w purpurowym deszczu.Maj jest pięknym wiosennym miesiącem,który należy przeznaczyć raczej na majówki zapach pierwszej zieleni,i nawet jeżeli lekko się zachmurzy i popada,to będzie to tylko majowy deszczyk,który doda majowi majowości?? Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Może odezwie się do mnie KTOŚ 08.05.07, 21:32 Nie zmartwiłeś mnie, skąd taka myśl? Tak, chciałabym spędzić maj na majówkach, na poznawaniu wiosennej przyrody, na spacerach w strugach deszczu, na oglądaniu tęczy, na.... heh :))) i tu dopada mnie szara codzienność przetykana rzeczywistością - BRAK czasu na majówkowe majowanie... tzn czas muszę niestety przeznaczyć na inne rzeczy... a tęczę obejrzę tylko z okna... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek967 Re: Może odezwie się do mnie KTOŚ 08.05.07, 21:49 Za kobietami to ja nie latam.Zawsze oceniam je nie po wyglądzie zewnętrznym, ale po tym jakie mają serce,choć uroda wyglądowi nie przeszkadza i odwrotnie.Nie wiem jaką masz rzeczywistość dnia codziennego???,ale jeśli chcesz rozmawiać dalej jutro- to zapraszam. Napisz!!! Po woli kończe,gorąco pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Może odezwie się do mnie KTOŚ 10.05.07, 07:55 Ja kocham muzyke ale nie mam czasu na rozmowy :(( -- Każdej jesieni zgarnij wielką kupę liści i rzuć się w nią z kimś... kogo kochasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek967 Re: Może odezwie się do mnie KTOŚ 10.05.07, 13:05 Skoro nie masz czasu na rozmowę, to ja nie będe Ci przeszkadzał. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Może odezwie się do mnie KTOŚ 10.05.07, 13:32 Wyrozumialy z Ciebie gosc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men-tliczek Re: Może odezwie się do mnie KTOŚ 10.05.07, 21:05 a jaka muzyke jurki sluchaja, itp.??? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek967 Re: Może odezwie się do mnie KTOŚ 10.05.07, 21:13 Witam i pozdrawiam.Lubię pop rok,ot choćby takich wykonawców : Londonbeat ABBA,Bony M,Krawczyk,CC Catch,Sandra,Alphaville,Smokie,Suzi Quatro itp. Odpowiedz Link Zgłoś
men-tliczek Re: Może odezwie się do mnie KTOŚ 11.05.07, 03:52 jurek967 napisał: > Witam i pozdrawiam.Lubię pop rok,ot choćby takich wykonawców : Londonbeat > ABBA,Bony M,Krawczyk,CC Catch,Sandra,Alphaville,Smokie,Suzi Quatro itp. to juz jest cos; dobry poczatek albo koniec konwersacji:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek967 Re: Może odezwie się do mnie KTOŚ 11.05.07, 11:03 Tak- myślisz ? to błąd,chętnie porozmawiam z Tobą,podaj mi pomysł,postaram się do niego dopasować.Pozdrawiam ! a początek lub koniec-czego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komorowa Re: Może odezwie się do mnie KTOŚ IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.07, 18:38 na poczatku pozdrawia Jurka:-) Ja odnosnie Abby i BoneyM. Otoz jestem obecnie na emigracji i w moim pokoju odbiera mi tylko jedna stacja radiowa i graja tylko( lub prawie tylko) te dwa zespoly i tak sie zapytam Jurka czy potrafi mnie do tej muzyki przekonac, bo dostaje dreszczy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
men-tliczek Re: Może odezwie się do mnie KTOŚ 31.05.07, 18:46 Hej ludziska! Odezwijcie sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jurek967 Re: a Ty jurek czemu sie nie odzywasz? 01.06.07, 20:38 Co jakiś czas -tam będe. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek967 Re: Może odezwie się do mnie KTOŚ 01.06.07, 20:17 Ja też Ciebie pozdrawiam,ostatnio rzadko jestem obecny na forum,a to z powodu obowiązków związanych z pracą.No cóż nie jestem ekspertem od tego rodzaju muzyki.ABBA rozpadła się Bony M też,pozostało po nich tylko wspomnienie w piosenkach.Moim zdaniem są to proste - niektóre - melodie,wpadające prosto do ucha,oczywiście co za dużo - to niezdrowo- chyba wszystkiego ? A poza tym to co Ty lubisz ? Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś