sunrise1 28.08.03, 19:18 Jesli komuś się nudzi, będzie przejazdem, lub po prostu lubi pokazy lotnicze zapraszam :) Naprawdę jest co podziwiać. z:) ps wiadomość tylko dla kobiet: Ci przystojni lotnicy hiszpańscy... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_nek Re: Air Show 28.08.03, 22:41 Szkoda, że nie mogę zobaczyć tego show... Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Air Show 28.08.03, 22:42 Janek, Ty hiszpańskich lotników chciałeś zobaczyc ????? Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Air Show 28.08.03, 22:59 E, nie, Cytrynko, Janek jest pewnikiem niezrealizowanym lotnikiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Air Show 28.08.03, 23:06 Takim Ikaremm, co Dedala nie słuchał??? Ale ten to źle skończył... Czego Jankowi oczywiście nie życzę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Air Show 28.08.03, 23:20 kwasna_cytryna napisała: > Janek, Ty hiszpańskich lotników chciałeś zobaczyc ????? a co nie wolno jankowi poogladac sobie... hiszpanskich lotnikow... jak lubi:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Air Show 28.08.03, 23:47 Kwaśna Cytryno ja wolę pilotki:))) A co do Hiszpanów, to pewnie przylecą transportowcami, bo kupujemy je od nich. Ja sobie marzę, aby obejrzeć wersje rozwojowe samolotów z biur konstrukcyjnych Suchoj i Mikojan Gurewicz. Takie maszyny pobudzają wyobraźnię... Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Air Show 29.08.03, 07:19 Janku, o to rozumiem pilotki mają tę zaletę, że przy nich uszy nie marzną a to idzie zima :))) Ech, zwykły człowiek nie ma szans, żeby takim M albo S albo F polatać .... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Air Show 30.08.03, 01:06 Taka pilotka zaniesie człowieka prosto do nieba:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 znajomy znajomej 30.08.03, 14:44 Przed chwilą przyjechałam....brak mi słów uznania i zachwytu. 150 maszyn z 15-stu krajów ! Jurto też jadę. Znajomy mojej znajomej zrobil sobie zdjęcie ( na poprzednim AS) w jakimś samolocie, a poźniej kazał oprawić i powiesić na tle panoramy R , w swoim gabinecie, żeby pokazać wszystkim , jaki z niego lotnik :))))) z:)) ps można i tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: znajomy znajomej 30.08.03, 23:01 Nie ma to jak "Flanker" robi "kobrę". Sunrise były Su-27? Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: znajomy znajomej 31.08.03, 21:13 Nie wiem , czy były Su- 27. Była ich baaaaardzo duża ilość. Okropliwie spodobał mi się Mirage 2000 Delta, szybki i bardzo zwrotny a plioci USA jak z filmu wojennego żywcem wzięci :)) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: znajomy znajomej 31.08.03, 21:18 sunrise1 napisała: > > Nie wiem , czy były Su- 27. > Była ich baaaaardzo duża ilość. > Okropliwie spodobał mi się Mirage 2000 Delta, szybki i bardzo zwrotny > a plioci USA jak z filmu wojennego żywcem wzięci :)) > > z:) I świetne były "Falcony" (mówię o samolotach). A ten "Mirage" - to "Spirit" ("Duch"). Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: znajomy znajomej 31.08.03, 22:08 Byłaś ? a mirage to poltergeist :)) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: znajomy znajomej 01.09.03, 00:34 Wolę F-18 niż F-16, są zwrotniejsze i zgrabniejsze. Sam wdzięk:) Podobał się Mirage czy francuscy piloci, co?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: znajomy znajomej 01.09.03, 11:04 Francuzi sympatyczni, ale Amerykanie- bardziej :) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: znajomy znajomej 01.09.03, 12:13 O pilotach nic nie wiem, ale o samolotach mogę porozmawiać:))) Nie było jaiejś miłej... hmmm Francuzki na Mirage'u?;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: znajomy znajomej 01.09.03, 15:32 Nie wiem, ale przez parę minut rozmawiałam z dwiema ślicznymi Rosjankami :) z:)) ps i proszę nie pytać mnie więcej o kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 znajomy znajomej 01.09.03, 15:34 Sunrise:) przy Tobie wypada pytać tylko o jedną kobietę ... o Ciebie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: znajomy znajomej 01.09.03, 16:36 ka, :) A może po prostu....nie pytać ? :) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: znajomy znajomej 01.09.03, 23:47 Sunrise, ale czy wspomniane Rosjanki dosiadały jakichś stalowych, skrzydlatych maszyn? Bo jeśli nie, to eeeee;)))))) Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: znajomy znajomej 02.09.03, 19:58 Przyzanm, że ..nie mam pojęcia, ale były naprawdę ładne i sympatyczne :) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: znajomy znajomej 03.09.03, 00:58 sunrise1 napisała: > > Przyzanm, że ..nie mam pojęcia, ale były naprawdę ładne i sympatyczne :) To za mało:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: znajomy znajomej 03.09.03, 19:07 domyslam się, że wśrod tak wielu przystojniaków- pilotów, przydałaby się jakaś urocza pilotka :)) Prawdę powiedziawszy zakupiłam taką twarzową , skórzaną z nausznikami :))))) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: znajomy znajomej 03.09.03, 23:53 sunrise1 napisała: > Prawdę powiedziawszy zakupiłam taką twarzową , skórzaną > z nausznikami :))))) Jeśli jeszcze będziesz miała samolot typu Mig 3x, choćby w miniaturze to.....;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: znajomy znajomej 04.09.03, 09:08 ja_nek napisał: > sunrise1 napisała: > > > Prawdę powiedziawszy zakupiłam taką twarzową , skórzaną > > z nausznikami :))))) > > Jeśli jeszcze będziesz miała samolot typu Mig 3x, choćby w miniaturze > to.....;))) Wiem, co napiszesz: to pewnie mogę sobie polecieć gdzie zapragnę ;) I chyba domyślasz się, że mam parę miniaturek ( jakby mogło być inaczej) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 znajomy znajomej 02.09.03, 08:00 Sunrise:) oki, zgodnie z życzeniem milczę jak grób ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 wedle życzenia ... 04.09.03, 07:59 sunrise1 napisała: "ka, :) A może po prostu....nie pytać ? :)" Zatem zgodnie z życzeniem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś