Dodaj do ulubionych

Kopciuszek 2

IP: *.centertel.pl 17.05.08, 12:26
Po hucznym weselu Ksieciunio zauwazyl, ze w skromnym Kopciuszku tkwi natura krolewny. Zaczelo sie niewinnie od ziarnka grochu pod materacem. Kiedy zgrubiala od pracy skora Kopciuszka powoli delikatniala, zaczelo ja cos uwierac przy spaniu. Kupowal jej najbardziej wypasione materiace - klima, masaz wodny, regulacja temperatury, oddychajace materialy - wszystko w pizdu. Plecki coraz bardziej ja bolaly, wiec niestety bidulka zaczela korzystac z uslug najlepszych masazystow w Kurestwie, przepraszam, Krolestwie. To troche pomoglo. Dodatkowo okazalo sie, ze natura krolewny jest taka, ze im jest jej lepiej, tym bardziej narzeka i placze i coraz bardziej sie jej we lbie pier doli. Oczywiscie do byle czego nie plakala, musiala miec diamentowe puzderko na lzy. Inaczej nici z lez.
Ksiaze zrozumial, ze krolewny sa atrakcyjne tylko wtedy, kiedy sa w roli Kopciuszka, to znaczy zawalone sa robota tak, ze nie maja czasu na myslenie o pie..ch, narzekanie, lazenie po forach dyskusyjnych itp. Wtedy sa silne, godne szacunku, a nawet szlachetne.

Oczywiscie, post ten jest w ramach samokrytyki. To ja jestem taka krolewna :)))

Obserwuj wątek
    • Gość: zastanawiam.się Re: Kopciuszek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 15:39
      Może gdyby Książę był Księciem, a nie Księciuniem, Kopciuszek
      pozostałby Kopciuszkiem?
      • Gość: a1i3n Niewazne :) IP: *.centertel.pl 17.05.08, 16:58
        Z czasem i tak prawdziwe twarze wyjda na jaw - ilez mozna grac :)))
        • Gość: zastanawiam.się Re: Niezrozumiałe raczej:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 17:42
          Bo po co w ogóle grać? Jeśli szanuje się i traktuje poważnie tę
          druga osobę oraz siebie, to na udawanie czegokolwiek nie ma miejsca.
          Naiwne? Może.

Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka