kohanek 15.10.03, 23:30 czy wyglad wyraza jej charakter? Czy jest duza/mala? chuda/gruba? blondynka? Ja raczej wyobrazam sobie ja jako chuda barzo ciemna z ostrymi rysami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 15.10.03, 23:34 kohanek napisał: > czy wyglad wyraza jej charakter? Czy jest duza/mala? chuda/gruba? > blondynka? Ja raczej wyobrazam sobie ja jako chuda barzo ciemna z ostrymi > rysami. wypisz, wymaluj: janek:) Odpowiedz Link Zgłoś
kohanek Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 16.10.03, 00:04 masz krotkie wlosy, nie nosisz obcasow. Chodzisz bez make-up. I jestes typowa kobieta lubiaca dominowac nad facetem.Zgadza sie :-)? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 16.10.03, 00:06 kohanek napisał: > masz krotkie wlosy, nie nosisz obcasow. Chodzisz bez make-up. > I jestes typowa kobieta lubiaca dominowac nad facetem.Zgadza sie :-)? nosze jeszcze szkla kontaktowe i czapke w pracy: bo pracuje jako zawiadowca na stacji kolejowej:) Odpowiedz Link Zgłoś
kohanek Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 16.10.03, 00:11 messja napisała: > kohanek napisał: > > > masz krotkie wlosy, nie nosisz obcasow. Chodzisz bez make-up. > > I jestes typowa kobieta lubiaca dominowac nad facetem.Zgadza sie :-)? > > nosze jeszcze szkla kontaktowe i czapke w pracy: bo pracuje jako zawiadowca na > stacji kolejowej:) To by sie zgadzalo. ak wlasnie myslalem. No to dobrego mialem nosa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 16.10.03, 00:17 kohanek napisał: > messja napisała: > > > kohanek napisał: > > > > > masz krotkie wlosy, nie nosisz obcasow. Chodzisz bez make-up. > > > I jestes typowa kobieta lubiaca dominowac nad facetem.Zgadza sie :-)? > > > > nosze jeszcze szkla kontaktowe i czapke w pracy: bo pracuje jako zawiadowc > a > na > > stacji kolejowej:) > > To by sie zgadzalo. ak wlasnie myslalem. No to dobrego mialem nosa :-) ciesze sie, ze juz zaspokoiles swoja ciekawosc. przykro by mi bylo gdybys z mojego powodu nie mogl dzis zasnac:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAHEDAN Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 20:35 OCH,z przejęcia ja posta dwa razy napisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAHEDAN ona mnóstwo ,mnóstwo piękna być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 20:31 byc tak sliczna jak zorza o poranek i niezabudka ,która rosnąc w zakamarek londyński HYDE PARK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan ona mnóstwo,mnóstwo piękna byc.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 20:34 ...jak niezabudka,która rosnąc w zakamarek londynski HYDE PARK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: ona mnóstwo,mnóstwo piękna byc.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 20:40 w której ja sie zakochac :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan pod mój nick ktosia sie podzszyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 20:50 w poprzednia post:-((((((((((((((((((9 Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: pod mój nick ktosia sie podzszyć 16.10.03, 21:26 Gość portalu: zahedan napisał(a): > w poprzednia post:-((((((((((((((((((9 ciekawe ktory:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 17.10.03, 16:45 kohanek napisał: > czy wyglad wyraza jej charakter? Czy jest duza/mala? chuda/gruba? > blondynka? Ja raczej wyobrazam sobie ja jako chuda barzo ciemna z ostrymi > rysami. messja jest ciemnoskóra, w biodrach ma 180 cm a w pasie 178cm, wzrost 156cm, oczy brązowe, włosy farbowane na platynowy blond. Dzisiaj ją widziałem, niestety bez czapki zawiadowcy:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja mario2 i jego fantazje:PPP 17.10.03, 20:12 slodki_pierdzioszek napisał: > kohanek napisał: > > > czy wyglad wyraza jej charakter? Czy jest duza/mala? chuda/gruba? > > blondynka? Ja raczej wyobrazam sobie ja jako chuda barzo ciemna z ostrymi > > rysami. > > > messja jest ciemnoskóra, w biodrach ma 180 cm a w pasie 178cm, wzrost 156cm, > oczy brązowe, włosy farbowane na platynowy blond. Dzisiaj ją widziałem, > niestety bez czapki zawiadowcy:) a ja biednego janka posadzalam, ze wyslal mario2 zdjecia:PPP a swoja droga fantazje niektorych osob mowia wiecej na temat "fantazjata", niz o obiekcie jego fantazji:) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: messja i jej fantazje:PPP 18.10.03, 11:15 messja napisała: > a ja biednego janka posadzalam, ze wyslal mario2 zdjecia:PPP > a swoja droga fantazje niektorych osob mowia wiecej na temat "fantazjata", niz > o obiekcie jego fantazji:) może teraz przeprosisz publicznie janka? Wyciągasz interesujące wnioski z "jajowania" z ciebie. A co na to lekarze? Odpowiedz Link Zgłoś
messja i nadal nikt nie wie nic:PPP 18.10.03, 14:33 slodki_pierdzioszek napisał: > messja napisała: > > > a ja biednego janka posadzalam, ze wyslal mario2 zdjecia:PPP > > a swoja droga fantazje niektorych osob mowia wiecej na temat "fantazjata", > > niz > > o obiekcie jego fantazji:) > > może teraz przeprosisz publicznie janka? nie. to, ze nie wiesz jak ja wygladam, wcale nie znaczy, ze janek ci jendka nie wysylal zadnych zdjec. mogles mnie z kims pomylic.:PPPPPPPPPPP > Wyciągasz interesujące wnioski z "jajowania" z ciebie. A co na to lekarze? nie wiem, co ci lekarze powiedzieli na twoje "jajowanie". nie mam z nimi zadnego kontaktu:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: messja wyciąga tradycyjnie... 18.10.03, 17:18 błędne wnioski :) początkowo szkaluje biednego janka przez kilka wątków, po to tylko, by na koniec stwierdzić, że to nie on wysłał zdjęcie. przeprosic janka jednak nie chce. messja napisała: > > messja napisała: > > > > > a ja biednego janka posadzalam, ze wyslal zdjecia:PPP ciekawe kiedy dotrze do ciebie ptysiu, że inni robią z ciebie "jaja"? ile jeszcze lat to ci zajmie? przy twojej ociężałości umysłowej, podejrzewam, że jeszcze kilka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja mario2 jak zwykle "ociezaly umyslowo":) 18.10.03, 21:26 pierdzioszek nie umie czytac, ze zrozumieniem. no to jeszcze raz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8538336&a=8578973 Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: messja jak zwykle "ocieżała umyslowo":) 19.10.03, 13:23 messja nie umie czytać ze zrozumieniem, wiec jak mogłem oczekiwać, ze jest w stanie cokolwiek pojąć? meesyjeczka czyta powoli, ale jeszcze wolniej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: messja jak zwykle "ocieżała umyslowo":) 19.10.03, 20:39 slodki_pierdzioszek napisał: > messja nie umie czytać ze zrozumieniem, wiec jak mogłem oczekiwać, ze jest w > stanie cokolwiek pojąć? > meesyjeczka czyta powoli, ale jeszcze wolniej myśli. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8538336&a=8583529 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: messja jak zwykle "ocieżała umyslowo":) 19.10.03, 20:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8538336&a=8589710 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: messja jak zwykle "ocieżała umyslowo":) 19.10.03, 21:07 slodki_pierdzioszek napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8538336&a=8589710 > :))) nawet linku juz mi sie nie chce wysylac. mysle, ze nawet jak 50 razy przeczytasz i tak nie zrozumiesz. trudno. twoja strata:) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: messja jak zwykle "ocieżała umyslowo":) 19.10.03, 21:15 > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8538336&a=8589710 Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: messja jak zwykle "ocieżała umyslowo":) 19.10.03, 22:05 slodki_pierdzioszek napisał: bibibibib forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8538336&a=8594575 Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: messja jak zwykle "ocieżała umyslowo":) 20.10.03, 14:32 nawet tytułu w wątku zapomina zmieniać, źle z messją, chyba mało je-biedaczka :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja mario2 i jego "blyskotliwe" spostrzezenia:PPP 20.10.03, 19:46 slodki_pierdzioszek napisał: > nawet tytułu w wątku zapomina zmieniać, źle z messją, > chyba mało je-biedaczka :))))))) "ociezala umyslowo" jest w cudzyslowie, wiec trudno, zebym sie przejmowala:PPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: messja nawet nie spostrzegła............. 20.10.03, 20:03 ukrytej aluzji:)))) naprawdę z nią źle Odpowiedz Link Zgłoś
kohanek do pierdziiosz 18.10.03, 00:29 a oczy jakiego koloru? ale widac nie widziales jej jezeli takie nierealne dane dajesz biodra 180??? jakbys napisal 100 to jezcze jeszcze NIKT nie widzial jej zdjecia i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan NEMO...... IP: *.protonet.pl 18.10.03, 00:47 kohanek napisał: > NIKT nie widzial jej zdjecia i tyle a skąd ty to wiedzieć,ŻE NIKT- od misio?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: do kohanka 18.10.03, 11:23 wiele razy pisałem jak messja wygląda. co mam ci napisać? że miała zaskórniki na nosie? że nosi płaskie obcasy? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do kohanka 18.10.03, 14:31 slodki_pierdzioszek napisał: > wiele razy pisałem jak messja wygląda. > co mam ci napisać? że miała zaskórniki na nosie? że nosi płaskie obcasy? wszystkie twoje opisy sa mniej wiecej tak samo sensowne i wiarygodne:PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: do messji 18.10.03, 17:21 messja napisała: > wszystkie twoje opisy sa mniej wiecej tak samo sensowne i wiarygodne i tak ptysiu nie możesz nic innego napisać. wyglądasz tak jak napisałem, nic na to nie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do messji 18.10.03, 21:28 slodki_pierdzioszek napisał: > messja napisała: > > > wszystkie twoje opisy sa mniej wiecej tak samo sensowne i wiarygodne > > > i tak ptysiu nie możesz nic innego napisać. wyglądasz tak jak napisałem, nic na > > to nie poradzę. > ja tym bardziej, jesli naprawde w to wierzysz. nie jestem lekarzem:PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: do messji 19.10.03, 13:25 pisz tak dalej:))) baw nas jeszcze, wszyscy "dawni" znajomi i tak wiedzą jak wyglądasz, stanik zero:))) nawet nie ma na czym oka zawiesić:( Odpowiedz Link Zgłoś
messja pierdzioszek i jego fantazje c.d.:) 19.10.03, 20:42 slodki_pierdzioszek napisał: > pisz tak dalej:))) > baw nas jeszcze, wszyscy "dawni" znajomi i tak wiedzą jak wyglądasz, stanik > zero:))) nawet nie ma na czym oka zawiesić:( ciekawe skad takie fantazje?:) tak dla ciebie wyglada ideal kobiecy? no to wspolczuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: pierdzioszek i jego fantazje c.d.:) 19.10.03, 20:51 hehehe, i tak wiadomo jak wyglądasz, jak napisałem wyżej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: pierdzioszek i jego fantazje c.d.:) 19.10.03, 21:09 slodki_pierdzioszek napisał: > hehehe, i tak wiadomo jak wyglądasz, jak napisałem wyżej:))) skoro wiadomo, bo napisales, to wiadomo tez, ze masz tak malego siusiaka, ze kazda kobieta na jego widok placze (nie wiadomo tylko, czy ze smiechu, czy z zalu:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: pierdzioszek i jego fantazje c.d.:) 19.10.03, 21:16 stanik zerówka, hehehe, bluzka .... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: pierdzioszek i jego fantazje c.d.:) 19.10.03, 22:03 slodki_pierdzioszek napisał: > stanik zerówka, hehehe, bluzka .... siusiak 2cm hehehe, kalesony... Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: pierdzioszek i jego fantazje c.d.:) 20.10.03, 14:36 messja napisała: > >mam stanik zerówka, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: pierdzioszek i jego fantazje c.d.:) 20.10.03, 19:48 slodki_pierdzioszek napisał: > > > >chce kobiety ze stanik zerówka, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: pierdzioszek i jego fantazje c.d.:) 20.10.03, 20:04 polot i fantazja cię messju opuszcza :) Odpowiedz Link Zgłoś
brytan Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 00:52 bo nikt nie potrafi opisac. A ja tez chce zobaczyc krolowe Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 01:00 brytan napisała: > bo nikt nie potrafi opisac. A ja tez chce zobaczyc krolowe Forum. a co za roznica jak wygladam? "zla kobieta" jestem i tyle:) przeciez "dobry mezczyzna" nie powinnien snuc marzen i domyslow na temat defintywnie "zlej kobiety":PPP Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 11:13 brytan napisała: > bo nikt nie potrafi opisac. A ja tez chce zobaczyc krolowe Forum. hehehehe, królowa forum... no, no, no... messja, przestan robic sobie dobrą opinie na forum bo ośmieszasz sie zupełnie. Pisz skarbie pod swoim nickiem :) Messja jest blondynką, szczupłą, oczy trudne do określenia - przebija z nich zimno i złośliwość, ma szkła kontaktowe. Czoło wysokie, włosy zaczesane do tyłu. Stanik - zerówka. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 14:39 slodki_pierdzioszek napisał: > brytan napisała: > > > bo nikt nie potrafi opisac. A ja tez chce zobaczyc krolowe Forum. > > > hehehehe, królowa forum... no, no, no... > messja, przestan robic sobie dobrą opinie na forum bo ośmieszasz sie zupełnie. > Pisz skarbie pod swoim nickiem :) widzisz brytan, nie wazne jak malo prawdopodobne jest, ze moglabym pisac pod twoim nickiem (tym bardziej, ze mamy krancowo rozne opinie na temat doroty) bo pierdzioszek cierpi ma konspiracyjna wizje swiata i jest otoczony na forum przez same messje. tylko z jekiegos powodu nie chce uwierzyc, ze janek to tez ja:) to biedny czlowiek: cierpi na urojenia i slyszy glosy (pisal juz o tym na forum:)))) pewno do wlasnej matki tez juz mowi: messja:) > Messja jest blondynką, szczupłą, oczy trudne do określenia - przebija z nich > zimno i złośliwość, ma szkła kontaktowe. Czoło wysokie, włosy zaczesane do tyłu > . > Stanik - zerówka. ufff. dobrze, ze pierdzioszek nie wie jak wygladam:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 17:24 messja, pisz pod swoim nickiem. i tak wiem, ze to ty. wszyscy, którzy byli na spotkaniu FR i tak wiedzą, ze to opis twojej osoby. messja napisała: > slodki_pierdzioszek napisał: > > Messja jest blondynką, szczupłą, oczy trudne do określenia - przebija z ni > ch > > zimno i złośliwość, ma szkła kontaktowe. Czoło wysokie, włosy zaczesane do > > tyłu > > . > > Stanik - zerówka. > > ufff. dobrze, ze pierdzioszek wie jak wygladam: > > Odpowiedz Link Zgłoś
messja mario2 byc moze dziala w konspiracji:PPPPP 18.10.03, 21:30 slodki_pierdzioszek napisał: > messja, pisz pod swoim nickiem. i tak wiem, ze to ty. > wszyscy, którzy byli na spotkaniu FR i tak wiedzą, ze to opis twojej osoby. a skad wiesz? byles na spotkaniu? pewno siedziales pod stolem, bo ja cie nie widzialam:PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: messjo, ptysiaczku... 19.10.03, 13:27 dowcip masz równie "wielki" jak biust :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: messjo, ptysiaczku... 19.10.03, 20:38 slodki_pierdzioszek napisał: > dowcip masz równie "wielki" jak biust :)))) no gdyby twoj siusiak mierzyc wielkoscia twojego dowcipu, to pewno trzebaby go pod mikroskopem szukac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: messjo, ptysiaczku... 19.10.03, 20:52 dowcip masz równie "wielki" jak biust :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: messjo, ptysiaczku... 19.10.03, 21:11 slodki_pierdzioszek napisał: > dowcip masz równie "wielki" jak biust :)))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8538336&a=8594187 Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: messjo, ptysiaczku... 20.10.03, 14:34 messja napisała: >dowcip mam równie "wielki" jak biust :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja mario2 i jego ulubiona plyta:))))))))))) 20.10.03, 19:47 slodki_pierdzioszek napisał: > > > >dowcip mam równie "wielki" jak biust :)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: messja i jej ulubiona plyta:))))))))))) 20.10.03, 20:05 messja napisała: > dowcip mam równie "wielki" jak biust :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: messja i jej ulubiona plyta?:))))))))))) 21.10.03, 00:03 slodki_pierdzioszek napisał: > messja napisała: > > > dowcip mam równie "wielki" jak biust :)))) > no dobrze, mam dowcip rownie wielki jak biust. mam nadzieje, ze chociaz ty nie masz penisa rownie wielkiego jak twoj dowcip:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: messja i jej ulubiona plyta?:))))))))))) 21.10.03, 10:31 messja napisała: > > messja napisała: > > > > > dowcip mam równie "wielki" jak biust :)))) > > > > no dobrze, mam dowcip rownie wielki jak biust. a jednak sie przyznajesz:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan a prosze bardzo-mniej wiecej tak..... IP: *.protonet.pl 18.10.03, 12:05 www.ctnet.pl/~ptasznik/pix/smithi_new.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: a prosze bardzo-mniej wiecej tak..... 18.10.03, 12:16 zahedanku, przecież utrzymywałeś, że messja to mały misio? Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: a prosze bardzo-mniej wiecej tak..... 18.10.03, 12:24 taka_tam napisała: > zahedanku, przecież utrzymywałeś, że messja to mały misio? a co nie jest? jest mały i włochaty :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: a prosze bardzo-mniej wiecej tak..... 18.10.03, 14:41 taka_tam napisała: > zahedanku, przecież utrzymywałeś, że messja to mały misio? zahedan teraz sie troche kryguje mowic na mnie "misio" bo boi sie zony:PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
kohanek Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 13:34 no to messja wyglada slodko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros IP: *.protonet.pl 18.10.03, 13:51 no chyba ty nie byc rozczarowany???????????? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 14:48 Gość portalu: zahedan napisał(a): > no chyba ty nie byc rozczarowany???????????? :-) dlaczego mialby byc rozczarowany? a swoja droga ciekawe, ze i zahedanka tak moj wyglad pasjonuje, ze ciagle ma cos w tej sprawie do powiedzenia. jakbym go podniecala duzo wiecje niz kobiety dostepne w rzeczywistosci:PPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan a ja wiedzieć jak...... IP: *.protonet.pl 18.10.03, 14:55 normalnie i tyle byc Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: a ja wiedzieć jak...... 18.10.03, 15:01 Gość portalu: zahedan napisał(a): > normalnie i tyle byc no wlasnie: to po co zahedan sie tu podniecac?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: a ja wiedzieć jak...... IP: *.protonet.pl 18.10.03, 15:02 messja napisała: > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > normalnie i tyle byc > > no wlasnie: to po co zahedan sie tu podniecac?:) to nie ja wątek założyć misiaczku ty mój Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: a ja wiedzieć jak...... 18.10.03, 15:06 Gość portalu: zahedan napisał(a): > messja napisała: > > > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > > > normalnie i tyle byc > > > > no wlasnie: to po co zahedan sie tu podniecac?:) > to nie ja wątek założyć misiaczku ty mój ja nie wiem kto. ale widze ile zahedan ma ciagle na moj temat do powiedzenia i sadze, ze on "troche" niezdrowo sie wciaz z mojego wpowodu podnieca:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 14:45 kohanek napisał: > no to messja wyglada slodko :-) nie wiem. moim zdaniem przecietnie: an slodko, ani groznie. Odpowiedz Link Zgłoś
salomonowe_gacie Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 14:07 messja jest super. nawet quickly się kiedyś mocno za nią uganiał Odpowiedz Link Zgłoś
zahedan Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 14:12 salomonowe_gacie napisał: > messja jest super. > nawet quickly się kiedyś mocno za nią uganiał a cóz to znaczyć"nawet quickly"-nowa kryterium atrakcyjność to być? Odpowiedz Link Zgłoś
gazimierz Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 14:15 No co Wy? Quickly ganiał tutaj za 99% Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros IP: *.protonet.pl 18.10.03, 14:19 gazimierz napisał: > No co Wy? Quickly ganiał tutaj za 99% Forum. hm....a ile % on złapać? Odpowiedz Link Zgłoś
gazimierz Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 14:37 Gość portalu: zahedan napisał(a): > gazimierz napisał: > > > No co Wy? Quickly ganiał tutaj za 99% Forum. > hm....a ile % on złapać? zero, bo go złapać i steroryzować jedna taka psychiczna i nie pozwolić mu inne łapać Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 14:56 Gość portalu: zahedan napisał(a): > gazimierz napisał: > > > No co Wy? Quickly ganiał tutaj za 99% Forum. > hm....a ile % on złapać? myslisz, ze jestes lepszy?:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP sadzac po twojej mani przesladowczej na moim punkcie, to nawet nie masz szans by sie z nim rownac. bo za nim kobiety szaleja, a za toba szalej tylko wscieklizna, ze mnie nie mozesz miec:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: <rotfl> IP: *.protonet.pl 18.10.03, 15:01 messja napisała: > sadzac po twojej mani przesladowczej na moim punkcie, to nawet nie masz szans > by sie z nim rownac. bo za nim kobiety szaleja, na czele z tobą one szaleć????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: <rotfl> 18.10.03, 15:04 Gość portalu: zahedan napisał(a): > messja napisała: > > sadzac po twojej mani przesladowczej na moim punkcie, to nawet nie masz > szans > > by sie z nim rownac. bo za nim kobiety szaleja, > na czele z tobą one szaleć????????????? > oczywiscie, gdybys ty byl punktem zerowym na skali moich zainteresowan na tym forum, to qucikly napewno wypadlby w okolicach, gdzie ja za nim "szalec":) Odpowiedz Link Zgłoś
vvexel Re: <rotfl> 18.10.03, 15:10 messja ale ty za quickly gonisz, mimo że on kocha calinke. Ty mu proponujesz prywatną korespondencję itd. On jest zajęty!!! Odczep się od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: <rotfl> 18.10.03, 15:27 vvexel napisał: > messja ale ty za quickly gonisz, mimo że on kocha calinke. > Ty mu proponujesz prywatną korespondencję itd. On jest zajęty!!! > Odczep się od niego. to tak?! rozkazujesz mi bezczelny, nowy nicku? to ja na zlosc tobie napisze: mowy nie ma! kocham quickly i bede za nim "gonic"! p.s. a gdzie te propozycje mu skladalam, bo nie pamietam?:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vvexel Re: <rotfl> 18.10.03, 15:34 messja napisała: >> to tak?! rozkazujesz mi bezczelny, nowy nicku? to ja na zlosc tobie napisze: > mowy nie ma! kocham quickly i bede za nim "gonic"! No to goń, ale tracisz czas, bo takich dziewczyn jak Ty to on nie lubi. Nie potrafisz wybaczać i wogóle. Chciałam Ci czasu zaoszczędzić, ale chcesz to go trać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: <rotfl> 18.10.03, 15:38 vvexel napisał: > messja napisała: > > >> to tak?! rozkazujesz mi bezczelny, nowy nicku? to ja na zlosc tobie na > pisze: > > mowy nie ma! kocham quickly i bede za nim "gonic"! > > No to goń, ale tracisz czas, bo takich dziewczyn jak Ty to on nie lubi. lubi mnie lubi, dokladnie tyle ile trzeba:)))) > Nie potrafisz wybaczać i wogóle. a co i komu mam wybaczyc????????? quicklemu nie mam co wybaczyc, bo nic przykrego mi jeszcze nie powiedzial, a i tobie chyba tez nie?:) Chciałam Ci czasu zaoszczędzić, ale chcesz to > go trać!!! a niby jak ja ten czas twoim zdniem trace? bo oprocz dzwinych i glupich rozmow z toba i zahedanem to nie bardzo rozumiem co innego moglabys miec na mysli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan no to gonic ty dalej..... IP: *.protonet.pl 18.10.03, 15:12 i niech ci pan Bóg to w dzieciach wynagrodzić najlepiej parka to byc: quessja i messkly Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: no to gonic ty dalej..... 18.10.03, 15:30 Gość portalu: zahedan napisał(a): > > i niech ci pan Bóg to w dzieciach wynagrodzić najlepiej parka to byc: > quessja i messkly dziekuje ci "dobry czlowieku". rozumiem, ze musiales przkrecic nasz nicki, bo zazdrosc cie zzera. ale przeciez to tylko "net", a nie prawdziwe zycie, w ktorym ty i tak jestes zonaty z kims innym.... wiec tak naprawde to co wlasciwie cie obchodzi czy ja za qucikly czy za kimkolwiek innym "gonic"? ty nie miec wlasnego zycia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: no to gonic ty dalej..... IP: *.protonet.pl 18.10.03, 15:39 messja napisała: > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > > > i niech ci pan Bóg to w dzieciach wynagrodzić najlepiej parka to byc: > > quessja i messkly > > dziekuje ci "dobry czlowieku". rozumiem, ze musiales przkrecic nasz nicki, to sie kompilacja nazywać bo > zazdrosc cie zzera. ?????????????????<rotfl>??????????????? > > wiec tak naprawde to co wlasciwie cie obchodzi czy ja za qucikly czy za > kimkolwiek innym "gonic"? ty nie miec wlasnego zycia?:) OJ-bardzo lubiec ja się bawić z tobą misio....mnóstwo ja się uśmiać z twoja posta <ROTFL> Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: no to gonic ty dalej..... 18.10.03, 15:51 > to sie kompilacja nazywać co za roznica, nie zrobiles tego z sympatii, ale z zazdrosci:) > bo > > zazdrosc cie zzera. > ?????????????????<rotfl>??????????????? tak, tak, mozesz pisac "rotfl", ale gdyby bylo inaczej, nie tropilbys kogo i dlaczego lubie na tym forum. jest kilkanascie innych kobiet, ktore duzo chetniej z toba by porozmawialy, wlaczajac priv. (no chyba, ze naprawde juz nie chca - ale sam jestes sobie winny bo malo dbasz o fanki:)) > > > > wiec tak naprawde to co wlasciwie cie obchodzi czy ja za qucikly czy za > > kimkolwiek innym "gonic"? ty nie miec wlasnego zycia?:) > OJ-bardzo lubiec ja się bawić z tobą misio....mnóstwo ja się uśmiać z twoja > posta > <ROTFL> dokladnie tez tak uwazam. i dlatego wlasnie sadze, ze kiedy rozmawiamy o twojej zonie to tylko dlatego, ze ty to lubisz - targac ja i wasza problemy na tym forum. gdyby bylo inaczej przeciez juz dawno bys sie ode mnie odczepil:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: no to gonic ty dalej..... IP: *.protonet.pl 18.10.03, 16:02 messja napisała: dlatego, ze ty to lubisz - targac ja i wasza problemy na tym > forum. gdyby bylo inaczej przeciez juz dawno bys sie ode mnie odczepil:))))) och misio-ale ci się wszystko w mały kosmaty łebek poprzestawiać-znajdz sobie facet to ci sie polepszyć Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: no to gonic ty dalej..... 18.10.03, 21:37 Gość portalu: zahedan napisał(a): > messja napisała: > > dlatego, ze ty to lubisz - targac ja i wasza problemy na tym > > forum. gdyby bylo inaczej przeciez juz dawno bys sie ode mnie odczepil:))) > )) > och misio-ale ci się wszystko w mały kosmaty łebek poprzestawiać-znajdz sobie > facet to ci sie polepszyć > a co mi sie "poprzestawiac"? kto jesli nie ty, chodzisz za mna juz od kilku tygodni i praktycznie nic poza komentarzami o i do "misio" i "tekla" juz nic nie piszesz, mimo, ze to ani zabawne, ani madre. niby sie "gniewasz" ze twoja "rodzina" jest zamieszana w cala ta glupote, ale i tak odczepic sie nie chcesz. a innego niz mam faceta nie potrzebuje. a nawet gdyby - to i tak nie wchodzisz w rachube:) Odpowiedz Link Zgłoś
vvexel Re: no to gonic ty dalej..... 18.10.03, 16:00 uważam zahedan że jesteś super. ale ten żart o ich dzieciach nie jest kul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: no to gonic ty dalej..... IP: *.protonet.pl 18.10.03, 17:18 vvexel napisał: > uważam zahedan że jesteś super. > ale ten żart o ich dzieciach nie jest kul ja wiedzieć to ale cool słownictwo to tylko missjo mieć Odpowiedz Link Zgłoś
drakulina Re: <rotfl> 20.10.03, 09:49 ja osobiście nie przepadam za tym gościem. Odpowiedz Link Zgłoś
drakulina Re: <rotfl> 20.10.03, 09:54 drakulina napisała: > ja osobiście nie przepadam za tym gościem. mam na myśli quikly Odpowiedz Link Zgłoś
salomonowe_gacie Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 14:33 zahedan napisał: > salomonowe_gacie napisał: > > > messja jest super. > > nawet quickly się kiedyś mocno za nią uganiał > a cóz to znaczyć"nawet quickly"-nowa kryterium atrakcyjność to być? tak pisze bo bo uważałes go za idola, odrzucając koronę dawaną Tobie przez Forumowiczki. bo uważałes go za idola, odrzucając koronę dawaną Tobie przez Forumowiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros IP: *.protonet.pl 18.10.03, 14:35 ??????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
salomonowe_gacie Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 14:40 Gość portalu: zahedan napisał(a): > ??????????????????????????????????????? czego zahedan nie rozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros IP: *.protonet.pl 18.10.03, 14:42 salomonowe_gacie napisał: > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > ??????????????????????????????????????? > > czego zahedan nie rozumiec? www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=343&w=8538336&a=8578966 Odpowiedz Link Zgłoś
salomonowe_gacie Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 14:47 Gość portalu: zahedan napisał(a): > salomonowe_gacie napisał: > > > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > > > ??????????????????????????????????????? acha, coś wcisneło sie niechcący i myśl się powtórzyła Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 14:52 zahedan napisał: > salomonowe_gacie napisał: > > > messja jest super. > > nawet quickly się kiedyś mocno za nią uganiał > a cóz to znaczyć"nawet quickly"-nowa kryterium atrakcyjność to być? musisz bowiem wiedziec, ze zahedan jest zazdrosny o quickly. a z twojej wypowiedzi zahedan jednoznacznie wywnioskowal, ze opinie quicklego znacznie bardziej sie w tej chwili licza niz zahedana. zreszta nie ma sie czemu dziwic:) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_zahedana Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 14:53 zahedan mówic, ze pyszczek miec ona jak flądra i byc płaska jak flądra :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 14:59 zona_zahedana napisała: > zahedan mówic, ze pyszczek miec ona jak flądra i byc płaska jak flądra :) o tobie tak mowic? no to nim rozwod bierz. nie pozwlaj tej meskiej swini sie obrazac:) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_zahedana Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 15:44 i mowic jeszcze o tobie, ze ty modliszka - ty zjadac konta takich naiwnych, jak zahedanek :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 15:53 zona_zahedana napisała: > i mowic jeszcze o tobie, ze ty modliszka - ty zjadac konta takich naiwnych, jak > > zahedanek :) ty mnie nie przezywac, bo mi przykro:( ty sobie zahedanka wez, prosze cie bardzo, lacznie ze wszystkimi jego kontami. doloze ci pierdzioszka na oslode, chcesz?:PPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frezja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.03, 16:03 Nieładnie Messjo bardzo nieładnie, a gdyby ktoś Ciebie nazwał "damską maciorą" byłabyś obrażona....... Feeeeeeee, nie podba mi się to. Idz lepiej na spacerek, bo ładny dzień dzisiaj, trochę ochłoniesz.Doradzałam Ci , pomyśl najpierw, a później pisz. To jest dobra rada, z serca.Kłóć się z kim chcesz i o czym chcesz, ale wulgaryzmów nie używaj, bo to nie kobiece. Życzę miłego popołudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
vvexel Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 16:06 Gość portalu: Frezja napisał(a): > później pisz. To jest dobra rada, z serca.Kłóć się z kim chcesz i o czym > chcesz, ale wulgaryzmów nie używaj, bo to nie kobiece. tak,messja jest niekobieca! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 21:13 vvexel napisał: > Gość portalu: Frezja napisał(a): > > > > później pisz. To jest dobra rada, z serca.Kłóć się z kim chcesz i o czym > > chcesz, ale wulgaryzmów nie używaj, bo to nie kobiece. > > tak,messja jest niekobieca! trudno. tym bardziej, ze twierdzi tak inna kobieta:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 21:24 Gość portalu: Frezja napisał(a): > Nieładnie Messjo bardzo nieładnie, a gdyby ktoś Ciebie nazwał "damską maciorą" > byłabyś obrażona....... Feeeeeeee, droga frezjo (pozwolisz, ze bede sie tak do ciebie zwracac po starej znajomosci, prawda?:) "feeeee" to jest postepowanie zahedana, bo mimo bardzo grzecznych, spokojnych i rzeczowych uwag nie przestal za mna chodzic, przezywac i obrazac na kazdym kroku. co do jego zachowania, obrazania mnie przez niego i wyplywajacych stad konsekwencji rozmawialysmy juz nie raz i nudzi mnie twoje ciagle pouczanie, tym bardziej, ze jestes wysoce nieobiektywna. jesli naprawde tak ci zalezy, by "zahadenkowi" z mojej strony nie dziala sie "krzywda" to wiesz co mozesz zrobic, bo juz o to cie raz prosilam: wplyn na niego by sie ode mnie odczepil:) bylabym ci wdzieczna na przyszlosc, gdybys przestala mnie pouczac, bo nie jestes w mojej sytuacji, i bardzo watpie, ze byloby ci milo, gdybys byla! a teraz sama idz na spacer:) nie podba mi się to. mnie tez sie nie podoba, ze zahedan sie do mnie przyczepil, a teraz ty. i co z tego?:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros IP: *.protonet.pl 18.10.03, 21:28 Łazic ty missju po róznych postach jak smród po gaciach i tylko wietrzyc po tobie ludzia musiec Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 21:41 Gość portalu: zahedan napisał(a): > Łazic ty missju po róznych postach jak smród po gaciach i tylko wietrzyc po > tobie ludzia musiec jesli ci smrod po gaciach chodzic, to ty dac zonie gacie dac by ci wyprac, a nie wietrzyc. a mnie twoje gacie nie interesuja, wiec oszczedz sobie takich uwag i dalszych tego typu zaczepek:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros IP: *.protonet.pl 18.10.03, 22:24 spadaj krowo Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 22:28 Gość portalu: zahedan napisał(a): > spadaj krowo do zony tez tak ladnie mowisz?, czy tylko na forum dajesz sie poznac jako wyjatkowy gentelman, wyjatkowo wrazlwy na chamstwo?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frezja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.03, 21:47 Messjo! nie tylko ujełam sie za Zahadenem, ale również i za Tobą. Byłam bardzo oburzona postem "ja" i straszeniem Ciebie na fr. Nie lubię pisać o sobie, bo jestem skromną osobą, ale chciałam Ci tylko uświadomić,że tak zostałam wychowana. Nie godzę sie na krzywdy ludzkie, na wulgaryzmy...itd.Nie mam zamiaru nikomu schlebiać, ale jak coś mi sie nie podoba to mówie.Gdyby był to ktoś inny to tak samo bym zaragowala. Nie ma znaczenia czy to jest Zahedan , czy Ty Messjo. Życzę miłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 22:17 Gość portalu: Frezja napisał(a): > Messjo! nie tylko ujełam sie za Zahadenem, ale również i za Tobą. > Byłam bardzo oburzona postem "ja" i straszeniem Ciebie na fr. > Nie lubię pisać o sobie, bo jestem skromną osobą, ale chciałam Ci tylko > uświadomić,że tak zostałam wychowana. Nie godzę sie na krzywdy ludzkie, na > wulgaryzmy...itd.Nie mam zamiaru nikomu schlebiać, ale jak coś mi sie nie > podoba to mówie.Gdyby był to ktoś inny to tak samo bym zaragowala. Nie ma > znaczenia czy to jest Zahedan , czy Ty Messjo. > Życzę miłego wieczoru nie chce sie powtarzac, ani tym bardziej tlumaczyc z czegos czego nie napisalam. dam ci tylko linki do dwoch postow i jesli faktycznie masz odrobine wrazliwosci i jesli faktycznie nie chodzi tylko o to by sie przyczepic i obronic przede mna "boskiego zahedanka" to uzyj calej swoje wyobrazni by wczuc sie w moja sytuacje, kiedy po takim poscie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8130920 otrzymujesz m.in. taka odpowiedz plus wielotygodniowe krucjaty pt. "misio", "tekla" i to wcale nie w milej ani lekkiej formie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8192953&a=8199294 milej lektury. i na przyszlosc dobrze sie zastanow nim znowu zaczniesz mnie pouczac z powodu "wulgaryzmow". to tylko prosba. zrobisz oczywiscie jak zechcesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros IP: *.protonet.pl 18.10.03, 22:29 mistrzyni linków pokazac swoje ty rózna wypowiedzi;zreszta janek juz to zrobic za ciebia bo ty nagle amnezja dostac Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 22:34 Gość portalu: zahedan napisał(a): > mistrzyni linków pokazac swoje ty rózna wypowiedzi;zreszta janek juz to > zrobic za ciebia bo ty nagle amnezja dostac a po co biednego janka tu mieszac? poza tym zehedanek sie nie skarzyc, ze linkow nie umie wklejac, bo przed chwilka wlasnie otworzyl watek wklejajac linka i skarzac sie jak to zostal skrzywdzony przez "chamstwo" by zaraz potem wyzwac mnie.... od krowy:) zahedanek najpierw fanki na mnie naszczuc i udawac ofiare, a potem i tak sam brzydko szczekac. "feeeeeeeeeee" jakby powiedziala frezja, gdyby przypadkiem razilo ja zachowanie "zahedanka":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros IP: *.protonet.pl 18.10.03, 22:36 otrzec ty pianka z pyszczek,swieczka do łapki i do łózeczko ty isc Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 22:42 Gość portalu: zahedan napisał(a): > otrzec ty pianka z pyszczek,swieczka do łapki i do łózeczko ty isc nie moge ci otrzec pianki z pyszczka bo z toba nie mieszkam. popros zone, jesli ja kiedykolwiek jeszcze widujesz:PPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros IP: *.protonet.pl 18.10.03, 22:56 messja napisała: > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > otrzec ty pianka z pyszczek,swieczka do łapki i do łózeczko ty isc > > nie moge ci otrzec pianki z pyszczka bo z toba nie mieszkam. a po co mi stara panna byc w moja dom? ty lepiej nie ocierac bo ja popros zone, jesli > > ja kiedykolwiek jeszcze widujesz:PPPPPPPPPPPPP aaaaaa widywac,widywac ja ją przed chwila tez-nawet pokazac ja jej twoja posty i listy do zahedan na priv,które ty wypisywac ona uwazac,ze ty miec jakies hormonalna zaburzenia Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 18.10.03, 23:50 > > nie moge ci otrzec pianki z pyszczka bo z toba nie mieszkam. > a po co mi stara panna byc w moja dom? tego to ja nie moge wiedziec, tym bardziej, ze nie wiem nawet po co ci zona w domu skoro do wa-wy jezdzisz sobie podupczyc:PPPPPPPPPPPP > ty lepiej nie ocierac bo ja popros zone, jesli > > > > ja kiedykolwiek jeszcze widujesz:PPPPPPPPPPPPP > aaaaaa widywac,widywac ja ją przed chwila tez-nawet pokazac ja jej twoja posty > i listy do zahedan na priv,które ty wypisywac i nie zdziwic sie ona, ze zahedan zaczal do mnie pisac, poprosil o moje zdjecie, wychwalal, ze jestem inteligentna, a potem rozpoczla krucjate na forum i ciagle sie do mnie zwraca per"misio"? no to zona zahedan pewno sama hormonalne zaburzneia miec:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
vvexel Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 19.10.03, 00:48 > i ciagle sie do mnie zwraca per"misio"? no to zona zahedan pewno sama > hormonalne zaburzneia miec:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP To podłe tak pisać o czyjejś żonie. I co wogóle ona biedna Ci zrobiła???? Zazdrosna o nią jesteś?????? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 19.10.03, 00:55 vvexel napisał: > > i ciagle sie do mnie zwraca per"misio"? no to zona zahedan pewno sama > > hormonalne zaburzneia miec:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP > > To podłe tak pisać o czyjejś żonie. no wlasnie. jak zahedan pisac takie milusie wypowiedzi, to nie jest podle. a jak ja pisac, o jego zonie analogicznie, to nagle robi sie podle. nic nie poradze, ze ja nie rozumiem tego "relatywizmu" odbierania pewnych sformulowan za obrazliwe:PPPPPPPPPPP prawda "debilko"?:PPPPPPPPPPPPPPPPP > I co wogóle ona biedna Ci zrobiła???? nic. i wlasnie o to chodzi, ze nie chce by kiedykolwiek jakas zona miala powody przeze mnie plakac. dlatego mierzi mnie zachowanie zahedana. takie wysoce dwuznaczne:PPPP > Zazdrosna o nią jesteś?????? a ty bys byla zozdrosna o kobiete, ktorej maz ugania sie na forum za innymi?:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros IP: *.protonet.pl 19.10.03, 04:46 spadaj krowo Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 19.10.03, 10:54 Gość portalu: zahedan napisał(a): > spadaj krowo och misio! ty z cieplego lozeczka wyskakujesz, porzucasz chrapiaca smacznie zonke by o 5tej nad ranem pisac do mnie i nic poza "spadaj krowo" nie potrafisz z siebie wykrzesac? to nie lepiej bylo sie przytulic do zonki i zasnac w jej objeciach? ja ciebie misio nie rozumiec:( :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros IP: *.protonet.pl 22.10.03, 19:58 messja napisała: > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > spadaj krowo > > och misio! ty z cieplego lozeczka wyskakujesz, porzucasz chrapiaca smacznie > zonke by o 5tej nad ranem pisac do mnie i nic poza "spadaj krowo" nie potrafisz > > z siebie wykrzesac? to nie lepiej bylo sie przytulic do zonki i zasnac w jej > objeciach? ja ciebie misio nie rozumiec:( no bo ja ci kuz mówic,ze ty mały mózdzek miec Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 22.10.03, 20:07 > no bo ja ci kuz mówic,ze ty mały mózdzek miec jak ty "kuz" mowic, to ty mały mózdzek miec:) p.s. spadaj krowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
vvexel Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 19.10.03, 00:42 messja, jestes debilka. zahedan nigdy nie jest taki mściwy jak Ty zahedan - tylko nie pomyśl że wszyscy Polacy są tacy jak messja.Aż wstyd,że to Polka i takie swiadectwo wystawia POlkom.Siedź se na zawsze w tym Londynie debilko. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 19.10.03, 00:49 vvexel napisał: > messja, jestes debilka. > zahedan nigdy nie jest taki mściwy jak Ty > zahedan - tylko nie pomyśl że wszyscy Polacy są tacy jak messja.Aż wstyd,że to > > Polka i takie swiadectwo wystawia POlkom.Siedź se na zawsze w tym Londynie > debilko. nawet wiem dlaczego jestem "debilka". bo lubie qucikly. ale przecez i tak ci go nie zjem:)))) p.s. lepiej idz mala spac, zamiast rzucac w innych takie brzydkie wyzwiska. nie byloby ci przykro gdybym cie wyzwla od "debilki" albo gorzej? no widzisz - po co robic cos, co tobie niemile? i kompleksy z powodu mieszkania w Polsce cie nie usprawiedliwiaja:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
vvexel Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 19.10.03, 00:58 messja napisała: > lepiej idz mala spac, zamiast rzucac w innych takie brzydkie wyzwiska. nie > byloby ci przykro gdybym cie wyzwla od "debilki" albo gorzej? no widzisz - po > co robic cos, co tobie niemile? i kompleksy z powodu mieszkania w Polsce cie > nie usprawiedliwiaja:PPPP kompleksy?wyjechałaś z POlski bo nikt Ci nie chciał dać pracy..Więc musiałaś wyjechać, bo nie mogłaś sobie poradzic. A w Anglii jesteś sprzątaczka. Mi jest dobrze w Polsce i nie muszę wyjeżdzać... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 19.10.03, 01:08 vvexel napisał: > messja napisała: > > > lepiej idz mala spac, zamiast rzucac w innych takie brzydkie wyzwiska. nie > > > byloby ci przykro gdybym cie wyzwla od "debilki" albo gorzej? no widzisz - > po > > co robic cos, co tobie niemile? i kompleksy z powodu mieszkania w Polsce c > ie > > nie usprawiedliwiaja:PPPP > > kompleksy?wyjechałaś z POlski bo nikt Ci nie chciał dać pracy..Więc musiałaś > wyjechać, bo nie mogłaś sobie poradzic. A w Anglii jesteś sprzątaczka. no teraz mnie juz przekonalas, ze to jednak kompleksy. wspolczuje ci, jesli ci sie nie powodzi i masz trudnosci z praca, ale naprawde ludzie, ktorzy kiedys wyjechali z kraju na dluzszy czy krotszy czas nie ponosza odpowiedzialnosci za to, ze sytuacja rodakow w Polsce jest trudna. nie potrzebnie sie ciskasz i miotasz w agresywnych atakach. nie ma czego zazdroscic. nawet jesli za granica latwiej jest dostac prace i zarobic, to i tak placi sie za wszystko ogromna cene: tesknota za rodzina. poza tym pamietaj, ze nikt tu prawie nie przyjezda na gotowe i wszystko co wiekszosc z nas moze na zachodzie osiagnac, jest wynikiem bardzo ciezkiej pracy. moze wiec zastanow sie co zrobic z wlasnym zyciem bys nie musiala czuc sie tak sfrustrowna, a nie obwiniac innych tych "w lepszym swiecie", za to ze im sie powiodlo? > > Mi jest dobrze w Polsce i nie muszę wyjeżdzać... przeciez to nie ja oceniam ludzi, wedlug klucza mieszka-nie mieszka w Polsce:) Odpowiedz Link Zgłoś
vvexel Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 19.10.03, 01:18 messja napisała: > nie ma czego > zazdroscic. nawet jesli za granica latwiej jest dostac prace i zarobic, to i > tak placi sie za wszystko ogromna cene: tesknota za rodzina. poza tym pamietaj, > > ze nikt tu prawie nie przyjezda na gotowe i wszystko co wiekszosc z nas moze na > O to chodzi! Czemu tam jesteś,jeżeli tęsknisz i Tobie tam źle?????? bo musisz tam być! Bo w POlsce byś nie przeżyła. jesteś frustratka i dlatego taka agresywna, bo tam musisz siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 19.10.03, 01:40 tesknie, ale nie napisalam nigdzie, ze jest mi "tam zle". wrecz przeciwnie: skoro z racji tego, ze mieszkam w Londynie czy innym miejscu swiata nie robie w przeciwienstwie do ciebie, wielkiej sprawy, swiadczy o tym, ze jestem dosc spokojnym i zdystansowanym do siebie i innych ludzi czlowiekiem. co wiecej, nawet nie mam duzego zalu wobec takich jak ty; ktorzy czepiaja sie miejsca zamieszkania innych, widzac w tym powod do zazdrosci:) jest mi ich raczej zal - im wiecej w nich agresji i im brutalniejsze ataki (jak wyzwiska, proby urazenia, ponizenia itp) tym bardziej widac jak sa sami ze soba nieszczeslwi i rozgoryczeni. naprawde - jest mi przykro, ze masz kompleksy z powodu mieszkania w Polsce i swojej trudnej sytuacji. moze moglabym ci jakos pomoc, doradzic?:) Odpowiedz Link Zgłoś
vvexel Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 19.10.03, 02:07 messja napisała: > miejsca zamieszkania innych, widzac w tym powod do zazdrosci:) jest mi ich > raczej zal - HA HA HA HA:-))))))))))) To Twoja interpretacja, że ludzie Ci zazdroszczą.Bo to TY uważasz, że bycie zagranicą jest czymś lepszym, a nie jest! wręcz przeciwnie! To jest dla nieudaczników, ktorzy sobie nie poradzili we własnym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 19.10.03, 10:50 vvexel napisał: > messja napisała: > > > > miejsca zamieszkania innych, widzac w tym powod do zazdrosci:) jest mi ich > > > raczej zal - > > HA HA HA HA:-))))))))))) > To Twoja interpretacja, że ludzie Ci zazdroszczą.Bo to TY uważasz, że bycie > zagranicą jest czymś lepszym, a gdzie ja tak napisalam?:))))) a nie jest! wręcz przeciwnie! To jest dla > nieudaczników, ktorzy sobie nie poradzili we własnym kraju. "nieudacznik" jak twierdzisz, nie ma co sie ruszac z domu, czy kraju bo nikt mu za darmo jesc nie da. by sobie poradzic w zupelnie innym srodowisku i kultrze trzeba wykazac sie przedsiebiorczoscia i energia, nawet jesli bycie nieudacznikiem pozwalalo w Polsce przetrwac. mysle, ze tak naprawde dobrze o tym wiesz i wlasnie swiadomosc, ze jestes takim "nieudacznikiem", ktory poza Polska, swoim miastem, rodzina, grupa znajomych itp. by nie przetrwal trzyma cie w jednym miejscu. dlatego twoja sytuacja zamiast inspirowac cie do dzialania, proby zmiany sytuacji (chociazby wyjazd do innego miasta, nie musi byc zaraz inny kraj) powoduje, ze stakas sie zgorzkniala, ze zlosliwie i obrazliwie odnosisz sie do ludzi, ktorzy w twoich oczach zdobyli zlote gory:) powodzenia! i sprobuj zmienic perspektywe. ta moze oznaczac oznaczac dla ciebie stagnacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
vvexel Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 19.10.03, 11:02 ale z Ciebie kretynka! - nawet nie pamiętasz co piszesz. Skąd wiesz ile ja widziałam swiata(wiem też cos o Anglii)i jak mi się powodzi? Zdziwiłabys się! Chodzi mi jedynie o Twoje kompleksy. Czemu tak maglujesz temat swojego pobytu za granicą? Jak zepsuta płyta!Czy masz jakiś kompleks że nie możesz sobie życia ulożyć w ojczystym kraju??? Zauważ że co do zagranicy to ja TYLKO I WYLACZNIE napisałam, byś nie wracała do Polski z LONDYNU (bo więcej kłótliwych Polek będzie w Polsce) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 19.10.03, 11:21 vvexel napisał: > ale z Ciebie kretynka! - nawet nie pamiętasz co piszesz. pamietam co napisalam i nie gniewam sie, ze uzywasz slow powszechnie uwazanych za obrazliwe. to, ze momentami tracisz panowanie nad soba i przechodzisz do inwektyw, kiedy brakuje ci argumentow najdobitniej pokazuje, ze urazilam cie w czuly punkt. coz, sama ten temat zaczelas. jesli wiedzialas, ze sprawa twojej sytuacji w Polsce i kompleksy w zwiazku z tym tak bardzo cie boli, moze nie trzeba bylo wogole do tego zmierzac i to z osoba, ktora, jak sama dobrze wiesz, nie moze sie z toba w twoich uczuciach zbytnie identyfikowac:) ponawiam zyczenie i proponuje jednak, bys uwaznie przeczytala,to co wczesniej napisalam. moze jednak cos do ciebie dotrze:) Skąd wiesz ile ja > widziałam swiata(wiem też cos o Anglii) doceniam. niegdy nie watpilam, ze skonczylas przynajmniej podstawowke, gdzie goegrafia jest przedmiotem obowiazkowym:) i jak mi się powodzi? Zdziwiłabys się! naturalnie. przeciez inaczej bysmy nie rozmawiali o "nieudacznikach":)))) > Chodzi mi jedynie o Twoje kompleksy. niech bedzie, ze moje:))), ale rozmowa na temat miejsca zamieszkania nie wziela sie z faktu, ze rozumiesz iz takie miejsce nie swiadczy o czlowieku, o ile nie staje sie dla niego pretekstem by zazdroscic i ublizac innym:) > > Czemu tak maglujesz temat swojego pobytu za granicą? zaczelas temat mojego pobytu za granica. to ty potraktowalas go jako argument. ja uswiadomilam ci dlaczego:) Czy masz > > jakiś kompleks że nie możesz sobie życia ulożyć w ojczystym kraju??? wrecz przeciwnie. mam komfort tego, ze potrafie ulozyc sobie zycie w wiecej niz jednym kraju. a ty?:))))) > > Zauważ że co do zagranicy to ja TYLKO I WYLACZNIE napisałam, > > byś nie wracała do Polski z LONDYNU > (bo więcej kłótliwych Polek będzie w Polsce) no wlasnie. ja tematu mojego miejsca zamieszkania wogole nie poruszalam, zanim sie na tym watku nie pojawilas:PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
vvexel Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 19.10.03, 11:40 Nie pamiętasz co wypisujesz, nie potrafisz argumentowac logicznie, piszesz z błędami. Nie sięgasz mi do pięt, więc spadaj kretynko.Nudzisz mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ciekawy jestem jak wyglada messja - opis pros 19.10.03, 11:56 vvexel napisał: > Nie pamiętasz co wypisujesz, nie potrafisz argumentowac logicznie, piszesz z > błędami. Nie sięgasz mi do pięt, więc spadaj kretynko.Nudzisz mnie. juz to gdzies czytalam. a juz wiem: na innym watku. troche dziwne, ze na dwie rozne wypowiedzi, dotyczace zupelnie innych tematow udzielilas mi tej samej wypowiedzi, gdzie nie ma zadnego odniesienia do tematu, tylko ogolne oceny adwersarza. impotencja umyslowa?:PPPPPPPPPPPPPP no coz, w takim razie "spadam" chyba, ze bedziesz miala jednak cos do powiedzenia:)))) Odpowiedz Link Zgłoś