Dodaj do ulubionych

Pieją kury

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 09:44
O tym forum można powiedziec:" piejom kury piejom nie mają kogura";-)
Obserwuj wątek
    • Gość: alieneczek Re: Pieją kury IP: *.centertel.pl 27.02.09, 20:51
      w kryzysie romantyzm rozkwita chyba że to intensyfikacja szukania sponsorów
      • Gość: tak.sobie.myślę Re: Pieją kury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 22:56
        W czasach kryzysu potencjalni sponsorzy też chyba raczej ubożeją,
        tak więc ta teoria od słowa "chyba że..." pada:) To pewnie bardziej
        poszukiwanie kogoś, by, parafrazując słowa piosenki, wespół zespół
        ten kryzys móc zmóc - a więc jednak romantyzm:)

Wszystkiego jak najmniej kryzysowego
        • Gość: alieneczek Re: Pieją kury IP: *.centertel.pl 28.02.09, 09:40
          Dziękuję i wzajemnie, bezimienny duchu z neoplusa :)

Twój optymistyczny post uzmysłowił mi, że osoba wypełniona dumą i uprzedzeniem
          powinna otworzyć się na kontakt i dialog z kimś emanującym rozwagą i romantyzmem :)
          • Gość: tak.sobie.myślę Re: Pieją kury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 11:30
            Stanowczo, bo wiele może zyskać:)

Pozdrawiam:)
            • cus27 Re: Pieją kury 28.02.09, 12:18
              -OOO,tak.
              • Gość: tak.sobie.myślę Re: Przestały :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 13:28
                Nieprawdaż?:)

Bywa jednakowoż, że... (patrz: 1.post alieneczka w tym wątku). I to,
                jak rzeczywistość pokazuje, o wiele częściej...

Nieprawdaż?:)

Tym bardziej że ludzie podłe bywają, szczególnie w czasach kryzysu.
                Choc i bez niego bywaja.

Konkluzja: duma i uprzedzenie powinna jednak trzymać się z dala od
                rozwagi i romantyzmu. Dla dobra tej drugiej i własnego zysku.

Bo to nigdy nic nie wiadomo... A nóż...

Pozdrawiam i już nie myślę:)
                • Gość: wątpię Re: Przestały :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 15:39
                  czy można być jednocześnie rozważnym i romantycznym? to sie
                  wzajemnie wyklucza:)
                  • Gość: alieneczek Re: Przestały :( IP: *.centertel.pl 28.02.09, 17:00
                    Ania z Zielonego Wzgórza, Duma i Uprzedzenie, Rozważna i Romantyczna - muszę się
                    pochwalić, że z tego obejrzałem 5 minut Duma i Uprzedzenie. Potem usnąłem. Wiem
                    za to, co to Sraczka i Odwodnienie :)
                    • Gość: wystarczy Re: Przestały :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 19:11
                      tylko jedna tableteczka popularnego medykamentu bez recepty a
                      przejdzie niezawodnie; tyle że kłopot w tym stanie biec do apteki;-
                      )) bo można niezdążyć no i wyjątkowo niehonorowo sie zrobi:)
                      • Gość: alieneczek rozw i romant IP: *.centertel.pl 28.02.09, 20:44
                        Dziękuję Duchu za radę, choć nie wiem, o jaki lek chodzi :)
                        Widać, że Duch "wystarczy" jest rozważny :)
                        Jest też romantyczny, bo pisze na Romantica, co więcej wykazując chęć
                        bezinteresownej i spontanicznej pomocy nieznajomemu :)

Eee tam idę spać, bo tak jak wredny wirus zrobił mi niedawno wodę z g.... to
                        neoplusowe duchy zrobią mi teraz wodę z mózgu.

Dobranoc :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka