Dodaj do ulubionych

Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze

28.01.02, 11:16
Ta oferta nie powinna wzbudzać specjalnych pytań - wiadomo gdzie jest pies
pogrzebany !!!
Obserwuj wątek
    • mag_nolia Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 28.01.02, 11:23
      cześć Motor!
      hę, dwuznacznie niedwuznaczna propozycja
      Powodzenia!
      PS.-Reklama:
      Dziewczyny, Motor umie ładnie delikatnie składac całuski, muskać...
      • motor Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 28.01.02, 11:28
        I ja Cie pozdrawiam - Ty robisz wszystkim dobrze samą obecnością, to
        niesamowita umiejętność!
        • mag_nolia Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 28.01.02, 11:39
          miły jesteś, i lubię Twoje błyskotliwie-szarmanckie słówka...
          buziaczki!
          PA!
      • evunia Czesc Motorku. :)))))) 03.02.02, 14:01

Tez spiesze by Ciebie zareklamowac.

Dziewczyny, wierzcie, wiem o czym mowie :)))))))))))

pozdrowienia

• chudyy Motor 28.01.02, 11:39
      wszędzie Cię dopadniemy,
      hej
      • mag_nolia Re: Motor 28.01.02, 11:39
        cześć Chudy, a za co chcesz dopadać motora?
        • chudyy Re: Motor 28.01.02, 11:41
          no nie tak wchodzę i patrzę i widzę, że towarzyskie robi inwazję na wszystkie
          wątki ;-)
      • ja_nek Re: Motor 28.01.02, 11:50
        Jeżeli kogoś tu dopadać, to chyba nie Motora. Ja wolę Ma_gnolię.

Pozdrowienia
        Janek
        • motor Drodzy Panowie 28.01.02, 11:59
          Ja do tego wątku zapraszałem raczej Panie - więc nie mnie raczej One dopadają
          jeśli łaska
          • chudyy Motor - niewdzięczniku 28.01.02, 12:06
            pomagamy Ci Twój wątek na topie utrzymywać, a Ty nas tak traktujesz?
        • Gość: magnolia Re: Motor IP: 195.205.73.* 28.01.02, 12:02
          ja_nek napisał(a):

> Jeżeli kogoś tu dopadać, to chyba nie Motora. Ja wolę Ma_gnolię.
          hm, Janku, uciekam wobec tego!
          Pozdr...!
          PA!
          >
          > Pozdrowienia
          > Janek

• motor Chudy!! 28.01.02, 12:11
            I ta cudowna istota jaką jest niewątpliwie Magnolia mi umkneła - przez Janka i
            co Ty na to? Do gotowania!!!
            • chudyy Motor 28.01.02, 12:20
              motor napisał(a):
              > I ta cudowna istota jaką jest niewątpliwie Magnolia mi umkneła

No Magnolia dziewczyna ogromnej urody nie tylko zewnętrznej to się nie poddawaj,
              łatwo to tylko byle co się osiąga. Walcz przyjacielu. Nie poddawaj się.

> Do gotowania!!!

gotować nie przestaję, ale wiesz jak będziesz potrzebował wsparcia w utrzymywaniu
              wątku na topie to się zawoła przyjaciół z towarzyskiego, daj znać jakby co
              • motor Kwiatuszku -wróć 28.01.02, 13:00
                Zobacz jak tęsknię i usycham z tęsknoty za Twego bycia i głosu spragniony
                • Gość: magnolia Re: Kwiatuszku -wróć IP: 195.205.73.* 28.01.02, 13:06
                  jestem motorku dla Ciebie jeszcze na małą chwilkę...
                  a wiesz, zabawnę, że na Twoje hasło zgłosiło się większzość panów, czy to coś
                  oznacza???
                  cha!cha!
                  buziaczki!
                  M.
                  • motor Re: Kwiatuszku -wróć 28.01.02, 13:12
                    Dziękuję - a z tym pomysłem co do orientacji, to to przemilczę ze względu na to
                    wszystko co nas łączy. buziaki
                    • mathildae Re: kochanie! 28.01.02, 13:30
                      hahahahaha!!!!!!! motorku, tus mi milutki!
                      usmiech zagoscil na mym obliczu i perlisty, radosny smiech wypelnil open-space
                      (lub plan) :o)))))))
                      ps. wiem, ze nie lubisz angielszczyzny, ale co mialam napisac zamiast?
                      • motor Re: kochanie! 28.01.02, 14:39
                        Cześć jak miło Cię widzieć Słoneczko - czy aby jesteś zainteresowana?
                        • mathildae Re: kochanie! 28.01.02, 14:57
                          czyzbys aby watpil?

• mathildae Re: kochanie! 28.01.02, 16:11
                            hej, motor, nie gas zapalu!:)
                            • motor Re: kochanie! 30.01.02, 09:09
                              No to kiedy zaprosisz mnie na gorący seks?
                              • mathildae Re: kochanie! 30.01.02, 09:58
                                oj, motor, przeciez juz wszyscy wiedza, ze mnie pozadasz. i po co sie tym tak
                                chwalic?;-) a nie boisz sie, ze sie stopisz z goraca?;o))
                                • motor Re: kochanie! 30.01.02, 13:53
                                  Bardzo śmieszne - Kokietka
                                  • ja_nek Re: kochanie! 30.01.02, 14:16
                                    Mathildae roztapia nawet głazy. Motor uwierz kobiecie.

Pozdrowienia
                                    Janek
                                    • motor Re: kochanie! 30.01.02, 14:20
                                      A co Ona po godzinach robi za farelkę?
                                      • mathildae Re: kochanie! 30.01.02, 15:46
                                        nie za Krolowa Sniegu;P
                                        • motor Re: kochanie! 31.01.02, 09:37
                                          Serce mi pęka z cierpienia
                                          • ronja Re: kochanie! 31.01.02, 09:44
                                            Motorku, nie cierp tak - wiosna idzie...
                                            • ja_nek Re: kochanie! 31.01.02, 10:00
                                              ....lody się roztopią.....

Pozdrowienia
                                              Janek

• mathildae Re: kochanie! 31.01.02, 10:24
                                                myslicie, ze Snieznej Krolowej te wiosenne roztopy nie zaszkodza??
                                                • ronja Re: kochanie! 31.01.02, 10:25
                                                  ... lody sie roztopą i zobaczycie jak rozbierający się pod wpływem ciepła
                                                  ludzie są bezbronni i ufni...
                                                  Królowe też:)))
                                                  • motor Re: kochanie! 31.01.02, 12:32
                                                    Ronja jesteś Słoneczkiem - życzę Ci dużo szczęścia w związku z nadchodzącą porą
                                                    amora
                                                  • mathildae Re: kochanie! 31.01.02, 12:42
                                                    zaraz, zaraz; jesli Ronja jest Slonkiem, a ja Krolowa Sniegu, tzn. ze pod
                                                    wplywem Ronki, rozlyne sie Motorowi w ramionach? baardzo interesujacy uklad;o)))
                                                  • ronja Re: kochanie! 31.01.02, 14:23
                                                    Matylda, ostatecznie, dlaczego mamy nie oddać się jeszcze tej perwersji?:)))
                                                  • mathildae Re: kochanie! 31.01.02, 15:28
                                                    Ronja, czy Motor zasluguje na takie 2 cuda jak Ty i Ja na raz?!?
                                                  • ronja Re: kochanie! 01.02.02, 14:51
                                                    Pytanie można również odwrócić...
                                                    Czy my zasługujemy...:)))))
                                                  • mathildae Re: kochanie! 01.02.02, 15:42
                                                    tak i jeszcze na duzo wiecej! nie mozna byc minimalistka! ;o)
                                                  • ronja Re: kochanie! 01.02.02, 15:51
                                                    Nie zrozumiałam, ale to co. Z grubsza chodzi o seks zbiorowy, tak?
                                                  • mathildae Re: kochanie! 01.02.02, 16:11
                                                    sama pytalas, czy my zaslugujemy. a ja odp., ze tak. i jeszcze wiecej nam sie
                                                    nalezy;-)
                                                    i jaki zbiorowy? tete-a-tete z Motorem bedzie intymne. jak on sugerowal? w
                                                    parzyste dni Ty, w nieparzyste - Ja. z reszta niewazne i tak wszystko zostanie w
                                                    rodzinie.;o)))
    • mag_nolia Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 31.01.02, 12:35
      i co tam Motor u Ciebie, poznałeś już tę , o którą Ci chodziło...???
      • ja_nek Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 31.01.02, 13:34
        Daj Motorowi czas na rozejrzenie się w menu.

Pozdrowienia
        Janek
      • Gość: Gruby Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze IP: 10.30.133.* 31.01.02, 15:47
        mag_nolia
        Mag-nolia ja tez chcialbym z toba wspulzyc sexalnie??????????

• mag_nolia Gruby- to weź się za odchudzanie... 31.01.02, 16:02
          • motor Przepraszam bo nie wiem czy można? 01.02.02, 09:31
            Ale to zdaje mi się, że miało być moje prywatne biuro towarzyskie na własne
            potrzeby, a nie jakaś agencja ogólno dostępna.
            Odpowiadając na pytanie Pań czy motor sobie poradzi - odpowiadam zatem - w dni
            parzyste Ronja, nieparzyste Mathildae - a w weekendy obie - chyba szybko zejdę
            z rozkoszy i zwolni się miejsce dla następnego śmiałka, który odważy się
            zmierzyć z wyzwaniem. Buziaki
            • mag_nolia Re: Przepraszam bo nie wiem czy można? 01.02.02, 09:38
              Motor no wiesz,dla mnie nie zostało żadnych dni...przenoszę się zatem do
              skorpionów...
              • motor Re: Przepraszam bo nie wiem czy można? 01.02.02, 09:40
                Magnolia - Ty masz umnie zawsze karnecik - dopieszczona zostaniesz należycie w
                wybranym przez Siebie terminie.
                • mag_nolia Re: Przepraszam bo nie wiem czy można? 01.02.02, 09:43
                  biorę wszystkie terminy....
                  • motor Re: Przepraszam bo nie wiem czy można? 01.02.02, 09:55
                    Co za ekspansja!!!
                    Nie znałem Cię z tej strony
                    • mag_nolia Re: Przepraszam bo nie wiem czy można? 01.02.02, 09:56
                      a z której ...mnie znałeś...strony...???
                      • mathildae Re: Przepraszam bo nie wiem czy można? 01.02.02, 10:09
                        motorku, az takis He-Man?!? przeciez Ja i Ronja w zupelnosci Ci wystarczymy!
                        bedziesz mial roboty i rozkoszy wbrod; 2 cuda (czyli MY), 2 etaty, podwojne
                        uroczystosci (imieniny, urodziny itp)....;o)))
                        • motor Re: Przepraszam bo nie wiem czy można? 01.02.02, 10:15
                          Ciebie znałem raczej od strony miłej i delikatnej istoty, a nie kobiety Wamp.
                          Co do satysfakcji z posiadania dwóch takich cudów jak Wy to jest ona trudna do
                          wyrażenia słowem pisanym - szczyt uniesienia
                          • ronja Re: Przepraszam bo nie wiem czy można? 01.02.02, 14:53
                            Motor, czy jesteś gotowy na szaleństwa w różnych często bez sensu wybranych
                            miejscach?
                            Jedno z Cud
                            • motor Re: Przepraszam bo nie wiem czy można? 01.02.02, 14:57
                              Ty jesteś warta każdego grzechu - a miejsce? Ja mam ułańską fantazję choć w
                              dziedzinie koni nie dorastam Ci do pięt
                              • mathildae Re: Przepraszam bo nie wiem czy można? 01.02.02, 15:40
                                a ja to bym chciala w jakims slonecznym, lekko ocienionym miejscu;-)
                                Drugie (i ostatnie!) Cudo
                                • ronja Re: Przepraszam bo nie wiem czy można? 01.02.02, 15:52
                                  ma być dziko i wariacko
                                  Te, Drugie Cudo, a w weekend to gdzie?
                                  • mathildae Re: Przepraszam bo nie wiem czy można? 01.02.02, 16:06
                                    tys jest pierwsza, Pierwsze Cudo - ten weekend jest Twoj. moj jest kolejny, i
                                    kolejny, i kolejny....;-))
    • Gość: kakadoo Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 09:42
      weekend mija
      i jak było ???
      • motor Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 04.02.02, 08:27
        Cześć - był bardzo udany - i dotrzymałem słowa
        • mathildae Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 04.02.02, 09:57
          mhmmm;-) zamienilam sie z Ronja na weekendy i ten miniony byl moj! i bylo....,o!
          Drugie Cudo, ale jednak Pierwsze;-)))
          • ronja Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 04.02.02, 09:58
            A postawiłas mi za to flachę???;)
            • mathildae Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 04.02.02, 10:36
              Ronka, rozliczymy sie z koncem miesiaca, ok? moze bedziemy sie jeszcze w tym
              miesiacu zamieniac? ;o)
              • ronja Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 04.02.02, 11:39
                Ale dziko było, czy w słonecznym miejscu?;)
              • motor Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 04.02.02, 11:41
                Wydaje mi się, że Panie przejmują całą inicjatywę - jest fajnie
                • ja_nek Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 04.02.02, 12:01
                  Motor uległeś?

Pozdrowienia
                  Janek
                  • motor Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 04.02.02, 12:05
                    Było warto!!!
                    • ronja Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 04.02.02, 12:12
                      No ii sie nie dowiedziałam, czy z racji na teoretycznie mój weekend było dziko,
                      czy z racji n a uczestniczące w nim Drugie Cudo było ciepło i słonecznie...:(
                      • motor Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 04.02.02, 12:20
                        Było mroczno i romantycznie, trochę diabelsko, ale lirycznie, nie zbyt
                        wystawnie - lecz apetycznie
                        • mathildae Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 04.02.02, 12:27
                          slonce wschodzilo kilkakrotnie, ale i swieczka mrugala czesto;-)
                          i nic wiecej nie powiem...
                          • motor Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 04.02.02, 12:29
                            reszta jest milczeniem ..............................sza
                            • ja_nek Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 04.02.02, 15:01
                              Tak Ronja, zostaliśmy sami, co Ty na to?

Pozdrowienia
                              Janek
                              • ronja Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 04.02.02, 15:23
                                Czekaj, ja się pogubiłam z tymi weekendami, które to są te, kiedy mam odstapić
                                Motora Matyldzie, a które nie....:)
                                • motor Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 04.02.02, 15:33
                                  Ronja - a ja wciąż czekam na Cię
                                  • ronja Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 04.02.02, 15:36
                                    Ach, a ja juz łzy po nocach lałam:)
                                    • motor Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 04.02.02, 15:38
                                      Pozwól że przetrę Twe zapłakane oczęta - już dobrze o Amazonko mego życia
                                      • motor Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 05.02.02, 11:35
                                        Wycofuję wszystko co napisałem do Ronji - traktowała mnie niepoważnie.
                                        Mathildae zostałaś mi tylko Ty
                                        • ania1 Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 05.02.02, 18:37
                                          Bardzo długo nawet nie otwierałam tego wątku,myśląc sobie.....kolejny palant
                                          jakiś.......no ale czlowiek dziwi sie cale życie.....Motor? Ten Motor,o którym
                                          słyszałam,że to "Sympatyczny ,rowny,facet"?
                                          Człowiek nigdy nie wie z kim ma do czynienia :))))
                                          • Gość: ana Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze IP: 192.168.1.* 05.02.02, 19:49
                                            przecież Motor rzucił tylko propozycję...kobietę możesz mieć w łóżku tylko
                                            wtedy, jeśli to ona podejmie taką decyzję.Motor ja już podjęłam - ale twój
                                            karnet jest ciasny!
    • tima Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 05.02.02, 23:16
      taaak, oferta nie budzi wątpliwości - tylko ciekawa jestem jak chcesz sobie
      wzajemnie robić dobrze - na Forum, czy może przez maile - czy masz jeszcze
      jakiś inny rewelacyjny pomysł?
      • ja_nek Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 05.02.02, 23:57
        Motor, grono kolegów gratuluje Ci powiększania się grona fanek, chętnych do
        zapisania się w karnet.
        Drobna prośba, zostaw coś z tych kobiet dla mnie i Rayoffa. Nie przemęczaj się,
        hihihi.

Pozdrowienia
        Janek
        • Gość: ana Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze IP: 192.168.1.* 06.02.02, 09:20
          ja_nek napisał(a):

> Motor, grono kolegów gratuluje Ci powiększania się grona fanek, chętnych do
          > zapisania się w karnet.
          > Drobna prośba, zostaw coś z tych kobiet dla mnie i Rayoffa. Nie przemęczaj się,
          >
          > hihihi.
          >
          > Pozdrowienia
          > Janek

Janek nie martw się o kondycję Motora!A... mam nadzieję, że Motor nie jest
          kanibalem skoro go prosisz o "coś z tych kobiet".Pozdrawiam
      • motor Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 08:51
        Witam serdecznie nowe kandydatki na czynienie sobie wzajemnie dobrze, co do
        sposobu w jaki ma sie to odbywać, to jest w znacznej mierze uzależnione od
        preferencji kandydatek. Tym czasem życzę miłego dnia - do przeczytania.
        • mathildae Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 09:34
          no ja juz nic nie rozumiem! mialam byc tylko Ja! zaniedbalam Motora jeden dzien
          i prosze; kandydatek sie namnozylo. a tak sie pieknie zapowiadalo... eh,
          zycie...
          • motor Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 09:48
            Praca czyni cuda - nie poddawaj się
            • mathildae Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 10:07
              o, nie! jak bede za duzo pracowac, to jeszcze mi garb wyrosnie;o)
          • ania1 Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 09:51
            No tak wyskoczył niczym "Filip z konopi"...:)))Najpierw obiecanki,a potem
            witam,znikam i tyle Go widzieli.....
            • Gość: ana Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze IP: 192.168.1.* 06.02.02, 10:00
              Z tego co sobie przypominam nie byłaś zainteresowana propozycją...Skąd to nagłe
              zniecierpliwienie?
              • motor Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 11:47
                I co tu się dzieje? Moje serce bardzo okazałych rozmiarów dla każdej znajdzie
                się skrawek ciepła, uczucia itd
                • mathildae Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 12:06
                  Sloneczko, Ty nie badz taki Wielki Krojczy, co?! nikt nie chce sie dzielic,
                  kazdy chce na wylacznosc.
                  • kropka! Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 12:27
                    oooo???
                    • Gość: Ronja Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze IP: 212.244.252.* 06.02.02, 12:41
                      Czad, no nie, Kropka!:)))
                      Rozchwytuja nam Motora!
                      • Gość: kropka! Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze IP: 195.94.206.* 06.02.02, 12:43
                        cześć Rońka!:))
                        no własnie, czytam i własnym oczom nie wierzę !!!
                        ale się porobiło na tym świecie!
                      • ania1 Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 12:47
                        "Oj Filipie,oj Filipie......trzeba znać się na dowcipie":)))))
                        Nie dość że zarozumialec,to jeszcze tak niewiele wie o kobietach:)))A to miał
                        być inteligentny egzemplarz,ja nie wiem....:)))))

• motor Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 13:48
                          Twoja spostrzegawczość zwaliła mnie z nóg - i jak tu Cię nie pragnąć?
                          Głupek, bez pojęcia i bez intelektu - ależ dno - co ja tu robię?
                          Przepraszam zachowałem sie jak gówniarz - znikam
                          • Gość: ana Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze IP: 192.168.1.* 06.02.02, 14:03
                            Motor poczekaj chwilę!Jak spędzasz ostatnią sobotę karnawału?
                            • motor Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 14:09
                              Oczywiście będę balował, a w jakim towarzystwie czas pokaże
                              • kropka! Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 14:11
                                miłej zabawy, motorku.
                                • motor Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 14:19
                                  I Tobie Kropeczko
                                  • kropka! Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 14:23
                                    ja balowałam juz w miniony weekend, teraz raczej się nic nie zapowiada, chociaz u
                                    mnie to chwila moment;)
                                    • motor Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 14:25
                                      A od tej strony to ja Pani nie znałem - balety na lotnisku, czy przy sklepie?
                                      • kropka! Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 14:26
                                        ale Ty jesteś grubiański.
                                        • motor Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 14:30
                                          Oj nie bądź taka zasadnicza - wyluzuj
                                          • kropka! Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 14:32
                                            przecież znasz mnie, wiesz, że jestem złośliwa bestyja ;))
                                        • mathildae Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 14:32
                                          z kalendarzyka wynikaloby, ze Motor bedzie balowal teraz z Ronja;-)
                                          Pierwsze Cudo, nie ma przepros, musisz! bo ja nie zarobie na te flaszki!;o))
                                          • motor Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 14:35
                                            Zostałaś zwolniona z odpowiedzialności Mathildae
                                            • mathildae Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 14:53
                                              nic nie rozumiem, ale rozumiem, ze sie obrazil.... Motorek?
    • ania1 Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 14:54
      Ale poważny Facet!Już nawet pożartować nie można?Lepiej stąd znikam ......Pa
      Bawcie sie dobrze......
      • Gość: ana Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze IP: 192.168.1.* 06.02.02, 15:03
        Ja też. Może go spotkam w sobotę na balandze!Pozdrawiam rywalki!
        • motor Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 15:12
          Bedzie mi szalenie miło z Tobą się spotkać - poznasz mnie po tym, że bedę się
          błyszczał najbardziej z wszystkich gości - świeżo położony chrom
          • mathildae Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 15:26
            Motor, Ty zdrajco!!! a ja Ronji flaszke lyskacza dac musialam za odstepstwo!!
            • kropka! Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 15:31
              widzisz mathi, należało sie tego spodziewać...;))
              eh, życie
          • Gość: ana Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze IP: 192.168.1.* 06.02.02, 15:31
            ...a jak już przestaniesz błyszczeć dasz się wypolerować?Będę ubrana w miękką
            białą cieniutką bawełnę.100%cotton.
            • motor Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 15:38
              Jasne, że dam - jak sam tytuł wątku wskazuje - rubmy sobie dobrze
              • motor Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 15:46
                To robienie mi nie wyszło specjalnie - sory wszystkich wrażliwych
                • kropka! Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 06.02.02, 15:48
                  czyżbyś miał skargi...
                  • Gość: ana Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze IP: 192.168.1.* 06.02.02, 15:55
                    ale i tak chętnie z Tobą zatańczę
                    • motor Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 07.02.02, 12:25
                      Ana - gdzieś Ty - nogi same rwą się do tańca
                      • kropka! Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 07.02.02, 12:55
                        motor, a Ty umiesz tańczyć?
                        • motor Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 07.02.02, 13:05
                          Umiem - a Ty?
                      • Gość: ana Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze IP: 192.168.1.* 07.02.02, 19:04
                        ...przytulańca?
                        • ja_nek Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 07.02.02, 19:48
                          Motor jest rozrywany...
                          • motor Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 08.02.02, 09:00
                            Jasne Skarbie, że przytulańca - miłego dnia
                            • kropka! Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 08.02.02, 10:23
                              pewnie motor, że umiem i to bardzo dobrze? a co nie wiedziałeś o tym?
                              • motor Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 08.02.02, 11:02
                                Nie było mi dane patrzeć jak pląsasz, ale skoro to robisz tak znakomicie, to
                                bardzo żałuję
                                • kropka! Re: Poznam Panią by robić sobie wzajemnie dobrze 08.02.02, 11:22
                                  cha, żałuj...
    • ania1 Re:Motor...... 08.02.02, 11:37
      .......a wiesz,że "Chrom"(Azzaro) to jest męski zapach:)).......
      nie pytaj bo nie powiem nic więcej.......
      • Gość: motor Re:Motor...... IP: *.pkobp.pl 08.02.02, 12:27
        To zawiało straszną tajemniczością - nie mam zielonego pojecia o co Ci chodzi -
        ale pozdrawiam serdecznie
        • mag_nolia Re:Motor...... 26.02.02, 11:44
          witaj!
          czy aby nie rozmyśliłeś...wątek tak nbiso spadł...?
          • kropka! Re:Motor...... 26.02.02, 11:45
            może juz znalazł...
            • motor Re:Motor...... 26.02.02, 11:47
              znalazł - choć są jak zawsze pewne ale....
              Ale komu robić dobrze już ma!
              • kropka! Re:Motor...... 26.02.02, 11:48
                powodzenia!
                • motor Re:Motor...... 26.02.02, 12:54
                  Dziękuję i wzajemnie
                  • kropka! Re:Motor...... 26.02.02, 13:08
                    chociaż tak sobie pomyślałam, jeśli chodzi tylko o zajęcie, jak w temacie wątku,
                    to przykre..
                    • motor Re:Motor...... 26.02.02, 14:01
                      Jest dobrze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka