Gość: North IP: *.3miasto.net / *.3miasto.net 08.12.03, 23:51 dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? chyba srednio ? a moze tak, a mzoe nie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quickly kulfon, Ty sie na kobietach nie znasz... 09.12.03, 00:07 ...ja to tam co innnego. Wszystko wiem i wszystko umie. Paranoja, to nierozdzielna sustancja, ktora zawiera kazda kobieta. Poprzez scentralizowanie systemu nerwowego w dolnej czesci przysadki mozgowej, paranoja kobiet przeksztalca sie w silne depresje paranoiczno-sadystyczne, polegajacym na niszczenie facetow (zwlaszcza tych, ktorzy im sie juz znudzili). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: kulfon, Ty sie na kobietach nie znasz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 00:17 He, he :) Ty to z książek, czy z życia ? Odpowiedz Link Zgłoś
brytan Re: kulfon, Ty sie na kobietach nie znasz... 09.12.03, 13:40 Gość portalu: facet napisał(a): > He, he :) > > Ty to z książek, czy z życia ? z zycia, quickly gdzies napisal ze kochal jakas kobiete i ze zadna jej nie dorowna. Ona odeszla a on chyba nadal cierpi. Odpowiedz Link Zgłoś
twardziellka Re: kulfon, Ty sie na kobietach nie znasz... 09.12.03, 13:21 quickly napisał: > paranoja > > kobiet przeksztalca sie w silne depresje paranoiczno-sadystyczne, polegajacym > na niszczenie facetow (zwlaszcza tych, ktorzy im sie juz znudzili). ale te sadystyczne cechy odpowiadaja quicklego masochistycznym ciagotom. Odpowiedz Link Zgłoś
brytan Re: kulfon, Ty sie na kobietach nie znasz... 10.12.03, 10:50 quickly napisał: > ...ja to tam co innnego. > > Wszystko wiem i wszystko umie. > > Paranoja, to nierozdzielna sustancja, ktora zawiera kazda kobieta. Poprzez > scentralizowanie systemu nerwowego w dolnej czesci przysadki mozgowej, paranoja > > kobiet przeksztalca sie w silne depresje paranoiczno-sadystyczne, polegajacym > na niszczenie facetow (zwlaszcza tych, ktorzy im sie juz znudzili). a komu sie znudziles quickly? Odpowiedz Link Zgłoś
kobbieta Re: kulfon, Ty sie na kobietach nie znasz... 10.12.03, 22:30 quickly napisał: > ...ja to tam co innnego. > > Wszystko wiem i wszystko umie. > > Paranoja, to nierozdzielna sustancja, ktora zawiera kazda kobieta. Poprzez > scentralizowanie systemu nerwowego w dolnej czesci przysadki mozgowej, paranoja > > kobiet przeksztalca sie w silne depresje paranoiczno-sadystyczne, polegajacym > na niszczenie facetow (zwlaszcza tych, ktorzy im sie juz znudzili). a to napisal facet z paranoja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? 09.12.03, 13:35 nie, to niemożliwe. najlepiej się z tym pogódź, a twoje życie okaże się może nie łatwiejsze, ale na pewno nieco znośniejsze :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 14:40 Marzenia, marzenia - poprostu fikcja. Odpowiedz Link Zgłoś
gradaczka Re: dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? 09.12.03, 22:59 Gość portalu: North napisał(a): > dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? chyba srednio ? a moze tak, a mzoe > nie zadaniem facet jest zapewnic dziewczynie poczucie bezpieczenstwa, wtedy paranoi nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? 10.12.03, 00:32 Quickly, powinieneś przed nickiem stawiać dr;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly panie mecenasie ja_nek... 10.12.03, 05:47 dziewczyny bez paranoi, to zupelny absurd! Poza tym Dr Quickly brzmi bardzo ladnie i dostojnie. Tak jakos kameralnie, nastrojowo i naturalnie... Tak, ale tu zaraz wleci Obiekt i bedzie: "bajerant"! Pozniej wpadnie klotliwa draculina i klepnie dziobem:"Lajdak"! Twardziellka zacznie popiskiwac, ze "masochista"! taka-tam, obiektywnie itd. itd. ze Dr Quickly kocha pieniadze, ze prostak, ze cham itp. itd. Eh, a tu mecenas ja_nek tylko chcial odpalic quickly'emu honoris causa za caloksztalt forumowej dzialalnosci na Romantice. Panie mecenasie, prosze sie kobietami nie przejmowac, bo nie wiedza same co dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
obiektywnie Re: panie mecenasie ja_nek... 10.12.03, 06:47 quickly napisał: > taka-tam, obiektywnie itd. itd. ze Dr Quickly kocha pieniadze, ze prostak, ze > cham itp. itd. quickly napisał: > taka-tam, obiektywnie itd. itd. ze Dr Quickly kocha pieniadze, ze prostak, ze > cham itp. itd. quickly napisał w innym watku: >> taka-tam, obiektywnie itd. itd. ze Dr Quickly kocha pieniadze, ze prostak, ze > cham itp. itd. Zanim zaczniesz mnie obrazac to pozwol quickly ze sprostuje: Ja nie nazwalam Cie ani prostakiem, ani chamem - (chociaz Twoje wyzywanie naprawde jest znakiem braku manier), natomiast faktycznie dzialasz wbrew przekonaniom za pieniadze. Przeciez tam gdzie pracujesz( a to oglosiles na Forum pare razy) przystapiles z dobrej nieprzymuszonej woli. w USA, Australii, Zachodniej Europie ludzi prosza by przystapili,staraja sie zwabic jakos (w POlsce jest to przymusowe). Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Dzien dobry obiektywnie... 10.12.03, 07:00 ...juz myslalem, ze nigdy nie napiszesz! "taka-tam" to pewna dziewczyna , ktora tutaj pisze od czasu do czasu... Chyba ona mnie tak brzydko nazwala... ale dobrze nie pamietam. Ale Ty jestes uparta obiektywnie! Nic tylko koniecznie chcesz mi wmowic, ze jestem bandyta, co to robi najgorsze rzeczy za pieniadze... A ja mam takie zlote, dobre serce! Nawet ptaszkom karmik u siebie w ogrodzie zrobilem. Odpowiedz Link Zgłoś
obiektywnie Re: Dzien dobry obiektywnie... 10.12.03, 07:02 quickly napisał: > ...juz myslalem, ze nigdy nie napiszesz! > > "taka-tam" to pewna dziewczyna , ktora tutaj pisze od czasu do czasu... Chyba > ona mnie tak brzydko nazwala... ale dobrze nie pamietam. > > Ale Ty jestes uparta obiektywnie! Nic tylko koniecznie chcesz mi wmowic, ze > jestem bandyta, co to robi najgorsze rzeczy za pieniadze... Twoje slowa quickly... Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam quickly... 10.12.03, 16:58 co ty własciwie do mnie masz, chłopaku? nie po raz pierwszy zarzucasz mi jakieś niedorzeczności, a to że jestem twoim wrogiem, a to że j/n quickly napisał: > "taka-tam" to pewna dziewczyna , ktora tutaj pisze od czasu do czasu... Chyba > ona mnie tak brzydko nazwala... ale dobrze nie pamietam. daj mi święty spokój (bo ostatnio zdecydowanie mi go brakuje) i zajmij się wymienianiem złośliwostek ze swoimi stałymi korespondentkami. pozdrawiam australię Odpowiedz Link Zgłoś
obiektywnie Re: panie mecenasie ja_nek... 10.12.03, 07:01 nie moge uwierzyc, ze nie dosc ze na tamtym watku nie odpowiedziales na pytanie i nogi za pas, (dales drapaka!), to tutaj na innym watku obrazasz mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: panie mecenasie ja_nek... 10.12.03, 07:06 Ja Cie obrazam!? Chryste panie, no nie przesadzaj sloneczko! Wszyscy tylko od pewnego czasu, ze ich obrazam, ublizam, ze to, ze tamto... I za co? PYTAM SIE ZA CO!? Ja po prostu w swojej samokrytyce nikogo nie oszczedzam!!! Musze juz isc... Trzymaj sie obiektywnie... :))) Napisze jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
obiektywnie Re: panie mecenasie ja_nek... 10.12.03, 07:08 wmawiasz mi ze wyzwalam Cie, przeciez wyzywanie to Twoja spejcalnosc Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Uroczyste zakonczenie watku, ze stwierdzeniem... 10.12.03, 23:17 ...ze, po dokladnym zapoznaniu sie ze wszystkimi wpisami powyzej (i nie tylko), North wychodzi na to, ze kobiety (wlaczajac w ten zbior dziewczyny) definitywnie cierpia na zaburzenia paranoiczne, polaczone z powaznymi obsesjami maniakalnymi. Uwarunkowania genetyczne, staly brak kasy i innosc budowy anatomicznej kobiety w stosunku do mezczyzny maja powazny wplyw na przebieg i objawy choroby. Poczatkowe urojenia, pomowienia, insuinacje, stopniowo przeksztalcaja sie w silne stany depresyjne, nieodzownie konczace sie ciezkim stanami paranoi. W takim stanie Panadol im juz nie pomaga. Szukaja wiec sobie ofiar. A ze sa slabsze i chore, wiec wykorzystuja w tym celu forum GW, jako nosnik ich paranoicznych przeslanek... tam-tam, dziewczynko, chyba sie ze mna zgodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
brytan Re: Uroczyste zakonczenie watku, ze stwierdzeniem 10.12.03, 23:20 quickly napisał: > ...ze, po dokladnym zapoznaniu sie ze wszystkimi wpisami powyzej (i nie tylko), > > North wychodzi na to, ze kobiety (wlaczajac w ten zbior dziewczyny) > definitywnie cierpia na zaburzenia paranoiczne, polaczone z powaznymi obsesjami > > maniakalnymi. Uwarunkowania genetyczne, staly brak kasy i innosc budowy > anatomicznej kobiety w stosunku do mezczyzny maja powazny wplyw na przebieg i > objawy choroby. > > Poczatkowe urojenia, pomowienia, insuinacje, stopniowo przeksztalcaja sie w > silne stany depresyjne, nieodzownie konczace sie ciezkim stanami paranoi. W > takim stanie Panadol im juz nie pomaga. Szukaja wiec sobie ofiar. A ze sa > slabsze i chore, wiec wykorzystuja w tym celu forum GW, jako nosnik ich > paranoicznych przeslanek... quickly jestes mysogynista Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: Uroczyste zakonczenie watku, ze stwierdzeniem 11.12.03, 09:32 według mnie, chłopaku, powinieneś posiedzieć jeszcze trochę nad literaturą z zakresu psychologii klinicznej. ps. no i co do tego wszystkiego ma panadol?! :-)) quickly napisał: > > tam-tam, dziewczynko, chyba sie ze mna zgodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
primus Re: dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? 10.12.03, 23:21 Gość portalu: North napisał(a): > dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? chyba srednio ? a moze tak, a mzoe > nie znam taka jedna a moze dwie, chociaz jakbym sie zastanowil to i ze trzy by sie znalazly czy nawet cztery. zaraz, zaraz, moge z pamieci wygrzebac piata. szosta tez chyba sie znajdzie ......:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 23:31 wyjątki potwierdzają regułę :) Odpowiedz Link Zgłoś
primus Re: dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? 10.12.03, 23:33 Gość portalu: facet napisał(a): > wyjątki potwierdzają regułę :) mozna i tak kalkulowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? 10.12.03, 23:34 Jak najbardziej zgadzam sie z facetem, że kilka wyjątkowych paranoiczek potwierdza tylko fakt normalności pozostałych pań :)) Odpowiedz Link Zgłoś
primus Re: dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? 10.12.03, 23:40 debi_bebi napisała: > Jak najbardziej zgadzam sie z facetem, że kilka wyjątkowych paranoiczek > potwierdza tylko fakt normalności pozostałych pań :)) o ! debi_bebi wrocila :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? 10.12.03, 23:41 O, jakie miłe powitanie! A mnie się zdawało, że to Ciebie długo nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
primus Re: dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? 10.12.03, 23:53 debi_bebi napisała: > O, jakie miłe powitanie! A mnie się zdawało, że to Ciebie długo nie było :) > Czesciej czytam FR niz tu pisze, bo rzadko mam cos do powiedzenia, ale Ciebie juz dawno nie widzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? 11.12.03, 20:56 W takim razie to pewnie mnie się zdawało, że tu jestem bez przerwy, może dlatego, że choć podobnie jak Ty bardziej czytam, niż sie wypowiadam, to zdaje mi sie, że poprzez czytanie jestem tak samo obecna, co gdybym pisała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Debi, REAKTYWACJA :) ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 00:25 Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Debi, REAKTYWACJA :) ntx 11.12.03, 19:39 Uprzejmie informuję, że jestem zwykła kobieta, a nie żaden reaktor jądrowy i reaktywacji nie podlegam aż do śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Debi, REAKTYWACJA :) ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 21:58 No tak, zapomniałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Debi, REAKTYWACJA :) ntx 11.12.03, 22:08 Ja tez ostatnio zapominam, więc kupiłam sobie kalendarzyk, gdzie mam zmiar zapisywać, o ile nie zapomnę :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx "Paranoja" 11.12.03, 00:46 Jestem taka, jestem taka zmęczona Bolą mnie ręce, boli mnie cała głowa Tyle dzisiaj, tyle się dzisiaj stało Boli mnie serce, boli mnie całe ciało Paranoja jest goła Dzień się skończył Na księżyc patrzę jak pies Stopień po stopniu, na metalową wieżę wspinam się Rosa pokrywa, rosa pokrywa ciało Tyle się dzisiaj, tyle się dzisiaj stało Paranoja jest goła ... Odpowiedz Link Zgłoś