Dodaj do ulubionych

dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ?

IP: *.3miasto.net / *.3miasto.net 08.12.03, 23:51
dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? chyba srednio ? a moze tak, a mzoe
nie
Obserwuj wątek
    • quickly kulfon, Ty sie na kobietach nie znasz... 09.12.03, 00:07
      ...ja to tam co innnego.

Wszystko wiem i wszystko umie.

Paranoja, to nierozdzielna sustancja, ktora zawiera kazda kobieta. Poprzez
      scentralizowanie systemu nerwowego w dolnej czesci przysadki mozgowej, paranoja
      kobiet przeksztalca sie w silne depresje paranoiczno-sadystyczne, polegajacym
      na niszczenie facetow (zwlaszcza tych, ktorzy im sie juz znudzili).
      • Gość: facet Re: kulfon, Ty sie na kobietach nie znasz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 00:17
        He, he :)

Ty to z książek, czy z życia ?
        • brytan Re: kulfon, Ty sie na kobietach nie znasz... 09.12.03, 13:40
          Gość portalu: facet napisał(a):

> He, he :)
          >
          > Ty to z książek, czy z życia ?

z zycia, quickly gdzies napisal ze kochal jakas kobiete i ze zadna jej nie
          dorowna. Ona odeszla a on chyba nadal cierpi.
      • twardziellka Re: kulfon, Ty sie na kobietach nie znasz... 09.12.03, 13:21
        quickly napisał:

> paranoja
        >
        > kobiet przeksztalca sie w silne depresje paranoiczno-sadystyczne, polegajacym
        > na niszczenie facetow (zwlaszcza tych, ktorzy im sie juz znudzili).

ale te sadystyczne cechy odpowiadaja quicklego masochistycznym ciagotom.
      • brytan Re: kulfon, Ty sie na kobietach nie znasz... 10.12.03, 10:50
        quickly napisał:

> ...ja to tam co innnego.
        >
        > Wszystko wiem i wszystko umie.
        >
        > Paranoja, to nierozdzielna sustancja, ktora zawiera kazda kobieta. Poprzez
        > scentralizowanie systemu nerwowego w dolnej czesci przysadki mozgowej,
        paranoja
        >

a komu sie znudziles quickly?
      • kobbieta Re: kulfon, Ty sie na kobietach nie znasz... 10.12.03, 22:30
        quickly napisał:

> ...ja to tam co innnego.
        >
        > Wszystko wiem i wszystko umie.
        >
        > Paranoja, to nierozdzielna sustancja, ktora zawiera kazda kobieta. Poprzez
        > scentralizowanie systemu nerwowego w dolnej czesci przysadki mozgowej,
        paranoja
        >

a to napisal facet z paranoja :-)
    • taka_tam Re: dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? 09.12.03, 13:35
      nie, to niemożliwe. najlepiej się z tym pogódź, a twoje życie okaże się może
      nie łatwiejsze, ale na pewno nieco znośniejsze :-)))
    • Gość: facet Re: dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 14:40
      Marzenia, marzenia - poprostu fikcja.
    • gradaczka Re: dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? 09.12.03, 22:59
      Gość portalu: North napisał(a):

> dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? chyba srednio ? a moze tak, a mzoe
      > nie

zadaniem facet jest zapewnic dziewczynie poczucie bezpieczenstwa, wtedy paranoi
      nie bedzie
      • ja_nek Re: dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? 10.12.03, 00:32
        Quickly, powinieneś przed nickiem stawiać dr;)))))
        • quickly panie mecenasie ja_nek... 10.12.03, 05:47
          dziewczyny bez paranoi, to zupelny absurd!

Poza tym Dr Quickly brzmi bardzo ladnie i dostojnie.
          Tak jakos kameralnie, nastrojowo i naturalnie...

Tak, ale tu zaraz wleci Obiekt i bedzie: "bajerant"!
          Pozniej wpadnie klotliwa draculina i klepnie dziobem:"Lajdak"!
          Twardziellka zacznie popiskiwac, ze "masochista"!
          taka-tam, obiektywnie itd. itd. ze Dr Quickly kocha pieniadze, ze prostak, ze
          cham itp. itd.

Eh, a tu mecenas ja_nek tylko chcial odpalic quickly'emu honoris causa za
          caloksztalt forumowej dzialalnosci na Romantice.

Panie mecenasie, prosze sie kobietami nie przejmowac, bo nie wiedza same co
          dobre...
          • obiektywnie Re: panie mecenasie ja_nek... 10.12.03, 06:47
            quickly napisał:

> taka-tam, obiektywnie itd. itd. ze Dr Quickly kocha pieniadze, ze prostak, ze
            > cham itp. itd.
            quickly napisał:

> taka-tam, obiektywnie itd. itd. ze Dr Quickly kocha pieniadze, ze prostak, ze
            > cham itp. itd.

quickly napisał w innym watku:

>> taka-tam, obiektywnie itd. itd. ze Dr Quickly kocha pieniadze, ze prostak,
            ze
            > cham itp. itd.

Zanim zaczniesz mnie obrazac to
            pozwol quickly ze sprostuje: Ja nie nazwalam Cie ani prostakiem, ani chamem -
            (chociaz Twoje wyzywanie naprawde jest znakiem braku manier), natomiast
            faktycznie dzialasz wbrew przekonaniom za pieniadze. Przeciez tam gdzie
            pracujesz( a to oglosiles na Forum pare razy) przystapiles z dobrej
            nieprzymuszonej woli.
            w USA, Australii, Zachodniej Europie ludzi prosza by przystapili,staraja sie
            zwabic jakos (w POlsce jest to przymusowe).

• quickly Dzien dobry obiektywnie... 10.12.03, 07:00
              ...juz myslalem, ze nigdy nie napiszesz!

"taka-tam" to pewna dziewczyna , ktora tutaj pisze od czasu do czasu... Chyba
              ona mnie tak brzydko nazwala... ale dobrze nie pamietam.

Ale Ty jestes uparta obiektywnie! Nic tylko koniecznie chcesz mi wmowic, ze
              jestem bandyta, co to robi najgorsze rzeczy za pieniadze...

A ja mam takie zlote, dobre serce! Nawet ptaszkom karmik u siebie w ogrodzie
              zrobilem.
              • obiektywnie Re: Dzien dobry obiektywnie... 10.12.03, 07:02
                quickly napisał:

> ...juz myslalem, ze nigdy nie napiszesz!
                >
                > "taka-tam" to pewna dziewczyna , ktora tutaj pisze od czasu do czasu... Chyba
                > ona mnie tak brzydko nazwala... ale dobrze nie pamietam.
                >
                > Ale Ty jestes uparta obiektywnie! Nic tylko koniecznie chcesz mi wmowic, ze
                > jestem bandyta, co to robi najgorsze rzeczy za pieniadze...

Twoje slowa quickly...
              • taka_tam quickly... 10.12.03, 16:58
                co ty własciwie do mnie masz, chłopaku? nie po raz pierwszy zarzucasz mi jakieś
                niedorzeczności, a to że jestem twoim wrogiem, a to że j/n

quickly napisał:
                > "taka-tam" to pewna dziewczyna , ktora tutaj pisze od czasu do czasu... Chyba
                > ona mnie tak brzydko nazwala... ale dobrze nie pamietam.

daj mi święty spokój (bo ostatnio zdecydowanie mi go brakuje) i zajmij się
                wymienianiem złośliwostek ze swoimi stałymi korespondentkami.

pozdrawiam australię

• quickly tam-tam... 10.12.03, 22:59
                  Nerwowa jestes...
                  • taka_tam Re: tam-tam... 11.12.03, 09:28
                    kiedy mnie ktoś zdenerwuje...
            • obiektywnie Re: panie mecenasie ja_nek... 10.12.03, 07:01
              nie moge uwierzyc, ze nie dosc ze na tamtym watku nie odpowiedziales na pytanie
              i nogi za pas, (dales drapaka!), to tutaj na innym watku obrazasz mnie.
              • quickly Re: panie mecenasie ja_nek... 10.12.03, 07:06
                Ja Cie obrazam!?
                Chryste panie, no nie przesadzaj sloneczko!

Wszyscy tylko od pewnego czasu, ze ich obrazam, ublizam, ze to, ze tamto...
                I za co? PYTAM SIE ZA CO!?
                Ja po prostu w swojej samokrytyce nikogo nie oszczedzam!!!

Musze juz isc...
                Trzymaj sie obiektywnie... :)))
                Napisze jutro.

• obiektywnie Re: panie mecenasie ja_nek... 10.12.03, 07:08
                  wmawiasz mi ze wyzwalam Cie, przeciez wyzywanie to Twoja spejcalnosc
                  • quickly Uroczyste zakonczenie watku, ze stwierdzeniem... 10.12.03, 23:17
                    ...ze, po dokladnym zapoznaniu sie ze wszystkimi wpisami powyzej (i nie tylko),
                    North wychodzi na to, ze kobiety (wlaczajac w ten zbior dziewczyny)
                    definitywnie cierpia na zaburzenia paranoiczne, polaczone z powaznymi obsesjami
                    maniakalnymi. Uwarunkowania genetyczne, staly brak kasy i innosc budowy
                    anatomicznej kobiety w stosunku do mezczyzny maja powazny wplyw na przebieg i
                    objawy choroby.

Poczatkowe urojenia, pomowienia, insuinacje, stopniowo przeksztalcaja sie w
                    silne stany depresyjne, nieodzownie konczace sie ciezkim stanami paranoi. W
                    takim stanie Panadol im juz nie pomaga. Szukaja wiec sobie ofiar. A ze sa
                    slabsze i chore, wiec wykorzystuja w tym celu forum GW, jako nosnik ich
                    paranoicznych przeslanek...

tam-tam, dziewczynko, chyba sie ze mna zgodzisz?
                    • brytan Re: Uroczyste zakonczenie watku, ze stwierdzeniem 10.12.03, 23:20
                      quickly napisał:

> ...ze, po dokladnym zapoznaniu sie ze wszystkimi wpisami powyzej (i nie
                      tylko),
                      >
                      > North wychodzi na to, ze kobiety (wlaczajac w ten zbior dziewczyny)
                      > definitywnie cierpia na zaburzenia paranoiczne, polaczone z powaznymi
                      obsesjami
                      >
                      > maniakalnymi. Uwarunkowania genetyczne, staly brak kasy i innosc budowy
                      > anatomicznej kobiety w stosunku do mezczyzny maja powazny wplyw na przebieg i
                      > objawy choroby.
                      >
                      > Poczatkowe urojenia, pomowienia, insuinacje, stopniowo przeksztalcaja sie w
                      > silne stany depresyjne, nieodzownie konczace sie ciezkim stanami paranoi. W
                      > takim stanie Panadol im juz nie pomaga. Szukaja wiec sobie ofiar. A ze sa
                      > slabsze i chore, wiec wykorzystuja w tym celu forum GW, jako nosnik ich
                      > paranoicznych przeslanek...

quickly jestes mysogynista
                    • taka_tam Re: Uroczyste zakonczenie watku, ze stwierdzeniem 11.12.03, 09:32
                      według mnie, chłopaku, powinieneś posiedzieć jeszcze trochę nad literaturą z
                      zakresu psychologii klinicznej. ps. no i co do tego wszystkiego ma panadol?!
                      :-))

quickly napisał:
                      >
                      > tam-tam, dziewczynko, chyba sie ze mna zgodzisz?
    • primus Re: dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? 10.12.03, 23:21
      Gość portalu: North napisał(a):

> dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? chyba srednio ? a moze tak, a mzoe
      > nie

znam taka jedna a moze dwie, chociaz jakbym sie zastanowil to i ze trzy by sie
      znalazly czy nawet cztery. zaraz, zaraz, moge z pamieci wygrzebac piata. szosta
      tez chyba sie znajdzie ......:)
      • Gość: facet Re: dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 23:31
        wyjątki potwierdzają regułę :)
        • primus Re: dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? 10.12.03, 23:33
          Gość portalu: facet napisał(a):

> wyjątki potwierdzają regułę :)

mozna i tak kalkulowac :)
        • debi_bebi Re: dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? 10.12.03, 23:34
          Jak najbardziej zgadzam sie z facetem, że kilka wyjątkowych paranoiczek
          potwierdza tylko fakt normalności pozostałych pań :))
          • primus Re: dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? 10.12.03, 23:40
            debi_bebi napisała:

> Jak najbardziej zgadzam sie z facetem, że kilka wyjątkowych paranoiczek
            > potwierdza tylko fakt normalności pozostałych pań :))

o ! debi_bebi wrocila :)
            • debi_bebi Re: dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? 10.12.03, 23:41
              O, jakie miłe powitanie! A mnie się zdawało, że to Ciebie długo nie było :)
              • primus Re: dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? 10.12.03, 23:53
                debi_bebi napisała:

> O, jakie miłe powitanie! A mnie się zdawało, że to Ciebie długo nie było :)
                >
                Czesciej czytam FR niz tu pisze, bo rzadko mam cos do powiedzenia,
                ale Ciebie juz dawno nie widzialem.
                • debi_bebi Re: dziewczyna bez paranoji, czy to mozliwe ? 11.12.03, 20:56
                  W takim razie to pewnie mnie się zdawało, że tu jestem bez przerwy, może
                  dlatego, że choć podobnie jak Ty bardziej czytam, niż sie wypowiadam, to zdaje
                  mi sie, że poprzez czytanie jestem tak samo obecna, co gdybym pisała.
            • Gość: facet Re: Debi, REAKTYWACJA :) ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 00:25
              • debi_bebi Re: Debi, REAKTYWACJA :) ntx 11.12.03, 19:39
                Uprzejmie informuję, że jestem zwykła kobieta, a nie żaden reaktor jądrowy i
                reaktywacji nie podlegam aż do śmierci.
                • Gość: facet Re: Debi, REAKTYWACJA :) ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 21:58
                  No tak, zapomniałem :)
                  • debi_bebi Re: Debi, REAKTYWACJA :) ntx 11.12.03, 22:08
                    Ja tez ostatnio zapominam, więc kupiłam sobie kalendarzyk, gdzie mam zmiar
                    zapisywać, o ile nie zapomnę :)
    • jmx "Paranoja" 11.12.03, 00:46

Jestem taka, jestem taka zmęczona
      Bolą mnie ręce, boli mnie cała głowa
      Tyle dzisiaj, tyle się dzisiaj stało
      Boli mnie serce, boli mnie całe ciało

Paranoja jest goła

Dzień się skończył
      Na księżyc patrzę jak pies
      Stopień po stopniu, na metalową wieżę wspinam się
      Rosa pokrywa, rosa pokrywa ciało
      Tyle się dzisiaj, tyle się dzisiaj stało