Dodaj do ulubionych

uroda kobiety JEST wazna - nie oszukujmy sie!

14.12.03, 23:24
takie gadki ze glownie wnetrze sie liczy, to bajki dla dzieci.
Na kazdym kroku widac jak ulatwione jest zycie tym urodziwym.
Jak duzo wiekszy wybor maja co do partnera na zwiazek.

I zdecydowanie wiekszosc szczesliwych nalezy do pieknych kobiet.
Obserwuj wątek
    • Gość: facet Re: uroda kobiety JEST wazna - nie oszukujmy sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:30
      Ameryki to ty nie odkryłaś.
      • volina Re: uroda kobiety JEST wazna - nie oszukujmy sie! 14.12.03, 23:38
        no chociaz jeden prawdomowny :-)
        • Gość: facet Re: uroda kobiety JEST wazna - nie oszukujmy sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:41
          Ale lubicie, jak wam się te teksty o wnętrzu wciska - i dlatego to często
          robimy :)
          • volina Re: uroda kobiety JEST wazna - nie oszukujmy sie! 14.12.03, 23:49
            Gość portalu: facet napisał(a):

> Ale lubicie, jak wam się te teksty o wnętrzu wciska - i dlatego to często
            > robimy :)

Pewnie ze tak, dla odmiany. A tak to ciagle slysze wiwaty na temat mojej urody
            i widze spojrzenia pelne uznania.
            • Gość: facet Re: uroda kobiety JEST wazna - nie oszukujmy sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 00:11
              A o tym swoim wnętrzu to kiedy lubisz słuchać ?:)
    • Gość: władek Re: uroda kobiety JEST wazna - nie oszukujmy sie! IP: *.acn.waw.pl 14.12.03, 23:59
      Ja również pragnę obalić mit,jakoby to wnętrze partnerki miało być na 1wszym
      miejscu.Znam osobiście jednego gościa,który sam siebie okłamuje,że niby to
      wystarczy,żeby była mądra,porządna itp.A przecież wiadomo,ze najpierw zwraca
      się uwagę na wizual,a potem ewentualnie na intelekt czy charakter panny.
      2 osoby muszą się sobie podobać z wyglądu,żeby mogły być razem i od tej reguły
      nie ma odstępstw!
      • gazimierz Re: uroda kobiety JEST wazna - nie oszukujmy sie! 15.12.03, 00:08
        Gość portalu: władek napisał(a):

> 2 osoby muszą się sobie podobać z wyglądu,żeby mogły być razem i od tej
        reguły
        > nie ma odstępstw!

Alez sa Wladku - Ci mniej urodziwi biora to na co ich stac.
        • ja_nek Re: uroda kobiety JEST wazna - nie oszukujmy sie! 15.12.03, 00:34
          Ale można zakochać się w takiej, która niekoniecznie podoba się fizycznie
          innym. Takie pary wcale nie są rzadkie. Z tą urodą to bywa różnie.
          Piękność pięknością, ale ważne co się stanie jak dziewczyna otworzy buzię i
          zacznie rozmawiać

Pozdrawiam
          janek
          • gazimierz Re: uroda kobiety JEST wazna - nie oszukujmy sie! 15.12.03, 00:42
            ja_nek napisał:

>> Piękność pięknością, ale ważne co się stanie jak dziewczyna otworzy buzię i
            > zacznie rozmawiać

jak piekna i brzydka otworza buzie i powiedza to samo
            to wybieram piekna no nie??
            • ja_nek Re: uroda kobiety JEST wazna - nie oszukujmy sie! 16.12.03, 00:24
              gazimierz napisał:

> jak piekna i brzydka otworza buzie i powiedza to samo
              > to wybieram piekna no nie??

Na zasadzie porównania dostępnych parametrów..... intelektualnych;)))
    • jmx Re: uroda kobiety JEST wazna - nie oszukujmy sie! 15.12.03, 01:15

"Z kobietami, i w ogóle ze wszystkim ludźmi, jest tak jak z drzewami. Tyle
      drzew, każde inne - dąb, brzoza, buk, osika czy sosna - i każde na swój sposób
      piękne."
      • gazimierz Re: uroda kobiety JEST wazna - nie oszukujmy sie! 15.12.03, 01:19
        jmx, ale wsrod brzoz sa ladniejsze i brzydsze
        • jmx Re: uroda kobiety JEST wazna - nie oszukujmy sie! 15.12.03, 01:28

;-) każdemu się podoba inna brzoza bo każdy ma inną definicje piękna. Innymi
          słowy: "nie to ładne co ładne tylko co się komu podoba".
          • gazimierz Re: uroda kobiety JEST wazna - nie oszukujmy sie! 15.12.03, 01:35
            ale Ty jmx trujesz. To nie widzisz reakcji wiekszosci facetow na piekna kobiete
            i obojetnosc gdzy przejdzie tzw brzydula? A facet jest wzrokowcem.
            • harriet_makepeace Re: uroda kobiety JEST wazna - nie oszukujmy sie! 15.12.03, 10:21
              bo po prostu jak przechodzi brzydki facet to wszystkie padamy plackiem na
              ziemie z wrazenia :))))))))))) boze co za bzdury. uroda to rzecz wzgledna -
              zarowno u kobiet jak i u mezczyzn, a w zyciu najbardziej pomaga wiara w
              siebie, obrotnosc i inteligencja. co do zdobycia partnera to prawda niestety
              jest taka ze nawet najpaskudniejszy mezczyzna pragnie ekstra laski, a nawet
              najpiekniejsze kobiety milosci i czulosci.
              • gazimierz Re: uroda kobiety JEST wazna - nie oszukujmy sie! 15.12.03, 11:20
                wzgledna??? To czemu juz w szkole byl jakas laska uwazana za najpiekniejsza i
                miala najwieksze powodzenie. To jak sie wybiera Miss? Chyba wiekszoscia no nie?
                • arieska Re: uroda kobiety JEST wazna - nie oszukujmy sie! 15.12.03, 11:30
                  gazimierz napisał:

> wzgledna??? To czemu juz w szkole byl jakas laska uwazana za najpiekniejsza i
                  > miala najwieksze powodzenie. To jak sie wybiera Miss? Chyba wiekszoscia no
                  nie?

Coz,jak patrze na dziewczyny biorace udzial w konkursach miss to mam dziwne
                  wrazenie ,ze ladniejsze widuje na co dzien na ulicy i tak pewnie jest.
              • arieska Re: uroda kobiety JEST wazna - nie oszukujmy sie! 15.12.03, 11:28
                harriet_makepeace napisała:
                jest taka ze nawet najpaskudniejszy mezczyzna pragnie ekstra laski
                Wlasnie,to jest ciekawostka. Lysawy brzuchaty po 50-ce,a chce 20-letniej lali-
                oczywiscie zgrabnej i generalnie bez zarzutu w kwestii wygladu.Zero samokrytyki.
                • harriet_makepeace Re: uroda kobiety JEST wazna - nie oszukujmy sie! 15.12.03, 11:37
                  aha i jeszcze jedno - kazdy ma jakies wady/defekty fizyczne - na tej
                  nieskalanej urodzie. chociazby pospolity tradzik.
              • caliineczka Re: uroda kobiety JEST wazna - nie oszukujmy sie! 15.12.03, 12:08
                Oczywiscie ze jest wazna i jeszcze jak!
                • Gość: cal-ineczka koleżanka sie znalazła........ IP: *.media4.pl / *.media4.pl 15.12.03, 12:21
                  O Ty....
                  ;))))))))))))))))
                  • Gość: cal-ineczka Re: koleżanka sie znalazła........ IP: *.media4.pl / *.media4.pl 15.12.03, 12:42
                    żartowałam. Fajnie było mieć przez moment siostre. Od dawna tu jesteś?
                    • caliineczka Re: koleżanka sie znalazła........ 15.12.03, 12:54
                      Gość portalu: cal-ineczka napisał(a):

> żartowałam. Fajnie było mieć przez moment siostre. Od dawna tu jesteś?

nieeee. Od ostatnio, ale tutaj mi sie podoba, bo nie ma takiego tlumu i tempa
                      jak na Forum Kobieta.
                      • Gość: cal-ineczka furody wiecej to panów nie dotyczy? hmm IP: *.media4.pl / *.media4.pl 15.12.03, 13:01
                        Ha. A to teemmmppppooooo... to mnie właśnie odraża. Najbardziej podoba mi sie
                        na "świat", ale tam trzeba czytać artykuły. Jak sie coś dzieje to jest fajnie,
                        jak nie, to.. to nie.
                        Ale tak wogole - romantica nie jest za ludzka - wystarczy przeczytać tytuły
                        watków - niektore sa odrażające. I co z tym fantem zrobić?
                        • caliineczka Re: furody wiecej to panów nie dotyczy? hmm 15.12.03, 13:03

>> watków - niektore sa odrażające. I co z tym fantem zrobić?

No to tak jak ogladasz TV, wybierasz to co lubisz
                          • caliineczka Re: furody wiecej to panów nie dotyczy? hmm 15.12.03, 13:05
                            Swiat bylam poczytalam ale nie. Za duzo sie kloca i przezywaja.
                            • Gość: cal-ineczka Re: hmm IP: *.media4.pl / *.media4.pl 15.12.03, 13:09
                              ale tam przynajmniej cos sie dzieje. A tu?
                              Najlepszy temat to pogoda....
                          • Gość: cal-ineczka -<*>- IP: *.media4.pl / *.media4.pl 15.12.03, 13:08
                            widzisz, problem w tym, że ja nic nie lubie - sprawy damskomeskie sa mi tak
                            obce jak życie na marsie.
                            • caliineczka Re: -<*>- 15.12.03, 13:10

> widzisz, problem w tym, że ja nic nie lubie - sprawy damskomeskie sa mi tak
                              > obce jak życie na marsie.

najwazniejsze jest robic co sie lubi, a nie to co sie powinno lubic.
                              • Gość: cal-ineczka Re: _-<*>-_ IP: *.media4.pl / *.media4.pl 15.12.03, 13:14
                                e, jakby tak wszyscy podchodzili to nikt by w koncu nic nie robil.
                                • caliineczka Re: _-<*>-_ 15.12.03, 13:17

> e, jakby tak wszyscy podchodzili to nikt by w koncu nic nie robil.

Mowisz ze trzeba sie zmuszac do lubienia/robienia czegos czego sie nie lubi?
                                  Nie. Napewno naprawde lubisz wiele rzeczy.
                                  • Gość: cal-ineczka _-<*>-_ IP: *.media4.pl / *.media4.pl 15.12.03, 13:27
                                    może... kto mnie tam wie? ALe wlasnie tym roznimy sie od Amerykanow - oni
                                    robia to co umia, ucza sie jednego a dobrze - u nas natomiast Polak umie
                                    wszystko - dlatego, że np jak sie uczy to wielu innych niepotrzebnych
                                    przedmiotow i z praca tak samo. Tam jak jestes kimś to juz nic wiecej poza
                                    zakres obowiazkow Cie nie obowiazuje. Tu - musisz umiec wszystko....
                                    • caliineczka Re: _-<*>-_ 15.12.03, 13:33
                                      bo Amerykanie ucza tego co przygotowuje tylko do zawodu. Troche jak robot.
                                      W POlsce uczy sie wszystkiego po trochu, czlowiek jest wszechstronnie
                                      wyksztalcony.
                                      Ja sobie to cenie:-)
    • apf dobór naturalny 15.12.03, 09:37
      Problem ma naturę ogólniejszą niżli banalne stwierdzenie, że urodziwa kobieta
      ma większe powodzenie - nazywany jest "doborem naturalnym" i jest pozostałością
      naszej zwierzęcej natury.
    • harriet_makepeace a tak dla scislosci 15.12.03, 12:19
      to jest podpucha czy na serio tak myslisz?
      • gazimierz Re: a tak dla scislosci 15.12.03, 12:34
        co na powaznie? ze sa kobiety ktore przez wiekszosc sa uwazane za piekne - a
        wiec sa piekne. Co tutaj bedziemy pieprzyc, ze to pojecie wzgledne.
        Naomi Campbell jest piekna? No jest bo jest uwazana przez olbrzymia wiekszosc
        za piekna itd.
        • harriet_makepeace Re: a tak dla scislosci 15.12.03, 12:48
          no z ta naomi campbell to jest extra przyklad nie ma co - bo np. rasista
          powiedzialby ze ona jest czarna i nie moze byc piekna.
          ale nie o to mi chodzi. nie neguje faktu istnienia tzw. piekna uniwersalnego
          ale jednak populacja ludzi ladnych uniwersalnie jest stosunkowo nieliczna w
          porownaniu z cala reszta szaraczkow- przecietniaczkow.
          no bo co maja zrobic wszystkie brzydule i wszyscy brzydale swiata - siedziec w
          domu i plakac? zbierac na operacje plastyczna? zabic sie i liczyc na to ze sie
          w koncu odrodza piekni? takie myslenie jest bez sensu na dluzsza mete.
          • gazimierz do harriet - poddaje sie 15.12.03, 12:57
            Masz racje harriet :-)))) Rozbroilas mnie swoja szczeroscia.
            A watek chyba faktycznie autorka niepotrzebnie zalozyla. Nikomu on chyba humoru
            nie poprawi.
            • harriet_makepeace Re: do harriet - poddaje sie 15.12.03, 13:02
              :))))))))) pozdrawiam
              i zycze milego dnia piekny i madry gazimierzu :))))))))))
              • von-koza Re: do harriet - poddaje sie 15.12.03, 14:48
                A może tak z drugiej strony - Tak samo niewielka część populacji jest
                uniwersalnie brzydka. Ta reszta tzw. przeciętnych szaraczków ma (albo i nie) do
                dyspozycji cały szereg atrybutów (wdzięk, uśmiech, styl, gust w doborze ubioru
                czy fryzury, makijaż, witalność itd.), których wypadkowa kształtuje
                atrakcyjność fizyczną. Prawda?

Pozdrawiam
                von Koza
    • Gość: girlfriend uroda mężczyznyJEST wazna - nie oszukujmy sie! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 14:37
      takie gadki ze glownie wnetrze sie liczy, to bajki dla dzieci.
      Na kazdym kroku widac jak ulatwione jest zycie tym urodziwym.
      Jak duzo wiekszy wybor maja co do partnerki na zwiazek.

I zdecydowanie wiekszosc szczesliwych nalezy do pieknych mężczyzn.

;)
      • jmx "to była chwila prawdy" ;-)))))) n/txt 15.12.03, 15:10

• von-koza Re: "to była chwila prawdy" ;-)))))) n/txt 15.12.03, 15:17
          Jeszcze chwila, a KA27 da Wam popalić :)))
          • jmx Re: "to była chwila prawdy" ;-)))))) n/txt 15.12.03, 15:24

Czekam z niecierpliwością! ;-D
      • Gość: facet Re: uroda mężczyznyJEST wazna - nie oszukujmy sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 17:04
        to też nie nowość ani ponowne odkrycie ameryki :)

Gość portalu: girlfriend napisał(a):

> takie gadki ze glownie wnetrze sie liczy, to bajki dla dzieci.
        > Na kazdym kroku widac jak ulatwione jest zycie tym urodziwym.
        > Jak duzo wiekszy wybor maja co do partnerki na zwiazek.
        >
        > I zdecydowanie wiekszosc szczesliwych nalezy do pieknych mężczyzn.
        >
        > ;)

• taka_tam Re: uroda kobiety JEST wazna - nie oszukujmy sie! 15.12.03, 18:45
      no dobra, piękniejszym jest łatwiej pod wieloma względami. ale co z tego niby
      ma wynikać?

volina napisała:

> takie gadki ze glownie wnetrze sie liczy, to bajki dla dzieci.
      > Na kazdym kroku widac jak ulatwione jest zycie tym urodziwym.
      > Jak duzo wiekszy wybor maja co do partnera na zwiazek.
      >
      > I zdecydowanie wiekszosc szczesliwych nalezy do pieknych kobiet.
    • Gość: crusty uroda jest wazna dla urodziwych..... IP: *.dialsprint.net 16.12.03, 00:08
      wiec dla mnie nie jest wazna
      • ja_nek Re: uroda jest wazna dla urodziwych..... 16.12.03, 00:33
        Ale uroda to tylko jeden z atrybutów, które poszukujemy goniąc za
        atrakcyjnością partnerki, zatem.... brak uniwersalnego piękna nadrabiany jest
        innymi cechami.
        Ale jak kobieta jest piękna uniwersalnie, inteligentna, wartościowa, to ta
        wiązka ścina większość facetów na wejściu, oczy męskie wodzą za Nią na ulicy
        aż do.... walnięcia w najbliższy słup;)

I na tym polega cały urok: atrakcyjności nie mierzy się tylko urodą fizyczną.
        A kombinacji poszukiwanych cech jest tak wiele, że zawsze można spotkać osobę,
        której się szuka.

Pozdrawiam
        janek
        • queenslanderka Re: uroda jest wazna dla urodziwych..... 16.12.03, 01:45
          ja_nek napisał:

>> Ale jak kobieta jest piękna uniwersalnie, inteligentna, wartościowa, to ta
          > wiązka ścina większość facetów na wejściu, oczy męskie wodzą za Nią na ulicy
          > aż do.... walnięcia w najbliższy słup;)

No ale na ulicy skad ci meczyzni wiedza ze ona jest inteligentna i wartosciowa?
          • von-koza Re: uroda jest wazna... 16.12.03, 11:59
            queenslanderka napisała:

> No ale na ulicy skad ci meczyzni wiedza ze ona jest inteligentna i
            wartosciowa?

Ano właśnie dlatego m.in. doszliśmy do wniosku, ze jest ważna :)))

Przydatna zwłaszcza w pierwszym kontakcie, do zwrócenia na siebie uwagi
            potencjalnego partnera. Tyle że to tylko jedna ze składowych wygladu
            zewnętrznego. Jest jeszcze fruzura, ubiór, gesty, spojrzenia, uśmiech itd.
            Dopiero całość tworzy tzw. atrakcyjność fizyczną, która w pierwszym etapie
            kontaktu pełni w/g mnie podstawową rolę.

Pozdrawiam
            • ja_nek Re: uroda jest wazna... 17.12.03, 00:06
              Queenslanderko: druga część zdania nie była warunkowana częścią pierwszą. Była
              dodatkiem, nie rozwinięciem przyczynowym, choć tak mogło wyglądać.

Pozdrawiam
              janek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka