jepat 09.09.03, 04:43 Na Chmielaki przyjeżdża koncertować p. Wójcik vel Goja.W wywiadach twierdzi ze jest z Lublina. Ona wstydzi się swoich korzeni , ja wstydzę się przed znajomymi jej pseudo śpiewu.MOŻE TO I LEPIEJ ZE TWIERDZI ,ŻE JEST Z LUBLINA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelinad Re: Goja 29.06.04, 03:22 a skad jest? z Krasnegostawu??? W.Pyrkosz (aktor) np. urodzil sie w Krasnymstawie, a w wywiadach zaznacza ze babka wpisala mu w metryce ze urodzil sie we Lwowie bo niby Krasnystaw to nie miasto... moze przed wojna nie bylo tu za ciekawie, ale teraz nie ma sie czego wstydzic. ja nie wypieram sie moich korzeni. mieszkam w Wawie, ale jestem krasnostawianka! Odpowiedz Link Zgłoś
iloneczka27 Re: Goja 04.07.04, 06:23 A ja mieszkam w Krasnymstawie (od 3 lat) a pochodze z Warszawy od zarania dziejów wszyscy moi przodkowie mieszkali i mieszkaja w Warszawiw i też tego nie ukrywam. To Chmielaki będą nudne - nie słucham tego zespołu, nawet nie mam pojecia co to za muzyka... Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Goja 04.07.04, 09:07 ilona 27 to była mowa o Chmielakach 2003, a tak mimochodem ,ale się zakochałaś żeby tutaj się przeprowadzić... Chociaż dla dzieci do lat 10 jest tu OK,bezpiecznie jepat Odpowiedz Link Zgłoś
iloneczka27 Re: Goja 04.07.04, 09:33 Ale ja się nie zakochałam ani w mieście ani w mężczyźnie z którym jestem - on nie jest z Krasnegostawu ani nawet z okolicy... Wiesz praca nasz tu przygnała... wbrew pozorom.. Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Goja 04.07.04, 14:35 iloneczka27 napisała: ... Wiesz praca nasz tu > przygnała... wbrew pozorom.. To świadczy o tym, że miasto stwarza jakieś tam perspektywy na przyszłość. jepat Odpowiedz Link Zgłoś